Dodaj do ulubionych

Majdan chciał pobić sędziego

IP: 212.182.120.* 31.03.07, 23:30
Doda moze byc dumna...
Obserwuj wątek
    • Gość: leming Panie Radku... IP: *.aster.pl 31.03.07, 23:31
      Profesjonalista sie tak nie zachowuje. Niech pan wraca do Dody.
      • Gość: Fasy Re: Panie Radku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:34
        Ciekawe czy Dode tez tłucze?
        • Gość: defetysta GW chce pobić rekord bzdur IP: *.chello.pl 01.04.07, 14:19
          niestety, jak widzę po powyższych postach, takie bzdury wyssane z palca przez
          dziennikarzyny gw trafiają na podatny grunt... cały ten artykuł to dowód na
          nierzetelność i kompletną ignorancję dziennikarską. widziałem tą sytuację w
          telewizji i Majdan, owszem podbiegł do asystenta sędziego i go pewnie
          potraktował mocnymi słowami, ale nie pobił i nawet nie było widać by miał zamiar
          uderzyć sędziego. to zawodnik rezerwowy pchnął w plecy asystenta i ten zderzył
          się z Majdanem. Radka lubię średnio, ale bulwersuje mnie wypisywanie takich
          bzdur, godne szmatławców, chociaż to chyba oznacza, że gw takim się stała !! :(
          • Gość: majk Re: GW chce pobić rekord bzdur IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 20:58
            faktycznie...pomysłowość piszących tu "dziennikarzy" doprowadza do coraz
            częstszych "pomyłek":p Szkoda że sensacyjność artykułu ważniejsza jest od faktów.
    • Gość: zadziwiony Majdan chciał pobić sędziego IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 23:39
      Piotrkovia to dosyć smieszna instytucja.Pomylony bramkarz-pajacyk plus 10
      amatorów z dorzecza Orinoko
      • malarz2 Re: Majdan chciał pobić sędziego 31.03.07, 23:40
        Mógł sędziemu wygarnąć z dyni. Piłka wyraźnie opuściła już boisko.

Polscy sędziowie to kur... sprzedawczykowie.
        • Gość: ... Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 23:50
          Czyli co? Wisla kupila mecz? :)
          Przeciez gdyby ten kretyn zostal w bramce, prawdopodobnie wybronilby strzal
          Michalka.
          Ale ze pan Gwiazda lubi wokol siebie robic wielkie show skonczylo sie tak, jak
          skonczylo.
          • Gość: Znawca_dziewic >>>> Oj ludzie ludziska to Prima Aprilis IP: *.crowley.pl 01.04.07, 09:55
            HA HA HA

Gratuluje żartu! Tak wielu dało sie złapać!
            ;)
            • Gość: nogacz To akurat wcale nie był prima aprilis... IP: *.net.autocom.pl 01.04.07, 10:36
              • Gość: siouks Re: To akurat wcale nie był prima aprilis... IP: *.chello.pl 01.04.07, 11:27
                taaaa, przewrócił sędziego i żółta kartka???????
      • Gość: Kibic ze Szczecina Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 00:27
        Drogi zadziwiony kolego... Jak jedziesz po drużynie z mojego miasta i wyśmiewasz
        bramkarza legendę mojego klubu, to proszę zachowaj odrobinę przyzwoitości i nie
        dawaj mi powodów, do nabijania się z Ciebie. Majdan jest jaki jest, ale
        podziwiam go za to jak kocha Pogoń. Za to, jak wyszedł kiedyś z bramki i zabrał
        kibicom drużyny przeciwnej flagę Pogoni, którą próbowali spalić...
        Dam Ci taką radę... Jak po kimś jedziesz, to nie dawaj powodów do
        zdyskredytowania Ciebie. Tak nawet zgrabnie Ci to wyszło "z dorzecza Orinoko".
        Fajnie brzmi, ale widzę, że na lekcjach geografii, to tak raczej średnio
        uważałeś... Inaczej wiedziałbyś, że Orinoko ma swoje dorzecze w Wenezueli i
        Kolumbii, a piłkarzy z tych krajów jakoś w Pogoni/Piotrkovii nie ma... Widzisz,
        nie każdemu "bambusowi" na imię burek. No chyba, że nie miałeś geografii
        jeszcze... Bo ona się jakoś zaczyna dopiero pod koniec podstawówki albo nawet w
        gimnazjum... No tak. Za wysokie progi. Hmmm... Jeśli Twój poziom wiedzy w innych
        dziedzinach jest równie wysoki, to pewnie jeszcze wiele rzeczy Cię w życiu
        zadziwi... Bo mnie zadziwia przede wszystkim jedno - Twoja głupota.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Andy Wawa Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:42
          Wiesz kolego, choć jestem z Warszawy to trochę czasu spędziłem na Karłowicza
          zagrzewając do walki i w I, i w II lidze "Dumę Pomorza". Nie do końca mogę się
          zgodzić, że Majdan kocha Pogoń, chyba tak samo jak drugi renegat Stolarczyk. I
          jeden i drugi to sprzedawczyki, z własnej i nieprzymuszonej oli grać w
          milicyjnym klubie na "ch" czyli skisłej z lajkonikowa????
          To, że sobie wydziargał na cycku POGOŃ to nie znaczy, że ją kocha. Dziś
          udowodnił, że jest palant i do Tworek mu bliżej niż na stadion. Dzięki niemu
          Pogoń umoczyła, bo bramkarz ma bronić a nie udawać showmana. Taki z niego
          Beckham, jak z jego exdupy Victoria. Dla mnie to PO..y luj.
          • Gość: Kibic ze Szczecina Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:28
            Niestety dużo prawdy w tym co mówisz Andy. Majdan nie jest najbardziej
            odpowiedzialnym bramkarzem na świecie i to co zrobił w tym meczu przeszło moje
            najśmielsze wyobrażenia o nim... A wiele widziałem. Chodziło mi tylko o to, ze
            wkurza mnie, jak ktoś jedzie po innych na necie, a sam jest skończonym ćwokiem,
            dlatego cala ta notka.
            Pozdrawiam.
            PS. Majdan odszedł z Pogoni Beksdasa, bo Turek myślał, że zrobi na nim interes
            życia. Jak wrócił do Polski nikt go w Pogoni nie chciał. Dlatego odszedł do
            Wisły. Ale to nie ma w sumie żadnego znaczenia, i tak Ptak spuści nas do II ligi
    • Gość: zenek Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.07, 23:48
      Zadaniem bramkarza jest stanie w bramce, a nie latanie do sędziego, gdy toczy
      się gra.
    • Gość: Kaftanik Majdan chciał pobić sędziego IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 23:50
      prosty chłopak po zawodówce,a tu pieniążki,laska z dużymi cyckami,zdjęcia w
      prasie typu ,,Fakt",Psychika nie wytrzymała.Nic nowego.
      • Gość: turikke Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.columbus.res.rr.com 01.04.07, 04:06
        no i jeszcze radny.. ;)
      • Gość: X Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.chello.pl 01.04.07, 13:41
        Majdan ma maturę.
        • Gość: IKF Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.szczecin.mm.pl 01.04.07, 14:26
          I nawet studiował.
    • Gość: Piotrkowiak Majdan chciał pobić sędziego IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 23:53
      Piotrków Trybunalski odcina się od tego człowieka.To psychol.
    • Gość: rozbawiony Majdan chciał pobić sędziego IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 23:57
      Fajni sędziowie.Przypominają tego belfra któremu wsadzono kosz ze śmieciami na
      łeb.
    • Gość: Prima Aprilis? Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.lodz.mm.pl 31.03.07, 23:57
      Dla mnie to zdjecie to niezbyt udana podrobka :)
    • Gość: Zimorodek Majdan chciał pobić sędziego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.03.07, 23:59
      Co za cioty tutaj komentują ????

Nie tak dawno WISŁA dostala zapewnienie Orlenu o finansowaniu, wg. wielu
      kibiców piłka wyszła poza boisko, 90 min i 3 punkty jada do Płocka.

Trezba być debilem aby tych spraw nie skumać...

PZPN, PZPN... jeba....jeba.... PZPN !!!!!!
      • Gość: jatoja Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 00:06
        Ale przeciez po tej akcji Geworiana obroncy Pogoni wybili pilke na aut, wiec to
        w zaden sposob nie moglo wplynac na koncowy wynik.
        Jesli juz Wisla faktycznie dala komus w lape to chyba Radziowi za robienie z
        siebie idioty i sprokurowanie tego gola.
        • czyli.kon.karne Re: Majdan chciał pobić sędziego 01.04.07, 08:20
          Gdyby po tej akcji wiślaków przygłupi boczny sędzia Krzysztof Myrmus zauważył,
          że piłka wyszła poza linię końcową boiska dobry metr - widać to b. dokładnie na
          powtórkach w tv - to byłby aut bramkowy dla Pogoni! A z takiego stałego
          fragmentu Wiśle byłoby trudno zdobyć druga bramkę. No chyba, że Robert Małek
          (sędzia z "listy Fryzjera"!!, czyli o znanych skłonnościach)
          został "zaprogramowany" na zwycięstwo Wisły, wówczas i tak coś by wykręcił.

Po drugie: redaktorek troszku przysnął na meczu, albo nie ma anal+. Majdan,
          powiedzmy sobie szczerze, został trafiony sędzią bocznym. Tak, tak! To boczny
          został pchnięty b. mocno z tyłu przez kogoś z ławki rezerwowych Pogoni i odbił
          się od stojącego kilka cm przed nim Majdana. Małek g..wno widział a, że musiał
          jakoś zareagować, więc machnął kartką na oślep - byle komuś ją pokazać.
          • Gość: rasheed Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:43
            Trudno sie nie zgodzic, ale gdyby to Pogon strzelila bramke w takich
            okolicznosciach pewnie nie bylbys az tak szlachetny i cala wine przelal na
            bramkarza przeciwnej druzyny :)
            Pilka zostala wybita na aut, wiec gol nie zostal zdobyty w zwiazku z ta akcja.
            A gdyby Majdan stal w bramce najpewniej spokojnie wylapalby jak zwykle koslawe
            dosrodkowanie Sedlacka
            • czyli.kon.karne Re: Majdan chciał pobić sędziego 02.04.07, 11:42
              Trochę za dużo tych "gdyby" ;)
    • Gość: Jan Niezbędny Sędzia zrobił Majdanowi prima aprilisowy IP: *.chello.pl 01.04.07, 00:30
      żarcik:D
    • Gość: Barber Wisla dalej kupuje ? IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.04.07, 00:46
      To by byl szczyt bezszczelnosci ?
      • Gość: N.A.F Re: Wisla dalej kupuje ? IP: *.p.lodz.pl 01.04.07, 00:50
        Wisła wygrała zasłużenie. A to tylko przez błąd psełdogwiazdy Radzia!!!
        Co z tego że piłka wyszła za linie. To nie miało wpływu na bramke bo po tej
        akcji nie było gola!! A poza tym sądzi też człowiek i nie takie błedy robią
        sędziowie w innych meczach. W Płocku padały bramki ze spalonych dla lecha i co??
        To jest tylko i wyłacznie wina Majdana i nikogo więcej!!!
        • Gość: marek20000 Re: Wisla dalej kupuje ? IP: *.c242.petrotel.pl 01.04.07, 05:06
          to i tak wina Platformy Obywatelskiej - hahahaha a Majdan - przykro to
          powiedziec, ale debil.....
          • Gość: mała Dodka Re: Wisla dalej kupuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 06:17
            Radny bezradny i używa rąk zamiast głowy ! gdzie w Szczecinie
    • Gość: Jo Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: 193.201.26.* 01.04.07, 06:22
      z czego doda moze byc dumna ty pacanie - kartoflu
    • Gość: ww Majdan chciał pobić sędziego IP: *.icpnet.pl 01.04.07, 07:04
      idealny materiał na polityka
      • Gość: Andriu SaMoObRoNa IP: *.zjz.pl 01.04.07, 08:04
        Radziu! Wysłałem Ci ankiete i weksel in blanco- podpisz i już będziesz naszym
        członkiem. Twojej Dorotce gwarantuję moc wrażeń w naszej partii. Czekam do środy.

Z poważaniem Andrzej

Przewodniczący
    • mieszkaniec.radomia Majdan chciał pobić sędziego 01.04.07, 08:45
      Czarni Bandyci nadal wciąż ŻYWI!
      W PZPN nic się nie zmieniło.
      • Gość: ola Re: Majdan chciał pobić sędziego IP: *.chello.pl 01.04.07, 08:57
        A czyj jest ten latający samotny bucik? :-)
    • Gość: jo Majdan chciał pobić sędziego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 08:46
      oi Radziu brutalu
    • Gość: antyBaniak Majdan chciał pobić sędziego IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 09:09
      Panie Baniak, a co Pan powie jak by się okazało żę piłka nie wyszła za linię?
      tego już Pan nie powiedział wietrząc kolejny spisek sędziów.
    • Gość: czubek tragedia!! tylko wlosy z glowy rwac ))) IP: *.centertel.pl 01.04.07, 09:31
      to co z nich zostalo/
    • marcowsky Ciekawe zdjecie latajacego buta! 01.04.07, 09:40
      • nikalaj Tajna technika Latającego Buta 01.04.07, 13:16
        Radzio opanował technikę w klasztorze mnichów brazylijskich w Szczecinie.
        Potrafi kontrolować buty siłą łysiny aż do końcówek włosów.
    • garbusmoneta Majdan chciał pobić sędziego 01.04.07, 09:41
      co tu gadac. zwykly prol.
    • Gość: ralf Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:37
      No, i Radek znów jest na pierwszych stronach gazet.
      Nie ważne co się mówi, ważne, że się mówi...
    • Gość: Pablo Majdan chciał pobić sędziego IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 10:54
      To już dzieci w podstawówce wiedzą, że gra się do gwizdka i z sędzią się nie
      dyskutuje bo ten ma zawsze rację(nawet jak jej nie ma.Praw fizyki pan nie
      zmienisz i nie bądź pan głąb(hehe).
    • Gość: pol Kto rzucił butem IP: *.zetosa.com.pl 01.04.07, 11:50
      w sędziego ?
    • grzybekmc Myślę, że Majdan (Pogoń) sprzedał wcześniej mecz 01.04.07, 12:21
      Myślę, że Majdan (Pogoń) sprzedał wcześniej mecz. Nie wiedział co zrobić aby
      stracić bramkę więc pobiegł do sędziego...
      Poczekał chwilę i wrócił i stracił
      Niezły pomysł Radziu! Brawo!
    • Gość: Gość Majdan chciał pobić sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:44
      Brawo! Majdan na prezydenta! Albo chociaż do Sejmu!.
    • grogreg 1 Kwietnia :) 01.04.07, 13:24
      Ale zdjecie skrojone fajnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka