Gość: Mersor IP: *.chello.pl 04.01.07, 18:39 Ta jasne,czyl i tak naprawde to jest bardzo pokrzywdzony zespol. Biedny juwentus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Juve Re: Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:37 zebys kurna wiedzial ze pokrzywdzony to przez ten glupi inter jestesmy w serie B ale za rok powrocimy i wygramy Forza Juve i brava dla Maldiniego i Ancelotiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$$$$$$$$ najlepiej to nie karac wielkich i bogatych IP: *.1.251.72.1dial.com 04.01.07, 20:04 najlepiej to nie karac wielkich i bogatych, nawet za lapownictwo, ustawianie meczy, itp. itd. Rozwiazanie problemu byloby odejmowanie punktow tym malym zespolom, aby nie psuli humoru Maldiniemu. Chlopak juz sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retew Re: najlepiej to nie karac wielkich i bogatych IP: *.chello.pl 05.01.07, 00:06 tak, za ustawianie "meczy" to nie karać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: najlepiej to nie karac wielkich i bogatych IP: *.oracle.co.uk 05.01.07, 09:34 chlopie, zauwaz ze Maldini nie twierdzi ze kara dla Juwentusu byla niesprawidliwa. Po prostu stwierdza, ze ich brak wplywa kiepsko na jakosc rozgrywek Seria A - i tyle. Na temat sprawedliwosci/niesprawidliwosci kary dla Juwe sie w ogole nie wypowiada. Daj luz, i pomysl zanim zaczniesz obrazac czlowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:05 Przecież ani Maldini, ani Ancelotti nie podważyli wyroku w sprawie degradacji Juve do drugiej ligi. Stwierdzili tylko, że Serie A bez Juve jest mało atrakcyjna. Mają oczywiście rację, ostatnio w Tygodniku Kibica przejrzałem frekwencję na meczach Serie A i okazuje się, że w bardzo wielu przypadkach frekwencja wynosi od 3 do 5 tys. kibiców. Jak porównać to choćby do Bundesligi, gdzie na mecze przychodzi średnio 20 - 50 tysięcy? Rozumiem, że znaczna część włoskich tifisi odwróciła się w związku z całą aferą korupcyjną w ich futbolu, ale z całą pewnością brak Juve spowodował wielką stratę na atrakcyjności Serie A. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.dynamic.caiway.nl 04.01.07, 20:42 jasne,nie ma z kim handlowac.biedny Paolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:03 bez juve serie a praktycznie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista... Pytanie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:32 Powiedzcie mi, dajcie dowód, jaki mecz JUVENTUS KUPIŁ? USTAWIŁ? Macie dowody? NIE MACIE A kłapiecie dziobami. media, zwłaszcza rzymskie rozdmuchały afere i musiał się znaleźć jakiś kozioł ofiarny zeby w końcu inter mógł sobie coś wygrać we Włoszech poza pucharem włoch, który i tak bodajżę wygrywają raz na kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Pytanie !! 05.01.07, 00:52 ci co decydowali o wyroku ponoc maja jakies dowody... ale to pewnie tylko plotki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delpyra Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.icpnet.pl 04.01.07, 22:54 Tak naprawdę to nikt Juventusowi nie udowodnił rzekomych machlojek. Nagrano tylko rozmowy Moggiego i na podstawie tego ukarano Juve. Sędziom , którzy mieli być rzekomo odpowiednio dobrani do meczów Juve , nic ale to NIC nie udowodniono !!! Za to inter wysedł na super uczciwy zespół. Tak to jest jak w we Włoskim związku piłki nożnej siedzą sami zdeklarowani interiści... FORZA JUVE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu 05.01.07, 00:54 a ze Moggi sie przyznal to tak z rozpedu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Brawo Paolo :-) 05.01.07, 01:31 Forza Juve! A włoskiej ligi bez Juventusu nawet nie chce się oglądać. Dobrze, że już niedługo ta farsa się skończy... A co do afery korupcyjnej, to po wymiarze kar chyba najlepiej widać, że są równi i równiejsi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: 217.116.98.* 05.01.07, 09:40 Nie podważam wyroku sądu, ale też nie przesądzam o winie Juve, bo żadnych dowodów nie widziałem ;) Jedno jest pewne- Serie A nie zyskało na popularności po degradacji bianconerich do Serie B! z drugiej strony- po degradacji mogę częsciej oglądać na żywo mój ulubiony zespół (na polsacie sport z kabla), bo nie mam C+ :))) nie mniej jednak już za rok Juve mistrzem Włoch! forza Juve! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tufusek Re: Maldini: Serie A potrzebuje silnego Juventusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:31 A pewnie tak naprawde Maldini chcial wkurzyc kibicow Interu sugerujac swoja wypowiedzia ze mistrzostwo zdobyte przez te druzyne bez udzialu Juve nie bedzie mialo pelnej wartosci Odpowiedz Link Zgłoś