Dodaj do ulubionych

Iwańczyk: Widziałem ligi blask

28.11.06, 17:47
Matusiak jest gwiazda naszej ligi (zapewne juz niedlugo) ale Garguła gwiazda
ligi??? Hehehe do gwiazdy to mu jeszcze troche brakuje ... A Bełchatów nie
zajmie w tym sezonie wyższego miejsca jak 3 w lidze i moge sie o to złożyc z
kazdym chetnym!!
Obserwuj wątek
    • marek_solon Iwańczyk: Widziałem ligi blask 28.11.06, 21:22
      dwie uwagi:

liga jest fajna bo ją fajnie pokazuje C+, wystarczy popatrzeć na jakikolwiek
      mecz 2 ligi (na żywo lub w tvp3) i widać kolosalną różnicę

Beenhakker sporo zrobił dla 'wypromowania' obecnych gwiazd ligi - mam wrażenie,
      że ci którzy teraz błyszczą, zostali przez niego zarażeni jakimś pozytywnym
      wirusem na zgrupowaniach repry

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • Gość: dren sorry: tekst - typowy dziennikarski szmatławiec IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 00:56
      pod tytułem: tak, tak, myliłem się, ale Hajto to złodziej.
      facet, po swoich dotychczasowych "osiągnięciach" [jak sam przyznałeś, raczej
      przygruntowych] powinieneś nabrać "nieco" pokory, w ochlapywaniu innych błotem,
      tak? zwłaszcza kryminalnych [oskarżanie o kradzież Hajtę. i nie mów, dzidziuś,
      "że tak się mówi" - napisałeś to, cieciu].
      jako że i tak ty masz ostatnie słowo, to powiem krótko [parafrazując]: jesteś
      Ziobrem.
      i tyle.

a po cholere Gazeta trzyma takie osobniki i jeszcze je publikuje - doprawdy -
      nie kumam...
      • Gość: filipek 08 Re: sorry: tekst - typowy dziennikarski szmatławi IP: *.pixs.philips.com 29.11.06, 11:23
        Redaktor gw byłby chory aby nie posmarował po ŁKS-ie przy okazji. Co ciekawe
        sprawę skarbonki rozdmuchała i cały czas opisuje, tylko i wyłącznie gw...
        Szmaty, szmaty jeszcze raz szmaty...
    • Gość: boatpeople Iwańczyk: Widz(ew)iałem kasy blask IP: 217.153.125.* 29.11.06, 13:43
      tak to jest jak "kibice" dorwali się do pisania jako "obiektywni dziennikarze",
      cały ten(pod)łódzki desant powninni wyrzucić gdzieś na Omaha beach i niech się
      wtedy obronią...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka