Dodaj do ulubionych

Polska - Portugalia

• Gość: JUREK Polska - Portugalia IP: 204.60.184.* 11.10.06, 23:45
      OBY TYLKO TEN PIES ENGEL I JEGO BANDA Z PZPN NIE PRZESZKADZALA, TO LEO DA SOBIE
      RADE, A MY BEDZIEMY CIESZYC SIE JAK ZA GORSKIEGO
    • asimek Nawet mój teść nie mógł się ich nachwalić. 11.10.06, 23:45
      A to duży sukces. Facet pamięta R.Koncewicza, nie wspominając o Górskim.
      Najlepszy napastnik to był Lubański itd. Oglądam z nim (teściem nie Lubańskim)
      mecze od 10 lat, zawsze olewał a teraz naprawdę się przejął. To już coś.
    • Gość: pak Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:47
      sedzia od fryzjera , a zwyciestwo zappewnil nam spisek knuty przez wsi
    • Gość: GGROCHÓW(L) Brawo Bronek IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:47
      dla mniei tak najlepszy byl Bronowicki no moze troszke lepszy byl smolarek (za
      bramki) ale Bronek pokazal ze nie tak latwo jego przejsc i ze powinien byc w
      kadrze
    • Gość: LYCHU Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:52
      to najlepsza wiadomość dnia
      większość POLAKóW to pesymiści a jednak nasi piłkarze pokazali dziś fantastyczną
      grę
      potwierdzili to że sa nieobliczali !!!!!!!!!!!
      zwycięstwo jak najbardziej zasłużone !!!!!!!!!
      pozdrawiam !!!!!
    • Gość: GROCHÓW(L) kalejdoskop IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:53
      ale wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie. Jak przegralismy wszyscy przeciw
      Leo, jak wygralismy wszyscy za Leo. Taka mentalnosc Polaka. A i tak wszystko w
      nogach i głowie piłkarzy. Pozdro ze sto(L)icy
      • asimek Re: kalejdoskop 12.10.06, 00:00
        Nie wszyscy. Generalnie większość (nawet po porażakach) nie krytykowała trenera
        tylko naszych grajków.
    • Gość: stodi Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:58
      made by a nie in
    • nessie-jp Made BY Beenhakker... 11.10.06, 23:58
      ...jeśli już.

I ja tego meczu nie widziałam. :( Co za ból...
    • Gość: dzabba Polska - Portugalia IP: *.akk.net.pl 12.10.06, 00:05
      a nie mówiłem że wygramy!!!
      • Gość: maciek5905 Re: Polska - Portugalia IP: *.acn.waw.pl 12.10.06, 00:15
        Nasi grali dziś koncertowo, a Engel, Hajto i Misio Listkiewicz mogą się
        pocałować w d..ę.
    • Gość: arfer Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:18
      Ku..a, cud !!!
    • Gość: szerman Polska - Portugalia IP: *.lanet.net.pl 12.10.06, 00:26
      Ja pitole.. Nie moge uwierzyc po slabiznie meczu z Kazachami myslalem ze
      dostaniemy tegie baty a tu zupelnie inna gra, skladne akcje, zagrywanie z glowa
      no i zwyciestwo.. Nie wiem co sie dzieje.. czy Polacy sa nieprzewidywalni jak
      totolotek, czy jednak Leo ma plan i potrafi do tego planu przekonac nasza
      druzyne?? W kazdym razie taka gre chce ogladac, takie wyniki widziec. GRATULACJE!
    • Gość: niemiec_87 Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 12.10.06, 00:38
      kto nie widził meczu stracił coś niezwykłego-mecz cieszył nawet oko widza który
      nie zna się na piłce
    • Gość: wlodek Polska - Portugalia IP: *.centertel.pl 12.10.06, 00:40
      Powiem jedeno CUD NA ŚLĄSKIM
    • Gość: jasnowidz Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:41
      ja juz wczoraj znalem wynik :)
      sęk w tym ze moich przewidywan nie umiem kontrolowac...:( wszystko wychodzi sporadycznie ot tak powiedziane ale trafnosc mam 100%..
    • Gość: gra6a pięknie, pieknie! IP: *.toya.net.pl 12.10.06, 01:03
      ... tylko boję się, że teraz Listkiewicz już się nigdy nie poda do dymisji :-(
      Powie, że to jego i tylko jego zasługa. Ale - bądżmy dobrej myśli! ;-)))
      • Gość: trener RASIAK nr 1 w kadrze IP: *.bredband.comhem.se 12.10.06, 01:15
        udowodnil swoja przydatnosc,
        pressingiem gral,
        czy nie chcecie zeby sie odblokowal?
        ludzie tyle co spadlo na Rasiaka to nikogo w historii polskiej pilki,
        a przeciez gra caly zespól,

dlatego bede kibicowal mu, bo to nieoszlifowany diament,

zreszta lepszych w powietrzu nie ma
    • Gość: CezaryT Polska - Portugalia IP: *.0501.adsl.tele2.no 12.10.06, 01:24
      Sokół

Polacy z Portugalią w piłkę dzisiaj grali
      Rączy sokół przeleciał po chorzowskiej fali
      Och mój ty piękny biało czerwony sokole
      Strzeliłeś w Chorzowie aż dwa zwycięskie gole

Dedykuję biało czerwonym.

CezaryT

• turtlezzz Smolarki !!!!!!! ^^ 12.10.06, 01:28
      Hej Polska gool.. :)))
    • Gość: Rys Re: Polska - Portugalia IP: *.ed.shawcable.net 12.10.06, 02:09
      Boze daj dlugie zycie w doskanalym zdrowiu leo Beenhakerowi.Dziekujemy
    • Gość: Rys Re: Polska - Portugalia IP: *.ed.shawcable.net 12.10.06, 02:09
      Boze daj dlugie zycie w doskanalym zdrowiu leo Beenhakerowi.Dziekujemy
      Scyzoryki z Canady
    • Gość: TROXX Leo, we love ya! :-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 02:24
      • Gość: Dan Re: Leo, we love ya! :-)))))) IP: 213.77.56.* 12.10.06, 02:53
        Bardzo sie ciesze z tego wyniku, pilkarze zagrali tak jak powinni, mimo kilku slabosci widocznych dla
        kibica, ogolne wrazenie... woooowwww... Osobiscie zwariowalem kiedy Bak dryblowal, przecieralem oczy
        ze zdumienia, ale o to chodzi... Obysmy widzieli podobne widowisko nastepnym razem... Obysmy nie
        utkneli w samouwielbieniu Listkiewicza i dzialaczy.... Oby trener dalej stawial karte na pilkarzach
        "glodnych walki", a nie na emerytach..... achhhh.... zycze wam tego i skromnie rowniez sobie. Ciesze sie,
        ale martwi mnie rowniez nasz mental czyli rozpamietywanie jednego wielkiego zwyciestwa i na tym
        budowaniu martyrologi w pozniejszym czasie. Moze ten detal zostawmy kaczorom, a my robmy swoje ;)
        Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: fanWIELKIEJ POLSKI Kosowski i Frankowski powinni grac !!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 12.10.06, 03:29
      Wynik mogl byc wyzszy , POLSKA jednag nie zagrala w najsilniejszym skladzie .
      Zdecydowany brak tam byl Kosowskiego i Frankowskiego !!!!!
      • Gość: aaaaa Re: Kosowski i Frankowski powinni grac !!!!!!!!!! IP: *.p.lodz.pl 12.10.06, 04:11
        A po kiego Ci te dwa cieniasy?
    • Gość: ktoś Polska - Portugalia IP: *.171.148.210.crowley.pl 12.10.06, 07:08
      A GDZIE JEST jANAŚ -PRAWIE JAK TRENER
      A GDZIE JEST BORUC -PRAWIE JAK PIŁKARZ
      PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICE
    • Gość: koval Polska - Portugalia IP: *.hcz.com.pl 12.10.06, 07:10
      oby to była trwała poprawa gry a nie tylko chwilowy wzrost formy bo znając
      nasze "Orły" to za jakiś czas będą się znowu męczyć z Finami.
    • ra2er Re: Polska - Portugalia 12.10.06, 07:16
      Patent Beenhaaker jest prosty ja budowa penisa Razera: AMBICJA i ZAANGAŻOWANIE.
      Jestem daleki od huraoptymizmu prezentowanego przez duet egzotyczny Szpakowski -
      Mielcarski, ale polska repreza jest z pewnością w fazie wznoszącej. Wolę jednak
      nie nadmuchiwać kolejnej bańki mydlanej, bo te mają tendencję do pękania z
      hukiem w najmniej odpowiednim momencie. A to czego nam teraz potrzeba to spokoju
      i punktów. ra2er.blox.pl/2006/10/Polska-Portugalia.html
    • Gość: Andrzej.A Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 07:28
      Portugalczycy po prostu pili poprzedniego dnia na wyścigi z naszymi, i jak się
      okazuje w tym dwuboju byli słabsi. To żartam, a na poważnie to po raz pierwszy
      od dawien dawna widziałem, że naszym chce się grać, że "gryzą trawę", że walczą.
      To dobrze. Nie wiem jakich argumentów użył trener, ale okazały się skuteczne
      żeby ich namówić do walki na całego. To był był dobry mecz w wykonaniu zespołu
      naszej reprezentacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka