Gość: Ja IP: *.plwaw.energis.pl 08.02.07, 01:36 a co ze statystykami reszty zawodników, bardzo ciekawi mnie Dudka, na moje oko to w A klasie powinien być rezerwowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOC Re: Polska - Słowacja okiem statystyka IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.02.07, 05:29 rasiak - "niewiele wniósł do gry"; "wywalczył karnego". no kur..! karny to niemalże gol. czy rasialdo musi pakować po 5 bramek w meczu żeby pismaki napisały "rasiak zagrał przyzwoity mecz"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Polska - Słowacja okiem statystyka IP: *.dynamic.caiway.nl 08.02.07, 09:05 te adrom czytales juz qtasie swoj artykul?ty sie w leb pier...nij albo nie pij tyle kiedy jestes w pracy miernoto!wasilewski gral na tej stronie,na ktorej twoja mamusia nosila obraczke przed rozwodem,kumasz wojtus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foo Re: Polska - Słowacja okiem statystyka IP: *.europe.hp.net 08.02.07, 09:25 zgoda co do Dudki a poza tym jak bardzo pijany statystyk był? 1. Rasiak wywalczył karnego przy _pierwszej_ bramce dla Polski 2. Bronowicki to _lewa_ obrona 3. Wasilewski to _prawa_ obrona 4. czlowiek ktory ma juz 20+ lat i gra w piłke od minimum 8 nie jest w stanie się nauczyc, nawet w Anderlechcie, niczego w miesiąc ech, bardzo słabo to napisane jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Dudka - "miszcz" podań "w szerz" IP: 150.254.85.* 08.02.07, 09:43 pod tym względem był najlepszym graczem meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Polska - Słowacja okiem statystyka IP: *.abg.com.pl 08.02.07, 12:08 Przede wszystkim zawiódł redaktor przygotowujący ten tekst. Umieszczenie Bronowickiego na prawej obronie a Wasilewskiego na lewej, to błąd za ktory powinno sie iść na ławe na cały sezon!!!!!!!!! Dyletant!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Dudka to też mój "ulubieniec" IP: *.lublin.enterpol.pl 08.02.07, 14:42 Nie daruję mu przegrania meczu z Niemcami na MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś