Dodaj do ulubionych

Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo

01.02.07, 19:22
Obserwuj wątek
    • Gość: Olka Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 01.02.07, 19:27
      ja próbuję dociec, jakim cudem 5 minut temu była u Was 19:30 a teraz jest
      19:25... nie dość, że nie na żywo i z falstartem, to jeszcze oszukujecie...
      • Gość: abrakadabrador POLSKA - mocarne Kaczory IP: *.bph.pl 01.02.07, 20:03
        pokażcie Duniolom gdzie ich miejsce
        • znajomy_jennifer_lopez Jeszcze nie mogę ochłonąć 02.02.07, 08:34
          Wczoraj już nie mogłem na to patrzeć, co za horror, do 45-50 min. można było to jeszcze oglądać, pożniej z każdą minutą (i dogrywką hehe) człowiek zaczynał chodzić po ścianach

p.s.cytat dnia:
          - Co teraz jest?
          - Koniec pierwszej części drugiej dogrywki.
      • Gość: Kuba Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.cable.ubr04.hari.blueyonder.co.uk 01.02.07, 20:42
        Pisz czlowieku co sie tam dzieje..............!!!!!
        • mattiz !!!Ważne!!! Dlaczego zdobędziemy złoto!? 01.02.07, 23:18
          Dlaczego, ano dlatego że:
          - się nam należy za świetny turniej
          - juz wygralismy tutaj z Niemcami
          - bo siatkarze zasłużyli, a nie wygrali, wiec musi byc sprawiedliwie
          - bo sędziowie nie będą mogli przekręcić na korzyść Niemców po pólfinale z
          Francją
          - bo nawet z grypą żółądkową wygralismy najtrudniejszy mecz (zawsze najciekawsze
          są pólfinały, na wszystkich MŚ)
          - bo szczypiorniak to szczypiorniak, a nie żaden Handball ;-)
    • Gość: joj zCzubaky macie rywali - Pinki i Mózg!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:28
      20 lutego na antenie zigzapu będzie można oglądac "Pinkiego i Mózga" oni też
      chcą opanować świat (co może im się udać, bo o ile dobrze pamiętam, Pinky
      potrafi robić bańki ze śliny)
      więc lepiej się pospieszcie ;P
    • Gość: ucel Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.datev.de 01.02.07, 19:29
      A w Kolonii 30:30 i druga dogrywka sie konczy :)
    • Gość: luff z biegunką bedą chodzic jak przecinaki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:32
      ... i Dania oberwie
    • Gość: defff Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.168.wmc.com.pl 01.02.07, 19:36
      Ale sedziowie przerobili Żabojadow!!!
    • Gość: wylogowalo mnie Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.02.07, 19:37
      ale wałek w meczu niemcy-francja na koniec... będzie afera, że nie uznali tej
      bramki dla francji, czytalem gdzieś dzisiaj, że były protesty dotyczące
      sędziowania na rzecz gospodarzy
      • Gość: elvis Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:38
        dawać dawać nieprzestawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hej
        polska gpl lalalalalalalala!!!!!!!!!
    • Gość: Piotre Na pretty Danish ... IP: 212.122.223.* 01.02.07, 19:38
      ... niestety też są piękni faceci, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aż mnie
      zemdliło

Polska, Polska, Polska!!!!!!!!!
    • skip_yeti Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 19:38
      No cóż, awans do finalu daje tylko srebro
      Zygac sie chce, zenada i tyle
      Ostatnie takie sedziowanie to bylo chyba na IO w seulu na turnieju bokserskim
      • Gość: bez abonamentu Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 19:45
        chciałem w tym miejscu serdecznie podziękować Telewizji Polskiej S.A. za olanie kibiców piłki ręcznej,samego turnieju i naszej reprezentacji.Przy kolejnych apelach o opłacanie abonamentu rtv możecie pocałować mnie gdzieś i liczyć na moje pieniążki tak jak ja mogę liczyć na program tvp.
    • materdei Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 19:42
      no nie no to co sedziowie zrobili z francja to juz przesada..drugi mecz pod rzad to samo!! to ciagle za pozne zatrzymywanie czasu jak to na reke bejom, nieuznane bramiki..jak ja pragne by polska zagrala z wiesniakami w finale i im pokazala!!!!!!!!!
    • Gość: vvik Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:42
      i jak tu opisać sędziowanie? korea i japonia to przy tym małe piwo :/ meczu z
      Hiszpanią nie oglądałem ale ponoć gdyby nie sędziowie to niemcy zagrali by o
      miejsca 5-8, a teraz? grają w finale który wygrają bo pieprz*** sędziowie i tak
      im pomogą :/
      • Gość: piłkarz Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: 213.199.198.* 01.02.07, 19:46
        Ciekaw jestem co by było gdyby sędziowie meczu Germania-Polonia na ostatnich MŚ
        w fussbalu sędziowali na podobnym poziomie co dzisiejsi fryzjerzy. III wojna?
        Lincz? W każdym razie coooooool shit madafaka.
    • Gość: Marcin GER-FRA IP: *.ib.tcz.pl 01.02.07, 19:44
      Sedziowie ze Szwecji gwizdali calkiem niezle zaweody. Nie mozna mowic o
      gospodarskim sedziowaniu. A Francuczi, coz zagrali swietny mecz, ale tak
      naprawde sami sa sobie winni. Mieli pilke przed koncem spotkania , prowadzili w
      pierwszej dogrywce, mogli ja skutecznie zakonczyc, nie zdolali jednak zdobyc
      gola. Wygrali Niemcy, coz ktos musial sie w tym genialnym meczu okazac lepszym.
      Wspanialy mecz i wspaniały Fritz. Juz nie moge sie doczekac drugiego polfinalu
      • Gość: kow3l Re: GER-FRA IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 20:48
        Dobry dzolk:D. Niemcy meczu nie przegraja, bo na sedziow zawsze moga liczyc
    • Gość: Tomek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:48
      Thor jest Asgardczykiem (o czym wie każdy fan Stargate SG1).
      I jest mały i szary, jednym słowem typowy kosmita - a ten jego "oficjalny"
      wygląd to hologram.
      ;)
    • Gość: Wrocek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:49
      Hej Polska gol, lalalalalalalaal! Sędziowie hmmm cóż, bywaju że Kurka śpiewaju a
      Kohut nie chocze.
    • belial76 Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo(off) 01.02.07, 19:52
      Mecz jak mecz:-), ale literature polecacie przednią.
    • Gość: mtb Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.eranet.pl 01.02.07, 19:57
      Pisaliscie w trakcie pierwszej relacji, ze w Niemczech są chyba "wszyscy" kibice
      ręcznej z Polski, troche ironicznie. To zobaczcie panowie tą galerie
      uaktualnioną: www.reczna.pl/?page=news_one&id=1386
      • deana Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 20:01
        W końcu mogę dziś śledzić mecz i relację:)Pozdrawiam czubaków!
        Miałam się na jutro na kolo uczyć, ale rozważyłam wszystkie za i przeciw,i
        wygrało przeciw.;)
    • Gość: McPerz Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.asta-net.com.pl 01.02.07, 20:05
      Ja jeszcze do meczu Niemców z Francuzami.
      Uważam, że drukowanie meczów gospodarzy przez życzliwych sędziów jest jeszcze
      bardziej chamskie niż na MŚ w piłce nożnej w Korei? W ręcznej trzeba nadrukować
      kilka, kilkanaście sytuacji.
      Niezależnie od wyniku II półfinału, w meczu finałowym wygrają Niemcy.
      Piłka ręczna w Polsce zyska na popularności po tych MŚ, ale obawiam się, że na
      świecie raczej nie - ludzie chyba nie lubią czuć się oszukiwani.
    • Gość: Piotrek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.07, 20:11
      Z Czuba!! Zrobcie cos z tym wynikiem! Polacy strzelili gola na 5:4 i co? W
      polsacie caly czas byla 4! Zrobcie cos! Z czuba - My wierzymy!
    • Gość: marek_ Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.02.07, 20:12
      trzymam kciuki!!! Powodzenia!!!! pozdro dla Zczubakow :) z gory dzieki za
      relacje :)
    • Gość: sikalafą Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.02.07, 20:13
      Czy trener Niemców www.kempa-handball.de/media/data/5245-media.jpg nie
      przypomina Wam Krzysztofa Putrę (Putry?) z PiS-u ?
      www.senat.gov.pl/k6/senat/Senator/gr/putra.jpg
    • Gość: aapa pretty danish IP: 195.150.178.* 01.02.07, 20:17
      najładniejsza z nich jest w połowie Polką
    • Gość: boberek o Thorze IP: *.chello.pl 01.02.07, 20:18
      Niestety lekko sie pomyliliście - Thor nie był bogiem burzy i piorunów - to atrybuty Odyna - przywódcy Asów [bogów] - jest to typowe zestawienie dla mitologii ludów Indoeuropejskich - Zeus u Greków, lub Perun u Słowian - oni też przewodzili bogom a ich atrybutami były błyskawice. Thor był bogiem wojowników - ich patronem - dlatego dzierżył w ręce młot bojowy - dlatego też był najsilniejszym z Asów. Niestety Wikipedia myli co do przygody Thora z królem olbrzymów - on nie nazywał się Loki - Loki Był olbrzymem, ale przyjętym w poczet Asów i mieszkał w Asagardzie. Do miasta olbrzymów wybrał się razem z Thorem i stanął do konkurencji po stronie Thora [chodziło o jedzenie - niestey przegrał bo Król olbrzymów wystawił do konkurencji Logiego - czyli ogień zamieniony w ludzką postać - nikt nie mógł pożerać szybciej niż on]. Thor jako zadanie od króla olbrzymów dostał podnieść jego kota - co mu sie jednak nie udało, bo w kota był zamieniony wąż [którego imienia już nie pamiętam] - największa itota na świecie Zyjący we wszechocenie oblewającym Midgard [świat ludzi] - był tak wielki że każdy jego ruch wywoływał trzęsienie ziemi. Jednak król olbrzymów i tak był pod wielkim wrażeniem możliwości Asów i obdarował ich nagrodami... Historie ta pochodzi ze starych sag Islandzkich - podaje ją z pamięci [czytałem ją 4-5lat temu], dlatego nie wszystkie imiona pamiętam. Niemniej jeśli Thor poprowadzi dziś Dunczyków to nie dość że wygrają to jeszcze Wolin odbiją i odbudują swoją twierdzę Jonsborg, ktora sie tam mieściła...
      Pozdrawiam
      • Gość: joj Duńczyk zmiatał podłoge ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:31
        widzieliście jak Duńczyk wycierał podłoge szmatką?? n;P
        • bazyliszek4 Re: Duńczyk zmiatał podłoge ;P 02.02.07, 00:35
          Szmal to samo robił w ćwierćfinale.
          :)
          to sa nerwy i stres - pewnie jakby się poprzeczka złamała to też by sami
          naprawiali...
    • Gość: gosc82 Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:34
      Mecz jest na żywo w DSF!!! :)
    • Gość: wictorius na młot Thora, Bielecki zaiste jestes wikingiem :) IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.07, 20:38
    • Gość: Scarlett Johansson Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chorzow.n4a.pl 01.02.07, 20:41
      odnośnie pretty danish - Scarlett Johansson ma przodków zarówno z Danii (ojciec)
      jak i z Polski (Matka). Bo niby dlaczego jest taka ładna :) wiecej tu:
      www.imdb.com/name/nm0424060/bio
      • Gość: cynik Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:45
        No prosze, niby najlagodniej grajaca druzyna turnieju, a ma wiecej kar niz
        najwieksi brutale - 4 minuty w stosunku do 2 ;) Ale chyba rozgryzlem, dlaczego
        Dunczycy graja tak malo brutalnie - na rekawkach wszyscy maja napisane "FAG" :D
        Kto ma zrozumiec, ten zrozumie... :)
      • Gość: schuja Re:Chamska gra Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:47
        Graja brutalnie , bo brak im techniki.Jak we wszystkim innym zreszta.Mysle , ze
        Polacy wyliza 4 miejsce.Na nic wiecej nie zasluguja swoja slaba gra.Final
        zagraja dwa narody ,nalezace do spolecznosci Wielkogermanow.Hehehe.
        • Gość: alex Re:Chamska gra Polakow IP: *.wbs.co.za 01.02.07, 22:59
          Howzit szuja:)
          Kiedys jeden dunczyk to samo mi mowil:) Ze on aryjczyk tak jak niemcy i razem w
          czasie wojny Slowian gnebili. Bylo to u moich przyjaciol, nie Polakow, na
          jakims przyjeciu. Stalismy przy basenie pilnujac ognia pod grillem (tu gdzie
          mieszkam mowi sie na grilla "braai"). Dane wyladowal w basenie, a poniewaz byla
          zima to woda nie miala wiecej jak 10 stopni:) Zanim wyladowal w basenie dostal
          jeszcze szybko z glowy:) Towarzystwo bylo lekko zszokowane, ale jak im
          wytlumaczylem dlaczego tak sie stalo to w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.l.i go z domu:)
          So long Kraut:)) A my i tak w finale i teraz bedzie UP YOURS KRAUTS:)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka