Dodaj do ulubionych

Piszczek powołany do kadry

IP: 193.192.62.* 25.03.07, 23:12
Leo, Sagana dorzuć, niech się chłopak dotrze na zgrupowaniach przed meczami z Serbia i Portugalia. Rasiak chory, Ebi z kontuzją, Matusiak zgaszony bo bez gry zupełnie - Sagan na plac!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wawi Piszczek powołany do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:14
      Boże Greg kontuzjowany, krach na giełdzie!!!!!!!
      • Gość: Leo B. Re: Piszczek powołany do kadry IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.03.07, 23:19
        OK, ja powolac sagan next game!!!
        • Gość: Macu Re: Piszczek powołany do kadry IP: *.aster.pl 25.03.07, 23:29
          Leo, Wracaj do Polski z tego Chicago.
        • Gość: marcy Re: Piszczek powołany do kadry IP: 193.192.62.* 25.03.07, 23:30
          Gość portalu: Leo B. napisał(a):

> OK, ja powolac sagan next game!!!

Dziękować.
          • Gość: Leo B. Re: Piszczek powołany do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:58
            Gość portalu: marcy napisał(a):

> Gość portalu: Leo B. napisał(a):
            >
            > > OK, ja powolac sagan next game!!!
            >
            > Dziękować.

Sory I nie moc jednak powolac sagan. :( sory i wiedziec ja zawiesc ty.

• Gość: zawiedziony Du bist very bad trener, Leo, very bad IP: 217.153.224.* 26.03.07, 14:00
    • Gość: Warmia Ale jaja dziennikarz GW sam z soba gada na forum IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.07, 23:43
      Panowie wylucujcie z tym saganem.............
      • Gość: orange Re: Ale jaja dziennikarz GW sam z soba gada na fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:56
        tylko nie sagan. blagam! to jest straszny cienias. gdzie on gra? poz atym jak
        nie jest powolywany to widac nie jest potrzebny. leo wie co robi. zaufajmy mu ,
        dobrze na tym wychodzimy. nie wpychajmy mu na sile graczy, szczegolnie takich
        ktorzy nigdy nie potrafili wykorzystywac dawanych im szans jak sagan. jedyne
        copotrafil to zmarnowac sobie kariere przez szalenstwa na motorze. Sagan tyle
        razy byl powolywany do repry i nigdy nie gral dobrze. czemu mialby zagrac dobrze?
    • Gość: skandal PiSzczek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 01:11
      a dlaczego nie Kwasek? Czy Beenhaker jest przeciwko komunistom polskim????
      Co na to michnik - dlaczego nie protestuje???
    • Gość: kibic Piszczek powołany do kadry IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.07, 06:22
      Najlepsze z tego wszystkiego to to, że Rasiak jest przeziębiony!
      • Gość: none Re: Piszczek powołany do kadry IP: 80.53.157.* 26.03.07, 12:01
        Dobrze sie stalo ze Piszczek zostal powolany. Mam nadzieje ze zagra! Szczere
        gratulacje chlopie. Cale Goczalkowice sa z Toba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka