Gość: otoidzieon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:37 Bełchatowski GKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat Re:Kmiot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:02 Jojko wrzucil se pilke do bramki a KMIOT Piotr Lech mowi ze to podteksty:-) Buhahahaha:-) Bravo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re:Kmiot 10.01.07, 12:10 Bramkarz z niego zawsze był średni, ale nawet nie głupi chłopak jak wynika z wywiadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re:Kmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:24 Jojko oprócz swej najbardziej znanej interwencji był w gruncie rzeczy solidnym bramkarzem. No i tak logicznie rzecz biorąc jeśli miałby ten mecz sprzedać to chyba mógłby pomóc rywalom w mniej ''spektakularny'' sposób. A co do samego Lecha to ja pamiętam mu kilka meczy w jego karierze gdzie jego gra, tak że miała ''wiele podtekstów''... No i gadanie że w piłke się gra tylko dla pieniędzy ;/ To takie same głupie gadanie jak to iż politykiem zostaje się dla pieniędzY. Kto tak myśli ten nigdy nie zostanie ani wybitnym piłkarzem, ani wybitnym politykiem. Można mieć talent, ale gdy brakuje motywacji innej niż pieniądze można tylko zostać jak Piotr Lech - szarym ligowcem polskiej orange ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lino Re:Nie kmiot, a mądry facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:31 ktory z niejednego pieca juz chleb jadł, interesujący człowiek i nie gada bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar z Krakowa najsławniejsze? a Polonia Bytom? IP: *.bph.pl 10.01.07, 12:27 jak zwykle redakcja GieWu nie jest w temacie. Panowie, tu nie lustracja, tu można pisać prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: najsławniejsze? a Polonia Bytom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:34 A jednak GW ma rację. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy "najsławniejsze" śląskie kluby to w kolejności: Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, GKS Katowice, Odra Wodzisław, Polonia Bytom, Szombierki Bytom. Tak bym to ustawił, chociaż zastanawiałem się dłużej czy Polonia powinna być przed Odrą czy za. Poza tym należałoby zdecydować się czy chodzi o "najsławniejsze" w Polsce czy za granicą. Bo jeśli za granicą, to raczej: Górnik Zabrze, GKS Katowice, Ruch Chorzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur pozdrowienia z Kętrzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:43 Panie Piotrze, Kętrzyn pozdrawia Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Jasne! Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.ds2-k.us.edu.pl 10.01.07, 12:54 W sumie, Głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smieszny facet Re: Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: 82.139.172.* 10.01.07, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGA Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:22 mYSLE ZE TO JEDEN Z OSTATNICH PIŁKARZY Z KRWI I KOSCI , PIŁKARZ A NIE PIWKARZ:) POZD PIOTR OBYS GRAL 100 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Wreszcie normalny facet 10.01.07, 13:45 w tym ondulowano-żelowym towarzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karq Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:49 Półgłówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deew Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:54 "Nie wiem tylko, co będzie, jak skończę karierę. Nie chcę w ogóle o tym myśleć, bo po co. Wyjdę z domu, spadnie mi na głowę skrzydło jakiegoś samolotu i będzie po mnie. Po co planować, skoro jutro mogę zginąć" po co myslec o przyszlosci liczy sie tylko jutro:) za dobrze to nie swiadczy o pilkarzu jak nie a pomyslu na zycie po zakonczeniu kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:24 bo to kmiot z kopalni hahaha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisły ze Ślą Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:38 Bardzo cenię pana piotra jako piłkarza, a teraz po przeczytaniu wywiadu jako człowieka. Przynajmniwj nie owija w bawełne. Zyczę mu sukcesów w dalszej karierze.Oglądałem go na "żywo" gdy grał w Gieksie i bardzo mi się podobał, a że trochę nerwowy to już trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu Re: Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy 10.01.07, 15:00 Piotrek oby tak dalej, powalczmy razem o mistrza. Do tej pory uwazalem Cie tylko za dobrego bramkarza a teraz wiem ze jestes dobrze rozgarnietym czlowiekiem :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:35 szacun za postawe, gry nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikszy Re: Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:42 Fajnie się czytało, ja też uważam że to musi być interesujący człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP6 Re: Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:27 Kurde co to jest ten Bełachatów??? Wiocha i tyle. Byłem ostatnio. Najlepszy hotel w mieście: śmierdząca pościel i zapierdziałe łóżko. Na dodatek na ulicach pełno dresiarzy i lachonów w białych kozakach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Piotr Lech: W piłkę gra się dla pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 02:16 dlatego trzeba kibicowac rugbistom i to najlepiej tym najlepszym. all blacks nie mysla tylko o kasie, wiecej oni jeszcze wiedza co to jest honor i ambicja. a kopacze to tylko kasa, kasa i kasa. obciach i wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś