Dodaj do ulubionych

Boruc: Jestem wyrazisty

IP: 62.89.80.* 02.01.07, 12:08
Błoński musial się ślinić rozmawiajac ze swym idolem .pewno kleczal na
kolanach.boruc to dobry bramkarz ale takich jak on jest duzo .to że w paru
meczach cos wybronil jeszcze o niczym nie swiadczy.Karnego w europejskich
pucharach obronil ostatnio napastnik fC Basel.Boruc często puszcza szmaty,ale
jego fani żurnalisci z Blonskim na czele i ci z przekretu sportowego tego nie
zauwazaja.Boruc mówi że do pilek wychodzi wtedy kiedy trzeba,otoz nie na
przedpolu jest cieniutki [jak Blonski dziennikarzem],gdyby wychodzil wtedy
kiedy trzeba to z niemcami nie stracilibysmy bramki.Celtic to dla niego
idealne miejsce.Jego druzyna pozostale przewyzsza o kilka klas,stad pomimo
puszczonych szmat boruc jest zwycieski.Bajka podawana przez fanow Boruca o
jego grze w Arsenalu jest glupia,podobnaj do tej o Janczyku i MU.Poza
Celticem czekalaby go lawa.W Polsce na pewno kuszczak i kowalewski są od
niego lepsi.natomiast to co który posiada w glowisi sprawia że boruc jest
bardzo daleko.Mają w tym swoj udzial ''fachowcy''tacy jak blonski.
Obserwuj wątek
    • Gość: senator Zgadzam się z ek-iem ,wyraziscie ale glupi IP: 62.89.80.* 02.01.07, 12:11
      • Gość: zzz te, 62.89.80. może wypowiedziałbyś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:27
        w jednym wątku? Pozatym
        inetnum: 62.89.80.0 - 62.89.80.63
        netname: AGENCJARYNKU1NET-PL
        descr: Agencja Rynku Rolnego
        descr: ul. Nowy Swiat 6/12
        descr: , Warszawa

średnio podoba mi się, że za moje pieniędze zamiast pracowac, siedzisz sobie na necie w godzinach pracy...
        • Gość: citron vert do zzz IP: 86.69.185.* 03.01.07, 01:00
          a ja gdzie pracuje PANIE KGB ?
          • Gość: purify Re: do zzz IP: 195.150.94.* 04.01.07, 00:55
            przecież obok nicku jest napisany ip, matole. Nie trzeba pracować w kgb, aby to
            zauważyć.
            • Gość: citron vert do matola purify IP: 86.69.185.* 04.01.07, 09:49
              Ty nawet na kgb jestes za glupi ...
              Przeczytaj gostek pomalutku jeszcze raz co napisalem wyzej , w poscie do zzz a
              dopiero potem do ciebie ...
    • Gość: reks Zmień psychologa i weż ze soba Blonskiego IP: 62.89.80.* 02.01.07, 12:13
    • Gość: ek Czy jest prawdą że Bloński ma na czle napis IP: 62.89.80.* 02.01.07, 12:20
      Czy Boruc to nr 1''
    • Gość: rud błonski tylko z Borucem,kucharzem i Kowalem może IP: 62.89.80.* 02.01.07, 12:24
      porozmawiać jak rowny z równym.Ciekawe czemu?
      • Gość: kosta Re: błonski tylko z Borucem,kucharzem i Kowalem m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:56
        Nie ma to jak gadać sam ze sobą :)
    • szalona_marchewka Re: Boruc: Jestem wyrazisty 02.01.07, 13:47
      "Zacznijmy od tego, że nie czytam gazet"

OK - wybaczam CI to w imię Twych pięknych oczu:-))
      • Gość: left Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:56
        Boruc to przykład bramkarza "elektrycznego". Nie potrafi uspokoić nerwowo
        grajacej obrony, słabo gra nogami. Obok meczów genialnych trafiają mu się też
        bardzo kiepskie. Łatwo wprowadzić go w trans kilkoma strzałami na poczatku
        meczu i wtedy jest nie do pokonania. Jeżeli ma jeden strzał w meczu - wtedy
        najczęściej dostaje bramkę. Wszyscy się nim podniecali po meczu z Belgia, że
        niby uratował w ostatniej minucie itp. Dla mnie prawdziwe odkrycie to
        Kowalewski z meczu z Serbią. Podsumowując: nie wzbudza do końca zaufania.
    • Gość: hex Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.as.kn.pl 02.01.07, 13:53
      Ale sie chlopie zapiekliłes oddychaj bo sie na zawał przekrecisz malutki
      człowieczku. Jemu cos sie udało cos w zyciu osiagnoł a ty? Siedzisz i plujesz na
      monitor...ehhhh dzieci neostrady.
      ps."W Polsce na pewno kuszczak i kowalewski " czytaj co piszesz...Jak Kuszczak i
      Kowalewski graja w Polsce to super....
      • Gość: kk Re: jak można kibicować legi i mieć w dupie piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:59
        odpowiedź zna chyba tylko boruc, o ile zna ją w ogóle.
    • Gość: maxi Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.crowley.pl 02.01.07, 14:00
      Czegoś nie rozumiem:

To uczy dystansu, nie można czuć się ani przez moment spełnionym. Futbol potrafi
      sprowadzić na ziemię.

Krok po kroku chcę się realizować, grać w coraz lepszym klubie o coraz większe
      trofea. Ale na razie czuję się całkowicie spełniony.

Więc jak to jest z tym spełnieniem, he??
    • Gość: GDS Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:24
      Nie macie się czego czepiać... Znaleźli sie wielcy komentatorzy, a wy co MŚ czy
      Lige Mistrzów w FIFA na konsoli zdobyliście?? Nie ważne co ale pewnie na
      poziomie amator ;) Kozacy co stadion w telewizji widzieli... Żal mi waszego pier...
    • fru_przez_okno Ludu, ludu! 02.01.07, 14:34
      Kiedy nie idzie o to czy Boruc jest wybitnym bramkarzem czy może tylko bardzo
      dobrym (wg mnie jest wybitnym). Idzie o to,że Boruc przypomina nam o co chodzi w
      piłce, a więc i w życiu (jakby to pretensjonalnie nie zabrzmiało). Przecież w
      piłce nie chodzi o to by bez przerwy wygrywać (co to za radość?),a o to by się
      dobrze bawić oglądając mecz. Oglądając Boruca w bramce(a poza nim
      Błaszczykowskiego, Jelenia, kiedyś Kosowskiego) dobrze spędzam czas. I o to
      chodzi. My - oglądając mecze Polski ostatniej dekady - przyzwyczailiśmy się do
      nerwów, stylu Za Wszelką Cenę ala Hajto-Świerczewski-Wójcik i dopiero od
      niedawna dzięki Leo i m.in. Borucowi uczymy się dobrze bawić oglądając mecz. To
      proste: Dudek był może lepszym bramkarzem od Higuity, ale widoku Higuity
      goniącego przez pół boiska Rogera Milę w 1990 nie zapomnę nigdy.
      • Gość: left Re: Ludu, ludu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:42
        I Roger Mila w końcu strzelił bramkę, Kolumbia odpadła z MŚ i nigdy już w nich
        nie zaistniała. Ja lubię jak moja drużyna wygrywa, nie lubię, jak przegrywa
        (zwłaszcza po głupich błędach). Jeżeli chcę się dobrze bawić, to idę na
        imprezę. Juskowiak może był lepszym napastnikiem niż Leśniak, ale nigdy nie
        zapomnę, kiedy w meczu z Anglią bramkarz podał mu piłkę, a on mu ją oddał.
        Tylko, że jakoś kompletnie mnie to nie bawiło.
        • fru_przez_okno Re: Ludu, ludu! 02.01.07, 15:12
          Nie zrozumiałeś albo ja źle wytłumaczyłem (albo jedno i drugie). Ja też "lubię
          jak moja drużyna wygrywa, nie lubię jak przegrywa", ale jak dobrze wiesz
          zwycięstwo zwycięstwu i porażka porażce nierówne. I wiesz co? Wolałbym stracić
          taką bramkę jak Kolumbia w '90 roku (jej absurd uśmierzyłby mój ból) i przegrać
          niż zdobyć taką (takie!) jak Korea w '02 i wygrać. A może się mylę?
          • Gość: left Re: Ludu, ludu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:27
            Uuuu...Nie popadajmy w skrajności. Mam nadzieję, że taki przekręt jak z Koreą
            już się na poważnej imprezie nie zdarzy. Chodziło mi tylko o to, że celem gry
            jest zwycięstwo (w uczciwej, sportowej rywalizacji),a styl jest sprawą ważną,
            ale wtórną. Poza tym bardziej zły byłem np. po meczu z Anglią w 1993 (można
            było wygrać), niż po meczu z Portugalią w 2002 (byliśmy dużo gorsi) - ale jest
            to kwestia indywidualnego odbioru. Bramkarz musi być pewny, obrońcy powinni
            mieć do niego zaufanie. Pod tym względem wyżej cenię Kowalewskiego, który w
            meczu z Serbią bronił także dość efektownie.
            • fru_przez_okno Re: Ludu, ludu! 02.01.07, 16:38
              1. Futbol - że pozwolę sobie na aforyzm - podobny jest literaturze.
              Najważniejszy jest styl.
              2. Bramkarz nie musi być "pewny". Musi być dobry. Mogę sobie wyobrazić "pewnego"
              piłkarza bez talentu.
              3. Kowalewski jest dobry. Nie ma sporu między nami.
              • Gość: left Re: Ludu, ludu! IP: 62.29.168.* 02.01.07, 20:28
                A może różnica w podejściu Twoim i moim jest taka, że ja wypowiadam się
                bardziej jako kibic konkretnej drużyny (np. reprezentacji) a Ty bardziej jako
                kibic po prostu piłki nożnej?
                • indy.m Re: Ludu, ludu! 03.01.07, 20:44
                  "a Ty bardziej jako kibic po prostu piłki nożnej?"

ja bym nawet słowa "kibic" tu nie użył tylko "widz"
    • Gość: J&S Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:40
      Ile Boruc musiał się nagadać! Biedok...
    • 1europejczyk Boruc: Jestem wyrazisty 02.01.07, 15:42
    • Gość: coach Boruc, kto? Pomidor IP: 141.155.227.* 02.01.07, 15:47
      dziwna sprawa, wyglada na to ze Boruc robi to co robi z przymusu, ot taki
      zawod, Pomidor
    • 1europejczyk Samych obronionych bramek w 2007, Arsenalu 02.01.07, 15:48
      i dalszych sukcesow w reprezentacji zyczy polski kibic nieskazony polskim
      "piekielkiem"
      • agaj.agaj Re: Samych obronionych bramek w 2007, Arsenalu 02.01.07, 16:58
        Hmm, polskie piekielko. Bramkarz, ktory mowi o kibicach, ze odstawili wioche.
        Przypominam, ze gwizdy byly po naprawde fatalnym meczu (przed rownie fatalnymi
        MS). Na mecz mimo fatalnej gry druzyny w poprzednich meczach przyszlo 40 tys
        kibicow.

Dla mnie slowa Boruca to dyskwalifikacja pilkarza. Gosc zapomina, ze placa mu
        wlasnie po to by zadowolic kibicow. Gdyby nie oni to faktycznie pilby browar w
        Siedlacach. Rownie pelne pogardy byly jego slowa dotyczace Ekwadoru. Gosc na
        poziomie szanuje przeciwnikow.
        • util Boruc wie chyba lepiej za co mu płacą. 04.01.07, 01:10
          agaj.agaj napisał:

> Hmm, polskie piekielko. Bramkarz, ktory mowi o kibicach, ze odstawili wioche.

No odstawili przecież straszliwą wiochę. Kibic święta krowa?

> Rownie pelne pogardy byly jego slowa dotyczace Ekwadoru.

Nie pamietasz kontekstu dziecino. Borucowi chodziło o to, że nieważne w jaki sposób strzelimy bramkę Ekwadorowi (może byc i du.p.ą)- ważne by 3 pkt dopisać po meczu Polsce. I gdzie tu pogarda dla Ekwadoru? Sama prawda.
    • Gość: Bożysz tłumów Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:11
      Jak on się może wypowiadać że liga włoska jest nudna, jeżeli nie interesuje się
      futbolem?
      • Gość: Torben Łomonosow Juskowiak i Leśniak IP: 195.245.213.* 02.01.07, 18:03
        Ja tylko w temacie dziwnego porównania Juskowiak - Leśniak. W meczu z Anglią w
        97 (przegraliśmy wtedy 0 : 2) bramkarz Anglików niezdarnie wykopał piłkę,
        trafiając w plecy Juskowiaka. Ten się nie zorientował, piłka wróciła do
        Anglików. Natomiast w 93 (Polska - Anglia 1:1)Leśniak przechwycił podanie od
        Chrisa Woodsa, i będąc sam na sam z Anglikiem, strzelił prosto w niego. I
        Leśniak, i Juskowiak zmarnowali dobre sytuacje, ale Leśniaka była znacznie
        łatwiejsza do wykorzystania. Może Juskowiak był lepszym piłkarzem niż Leśniak
        (chyba w sumie był), ale Leśniakowi znacznie bardziej pamiętałbym
        niewykorzystaną okazję w meczu z Anglią (tym bardziej, że w 1 minucie tego
        samego meczu Leśniak był sam na sam z Woodsem i strzelił obok słupka)
        • Gość: muscle77 boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:03
          Zastanawia mnie krytyka niektorych osob skierowana pod adresem Boruca,czasem
          odstawi lipe(komu sie to nie zadrzylo?) ale obok Kowalewskiego to dzis najlepszy
          polski bramkarz.Jego wypowiedzi sa czasem irytujace ale widocznie ma taki styl
          olewczo-luzacki,jego problem - nie ma sie tym co podniecac.Ps.chyba ze tak
          naprawde niektorym przeszkadza pokazywany przez niego gest "L".Pozdro.
          • Gość: glupki Re: boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:12
            ale wy pieprzycie glupoty! Boruc to przyszylosc polskiej bramki. Naprawde
            będzie ciekawa rywalizacja miedzy nim a Kuszczakiem. Kuszczak ma chyba wiekszy
            talent, ale Boruc zrobil ostatnio naprawde duze postepy.... a Kuszczak?
            zadnych.... kowalewski to stara szprycha i watpie zeby -jak Lehmann- w wieku 36
            lat dobrze bronil.... a wiec przyszlosc nalezy do Boruca(Kuszczaka tez z
            reszta) :)
        • Gość: left Re: Juskowiak i Leśniak IP: 62.29.168.* 02.01.07, 20:31
          Też miałem na myśli sytuację Leśniaka. Chyba niezbyt precyzyjnie się wyraziłem.
          • Gość: Tindersticks Milosc Blonskiego do Boruca nie zna granic... IP: 86.69.185.* 03.01.07, 01:21
            Boruc to gostek ,ktory ma niezly metlik w glowie ,i to co go w tym wszystkim
            ratuje to jego niewiedza o tym fakcie.
            Ciezszym przypadkiem natomiast jest pan redaktor.
            Ja nie wiem ale wydaje sie ,ze on tego Boruca po prostu kocha.
            Robic wywiad z kims kto nie interesuje sie tym co robi to trud wielki i ciezki
            chleb ...
    • Gość: ssd Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.chello.pl 03.01.07, 14:41
      raczej nie zbyt mądry
      • Gość: Curob Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:18
        Gość portalu: ssd napisał(a):

> raczej nie zbyt mądry

No i kto tu jest NIE ZBYT mądry? :>
    • Gość: Reijo Re: Boruc: Jestem grubasem IP: *.telia.com 04.01.07, 01:01
      Schudnij do cholery ... Wtedy droga do PS otwarta.
    • Gość: jk Klasa! Ok koles! IP: 217.197.79.* 04.01.07, 10:51
      Rzadko kiedy pilkarz nie zachowuje sie jak pepek swiata. Piszecie, ze jest glupi, moim zdaniem jego wypowiedzi swiadcza o olbrzymim luzie, ktory mozliwy jest tylko w przypadku sporej inteligencji.
    • Gość: robi Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:35
      ty jestes frajer ty obsrany gosciu ek
    • Gość: kibic Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.icpnet.pl 11.01.07, 08:07
      "gdyby wychodzil wtedy kiedy trzeba to z niemcami nie stracilibysmy bramki" -
      to jest świetne. Gdybyśmy w ogóle nie zakwalifikowali się na mundial, to też
      byśmy nie przegrali. A co tam robiła po lewej stronie świeża i wypoczęta Dudka,
      właśnie wprowadzona za Żewakłowa, na ostatnie minuty, żeby zbytnio nie zdążyła
      zawalić? Ale zdążyła. A środkowi obrońcy - Bąk i Bosacki - to słyszeli o czymś
      takim, jak krycie czy też odcięcie od podania? Gdyby nie Boruc, to byłoby 6:0 w
      tamtym meczu, a bramka Neuville'a obciąża go tak mniej więcej jak Benhaakera
      bramki stracone przez reprezentację Polski na mś w Meksyku w 1986 r. Też
      przecież mógł już wówczas być trenerem reprezentacji i nie dopuścić do ich
      utraty. Benhaaker jest winny klęsce Polski w Meksyku, a Boruc w Niemczech. I
      takie komentarze jak powyższy świadczą właśnie o polskim piekiełku, nie tylko
      piłkarskim - ktoś coś osiągnął, to już jest złodziej, łapówkarz, gwiazdor i
      karierowicz. Artur, olej to towarzystwo.
      • Gość: Gan-Ganowicz Re: Boruc: Jestem wyrazisty IP: *.azartsat.pl 13.01.07, 20:54
        Też mnie zawsze ciekawi skąd w tych ludziach tyle zawiści. Że "grubas",
        że "niezbyt mądry" itd., że cos tam źle powiedział, że jeszcze coś innego sie
        nie podoba. A tymczasem koleś miał kapitalny sezon. Kilka obron na najwyższym
        światowym poziomie. Gra w dobrym klubie, w Lidze Mistrzów, a tu taki palant z
        Pierdziszewa Górnego, czy innej wiochy będzie pisał jaki to Boruc jest
        beznadziejny. Póki co Boruca możecie cmoknąć w dupę, i to tak, jak wam łaskawie
        powoli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka