Dodaj do ulubionych

ŁKS może zagrać z Galatasaray!

IP: 165.72.200.* 12.12.06, 11:19
Niestety, pewnie nic z tego nie wyjdzie bo zawodnicy na urlopach. Inaczej
jakby taka propozycja miała miejsce po 1 stycznia - wtedy sparing
prawdopodobnie by się odbył. Tak czy siak cieszy zainteresowanie ze strony
tak wielkiej drużyny :-) TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość II ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: 217.153.8.* 12.12.06, 13:35
      A Ja naiwny wierzyłem w bezinteresowność Pana Jana.Panie Janie teraz rozumiem
      Pana ataki na Pana Bońka - "kasa Jasiu kasa"
      • Gość: rwt Re: ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.centertel.pl 12.12.06, 21:27
        No i Janek się wyklepał...
        P.S. Drogi Janku: kasa JAG Sportmarketing niepewna, oj niepewna.
    • Gość: sal ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:49
      grajewski przez Tomaszewskiego ?? to musi byc jakas bzdura ci kolesie sie
      nienawidza !!!!!
      • Gość: rwt Re: ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.centertel.pl 12.12.06, 21:29
        Grajewski nie lubi Bońka. Tomaszewski nie lubi Bońka. Grajewski lubi
        Tomaszewskiego. Tomaszewski lubi Grajewskiego.
    • Gość: Autor ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.fiolet.com.pl 12.12.06, 15:25
      Po pierwsze co to za news? Z Galatasaray? To zajebista gratka dla każdego
      polskiego klubu :/ Ton artykułu jest taki jakby co najmniej to był Liverpool
      albo Barcelona.
      Po drugie ŁKS może ale jak się zdecyduje i to już, natychmiast! Łaskę robią, że
      wycieczkę do Turcji fundną? Przypomina to wydzwanianie po k...y w trakcie imprezy.
      I po trzecie Grajewski... Tomaszewski... śmietana świata menedżerów :(
      • Gość: gość portalu Re: ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: 62.60.98.* 12.12.06, 16:51
        Zgadza sie, to nie Liverpool, ale Galatasaray pokonal inny klub ktory wlasnie
        nazywa sie Liverpool w fazie grupowej ligii mistrzow w zeszlym tygodniu. Poza
        tym zdobyli puchar UEFA w 2000 r. wygrywajac m.in z Arsenalem.

Gratka? Marza mi sie czasy kiedy polskie kluby beda grac na takim poziomie,
        lepiej wykorzystac okazje i pojechac.
        • Gość: Michal Ta Re: ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:12
          spocona swinia z Pronu siedzi w kieszeni u drugiej swini
      • Gość: olej odnosze wrazenie, IP: 194.100.176.* 12.12.06, 18:11
        nie jestem pewien,lecz odnosze wrazenie ze Pan/Pani Autor to kibic Widzewa,stad
        taki ton wypowiedzi,ja osobiscie bede bardzo szczesliwy jesli lodzkie druzyny
        beda mialy okazje "sprawdzac sie" z takimi zespolami.
        a i jeszcze jedno,po tekscie na takim poziomie wnioskuje, ze masz pewne klopoty
        w czynnosci zwanej konwersacja i nie znajdujesz wielu rozmowcow, stad
        rzeczywiscie pozostaje tylko dzwonienie po k..y na imprezach.... pozdrawiam
        • Gość: Andrzej Tomaszewski IP: *.lodz.mm.pl 12.12.06, 21:33
          Tomaszewski , Tomszewski ile płaci ci Grajewski ?????????????????
    • Gość: tomek ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:13
      jak grajewski ze spoconym w tym ręce maczali to to lipa albo długii
      • Gość: Paweł Re: ŁKS może zagrać z Galatasaray! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 00:35
        za uszy pościągać wszystkich i wypad do turcji! warto z tej szans skorzystać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka