Dodaj do ulubionych

Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni

IP: *.wroclaw.mm.pl 02.02.07, 01:18
no dobra, moge tym preziem zostać, jak chcecie...
Obserwuj wątek
    • Gość: rado Czarnecki ma 2 głosy w tej sondzie !!! Kto to ??? IP: *.centertel.pl 02.02.07, 13:20
      Rozumiem, że pierwszy oddał sam na siebie, ale ten drugi to już zagadka.... kto
      to mógł być? Czyżby ręka mu zadrżała na myszce i 2 razy kliknął???
      • Gość: PolonU$ Re: Czarnecki ma 2 głosy w tej sondzie !!! Kto to IP: *.dsl.mindspring.com 03.02.07, 00:42
        Drugi to Rusko, bo Czarnecki obiecał mu stołek vice-prezesa.
      • Gość: Ryś Re: Czarnecki ma 2 głosy !!! Kto to? Nie wiesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:44
        Zawsze znajdzie się jakiś Jarząbek.
        Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje prezes naszego klubu!
    • Gość: lol Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: 80.48.71.* 02.02.07, 13:21
      prezesem powinien zostac ekonomista albo prawnik ktory wie w jaki sposob
      zarzadzac wielkim przedsiebiorstwem ... a nie byly sedzia, zawodnik, trener czy
      pseudo-polityk. Potrzeba osoby kreatywnej a przedewszystkim znajacej
      zarzadzaniu. I nie mam tu na mysli K.Marcinkiewicza :)
      • Gość: emjot Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.93.classcom.pl 02.02.07, 13:25
        drobny szczególik pan Czarnecki zaczął od ZChN
        tylko najstarsi górale pamiętają taką partyjkę z Chrzanowskim, Marcinkiewiczem,
        Piłką, Goryszewskim (ten od Polski katolickiej, nieważne że będzie biedna) i
        kilkoma innymi oszołomami...
        • Gość: SMERF MADRALA Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: 74.12.5.* 02.02.07, 18:09
          I niech tej bandzie oszolomow (z wyjatkiem Kasperczaka) przewodzi ksiadz grzyb
          i jego doborowy batalion moherow.
    • Gość: slwka Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:30
      I ja też tak myśle jak w ostatnim zdaniu
      • Gość: baqet Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.chello.pl 02.02.07, 13:34
        panie Sarzało- każdy ma jakieś wady i na każdego znajdzie się jakiś kwitek-
        powinien pan to wiedzieć, bo przecież pracuje pan w komunistycznej gazecie,
        czyli takie metody są panu znane. Na tej zasadzie to pzpn powinien chyba w ogóle
        nie mieć prezesa... Wtedy byłoby najlepiej, no nie?
        • Gość: klonpvv Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.02.07, 05:16
          sam chcialem cos takiego napisac.
          A o Kasperczaku tos Pan Panie powtórzyl totalnie obiegowe opinie.
          Troche bez pomyslu i puenty ten wierszyk.
    • ozyrys4 Jeżeli ta chluba polskiej logopedii zostanie szefe 02.02.07, 13:35
      PZPN,to będzie znaczyło,że czas umierać...Gdzie ten dziwaczny osobnik jeszcze
      się nie wciśnie???
    • Gość: Daro Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:40
      Brakuje mi na tej liscie Kaczora Donalda, Myszki Miki i Kota Filemona.
    • Gość: fifekz uefki oprócz Kasperczaka - reszta to barachło ! Tuska- IP: *.promax.media.pl 02.02.07, 13:41
      weżcie na prezesa, Piterówne na sprzątaczkę a Waltzówne na bufetową- hehehehehehe
    • Gość: członek zarządu k Gdzie jest Jan Tomaszewski,? -który morde darł IP: *.promax.media.pl 02.02.07, 13:45
      na Listkiewicza i pozostałych członków zarządu . Co sie z nim dzieje? Janek -
      czyzbyś tez swoje pazury maczał w tej gnojówce Listkiewicza?
    • Gość: maxi36 Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.crowley.pl 02.02.07, 13:48
      36-osobowy zarzad???!!! Ja nie moge, ratunkuuuuuuuu
    • Gość: d...z listkiem ten sondaz obok typowo manipulancko-michniczy IP: *.promax.media.pl 02.02.07, 13:48
      • Gość: d....z listkiem Re: ten sondaz obok typowo manipulancko-michniczy IP: *.promax.media.pl 02.02.07, 13:52
        11 iternautów wyraziło opinię, a az ponad 350 głosowała i to od godziny 13,20 .
        Manipulacja głosami gorsza jak za Stalina
        • Gość: zzz .promax.media.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 04:21
          a prozac już dzisaj brałeś? Naprawdę nie umiesz wyrazić swojego jakże wątpliwego zdania w jednym poście?

Cóż zwolennicy PiSu czy innych pseudo narodowych partyjek znani są z tego że głosno krzyczą, dużo tupią o robią zamieszanie byleby ktoś ich zauważył :-)
      • Gość: telefon Tia, Michnik stoi za wolnoscią poglądów:)) IP: *.hist.amu.edu.pl 02.02.07, 17:17
        To jego wina, że ludzie myślą to co myślą i jeszcze dają temu wyraz. I że mogą
        to robić. Takim jak ty za komuny było lepiej, a jeszcze lepiej za Stalina i
        Hitlera: ryj w kubeł i zasuwać. Tak, tak... jesteś d... z listkiem:))
    • Gość: fff wybiórcza się pomyliła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:50
      34 mln euro polska straciła nie przez Czarneckiego ale przez urzędników w
      Brukseli , do czego sie zresztą sami potem przyznali, więc nie pieprzcie głupot.

Czarnecki to porażka generalnie ale wasza rzetelność dziennikarska to kpina jakaś
    • Gość: fairplay33 Niech wybiorą Marcinkiewicza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:02
      Jeżeli nie uda się go wcisnąć do banku to niech zostanie prezesem PZPN!! Tu
      Kaczory nie mają jeszcze figuranta
      • Gość: marcinkiewicz Ja bym wolał Lecha Kaczyńskiego IP: *.hist.amu.edu.pl 02.02.07, 17:21
        Jako prezydent jest beznadziejny, ale za to jako kandydat na szefa PZPN nie
        odbiegałby od normy. A jak byłoby fajnie jakby Polska przegrała mecz z Niemcami
        albo z Izraelem:)) Lechu by nakrzyczał na sportowców, na UKŁAD, spisek obcych
        państw i na dziennikarzy i nie byłoby sprawy. O drużynie, która spaprała mecz
        nie byłoby ani słowa.
    • Gość: Berg Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.82-134-122.bkkb.no 02.02.07, 14:20
      Trzeba uprosic Balcerowicza, zeby sie zajal pilka w Polsce. Miatrzostwo
      swiata znajdzie sie wtedy w naszym zasziegu.
    • tupik70 [...] 02.02.07, 14:27
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Chuck Norris Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:31
      Gość portalu: Bolo Young napisał(a):
      > no dobra, moge tym preziem zostać, jak chcecie...

Bolo.. synku.... Ty nie masz szans. Prezesem mogę być tylko ja
    • Gość: wic sarzało zgłasza chęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:42
      Wszyscy be.Njmądrzejszy we wsi to Sarzało i on nadaje się w sam raz na prezesa
      PZPN.
    • Gość: adam m. Re: Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.chello.pl 02.02.07, 14:45
      dziennikarze zajmujący się futbolem w gazecie wyborczej, co jeden to gorszy
    • Gość: dd Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 15:03
      ta obsadzcie swoich żałosnych dziennikarzy lepiej
    • Gość: kibic Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: 81.15.194.* 02.02.07, 15:12
      moim faworytem jest świeżo upieczony profesor uniwersytetu w kijowie andrea
      lepera z klubu sex chop
    • Gość: Pako Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.chello.pl 02.02.07, 15:20
      Czarnecki hahaha,ten Zhaenowsko-Samoobronny sciemniac na prezesa PZPN,w tej
      Polsce wszystko jest mozliwe,hahaha
    • Gość: arn Boniek to najgorsze co może spotkać polską piłke IP: *.171.79.214.crowley.pl 02.02.07, 15:51
      ten koleś akurat z korupcją miał dużo wspólnego
    • wlodwoz Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni 02.02.07, 16:29
      To może ja się zgłoszę. Zniknie temat "następny - gorszy". Po mnie już nikt nie
      będzie gorszy. Ale ja do tego się przynajmniej przyznaję, bez niepotrzebnej
      megalomanii moich, niedoszłych poprzedników!!
    • Gość: wikary Czyli: Listkiewiczu wróć? IP: *.hist.amu.edu.pl 02.02.07, 17:13
      Byłeś taki sobie (a niektórzy twierdzą, że mierny, lub wręcz skandalicznie się
      skompromitowałeś), ale lepszych od Ciebie nie widać.
    • Gość: leppereczek Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.CNet2.Gawex.PL 02.02.07, 17:31
      proponuję świeżo upieczonego prof. LEPPERA
    • Gość: ffan Jacek Sarzało: Jeden Lato wiosny nie czyni IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.02.07, 21:34
      Jakto! Nie ma Tomaszewskiego! To Kpina.
      Ja nie glosuje jak nie ma spoconego Jaska.

I tak on bedzie szefem PZPN, najlepszy dowod to jest to, ze o nim nikt nic nie
      mowi,

Dziw bierze ze jescze nikt sie go o opinie nie pytal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka