Dodaj do ulubionych

Kurator w PZPN

• Gość: x_gamer Re: Kurator w PZPN IP: *.supermedia.pl 19.01.07, 19:41
      to mi sie podoba, stary koksiarz (czyli oszust) uzdrawia i naprawia
      • Gość: bomba Re: Kurator w PZPN IP: *.4web.pl 19.01.07, 19:51
        Gość portalu: x_gamer napisał(a):

> to mi sie podoba, stary koksiarz (czyli oszust) uzdrawia i naprawia

najwyraźniej tylko on ma w tym kraju jaja, bo ci "niekoksiarze" nic złego nie
        widzieli w pzpnowskim łapownictwie
        • pos3gacz Re: Kurator w PZPN 20.01.07, 00:20
          Gość portalu: bomba napisał(a):

> Gość portalu: x_gamer napisał(a):
          >
          > > to mi sie podoba, stary koksiarz (czyli oszust) uzdrawia i naprawia
          >
          > najwyraźniej tylko on ma w tym kraju jaja, bo ci "niekoksiarze" nic złego nie
          > widzieli w pzpnowskim łapownictwie
          Wiesz że po KOKSIE to są już tylko ZBUKI wielkości żołędzi.
    • Gość: Wielkopolanin Nie wierzyłem,że dożyje tej chwili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:47
      Listek to człowiek bez honoru!Po prostu zero. A wypowiedż Laty była
      żałosna.Dobrze,że rozgonili te esbecko-komunistyczna bandę! Tym razem brawo PiS!
      • Gość: Warka z Tych Re: Nie wierzyłem,że dożyje tej chwili IP: 195.117.234.* 19.01.07, 20:00
        Gość portalu: Wielkopolanin napisał(a):
        > Listek to człowiek bez honoru!Po prostu zero.

Zgadzam sie lecz w Dzienniku przeczytałem że swoją kandydaturę na "Cygarowego
        Prezesa " zgłosi Rychu Czarnecki! Już widzę jak na zastępcę wskoczy "młody
        wilk" z Młodzieży Wszechpolskiej itd. Będziesz miał wiekszego kaca niż obecnie.
        Ja daję w niedzielę na tacę żeby do tego nie doszło, lecz nie wierzę że ten na
        górze wysłucha mnie.
        • pos3gacz Re: Nie wierzyłem,że dożyje tej chwili 20.01.07, 00:23
          Gość portalu: Warka z Tych napisał(a):

> Gość portalu: Wielkopolanin napisał(a):
          > > Listek to człowiek bez honoru!Po prostu zero.
          >
          > Zgadzam sie lecz w Dzienniku przeczytałem że swoją kandydaturę na "Cygarowego
          > Prezesa " zgłosi Rychu Czarnecki! Już widzę jak na zastępcę wskoczy "młody
          > wilk" z Młodzieży Wszechpolskiej itd. Będziesz miał wiekszego kaca niż
          obecnie.
          >
          > Ja daję w niedzielę na tacę żeby do tego nie doszło, lecz nie wierzę że ten
          na
          > górze wysłucha mnie.
          Lepiej nie dawaj.Idż na piwo ,a będziesz miał przynajmiej przyjemność.
    • fakir79 Kurator w PZPN 19.01.07, 19:50
    • paszczet To się nazywa rozczarowanie 19.01.07, 19:51
      Miałem jedenaście lat, kiedy Grzegorz Lato schodził z boiska w meczu
      pożegnalnym (z Belgią, płakałem jak bóbr, bo nie dość, że karierę kończył mój
      ulubiony piłkarz, to jeszcze wzięliśmy baty (0:1)! Dziś płakać się chce jak się
      słucha pana Laty broniącego skompromitowanej sprawy!!! Wstyd! Dobrze, że
      minister nie spękał
      • alterpars a czy mozna odwolac episkopat? 19.01.07, 19:55
        tak tylko pytam bo tam zdaje sie tez czara goryczy sie przelewa z deka
        • Gość: dfol Re: a czy mozna odwolac episkopat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:30
          ciekawe pytanie
        • r306 :)))))))))) 19.01.07, 20:31
          Pozdrawiam :)
      • Gość: mike Re: To się nazywa rozczarowanie IP: 82.177.10.* 19.01.07, 19:57
        Listkiewicz - ty śmieciu - naraziłeś polską piłkę na restrykcje dla własnej
        korzyści.
    • bjorsky Dosyć oszustw i leśnych dziadów! 19.01.07, 19:55
      Choćby mieli nas zdyskwalifikować na nie wiem ile lat to jestem za oczyszczeniem polskiej piłki noznej, mam dosyć oszustw i matactw, nie chcę oglądać meczów, które są ustawione, w europejskich pucharach i tak nasze kluby grają jak zapyziali, szkoda trochę reprezentacji ale coś za coś. Mam nadzieję, że kurator Rusko dopnie swego w UEFA i FIFA i przekona najwyższe władze, że to jedyna droga aby przerwać żądy leśnych dziadów. No chyba że w UEFA i FIFA również króluje korupcja, bo niby czemu tak bronią tego PZPN-u. Jest niepowtarzalna szansa żeby oczyścić środowisko z chwastów więc doprowadźmy to do końca.
      • Gość: teborsuka Re: Dosyć oszustw i leśnych dziadów! IP: 82.177.10.* 19.01.07, 19:59
        chamie, koniec żartów;
        • teborsuk Re: Dosyć oszustw i leśnych dziadów! 26.01.07, 20:40
          koniec żartów chamie; możesz być tylko obsikany;
      • Gość: FFan Re: Dosyć oszustw i leśnych dziadów! IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.01.07, 22:02
        Kurator Rusko, jak byl w zuzlu to cala rodzinke tam wsadzil i do tego naja
        goscia ktory byl trenerem... koszykarzy.
        Czego wy sie spodziewacie?
        Rozgonili komune, a teraz wasi polscy BIZNESMANI od siedmiu bolesci beda
        wsadzac swoich ludzi ktorzy zupelnie nie wiedza jak pilka na swiecie powinna
        byc prowadzona.
        Pilke to mozna uzdrawiac na poziomie trampkarzy i juniorow, lub ligi (i tak
        jest odzielna od PZPN) a niestety pieniadze i sens tego aby grac na najwyzszym
        poziomie jest dzieki FIFA, ktora w ogole nie musi Polski odwieszac nawet za 20
        lat. Zobaczymy czy wtedy poziom sie podniesie. Nie ma co sie smucic
        przynajmniej doping bedzie dozwolony.
        A pierwsza rzecza co Orange ekstraklasa mogla zrobic, to traktowac sedziow jako
        zawodowcow i placic odpowiednio, wtedy nikt by nie robil przekretow, ale
        oczywiscie to bylo ciezkie do wymyslenia.
        Niewiem jake przekrety PZPN robil w meczach pod kapeluszem FIFA, jak narazie to
        slysze tylko o aferach w polskiej lidze. No chyba, ze sparwa Bak po meczy z
        Belgia.
        Nie bronie PZPN, i wiem, ze nalezala cos zrobic, ale to co wybral Lipiec to
        jest najprostszy i najglupszy z mozliwych sposobow.
        Tak naprawde to nie dbam o polska lige i zalezy mi tylko na reprezentacji,
        wlasciwie to wszyscy wiemy jakie jest dno, a przeciez wlasnie Rusko jest jednym
        z tych ktorzy mieli zrobic porzadek a do tej pory nie moga podjac decyzji czy
        wykluczyc kluby ktore kupowaly meczow ligowych.

• kubok Nareszcie. Niech zrobią porządek. Nawet kosztem 19.01.07, 19:57
      zawieszenia.
      • Gość: legja Re: Nareszcie. Niech zrobią porządek. Nawet koszt IP: 82.177.10.* 19.01.07, 20:05
        wkrótce mafiosi z wielce szanownym panem preziem L, mam nadzieję, znajdą się na
        was artykuły KK;
        • Gość: mike56 Re: Nareszcie. Niech zrobią porządek. Nawet koszt IP: 82.177.10.* 19.01.07, 20:21
          Po tym co uczyniłeś Panie L. tytuły: cham, prostak i karierowicz jak
          najbardziej ci się należą. Jeśli nas, a nie ciebie (bo już zostałeś), zawieszą
          władze europejskie, to tylko przybędzie argumentów do wyeliminowania takich
          kreatur jak ty, z histori i zapisania ciebie do spisu polskiej kloaki.
    • Gość: olka !!!Wit Ż przyznał się!!! IP: *.4web.pl 19.01.07, 20:08
      sport.onet.pl/0,0,1469036,wiadomosc.html
    • Gość: aaronbund Człowiek bez honoru pozbawia drugiego człow. bez IP: *.toya.net.pl 19.01.07, 20:09
      honoru wladzy, oto Polska właśnie. Nawet nie było stać Lipca, żeby wesprzeć
      delegację starającą się o uniwersjadę w Poznaniu, bo wśród jej członków był
      lekarz, który wykrył u Lipca doping.
      • Gość: molo Ciekawe dlaczego ci z niby honorem, do tej pory IP: *.jed.isu.net.sa 19.01.07, 20:25
        nie zabrali się za to PZPNowskie bagno? Odpowiesz mi na to pytanie,
        cwaniaczku? "nic noe proponować, tylko krytykować"-typwe myślenie zwolennika PO
        lub LiD
        • r306 A wiesz misiu co to jest policja, prokurator, sad? 19.01.07, 20:28
          Ogolnie - wymiar sprawiedliwosci?

Wam sie juz w glowach poprzewracalo.... Ze juz o wierze w "wybitne jednostki
          zdolne do...." nie wspomne.
    • januszekb1 Brawo min Lipiec 19.01.07, 20:12
    • januszekb1 Brawo min Lipiec 19.01.07, 20:15
      Wreszcie wzieli się za tą piłkarsko-sędziowską mafię.Dla dobra polskiej piłki
      o 3-lata za późno.Może wreszcie więcej pieniedzy pójdzie na szkolenie młodziezy
      a nie tak jak dotychczas na balangi pseudo działaczy
    • Gość: cyg@nek Grzesiu Lato okazał się drobnym grzdylem. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 19.01.07, 20:16
      A już myślałem, że tych Listków, Engelów, Apostelów, Piechniczków i całą resztę
      to nawet panzerfaustem nie oderwie się od stołków.
      A Grzesiu Lato (mój ukochany piłkarz) okazał się drobnym grzdylem. Pytasz się
      Grzesiu dlaczego Ty masz się podać do dymisji za Wita Ż? Bo byłeś i nic nie
      zrobiłeś! Dosłownie nic! Potrafiłeś tylko gadać głodne kawałki, że trener z
      zagranicy (Beenhakker) jest be, a Polak to cacy. Guano się widać znasz na
      współczesnej piłce.
      Kiedyś Listek powiedział, że internet to zsyp i nie warto czytać.
      Drogi Michasiu, życie pokazało, że zsyp to jest twoja banda. Podróże cię nie
      wykształciły, więc trzeba było czytać fora internetowe. Czytanie kształci.
    • Gość: ard Lato, przez 35lat byles moim idolem - ty śmieciu ! IP: 81.219.218.* 19.01.07, 20:18
      Lato, przez 35lat byles moim idolem - ty śmieciu !
      • Gość: mike_6 Re: Lato, przez 35lat byles moim idolem - ty śmie IP: 82.177.10.* 19.01.07, 20:28
        grzesiu był dobry na boisku; i tylko tam;
        • Gość: miki pzpn IP: 82.177.10.* 19.01.07, 20:30
          jakiś ty maly, panie l;
          • Gość: miki Re: pzpn IP: 82.177.10.* 19.01.07, 20:33
            teraz załapałem że l jest niejednoznaczne; to listkiewicz jest mały - bez
            honoru, wyobraźni i ambicji;
            • Gość: cyg@nek Jak mawiał hrabia Ponimirski... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 19.01.07, 20:36
              ... chamy honoru nie mają.
    • bibbi5 a Czarnecki już tuż tuż, he he he 19.01.07, 20:38
      czyli wszystko zostanie po staremu
      • Gość: Warka z Tych Re: a Czarnecki już tuż tuż, he he he IP: 195.117.234.* 19.01.07, 21:19
        W Dzienniku przeczytałem że swoją kandydaturę na "Cygarowego
        Prezesa " zgłosi Rychu Czarnecki! Już widzę jak na zastępcę wskoczy "młody
        wilk" z Młodzieży Wszechpolskiej itd. Będziemy mieli wiekszego kaca niż
        obecnie.
        Ja daję w niedzielę na tacę żeby do tego nie doszło, lecz nie wierzę że ten na
        górze wysłucha mnie.
    • Gość: kibic Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:42
      Panie Ministrze - gratuluję odważnej decyzji.Dość kłamstwa i oszustwa.
      • pos3gacz Re: Kurator w PZPN 20.01.07, 00:31
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Panie Ministrze - gratuluję odważnej decyzji.Dość kłamstwa i oszustwa.
        OD dzisiaj można używać KOKSU do woli.Minister mógł to i Wam nie może zabronić.
    • andrzejzb Re: Kurator w PZPN 19.01.07, 20:47
      Moim zdaniem nic nie da.
      Dlaczego?
      Bo polska piłka nożna jest przesiąknięta korupcją, zgniła do szpiku kości. No
      dobra, jest kurator. Kurator zarządza wybory. Kto będzie kandydował? Kto będzie
      głosował? Nie oszukujmy się - nawet jeżeli do wyborów nie staną Listkiewicz,
      Kolator, Żelazko, Piechniczek, Apostel, Hańderek i inni to wysunięci zostaną
      inni - wysunięci zostaną przez tych samych ludzi którzy kiedyś wybierali
      Dziurowicza a potem Listkiewicza. Pamiętacie jak odchodził Dziurowicz? Też w
      atmosferze skandalu, po wojnie z Ś.P. Jackiem Dębskim, miało być lepiej - i co?
      I gó... Zmieniono wybranych wtedy, zmienia się wybranych dziś a co z
      wybierającymi? Kto ich zmieni?

Powiadają że ryba psuje się od głowy. Nie w demokracji. W demokracji zgniłe
      ciało obiera organ centralny w drodze głosowania. I zazwyczaj wybory wygrywa
      odbyt...
    • Gość: deco Re: Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:52
      Lipiec skończy tak jak poprzedni minister sportu co chciał rewoltę w PZPN
      zrobić. Wsadził tylko Listka za Dziurę i guzik się zmieniło. A miało być tak
      pięknie mówiono wtedy. Dziś ta sama ekipa rządząca też chce się dobrać do PZPN
      łapami faceta upapranego po łokcie w szambie dopingu i nieuczciwości. Podobnie
      zresztą jak minister Dębski o którego ciemnych sprawkach wyszło dopiero po
      śmierci. Dębski też zresztą był z tej samej ekipy rządzących co Lipiec, dziwne
      koło zatacza historia.
    • Gość: Robert Ekstaza kaczystowska IP: *.icpnet.pl 19.01.07, 20:59
      W ogólnym tumulcie rewindykacji,gróżb,aresztowań - temperatura gawiedzi
      podskoczy wysoko po zawieszeniu władz PZPN. Następna. żałosna odsłona
      populistów a akcji. Winni wiedzieć, że wymuszona dymisja Zarządu PZPN także
      doprowadziłaby do zawieszenia polskich drużyn z wszelkich rozgrywek
      międzynarodowych, także towarzyskich. FIFA uznaje komisarza ustanowionego tylko
      przez sąd. Jest więc wysoce prowdopodobnie, że nie uzna wybranych pospiesznie
      nowych władz PZPN - będzie się domagać przywrócenia starego zarządu, jako
      warunek nawiazania jakichkolwiek rozmów. Oznacz to wykluczenie polskiego
      futbolu z Europy na długie miesiące. Może to i dobrze - będzie spokój z polska
      piłką na długie lata. I ktoś za to zapłaci, ale nie teraz. To się stanie
      póżniej, kiedy gorzkie piwo trzeba będzie wypić. Smacznego.
    • Gość: co to da Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:00
      proponuje rozwiazac Episkopat: tez jeden z "viceprezesów " został oskarżony, a
      działcze tez kręcili ze służami w komuniźmie. W końcu to też dobrowolne
      stowarzyszenie do któego przynależność nie jest obowiązkowa.
      • Gość: szalupa Re: Kurator w PZPN IP: *.telpol.net.pl 19.01.07, 21:14
        Lipiec sam złodziej i szuja,koksiarz,a ile kosztowała kolacyjka pana ministra?
    • ami43 Kurator w PZPN 19.01.07, 21:12
      A ten ;pan;ma honor..???-czysciutki jak lza..??kto jak kto,ale on nie powinien
      tego robic A tak na marginesie- zostaly jeszcze do obsadzenia jakies posady...??
      I co z TOMASZEWSKIM-zostal na lodzie ,czy moze na prezesa???
    • Gość: piotr d Kurator w PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:20
      nareszcie wzieli sie mafie
      - zarząd PZPN to ludzie bez honoru
    • Gość: Kwak Re: Kurator w PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:20
      Kaczory opanowały nawet piłkę nożną!! Zostało jeszcze cokolwiek do opanowania
      prze z 2 "spryciarzy" co ukradli księżyc??!!
    • Gość: mwiskirski jedyna sensowna decyzja tego rządu od 1,5 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 23:13
    • Gość: niebieski Kurator w PZPN IP: *.devs.futuro.pl 19.01.07, 23:40
      tylko ciekawe co bedzie jak swiatowa federacja wykluczy nasza reprezentacje z
      eliminacji mistrzostw Europy, zaprzepaszczenia rozwalenia Portugalii i wygranej
      z Belgia Kaczorom juz nie wybacze
    • Gość: mailman Re: Kurator w PZPN IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 23:44
      ..."Winą za wprowadzenie kuratora do związku minister Lipiec obarczył PZPN. -
      Dzisiejsze zachowanie związku to dowód braku honoru i ambicji"... i to mówi
      człowiek który został przyłapany na dopingu???. Wolne żarty,a jeszcze ma
      zarzuty NIK-u że zdefraudował kasę na jakąś łódkę???
      W pseudo Państwie z pseudo prezydentem sterowanym przez brata-premierka, z
      pseudo rządem, pseudo sejmem i senatem oraz zacietrzewionym pseudo premierkiem
      już wszystko jest możliwe. I Ci ludzie śmieli mówić o odnowie moralnej??? O IV
      RP??? Są gorsi nawet od takiego szmaciarza jak Miller!!! Rozdawanie kolesiom
      stołków tak bardzo krytykowali w kampani że teraz już zapomnieli co mówili i
      byle kogo obsadzają, byle był z pis-u. Dwa małe zakompleksione ludziki które
      niewiele w życiu osągneły dorwały się do koryta. PRECZ!!! Wstdzę się że jestem
      Polakiem.
    • Gość: niebieski jak zawiesza Orlow to powiesimy Kaczory za jaja IP: *.devs.futuro.pl 19.01.07, 23:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka