Gość: Olka Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 01.02.07, 19:27 ja próbuję dociec, jakim cudem 5 minut temu była u Was 19:30 a teraz jest 19:25... nie dość, że nie na żywo i z falstartem, to jeszcze oszukujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabrador POLSKA - mocarne Kaczory IP: *.bph.pl 01.02.07, 20:03 pokażcie Duniolom gdzie ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Jeszcze nie mogę ochłonąć 02.02.07, 08:34 Wczoraj już nie mogłem na to patrzeć, co za horror, do 45-50 min. można było to jeszcze oglądać, pożniej z każdą minutą (i dogrywką hehe) człowiek zaczynał chodzić po ścianach p.s.cytat dnia: - Co teraz jest? - Koniec pierwszej części drugiej dogrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.cable.ubr04.hari.blueyonder.co.uk 01.02.07, 20:42 Pisz czlowieku co sie tam dzieje..............!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mattiz !!!Ważne!!! Dlaczego zdobędziemy złoto!? 01.02.07, 23:18 Dlaczego, ano dlatego że: - się nam należy za świetny turniej - juz wygralismy tutaj z Niemcami - bo siatkarze zasłużyli, a nie wygrali, wiec musi byc sprawiedliwie - bo sędziowie nie będą mogli przekręcić na korzyść Niemców po pólfinale z Francją - bo nawet z grypą żółądkową wygralismy najtrudniejszy mecz (zawsze najciekawsze są pólfinały, na wszystkich MŚ) - bo szczypiorniak to szczypiorniak, a nie żaden Handball ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj zCzubaky macie rywali - Pinki i Mózg!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:28 20 lutego na antenie zigzapu będzie można oglądac "Pinkiego i Mózga" oni też chcą opanować świat (co może im się udać, bo o ile dobrze pamiętam, Pinky potrafi robić bańki ze śliny) więc lepiej się pospieszcie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucel Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.datev.de 01.02.07, 19:29 A w Kolonii 30:30 i druga dogrywka sie konczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luff z biegunką bedą chodzic jak przecinaki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:32 ... i Dania oberwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.168.wmc.com.pl 01.02.07, 19:36 Ale sedziowie przerobili Żabojadow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowalo mnie Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.02.07, 19:37 ale wałek w meczu niemcy-francja na koniec... będzie afera, że nie uznali tej bramki dla francji, czytalem gdzieś dzisiaj, że były protesty dotyczące sędziowania na rzecz gospodarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:38 dawać dawać nieprzestawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hej polska gpl lalalalalalalala!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Na pretty Danish ... IP: 212.122.223.* 01.02.07, 19:38 ... niestety też są piękni faceci, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aż mnie zemdliło Polska, Polska, Polska!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 19:38 No cóż, awans do finalu daje tylko srebro Zygac sie chce, zenada i tyle Ostatnie takie sedziowanie to bylo chyba na IO w seulu na turnieju bokserskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez abonamentu Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 19:45 chciałem w tym miejscu serdecznie podziękować Telewizji Polskiej S.A. za olanie kibiców piłki ręcznej,samego turnieju i naszej reprezentacji.Przy kolejnych apelach o opłacanie abonamentu rtv możecie pocałować mnie gdzieś i liczyć na moje pieniążki tak jak ja mogę liczyć na program tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
materdei Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 19:42 no nie no to co sedziowie zrobili z francja to juz przesada..drugi mecz pod rzad to samo!! to ciagle za pozne zatrzymywanie czasu jak to na reke bejom, nieuznane bramiki..jak ja pragne by polska zagrala z wiesniakami w finale i im pokazala!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvik Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:42 i jak tu opisać sędziowanie? korea i japonia to przy tym małe piwo :/ meczu z Hiszpanią nie oglądałem ale ponoć gdyby nie sędziowie to niemcy zagrali by o miejsca 5-8, a teraz? grają w finale który wygrają bo pieprz*** sędziowie i tak im pomogą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: 213.199.198.* 01.02.07, 19:46 Ciekaw jestem co by było gdyby sędziowie meczu Germania-Polonia na ostatnich MŚ w fussbalu sędziowali na podobnym poziomie co dzisiejsi fryzjerzy. III wojna? Lincz? W każdym razie coooooool shit madafaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin GER-FRA IP: *.ib.tcz.pl 01.02.07, 19:44 Sedziowie ze Szwecji gwizdali calkiem niezle zaweody. Nie mozna mowic o gospodarskim sedziowaniu. A Francuczi, coz zagrali swietny mecz, ale tak naprawde sami sa sobie winni. Mieli pilke przed koncem spotkania , prowadzili w pierwszej dogrywce, mogli ja skutecznie zakonczyc, nie zdolali jednak zdobyc gola. Wygrali Niemcy, coz ktos musial sie w tym genialnym meczu okazac lepszym. Wspanialy mecz i wspaniały Fritz. Juz nie moge sie doczekac drugiego polfinalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: GER-FRA IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 20:48 Dobry dzolk:D. Niemcy meczu nie przegraja, bo na sedziow zawsze moga liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:48 Thor jest Asgardczykiem (o czym wie każdy fan Stargate SG1). I jest mały i szary, jednym słowem typowy kosmita - a ten jego "oficjalny" wygląd to hologram. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:49 Hej Polska gol, lalalalalalalaal! Sędziowie hmmm cóż, bywaju że Kurka śpiewaju a Kohut nie chocze. Odpowiedz Link Zgłoś
belial76 Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo(off) 01.02.07, 19:52 Mecz jak mecz:-), ale literature polecacie przednią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.eranet.pl 01.02.07, 19:57 Pisaliscie w trakcie pierwszej relacji, ze w Niemczech są chyba "wszyscy" kibice ręcznej z Polski, troche ironicznie. To zobaczcie panowie tą galerie uaktualnioną: www.reczna.pl/?page=news_one&id=1386 Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo 01.02.07, 20:01 W końcu mogę dziś śledzić mecz i relację:)Pozdrawiam czubaków! Miałam się na jutro na kolo uczyć, ale rozważyłam wszystkie za i przeciw,i wygrało przeciw.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McPerz Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.asta-net.com.pl 01.02.07, 20:05 Ja jeszcze do meczu Niemców z Francuzami. Uważam, że drukowanie meczów gospodarzy przez życzliwych sędziów jest jeszcze bardziej chamskie niż na MŚ w piłce nożnej w Korei? W ręcznej trzeba nadrukować kilka, kilkanaście sytuacji. Niezależnie od wyniku II półfinału, w meczu finałowym wygrają Niemcy. Piłka ręczna w Polsce zyska na popularności po tych MŚ, ale obawiam się, że na świecie raczej nie - ludzie chyba nie lubią czuć się oszukiwani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.07, 20:11 Z Czuba!! Zrobcie cos z tym wynikiem! Polacy strzelili gola na 5:4 i co? W polsacie caly czas byla 4! Zrobcie cos! Z czuba - My wierzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.02.07, 20:12 trzymam kciuki!!! Powodzenia!!!! pozdro dla Zczubakow :) z gory dzieki za relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikalafą Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.02.07, 20:13 Czy trener Niemców www.kempa-handball.de/media/data/5245-media.jpg nie przypomina Wam Krzysztofa Putrę (Putry?) z PiS-u ? www.senat.gov.pl/k6/senat/Senator/gr/putra.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapa pretty danish IP: 195.150.178.* 01.02.07, 20:17 najładniejsza z nich jest w połowie Polką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boberek o Thorze IP: *.chello.pl 01.02.07, 20:18 Niestety lekko sie pomyliliście - Thor nie był bogiem burzy i piorunów - to atrybuty Odyna - przywódcy Asów [bogów] - jest to typowe zestawienie dla mitologii ludów Indoeuropejskich - Zeus u Greków, lub Perun u Słowian - oni też przewodzili bogom a ich atrybutami były błyskawice. Thor był bogiem wojowników - ich patronem - dlatego dzierżył w ręce młot bojowy - dlatego też był najsilniejszym z Asów. Niestety Wikipedia myli co do przygody Thora z królem olbrzymów - on nie nazywał się Loki - Loki Był olbrzymem, ale przyjętym w poczet Asów i mieszkał w Asagardzie. Do miasta olbrzymów wybrał się razem z Thorem i stanął do konkurencji po stronie Thora [chodziło o jedzenie - niestey przegrał bo Król olbrzymów wystawił do konkurencji Logiego - czyli ogień zamieniony w ludzką postać - nikt nie mógł pożerać szybciej niż on]. Thor jako zadanie od króla olbrzymów dostał podnieść jego kota - co mu sie jednak nie udało, bo w kota był zamieniony wąż [którego imienia już nie pamiętam] - największa itota na świecie Zyjący we wszechocenie oblewającym Midgard [świat ludzi] - był tak wielki że każdy jego ruch wywoływał trzęsienie ziemi. Jednak król olbrzymów i tak był pod wielkim wrażeniem możliwości Asów i obdarował ich nagrodami... Historie ta pochodzi ze starych sag Islandzkich - podaje ją z pamięci [czytałem ją 4-5lat temu], dlatego nie wszystkie imiona pamiętam. Niemniej jeśli Thor poprowadzi dziś Dunczyków to nie dość że wygrają to jeszcze Wolin odbiją i odbudują swoją twierdzę Jonsborg, ktora sie tam mieściła... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Duńczyk zmiatał podłoge ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:31 widzieliście jak Duńczyk wycierał podłoge szmatką?? n;P Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Duńczyk zmiatał podłoge ;P 02.02.07, 00:35 Szmal to samo robił w ćwierćfinale. :) to sa nerwy i stres - pewnie jakby się poprzeczka złamała to też by sami naprawiali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc82 Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:34 Mecz jest na żywo w DSF!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wictorius na młot Thora, Bielecki zaiste jestes wikingiem :) IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.07, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarlett Johansson Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.chorzow.n4a.pl 01.02.07, 20:41 odnośnie pretty danish - Scarlett Johansson ma przodków zarówno z Danii (ojciec) jak i z Polski (Matka). Bo niby dlaczego jest taka ładna :) wiecej tu: www.imdb.com/name/nm0424060/bio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Polska - Dania. Relacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:45 No prosze, niby najlagodniej grajaca druzyna turnieju, a ma wiecej kar niz najwieksi brutale - 4 minuty w stosunku do 2 ;) Ale chyba rozgryzlem, dlaczego Dunczycy graja tak malo brutalnie - na rekawkach wszyscy maja napisane "FAG" :D Kto ma zrozumiec, ten zrozumie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja Re:Chamska gra Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:47 Graja brutalnie , bo brak im techniki.Jak we wszystkim innym zreszta.Mysle , ze Polacy wyliza 4 miejsce.Na nic wiecej nie zasluguja swoja slaba gra.Final zagraja dwa narody ,nalezace do spolecznosci Wielkogermanow.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re:Chamska gra Polakow IP: *.wbs.co.za 01.02.07, 22:59 Howzit szuja:) Kiedys jeden dunczyk to samo mi mowil:) Ze on aryjczyk tak jak niemcy i razem w czasie wojny Slowian gnebili. Bylo to u moich przyjaciol, nie Polakow, na jakims przyjeciu. Stalismy przy basenie pilnujac ognia pod grillem (tu gdzie mieszkam mowi sie na grilla "braai"). Dane wyladowal w basenie, a poniewaz byla zima to woda nie miala wiecej jak 10 stopni:) Zanim wyladowal w basenie dostal jeszcze szybko z glowy:) Towarzystwo bylo lekko zszokowane, ale jak im wytlumaczylem dlaczego tak sie stalo to w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.l.i go z domu:) So long Kraut:)) A my i tak w finale i teraz bedzie UP YOURS KRAUTS:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś