Gość: marcy IP: 193.192.62.* 07.11.06, 00:43 Fatalnie, że bez Radomskiego, Golańskiego i Jelenia... Baszczu to w obecnej formie jakas koszmarna pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mentice Wstydu nie maja 07.11.06, 00:54 zupelnie jak Dudek, na chama sie pchaja promowac sie w kadrze. Zamiast wyleczyc sie do konca to oni na zgrupowanie kadry. A Franek jest rozbrajajacy, pajac jeden. To wola o pomste do nieba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt ty dupku IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 20:19 sam jesteś pajac, dupku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze Słyszałem że Żurawski to żydek IP: *.chello.pl 07.11.06, 01:32 prawda to, ajwaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marky a jak strzelal bramki to byl rodowity polak?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:59 co to za roznica? jesli chce grac z orlem na piersi i robi to dobrze to co za roznica kim byli jego prpapradziadkowie?? draznia mnie takie wypowiedzi bezmyslnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: 200.61.40.* 07.11.06, 02:40 COS JEST NIE TAK Z TYM ZDJ...franek wyglda jak kazel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Jelonek za duzo sobie pozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 03:26 bedzie trzeba go odstrzelic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Zdrowie wraca kadrowiczom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 06:21 frankowski wznowił treningi-po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 20:20 a po co ty palancie piszesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Zdrowie wraca kadrowiczom 07.11.06, 08:16 Franek już się raczej skończył, Rasiak też już nie to samo co na początku sezonu kiedy strzelał jak na zawołanie;) pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: 87.246.199.* 07.11.06, 09:40 Franek już się dawno skończył, teraz tylko wyjazd do Emiratów zostaje, albo powrót na polskie boiska, ale tutaj jeszcze zdąży.Szkoda, bo to jest zmarnowany talent. Chcę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 20:21 a kiedy wy pajace skończycie pisać głupoty na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m OTO co stanie się z Fankiem IP: *.petrus.com.pl 07.11.06, 08:17 ginekomastia-sterydy-spiew altem-no i ten pazur Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Rzekł Tomcio... 07.11.06, 08:24 "- Jeszcze kilkanaście dni temu w ogóle nie widziałem sensu wyjazdu do Brukseli - mówi "Gazecie" Frankowski.". Ja dalej nie widzę Tomciu. Kup może kilka puszek z piwem i w domu potrenuj otwieranie się a ustąp miejsca Matusiakom, Brożkom, Jeleniom i innym którzy jeszcze nie zaczęli głupotek opowiadać, orzesz-ku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Re: Zdrowie wraca kadrowiczom 07.11.06, 09:02 Hmmm a od kiedy w sporcie mozna stosowac sterydy? Tak sie tylko pytam... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:31 hm, trafiłem na ten text klikając "Hajto: nie okradam kolegów". To miłe, że drugi obok Jana Tomaszewskiego tytan intelektualny polskiego futbolu nikogo nie okrada (a jak z przemytem aktualnie?), ale właściwie jak to się ma do tekstu o Benhakkerze i jego drużynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: Zdrowie wraca kadrowiczom IP: 12.40.51.* 07.11.06, 19:42 wyborcza odgrzewa i serwuje starego kotleta pod nowym tytulem. Odpowiedz Link Zgłoś