Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń

• Gość: abc Re: Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:55
      "sprostać oczekiwaniom finansowym"??? Człowiek, który ma odleżyny od siedzenia
      na ławce V-ligowej drużyny rezerw?

"wysłannicy z Niemiec"??? chyba z reprezentacji domu starców, gdzieś w Bawarii.
      • Gość: Mila Re: Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:03
        Czemu na mnie tak wyzywacie ja jestem niewinny nie moja wina że już zapomniałem
        jak się gra w piłkę

Sebastian Mila
    • Gość: puchatek Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: 194.134.2.* 11.01.07, 08:05
      Grebalowianka Krakow potrzebuje walecznego pomocnika do walki o B klase.
    • Gość: willi co on bredzi? IP: 193.109.212.* 11.01.07, 08:13
      #Zgłaszają się też zespoły z Polski, ale mają raczej małe szanse, by sprostać
      naszym oczekiwaniom finansowym#
      hahaha - ten Glomb to prawdziwy GŁOMB!!!!! mila odstaje nawet od III ligii!
    • Gość: FFan Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.01.07, 08:15
      Jakim oczekiwaniom finansowym? Udalo sie wam zarobic to myslicie, ze nadal sie
      da. Dajcie mu grac u siebie niech sie odbuduje albo do innego klubu bo jak
      narazie to u Mili chyba raczej do dolu. Jest mlody i nie mozna go przekreslac
      ale tzeba mu dac szanse a nie tylko patrzyc ile sie da na nim zarobic, zreszta
      nie da sie duzo jak tak sie bedzie do sprawy podchodzic.

... a Chicago Fire nadal czeka :)

• Gość: lol Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.mlyniec.gda.pl 11.01.07, 08:27
      może wróci do Lechji
    • Gość: 4xg a może kierunek azjatycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:48
      II liga polska, najwyżej, albo mocna wietnamska lub może chiński
    • Gość: piłkarz on jest Rasiako-podobny IP: 213.199.198.* 11.01.07, 09:39
      ja tam Grzesia naszego lubię i uważm, że Sebuś M. ma takie same predyspozycje
      do zrobienia kariery w 2 lidze angielskiej jak Gregorinho (technika jako-tako,
      cośtam w obronie, cośtam w ataku), tylko za pazerny chłopak jest
    • Gość: Mama Seby Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.sopot.wirt.pl 11.01.07, 09:43
      Wracaj Sebuś! Tylko nie obal się po drodze.
      Zrobiłam ci krupnik:)
    • Gość: Nikolai Seba-gleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:08
      "W grę wchodzi kierunek niemiecki, gdzie zaletą byłoby to, że po pobycie w
      Austrii łatwiej byłoby się tam porozumieć".
      przez 2 lata Seba-gleba nauczył się pewnie po niemiecku zwrotów w stylu:
      "dlaczego mnie uderzyłeś, przecież chcę być twoim przyjacielem",
      "nie bij mnie bo się bo moja mama pójdzie do twojej i już nie będziesz taki
      chojrak!",
      "znowu mnie przewrócili, strój taki brudny, a mama tak daleko..." itp.
      w takiej formie sebuś to możesz zostać maskotką klubu,
      jak to się nie uda to ewntualnie dozorcą!!!
    • Gość: Gość 300 Milów do nieba IP: 193.109.212.* 11.01.07, 10:32
    • Gość: ember11 Re: Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.01.07, 11:36
      "... sa tez propozycje z klubow krajowych, ale nie sadze aby sprostaly naszym
      wymaganiom finansowym..." ??? Za kogos kto nawet nie miescil sie na lawce
      rezerwowych Ausrii Wieden? Smieszni sa ci ludzie.
    • Gość: adam81w sebka tez tak namawiali na wyjazd za granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:26
      i jak skonczyl stecu?
    • Gość: David Beckham Chicago Fire na ciebie czeka! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.01.07, 22:28
      Sluchaj Sebastianie, wiem ze nie chciales grac w MLSie bo wydawalo ci sie ze to
      jest gorsza liga od Austriackiej, ale jak widzisz po moim transferze, nie jest.
      Fire na ciebie czeka, czy kiedys grales przeciwko wielkiego Beckhama?
      Oczywiscie ze nie, teraz masz szanse stary! Moze Frankowski sie skusi rowniez,
      i bedziecie razem szczelac gole jak kiedys to robil Piotr Nowak.
    • Gość: kolezanka Sebastian Mila odchodzi z Austrii Wiedeń IP: 89.100.251.* 31.01.07, 13:18
      tylko kasa,kasa,kasa.....! A co z pasja?????????? przeciez to kiedys liczylo
      sie najbardziej! lepiej miec duza kase i wogole nie grac...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka