Gość: McCroo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 06:52 Cze Ziomale CzubaZ, współczuję Wam, że musieliście wstać. Ja dopiero teraz idę spać :) Pozostawiam zwycięstwo nad Kostaryką w Waszych rękach. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Dawać z tym kosem. IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 06:53 nie czapiajcie się naszych panienek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic Re: Dawać z tym kosem. IP: *.phlapa.east.verizon.net 03.11.06, 06:58 u mnie dopiero pierwsza rano dochodzi, wiec troche tutaj jeszcze posiedze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Zmieńcie w końcu to ośNież na dśWież 03.11.06, 07:17 a może to dżołk jakowy?, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstw IP: 217.116.98.* 03.11.06, 07:51 Z czuba ma jaja, ale prawdziwe live z tego meczu jest tutaj: www.volleylive.info/games/repwindow.php Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstw IP: 217.116.98.* 03.11.06, 07:53 No i z tego sie dowiedzialem, ze wlasnie skonczylo sie wynikiem 25:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstw IP: 217.116.98.* 03.11.06, 08:46 No dobra. W 3 secie 25:11. Masakra. Pytanie mam. Czy ktos widzial kiedys jakis mecz (dowolny), w ktorym przegrany w secie zespol zdobylby max 11 pkt? Bo ja sobie nie przypominam. Czekam na podpowiedzi. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:51 Było do 6. Na tych mistrzostwach świata. Egipt chyba tak przegrał. Do 11 to nic nadwyczajnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Uznały po prostu że 3 sety to za mało, żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:19 rozgrzać się przed Tajwanem i chcą sobie trochę pograć. A tk na serio... to to jest tragedia. Patrzeć się nie da. Jedynie Frątczak coś gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n gdzieś już pisałem, chyba przy Podolec, że IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 08:22 daleko naszej drużynie do dobrych wystepów, bo nie ma zawodniczki, która w trudnych momentach byłaby w stanie odwrócić losy seta, co widać na każdym kroku, że jeżeli już dobrze nei zaczniemy seta, a przynajmniej nie punkt za punkt, to set jest stracony nawet z tak słabymi drużynami jak Kenia, no i teraz z Kostaryką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Zgodnie z jakim czasem są godziny w terminarzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:25 Letnim? Wschodnioukraińskim? Japonia - 6h? Polska + 1h? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Re: Zgodnie z jakim czasem są godziny w terminarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:46 Na tej samej stronie... W opisie II rundy wymienione Portoryko zamiast Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master A kiedyś była dłuższa przerwa po 2 secie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:26 Herbatę by można zrobić, śniadanie zjeść. A tu nic. Już grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Nie Pirytki Tylko Tombaczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:34 Wracamy do normy, 12:7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ross, Grudziadz Forma Polek IP: *.dir.pl 03.11.06, 08:41 Bede obstawal przy zdaniu, ze Polki dostosowuja sie forma do umiejetnosci kazdego rywala. Wiaze sie to z tym, ze zostana mistrzyniami swiata po emocjonujacym pieciosetowym meczu. Podejrzewam jednak, ze do zera nie wygralyby one nawet z reprezentacja "Z czuba" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstwo .. IP: *.era.pl 03.11.06, 09:04 women of the match? chyba woman... a moze po prostu girl of the game?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Oni się nie mogą zdecydować na jedną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:07 Więc chcą women. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Dobrze że to poprawiliście. Moje poczucie estetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:14 nie mogło znieść takiego byka :P Do napisania jutro redakcjo "FromTheTip". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Man of The Match IP: *.cia.com 03.11.06, 09:08 womAn of the Match, a nie womEn of the Match mozecie sie zastanowic jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Wyjdziemy z grupy... 03.11.06, 09:11 i na tym zakonczymy udział w mistrzostwach. Mnóstwo błędów, straconych piłek.Jakies wyblakłe te złotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Wyjdziemy z grupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:16 Jeśli uda nam się wygraćwszstkie mecze w naszej grupie, to sznsa na awans do półfinałów jest ogromna, bo dużyy w grupie D dzielą się zwycięstwami. Swoją drogą czy do następnej fazy liczą się wyniki tylko tych drużyn które przejdą czy wszystkich? W skrócie czy nasze zwycięstwo nad CRC albo Kenią będzie się liczyć czy tylko wyniki meczów z Tajwanem, Koreą i Japonią? Odpowiedz Link Zgłoś
baciokstyle W obronie Mileny Rosner 03.11.06, 09:29 7:25 Milena Rosner - galeria. Uwierzcie nam - lepiej ona niż Krzysztof Wanio. Z całym szacunkiem dla tego ostatniego. tak. z całym szacunkiem dla pana Wanio,ale to urąga siatkarce.... Odpowiedz Link Zgłoś
berkowaty finlandczycy znowu atakuja? 03.11.06, 10:10 raczej Tajki, a nie Tajwanki... ale to z Czuba przeciez pozdr. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: finlandczycy znowu atakuja? 03.11.06, 10:30 A Tajki to czasem nie z Tajlandii? zdravim Odpowiedz Link Zgłoś
berkowaty zaspany bylem 03.11.06, 15:00 oczywiscie prawidlowa forma byloby Chinki, ale nieprawidlowa politycznie Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteon Re: finlandczycy znowu atakuja? IP: *.mokotowplaza.waw.pl 03.11.06, 10:33 A Tajki to nie jest sa aby obywatelki Tajlandii? Moze lepiej Tajpejki ;) ? A Czubaki, co do jutra to sie nie przejmujcie - ja mam i tak wstane na 7:00, ale co gorsza o 8:00 musze byc w pracy, wiec nawet do konca nie obejrze... kicha. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuss Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstwo .. IP: *.ifd.uni.wroc.pl 03.11.06, 11:03 Kto zatrudnil Wojtowicza do komentowania siatkowki ? Facet nic nie umie powiedziec od siebie, nic nie pomaga w odbiorze gry, w zrozumieniu taktyki. Powtarza slogany za drugim komentatorem. Zgroza ! Odbiera mi ochote do ogladania meczow. Wagner i Drzyzga to przy nim mistrzowie. Jak mozna bylo wziac tego przymulonego faceta, ktory juz poza nazwiskiem nie ma nic do zaoferowania, na taki turniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Polska - Kostaryka na żywo. Trzecie zwycięstwo .. IP: *.era.pl 03.11.06, 15:39 ja bardzo przepraszam. moze nie jakos specjalnie pilnie, ale pragne Panow zapewnic, ze bede zerkal od czasu do czasu w monitor, by relacje (genialne oczywiscie) nie byly zbyt kameralne Odpowiedz Link Zgłoś
rhesus *** 03.11.06, 15:55 "Czy myśmy już kiedyś takiego meczu nie relacjonowaliśmy? " ze wstępu do artykułu-pożal się Boże... Nie od dziś zauważam, że jeśli pod względem informacyjnym nie mam nic do zarzucenia portalowi gazeta.pl, tak pod względem językowym ogromnie dużo. No ale najważniejsze, że zero odpowiedzi na złożoną przeze mnie ofertę podjęcia u nich pracy jako korektor :) Cóż, pozostaje mi zacisnąć zęby i przetrwać zimę... :] Odpowiedz Link Zgłoś