Dodaj do ulubionych

Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo

IP: *.chello.pl 20.01.07, 16:06
małysz skoczy z 70 metrów :DDDD
Obserwuj wątek
    • Gość: luczy Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 20.01.07, 16:15
      nie no zczubaki

tekstem z 16.10 to mi kompletniew rozwaliliście mięsnie czoła :DDDDDDD
      no takiej żenadnej podkołderki to się nie spodziwałem:D
      no ale widzę ze choć jeden z was ma taki talent, powiedzmy "pisarski"?? "filmowy"?? "scenariuszowy"??

no nie ważne

sie uśmiałem że hey
    • Gość: drow82 TVP sport IP: 217.97.239.* 20.01.07, 16:30
      To jest jakaś komedia z tym kanałem, w ogóle jest on dostępny czy rzeczywiście
      jest to platforma dla tych zredukowanych etatów z redakcji sportowej TVP.

BTW. A już Sobczyński wysłany na rajd Paryż-Dakar mnie zabił, to ten złamas
      najpierw udawał znawcę koszykówki jako komentator w TVP3, potem na 5 odcinków
      zrobił program "za 3". NIe wybaczę CI tego....

W tym TVP sport to pracuje więcej ludzi niż w canal+ i polsat sport razem wziętych.
      BTW. TVP sport jest finansowane z abonamentu???
      • alvaro_1987 Re: TVP sport 20.01.07, 16:49
        ale przynajmniej pokazali jak wygląda chłodzenie zeskoku ciekłym azotem :D
    • Gość: gość portalu ;) Skupień IP: *.netpark.pl 20.01.07, 17:12
      Małysz skoczy 70metrów dalej niż Skupień, którego paraliżuje to że jest w
      fantastycznej formie (by szaranowicz).
      • Gość: www Szaran,nie wybacze ci do konca zycia... IP: *.5.15.vie.surfer.at 20.01.07, 17:30
        ...tego idiotycznego komentarza,tej naszej wzorcowej szkoly skokow,i tych innych glupot.Jeszcze do niedawna zeskok chlodzony jakims tam gazem byl powodem do szukania dziury w calym(vide turniej czterech skoczni)-teraz wzorcowym przygotowaniem najazdu.Cale szczescie ze nie wygadujesz tych glupot za moje pieniadze...

Brakuje mi pauliny,tej do ktorej Malysz powiedzial zeby szybko odeszla...

Dlaczego komentarz w naszej telewizji jest na tak zenujacym poziomie?

Jestem za tym aby "czubaki"dostali etat na Woronicza,moze pojecia nie maja,ale byloby napewno smieszniej,bo tragiczniej niz teraz juz byc nie moze...
    • Gość: Tadgh Rasiak znowu trafia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:47
      Uprzejmnie prosi sie zespol "Z czuba" o zamieszczenie tej informacji w relacji!
      Dziekuje i pozdrawiam!
    • pyacek Re: Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo 20.01.07, 17:59
      Czy Szaranowicz I Złotousty mówił coś przed chwilą o Raulu Lozano?
      • Gość: miki hula bula IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:11
        Hula skoczył dziś na 6.9...pozazdrościć chłopakowi:)
    • aneladgam chyba "Que sera" 20.01.07, 18:30
      pomijam akcenty
    • Gość: KRAKÓW wodzirej Marek Magiera to szczyt wieśniactwa IP: *.chello.pl 20.01.07, 18:36
      do remizy frajerze!!
    • Gość: Finrod Re: Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:59
      O w mordę... Mam nadzieję, że Lappi to przeżył...
      • Gość: Finrod Re: Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:01
        Tfu, nie Lappi tylko Mazoch. Jezu, krew na zeskoku, mam nadzieję, że chłopakowi
        nic nie jest...
    • Gość: Bugi Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 19:05
      Janek trzymaj sie!!
    • siqboy Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo 20.01.07, 19:08
      Oby Janowi Mazochowi nie stalo sie nic powaznego....Trzymajmy kciuki za jego
      powrot do zdrowia..!!!!! Jestesmy z Toba!!!!
    • Gość: magda czy nikt na górze nie myśli? IP: 87.105.179.* 20.01.07, 19:14
      ależ myślą. jak kibice nie chcą oglądać, to odejdą. a ci na górze CHCĄ skoczyć.
      Boże, jak ja bym chciała, żeby to był tylko zły sen ;(
    • bjorsky Jeśli Mazoch żyje to jest to cud 20.01.07, 19:17
      nie oglądam skoków bo są cholernie nudne, a poza tym rządzą tam ludzie nastawieni na kasę, rodzice zawołali mnie jednak i zobaczyłem jak Mazoch spadł - jeśli żyje to jest to cud, nawet nie przerwali konkursu, zlikwidujcie tą dyscypline sportu bo jest poje.... do potęgi n-tej
      • Gość: Anke Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud IP: *.aster.pl 20.01.07, 19:20
        no ja mam nadzieję, że to będzie cud... :o( aż mi serce stanęło jak to
        zobaczyłam :o(
      • Gość: Konon Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:31
        bjorsky napisał:

> nie oglądam skoków bo są cholernie nudne, a poza tym rządzą tam ludzie
        nastawie
        > ni na kasę, rodzice zawołali mnie jednak i zobaczyłem jak Mazoch spadł -
        jeśli
        > żyje to jest to cud, nawet nie przerwali konkursu, zlikwidujcie tą dyscypline
        s
        > portu
        Zlikwidujmy też wszystkie sporty motorowe, narciarstwo alpejskie,
        saneczkarstwo, maratony, a nawet piłke nożną - to są sporty kontuzjogenne i w
        kazdym wymienionym wielu ludzi traciło nawet życie.
        Nie będzie sportu, nie będzie niczego.
        • bjorsky Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud 20.01.07, 19:33
          maraton może zostać, w końcu to jedna z pierwszych dyscyplin olimpijskich
          • Gość: no? Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:34
            a jak skończył pierwszy, legendarny "maratończyk"?
            • bjorsky Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud 20.01.07, 19:43
              no zapomniałem że Filipiades padł martwy, zlikwidować też maraton!
              • Gość: turtl Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:58
                I co gorsza nawet jego bieg w jakimś stopniu był "nastawiony na kasę". W razie klęski przecież większość miejscowych obawiała się bycia złupionym przez Persów..
      • Gość: woj Re: Jeśli Mazoch żyje to jest to cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:22
        zlikwidować ulice!!!
        tam to dopiero jest wypadków śmiertelnych
        co więcej - wiele osób jeździ dla kasy
    • Gość: magda co Wy piszecie?? IP: 87.105.179.* 20.01.07, 19:22
      a czy obowiązkiem organizatorów zawodów lekkoatletycznych jest zapewnienie, żeby
      nikt się nie przewrócił?? albo na lodowisku? czy w futbolu obowiązkiem
      organizatorów jest zapewnienie, żeby nie było kontuzji??
      ja rozumiem, że to przerażające, ale to jest sport, w który niebezpieczeństwo
      NAPRAWDĘ jest wpisane. a będąc tam, chcąc nie chcąc, zwiększacie jego popularność
      • bjorsky Re: co Wy piszecie?? 20.01.07, 19:25
        chyba ty nie wiesz co piszesz, do czego porównujesz skoki? do lekkiej atletyki i futbolu? tam nie lecą w powietrzu i nie spadają na ziemię z dużych wysokości, poza tym organizatorzy mimo wiatru nie przerwali konkurs bo by kaska się nie zgadzała, przerwali teraz - podejrzewam że otrzymali informację że Mazoch nie żyje...
        • Gość: Anke Re: co Wy piszecie?? IP: *.aster.pl 20.01.07, 19:39
          weź nawet tak nie pisz.... :///
      • Gość: mik Re: co Wy piszecie?? IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:26
        przesadzacie... upadki są wpisane w konkurs... Mazoch popełnił błąd i upadł..
        analogicznie nie można by grać jak deszcz pada w piłke nożną itp
      • siqboy Ciekawe Czy Polscy Lekarze mu pomoga..?? 20.01.07, 19:27
        Mam nadzieje ze polacy sie wykarza swoja wiedza i uratuja zycie Mazocha i
        uchronia go przed inwalidzctwem..... Oby nic mu sie nie stalo.....
        Adam dobrze postapil mowiac ze juz nie skacze... Respect dla Małysza i Życzenie
        Powrotu do zdrowia dla Mazocha!!!!
        • Gość: es Jak ma na łapówkę dla lekarzy to może uratują IP: *.icm.edu.pl 21.01.07, 11:38
          Hmm, karetka nie z Łodzi, na "wpisowe" dla lekarzy z Izby Przyjeć w szpitalu tez powinien uskładac więc go przyjmą - znaczy jest szansa że przeżyje.

siqboy napisał:

> Mam nadzieje ze polacy sie wykarza swoja wiedza i uratuja zycie Mazocha i
          > uchronia go przed inwalidzctwem..... Oby nic mu sie nie stalo.....
          > Adam dobrze postapil mowiac ze juz nie skacze... Respect dla Małysza i Życzenie
          > Powrotu do zdrowia dla Mazocha!!
      • nie_ksiezniczka Bez histerii poproszę... 20.01.07, 19:32
        Mam wrażenie, że po upadku Janka, nasze pół z_czuba i część odwiedzających
        popadło w jakąś histerię. A to jest sport, w którego naturę wpisane jest ryzyko
        i głupcem jest ten, kto zdaje sobie z tego sprawę tylko wtedy, gdy zdarzy się
        jakiś wypadek. I ci chłopcy siedzący na górze doskonale to wiedzą, ale są tam,
        bo się na to ryzyko godzą. Tak jak każdy kierowca, który wsiada do samochodu...
        I ja się zgadzam z trenerem Kruczkiem - skakali w pierwszej serii w takich
        warunkach i wtedy nikt nie wołał, by konkurs przerwać. A jak się zdarzyło
        nieszczęście, to już święte oburzenie... Rozumiem emocje, ale nie rozumiem
        nieracjonalnego pokrzykiwania. I decyzji jury też nie, chyba, że działo się tam
        coś z warunkami, czego nie wiemy.
        • bjorsky Re: Bez histerii poproszę... 20.01.07, 19:38
          kur.. ale przecież tu chodzi tylko i wyłącznie o kasę, o niewypełnienie transmisji i takie tam, nikt się nie liczy z tym że może ktoś zginąć, trzeba dmuchać na zimne, hoffer nie ma jaj moim zdaniem, jest cienki jak andrut, nie potrafi podjąć decyzji bo go naciskają, że kasa się musi zgadzać, to nie żadna histeria, powinni ustalić zasady przy jakim wietrze nie można skakać i rozganiamy towarzystwo do domu, to nie jest tak że spadł dzisiaj Mazoch i się histeria rozpoczęłą, wypadków było sporo ale nadal niczego nie uczą
        • Gość: turtl Re: Bez histerii poproszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:53
          Ja siedząc w domu przez TV odniosłem zupełnie inne wrażenie. Prawda, że w 1szej serii wiatr płatał figle, ale w chwili gdy Hoffer przerywał konkurs zmienność wiatru była przerażająca. W kilkanaście (dziesiąt ?) sekund po wskazaniach prawie zerowych waliło już 4 m/s. Właśnie takie kapryśne, nieprzewidywalne warunki są najniebezpieczniejsze. Na mój (natyłkosiedza fotelowego) gust decyzja zrozumiała. Inna sprawa, że jury konkursu musi się liczyć z przewrażliwieniem widzów, którzy sportu nie trenują i w chwilach wypadków przypominają sobie jak ekstremalnym zajęciem są skoki narciarskie.
    • Gość: magda nawet mi się już nie chce tu logować IP: 87.105.179.* 20.01.07, 19:24
      ten wiatr nie był silny, był tylko zmienny. jak zazwyczaj. gdyby nie ten upadek,
      do tego momentu pisalibyście durne, ironiczne teksty o tym jak bardzo się
      nudzicie. jest Wam wreszcie wystarczająco ciekawie???????????
      • aquariusss Re: nawet mi się już nie chce tu logować 20.01.07, 19:40
        Relacja "na żywo" tendencyjna, zwłaszcza po upadku Mazocha. Warunki w drugiej
        serii były takie same jak w pierwszej, a nawet odrobinę lepsze. Równie dobrze
        można było przerwać zawody w połowie pierwszej serii. Wcześniej odbywały się
        zawody przy gorszych warunkach i nikt nie upadł, więc udało się dokończyć
        zawody. To jest sport! Każdy zawodnik musi i liczy się z tym. Nie dajmy ponosić
        się emocjom.
        Pozostaje mieć nadzieję, że Mazoch wyjdzie cało z opresji i będzie mógł dalej
        rozwijać swoją pasję.
    • Gość: Basia-Fufu Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.sileman.net.pl 20.01.07, 19:25
      Jednak to jest niebezpieczne.Jest mi ogromnie nie swojo ,przykro to co się
      stało,mam taką nadzieje że będzie wszystko dobrze.Taki młody człowiek,obojętne
      czy młody czy nie- stało sie. Kibice w porządku się zachowali.Jesteśmy myślami
      z nim.
    • Gość: xx Małysz skończył zawody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:25
      Moim skromnym zdaniem to Adaś tylko potwierdzał to co wcześniej mu pokazał
      (pewnie) trener. Wcześniej widać było, że gość co rządzi sam pokazał ten gest
      skrzyżowanych rąk.
      • Gość: KaMi Re: Małysz skończył zawody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:56
        Występ naszych zawodników, poza Małyszem, to kpiny! Lepistoe won! Ten dziadyga
        nie nadaje się nawet do smarowania nart! Kompromitacja!
        Skok Mazocha to było jedyne wydarzenie godne uwagi na tych obsranych zawodach.
        Chłopak pewnie skręcił kark, ale cóż... Show must go on!
        Szkoda, że tak skończył, ale przynajmniej w tym momencie były emocje. To zwykłe
        sku-rwysyństwo przeciągać w nieskończoność te zawody i gdy zostało już tylko 10
        zawodników ogłasza się zakończenie konkursu. Ten Hoffer i Tepes to jakaś para
        krętaczy, od dawna mnie wk-urwiają. Lipiec powinien zawiesić te całą bandę,
        łącznie z Tajnerem i tym starym dziadem, Lepistoe!
    • Gość: szok Tajner i Kruczek do dymisji!!!! IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:25
      Wypowiedzi po przerwaniu konkursu uważam za SKANDALICZNE!!!
    • Gość: borys Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.orange.pl 20.01.07, 19:26
      Widac chłopie, że się g...o znasz na skokach...
    • Gość: Arv Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.01.07, 19:26
      ... chyba kilkunastolenich...
    • Gość: rett Re: Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: 91.90.179.* 20.01.07, 19:26
      nie baidolcie o ryzykowaniu życia - nikt im nie każe skakać, mogą zostać w domu,
      chlać alkohol i chodzić na panienki jak niejaki Mateusz Rutkowski

Na Dakarze właśnie zmarł drugi motocyklista i nikt nie mówi, żeby przerwać wyścig.

Lud żąda chleba i igrzysk!
      • Gość: michal przestancie biadolic panowie redaktorzy IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.01.07, 19:27
    • Gość: magda a tak poza tym, Panie "Redaktorze" IP: 87.105.179.* 20.01.07, 19:27
      bulla jest papieska, Mazoch spadł na bulę
      • Gość: woj Re: a tak poza tym, Panie "Redaktorze" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:37
        tak to jest jak się zatrudnia (pewnie na wolontariat, czyli po ludzku na
        frajera) "specjalistów" od wszystkiego-na-raz ;)
    • Gość: ravelli Skoki wprost z Zakopanego. Z Czuba i na żywo IP: 82.160.221.* 20.01.07, 19:28
      Eh, po raz pierwszy zgadzam sie z Tajnerem,przerwanie konkursu to całkowita
      pomyłka, ale coż przez takich ludzi jak Jury skoki zginą...A
      zczubaki,zastanówicie się nad tym co piszecie, nie zachowujcie się jak 15
      letnie smarkule....
    • Gość: ocki 20 kilkuletnich ludzi :))) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 19:29
      przeczytajcie to spokojnie, wypalcie po fajce i zastanówcie się na zagrożeniami
      życia przedszkolaków:)
    • Gość: DJ "20 kilkuletnich" - sens chyba miał być inny. IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 19:29
      NIe popisaliście się, chłopaki.
      • Gość: tak Re: "20 kilkuletnich" - sens chyba miał być inny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:34
        mieli na mysli dzieci, które właśnie wstępują do jakiejś szkółki.
      • Gość: hepik Re: "20 kilkuletnich" - sens chyba miał być inny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:35
        Panowie z czuba zapałali "słusznym" pisowskim oburzeniem...Jeśli trzeba było przerwać to zaraz po upadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka