Gość: Zaak IP: 213.77.14.* 02.11.06, 19:36 Podalibyście skład Wisły :P skladu Nancy nie chce bo i tak chyba nikogo nie znam:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woszka Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 19:38 Nancy jest fajne. na wiosne jeszcze grał tam pewniem Francuz, który w barwach Portugalii był jednym z pogromców młodzieżówki polskiej w meczu eliminacji MME2007, Manuel da Costa. Dobrze radzi sobie teraz w PSV - ostatnio chyba nawet zaliczył udany występ w LM. Jeśli nancy ma samych tak dobrych wychowanków, to moze być ciekawe spotkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaak Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: 213.77.14.* 02.11.06, 19:46 pewnie jakichś dobrych piłkarzy mają skoro są na 3m miejscu w Ligue1. poza tym jak wyczytalem mają 18 drużyn juniorskich (między 15 a 18 lat):| u nas tyle to chyba w żadnym wojewodztwie nie ma :| aha..znalazlem skład wiślaków :) Dolha Baszczyński Dudka Cleber Thwaite Błaszczykowski Varga Sobolewski Cantoro Zieńczuk Brożek Paweł macie Zczubaki i nie czekajcie na Szaranowicza w studiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:22 dajcie jeszcze jedengo linka dp bramki platiniego :D bo ten z waszej stronlkki nie działa :) chce linka do ju tube czy jakos tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene You stupid woman, can't you see I'm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:49 reading "Z czuba" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Powitanie po grecku na stronach wisly!!!! IP: *.crowley.pl 02.11.06, 19:50 Glaczego w GW pracuja albo sami zakopleksienia alby plujacy na Polske!!! Powitanie po grecku na stronach Wisly bylo w zeszlym roku w mecach z Panata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren heh...znowu to samo - żeby zobaczyń nowy wpis IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:58 muszę za każdym razem robić page down, albo dusić na pasek... DLACZEMU??! Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Uzaleznilam sie czy jak?? 02.11.06, 20:04 Czesc "z czuba"ki:D Melduje, ze dzis dziecko u swojego taty, laptop na kolanach i wlaczony mecz. Musze przemeblowac mieszkanie, bo mi niewygodnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
fattkot Re: Uzaleznilam sie czy jak?? 02.11.06, 20:07 w sumie ja też wyczekiwałem na relacje..no ale w pracy jestem więc chyba nie jestem uzależniony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Koncentracja jest najważniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:11 Szkoda e jej zabrakło... 0:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Hahaha, a tak się nadymał Baszczyński przed meczem IP: *.chello.pl 02.11.06, 20:15 a zesrał się tak samo jak w meczu z Ekwadorem Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:17 W przedmeczowych zapowiedziach wyczytałem, że wcześniej o Nancy mało kto słyszał, a przecież już na początku lat 90. grał tam nasz Ryszard Tarasiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:20 Panowie co się dzieje,przecież Drago mówił że będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:22 Co sie dzieje? "wisla nie daje sobie rady z nancy i widac, ze ogranicza sie do obrony, chociaz przegrywa TYLKO 1 do 0" Wrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Klinckerhofen No to zaczynamy znowu oglądać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:33 Bo tak to była dolina. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Tarasiewicz 02.11.06, 20:34 greg_f napisał: > W przedmeczowych zapowiedziach wyczytałem, że wcześniej o Nancy mało kto słyszał, a przecież już na początku lat 90. grał tam nasz Ryszard Tarasiewicz. Ryszard Tarasiewicz grał w AS Nancy-Lorraine w latach 1990-92, rozegrał 54 spotkania ligowe i strzelił 15 bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 A w kraju czekają na Wisłę już kary za derby 02.11.06, 20:31 Wisła Kraków - kara dwóch meczów z zakazem wpuszczania kibiców na trybunę C i kara pieniężna w wysokości 40 tys. złotych. Podstawą do nałożenia kary były następujące wydarzenia: ranienie w głowę trenera Cracovii Lesława Ćmikiewicza, butelka rzucona na murawę z trybun w 38. minucie spotkania, spalenie szalików Cracovii i zabronione odpalenie rac. Do odrębnego postępowania w następnym tygodniu wyłączono sprawy związane z rasistowskimi okrzykami kibiców Wisły Kraków. Cracovia - kara zakazu uczestniczenia kibiców w dwóch meczach wyjazdowych i kara pieniężna w wysokości 10 tys. złotych. Dodatkowo Komisja Ligi Ekstraklasy SA zobowiązała Cracovię do pokrycia strat wyrządzonych na sektorze gości. Odpowiedz Link Zgłoś
girith Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:35 chwila... brozek drugi mecz z rzedu strzela bramke? popsul sie czy jak?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Błaszczywkoski do Brożka!!!! A tak się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:36 nabijaliście z "Jakub Blaszcykowsi". He he. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:37 Ajjjjjjj jezus maria jakby to szpaku krzyknął! Mieliśmy sporo szczęścia. Już trzeszczą piszczele,to dobrze wróży dla widowiska... Lalala lalala lalala lalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzaczik Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:41 spójrzcie na skład Wisły na stronie Nancy www.asnl.net/matchs/UEFA2.html i patrzcie konkretnie na ławke rezerwowych:D Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Uroczyscie odszekuje 02.11.06, 20:42 Kuba Blaszczykowski to nie cherubinek z blond wloskami, ktory przez przypadek trafil na boisko. Dopoki bedzie gral tak, jak ostatnio, to niech sobie ma te blond czuprynke:P Odpowiedz Link Zgłoś
girith Re: Uroczyscie odszekuje 02.11.06, 20:47 tak, a jak obetnie wlosy, to skonczy jak ten ziomek ze starego testamentu ;) samson chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: Uroczyscie odszekuje 02.11.06, 20:50 Jak dlugosc wlosow wplywa na jego gre, to ja z chcia obetne swoje (mam bardzo dlugie), wyprostuje (natura krecone dala), przefarbuje na blond (z ciemno brazowego bedzie trudno, ale co tam) i osobiscie mu dokleje. Jak chce to jeszcze przed 15 listopada:D Odpowiedz Link Zgłoś
berkowaty 20:340 02.11.06, 20:44 fantastyczna godzina... ja rozumiem, ze to w ferrworz i w ogole... Wy naprawde jestescie z C(z)uba Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: 20:340 02.11.06, 20:45 Eeeee.. co sie czepiasz, ja o 20:223 pilam herbate:P Odpowiedz Link Zgłoś
berkowaty nie czepiam sie... 02.11.06, 20:56 ... ale o 20:560 to nigdy hebaty nie pije... zawsze piwo pozdr. BArtek Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: nie czepiam sie... 02.11.06, 20:59 No tak:D Kobieta z obolalym gardlem a Ty o piwie wspominasz? Moze jeszcze z lodowki? Wredny jestes:P Odpowiedz Link Zgłoś
berkowaty dawno temu... 02.11.06, 21:17 jak bylem malym chlopcem i bolalo gardlo, do tego wargi popekane babcia (juz nie zyjaca) mawiala: to po co sie na mrozie calujesz... BArtek Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: dawno temu... 02.11.06, 21:27 hehehehehehehe To nie przez calowanie sie na mrozie:P To przez zmiane klimatu, jeszcze w poniedzialek bylam w Portugalii, a tam cudowne 22 st :( I zszedl Varga:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.06, 20:45 nie ma szans zeby wisla nie przegrala tego meczu. Nie oszukujmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.crowley.pl 02.11.06, 20:52 Ale ci Francu7zi wymiatają. W takich meczach widać na jakim poziomie jest polska piłka. Szkoda że z Francuzami nie zagrała Legia, po tym jak w sparingach grała z Francuskimi klubami napewno by nie pękła. Plus mamy samych obcokrajowców którzy są przyzwyczajeni do tak szybkiej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x hihihihihihi -niezle ci palma odbila:) IP: *.crowley.pl 02.11.06, 20:58 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaak Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: 213.77.14.* 02.11.06, 21:02 taaaak...tylko z tą różnicą że jak Legia grała z francuskimi klubami to była na ostatnim obozie treningowym a francuscy piłkarze wlasnie wracali z urlopów i mieli 1wszy tydzień treningów. Poza tym nie porównuj sparingów z meczami pucharowymi lub jakimikolwiek meczami o stawke , bo co z tego że Legia ograla pare klubów z Ligue1 jak teraz gra już tylko w naszej lidze inwalidów a jakiekolwiek puchary pilkarze Legii widzą tylko w tv;] Zczubaki..jeśli macie jakikolwiek wpływ na zmiany..to na miłość boską ZMIEŃCIE ZIEŃCZUKA !!!!!!!! jesli Wisła nie przegra tego meczu to będzie cud , jesli wygra - cud do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.autocom.pl 02.11.06, 21:02 > Szkoda że z Francuzami nie zagrała Legia, po tym jak w sparingach grał > a z Francuskimi klubami napewno by nie pękła Toś pojechał... Trzeba było wygrać z austryjakami. Wiem, że są dużo lepsi od Francuzów, ale jak się wygra z austryjakami to już później tylko lżejsi przeciwnicy trafiają:) Ogólnie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
miraclees Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 20:56 Klendinsta zahipnotyzowal magiczny olowek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Kurowski nie Jońca. Wy tylko Kalinowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:00 odróżniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Jóźwiak i jego żarty :P 02.11.06, 20:59 "Zawodnicy Wisły chyba nie oglądali naszego meczu z Austrią" ja pytam: a po co mieli oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Dla tych co tęsknią za duetem SZ-SZ 02.11.06, 21:03 Zasłyszane dzisiaj w FIFIE 07: Włodek- O takich meczech mówi się, że nie pokazali jeszcze wszystkiego...ale czy oni wogóle coś potrafią? SzpaQ- Jesteś dla nich bardzo wyrozumiały, przecież oni grają jak ostatnie patałachy! /cytowanie z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
fattkot Re: Dla tych co tęsknią za duetem SZ-SZ 02.11.06, 21:06 jaguar666 napisał: > Zasłyszane dzisiaj w FIFIE 07: > Włodek- O takich meczech mówi się, że nie pokazali jeszcze wszystkiego...ale cz > y oni wogóle coś potrafią? > SzpaQ- Jesteś dla nich bardzo wyrozumiały, przecież oni grają jak ostatnie pata > łachy! > > /cytowanie z pamięci PES rządzi...i bynajmniej nie chodzi o komentarz. hm pamietam jeszcze na psx z angielskim(ale japonski lektor..bylo ciekawie) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Dla tych co tęsknią za duetem SZ-SZ 02.11.06, 21:10 O komentarz też, SZ-SZ są gorzej niż debilni, to jest upośledzenie poniżej krytyki. A cała fifa ma dużo błędów i niedociągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:09 Oglądając ten mecz można zrozumieć dlaczego cały naród zachwycał się meczem z Portugalią. Wisła gra jak typowa polska drużna, której przyjdzie zetknąć się z przyzwoitą drużyną z zachodu. Wygląda to zawsze tak, że my nie potrafimy podać dwóch piłek do przodu, a przeciwnicy każdą akcją stwarzają zagrożenie. Remis będzie cudem:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:10 Aha. Najpopularniejsze zdanie dzisiejszego meczu: "Mieliśmy mnóstwo szczęścia". Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Kurowski, nie Jońca! 02.11.06, 21:11 Jacek Jońca wyglada tak: img.interia.pl/sport/nimg/Jacek_Jonca_Red_Jacek_1024230.jpg Jacek Kurowski wygląda tak: www.wpadki.com/images/stories/komentatorzy/kurowski.jpg To nie pierwszy raz ich mylicie! Jeszcze jedna wtopa i to wy będziecie malować magicznym mazaczkiem w następnym meczu Wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ż. Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.autocom.pl 02.11.06, 21:17 Jak postrzegacie to, że oficjalna str. Wisły Was kopjuje ? Tzn nasladuje ? A Dolha wział sie z Ruminii ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:24 Kopiuje nie strona oficjalna tylko najpopularniejsza nieoficjalna:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ż. Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.autocom.pl 02.11.06, 21:33 Oficjalna tyż ;) Czuje się zaszczycona zacytowaniem mojej osoby w relacji ;) Ale Gwiezdnych Wojen nie oglądałam, więc odp nie rozumiem 8) Odpowiedz Link Zgłoś
harthausen Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 21:30 Dlaczego zaraz "kopiuje, naśladuje"? Z czuba wyznaczyło pewien nowy wspaniały standard, i ciesże się że przjmuje sie on w mojej Wisełce. Nudnych relacji juz nie muszę czytać i mam wybór w ciekawych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo IP: *.crowley.pl 02.11.06, 21:26 Ależ ci Francuzi wymiatają. Tylu akcji w jednym meczu to ja dawno nie widziałem. Takie mecze swojej drużyny to można oglądać. Jak tak popatrzymy na to co się dzieje na boisku to myśle że cały Oranż to jest Amatorka. No może poza Legią które tak grające kluby Francuskie ogrywała jak chciała a potem Brazyliczyką odbiło i wszystko się rozwaliło. Wisła w lidze straciła 5 goli, w meczu ma 5 strzałów na swoją bramke. A dzisiaj Cleber, Baszczyński , Sobolewski i reszta nie wiedzą co się dzieje na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 21:29 Legia, legia, legia...a to ten słaby klubik, co ma kilku czarnoskórych rasistów w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
harthausen Re: Walka o punkty. Wisła we Francji na żywo 02.11.06, 21:33 trochę przesadziłeś w swoich żartach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś