Dodaj do ulubionych

Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czuba

04.04.07, 20:28
Pierwsza.
Jakie macie typy czubaki?
I gdzie ja mogę oglądać Chelski vs. Valencia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bonso Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 20:35
      TVP ['] Porównują Tottiego do Ronaldo, jak mozna porównywac tak róznych
      zawodnikow, grajacych na roznych pozycjach. Ronaldo i Mancini, jak najbardziej,
      obecnie dwaj najlepsi skrzydłowi swiata, ale Totti ? To zupelnie inna bajka, niz
      Ronaldo...no i obecnie bez porównania slabszy. Spaletti powiedzial, ze Mancini
      jest najlepszym skrzydlowym swiata, ale panuje moda na Ronaldo. Jednak jezeli
      sie przyjrzeć obu, to Mancini, rzeczywiscie gra kapitalnie, ale obecnie CR7, to
      jednak najlepszy piłkarz globu...
      • Gość: Staś Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:42
        Najleprzym piłkażem globu jest bez wątpliwości Ronaldinho, potem Messi a potem
        dopiero CR7
    • Gość: Maskonur Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:45
      przez program sopcast
      stronka: www.soccer-live.kk.e-wro.pl/
      Miłego oglądania, rozczarowany jestem że w TV leci drugi mecz.
      • deana Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 21:09
        ^dzięki ogromne,działa:)
        • Gość: siouks Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:51
          a u mnie nie :( "brak modułu" się wyświetla
    • Gość: che Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.crowley.pl 04.04.07, 20:52
      na niemieckim kanale DSF
    • Gość: el capitano el capitano IP: *.devs.futuro.pl 04.04.07, 21:01
      Moze skomentujecie Szpakowskiego i jego "el capitano"? Bardzo prosze...
    • Gość: Andre "tego Tadeja" - rzekł dzisiaj Szpaku IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:06
    • Gość: misiek Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:10
      Jakoś nic nie piszecie o "El Capitano" jak to mawia pan Szpakowski...
      • jaguar666 Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 21:39
        I jeszcze "Gladiator i Rzymianin" - pewnie przeczytał jakąś lokalną gazetę i się napalił na te hasła, uważa że są trendy, a tylko, zresztą jak zawsze, się ośmiesza.
    • Gość: marcin Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:13
      To był rzut wolny pośredni, nie było by karnego
      • Gość: Pablo Szpakowski "Giggs dostał czerwoną" IP: *.tkdami.net 04.04.07, 21:23
        Szpakowski: "nie dość, że Giggsa nie zobaczymy w rewanżu, to nie zobaczymy go
        już do końca meczu". A czerwień ujrzał oczywiście Scholes.
        • Gość: siouks Tadei z fartem IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:41
          bo trafił nieczysto i lekko i gdyby nie rykoszet...

ale najważniejsze że trafili - no i Valencia wygrywa!!
    • Gość: Maskonur Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:42
      Narazie meczyk Chelsea-Valencia rewelacja. Cały czas walka, i ciągle sie dzieje
      pod bramkami. Jak oceniacie do tej pory mecz Roma-Man Utd?
      • Gość: Arek Zrobcie jutro relacje z Belchatowa IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:44
        skoro w sobote nie robiliscie ze Szczecina (a szkoda)? Co?
    • Gość: lux Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.marquard.pl 04.04.07, 21:45
      hmm... dlaczego w rewanzu ma nie zagrac giggs? przeciez kartke w manu dostal
      tylko scholes (a wlasciwe dwie)?
    • Gość: Walker Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:57
      Trochę z innej beczki, ale ponieważ na temat polskiego Jose Mourinho, to cytuję
      miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,4039010.html
      "Michniewicz nazywany jest polskim Jose Mourinho. Jest tak samo medialny jak
      Portugalczyk, a przy tym nie tak kontrowersyjny."

"Wysoka forma Macieja Iwańskiego w ostatnich meczach to nie jest przypadek i nic
      nadzwyczajnego. Zawodnik Zagłębia już od dłuższego czasu wybija się ponad
      przeciętność naszej ligi. Tak klasowego playmakera na polskich boiskach już
      dawno nie było. Imponuje doskonałym przeglądem sytuacji na boisku i wyczuciem
      gry. Nikt w naszej ekstraklasie nie potrafi tak błyskotliwie zagrać z pierwszej
      piłki i jednym podaniem otworzyć kolegom z zespołu drogi do bramki. Jeżeli do
      tego dodamy świetnie wykonywane rzuty wolne, otrzymamy piłkarza niemal kompletnego"

Czelsi Lubin!!! A może Czesiu Lubin???
      • Gość: ADi jak gol dla manu bez udziału Ronaldo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:09
        Przejechał trzech ludków z Rzymu i podał do Solskjeara...
    • Gość: duzy maciek Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.chello.pl 04.04.07, 22:07
      "22:03 AS Roma - Manchester Utd. To była też pierwsza sensowna akcja Manchesteru
      w tym meczu - cała bez udziału Ronaldo."

no chlopaki z calym szacunkiem a kto przepraszam przebiegl pol boiska mijajac
      trzech przeciwnikow i wyprowadzil kontre, he?
      • Gość: lis Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:09
        Jak widać Zczubaki starają się za wszelką cenę dorównać poziomem Szpakowi.

O, gol.
    • Gość: 231 udział Ronaldo IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 22:07
      To Ronaldo, świetnie wypatrzył Solskjaera, gdyby nie to podanie, bramki by nie
      było :]
    • Gość: Jules a propos wpisu z 22:03 IP: 83.2.24.* 04.04.07, 22:09
      jak to bez udzialu Ronaldo?? a kto zaczal caly ten kontratak??
    • halfoat Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 22:10
      komentarz Szpaka "runi" moje uszy
      • Gość: hematemesis Akcja bez Ronaldo!!?? IP: *.mgh.harvard.edu 04.04.07, 22:13
        Nie ma takich clopaki! Na eurosporcie pisza tak :Wonderful run from his own area
        by Ronaldo, he's in the Roma half and looks one way before slipping it wide to
        Solskjaer who takes a touch and looks up to see Rooney on the left and he
        crosses to the England man to takes it on the chest, taking Mexes out of the
        game, AND LETS RIP WITH A WONDERFUL VOLLEY INTO THE RIGHT HAND SIDE OF THE NET
        FOR 1-1! Cracking goal on the break by United.
        NIc nie dzieje sie bez Ronaldo!
        • Gość: Eric Re: Akcja bez Ronaldo!!?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.07, 23:06
          ta uśmiałem się . z czuba niech lepiej komentuje bierki podwodne .
    • morfeusz_1 Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub 04.04.07, 22:21

Wogóle mecze bez udziału Dżan Ljuki Paljuki i Dino Cofa nie wiem jak śanofnemu
      Państwu,ale mię osobyście siem nie podobują.
    • peter.steele Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 22:23
      szpakowski rzekl " Ferguson opuszcza boisko" hmm moze ja mam cos z oczami?
    • nikalaj Szpaku superstar 04.04.07, 22:26
      Nie mogę już... "Niepotrzebne są te długie dryblingi i straty..."
    • Gość: RaffyLubin Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.07, 22:28
      Zacny komentarz !! Szkoda że z Autorami nie siedzę w pokoju (PS ale Wasze zdrowie) co do Szpakowskiego - HART ATAK i zbity kufel - powinni mu założyć jakiś kaganiec decybelowy jak przekroczy wartość zarezerwowaną dla f16 nad Włoszczową powinno go "odcinać" mam nadzieję, że ktoś mu w końcu powie że WRZESZCZEĆ to om może na żonę... i normalni cywilizowani komentatorzy potrafią bez nagłych ataków wrzasku.
      • Gość: W&J Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:32
        www.zprzewrotki.blox.pl - zajrzyjcie tutaj
        • Gość: hematemesis Komentujecie ten sam mecz? IP: *.mgh.harvard.edu 04.04.07, 22:36
          Manchester wyszedł z własnej połowy. Konkretnie Rooney. Jest on świetnym
          piłkarzem między innymi dlatego, że potrafi szybko biec z piłką i uderzać
          przeciwnika łokciem jednocześnie.
          A na eurosporcie : Wayne Rooney breaks on the left, is chased back by Cassetti
          but wins the ball back off him and looks back to his defenders, superb work from
          Rooney.
          Zwracam uwage na puente zdania :D
    • nikalaj To już prawie 20 lat... 04.04.07, 22:36
      a ja dalej słuchając Szpakowskiego nie wierzę w to co słyszę.

Ma gość talent.
    • Gość: maclaren Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.chr17.1000lecie.pl 04.04.07, 22:43
      O`Shea czyta się "oszej". wyjątkowo będę bronił Szpakowskiego. ale wyjątkowo. el
      capitano to totalna kompromitacja, lekko mówiąc.
    • Gość: ktoś Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:39
      komentarze tych meczów są beznadziejne...mam wrażenie że to pisały jakieś
      dzieci,oprucz głupich tekstów które autor pewnie uważa za śmieszne pełno
      pomyłem w nazwach.. śmiech na sali!!
      • morfeusz_1 Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 23:41
        Zapomniałem dodać że dziś obstawiam...
        Chelsea - Valencia 1:1
        Roma - Manchester United 2:1
    • Gość: Jacek AS Roma - Manchester United Bramki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:52
      outspace.no-ip.org/Roma-Manchester_Liga_Mistrzow_Bramki_Video
      • Gość: ewu Re: AS Roma - Manchester United Bramki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:35
        panowie z CZUBA napisali ze gol zdobyty przez Roo to pierwsza sensowna akcja
        przeprowadzona przez United bez udzialu Ronaldo..hmm chyba ogladalam iny mecz bo
        ja widzialam jak Ronaldo przebiegl pol boiska (od wlasnej bramki)ogral po drodze
        2 zawodnikow Romy , podal do solskjaera..a dalej juz wiadomo. :) MU jeszcze ma
        szanse na awans, musza sie bardzo postarac na Old Trafford:)
    • Gość: gk mru mru mru mru mru mru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:48
      mru roNALDO!!!!!!!!!

To był szok :) Daruś tym obudził całą moją rodzinkę... I mnie też, bo mecz był
      nudny jak flaki z olejem.
    • Gość: L ale sie czyta "oszej" ;p IP: *.acn.waw.pl 07.04.07, 17:52
      Panowie, celtyckie nazwisko O'Shea czyta sie wlasnie "o-szej". W gaelickim "ea" wymawia sie jak "ej" - podobnie bylo w angielskim za czasow Szekspira - lead [lejd], beam [bejm], read [rejd], heap [hejp], meat [mejt] etc. Pozostalosciami z tego okresu sa slowa great, break czy stea. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka