deana 04.04.07, 20:28 Pierwsza. Jakie macie typy czubaki? I gdzie ja mogę oglądać Chelski vs. Valencia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bonso Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 20:35 TVP ['] Porównują Tottiego do Ronaldo, jak mozna porównywac tak róznych zawodnikow, grajacych na roznych pozycjach. Ronaldo i Mancini, jak najbardziej, obecnie dwaj najlepsi skrzydłowi swiata, ale Totti ? To zupelnie inna bajka, niz Ronaldo...no i obecnie bez porównania slabszy. Spaletti powiedzial, ze Mancini jest najlepszym skrzydlowym swiata, ale panuje moda na Ronaldo. Jednak jezeli sie przyjrzeć obu, to Mancini, rzeczywiscie gra kapitalnie, ale obecnie CR7, to jednak najlepszy piłkarz globu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:42 Najleprzym piłkażem globu jest bez wątpliwości Ronaldinho, potem Messi a potem dopiero CR7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maskonur Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:45 przez program sopcast stronka: www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ Miłego oglądania, rozczarowany jestem że w TV leci drugi mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 21:09 ^dzięki ogromne,działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:51 a u mnie nie :( "brak modułu" się wyświetla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.crowley.pl 04.04.07, 20:52 na niemieckim kanale DSF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el capitano el capitano IP: *.devs.futuro.pl 04.04.07, 21:01 Moze skomentujecie Szpakowskiego i jego "el capitano"? Bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre "tego Tadeja" - rzekł dzisiaj Szpaku IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:10 Jakoś nic nie piszecie o "El Capitano" jak to mawia pan Szpakowski... Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 21:39 I jeszcze "Gladiator i Rzymianin" - pewnie przeczytał jakąś lokalną gazetę i się napalił na te hasła, uważa że są trendy, a tylko, zresztą jak zawsze, się ośmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:13 To był rzut wolny pośredni, nie było by karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Szpakowski "Giggs dostał czerwoną" IP: *.tkdami.net 04.04.07, 21:23 Szpakowski: "nie dość, że Giggsa nie zobaczymy w rewanżu, to nie zobaczymy go już do końca meczu". A czerwień ujrzał oczywiście Scholes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks Tadei z fartem IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:41 bo trafił nieczysto i lekko i gdyby nie rykoszet... ale najważniejsze że trafili - no i Valencia wygrywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maskonur Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:42 Narazie meczyk Chelsea-Valencia rewelacja. Cały czas walka, i ciągle sie dzieje pod bramkami. Jak oceniacie do tej pory mecz Roma-Man Utd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Zrobcie jutro relacje z Belchatowa IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:44 skoro w sobote nie robiliscie ze Szczecina (a szkoda)? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.marquard.pl 04.04.07, 21:45 hmm... dlaczego w rewanzu ma nie zagrac giggs? przeciez kartke w manu dostal tylko scholes (a wlasciwe dwie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walker Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:57 Trochę z innej beczki, ale ponieważ na temat polskiego Jose Mourinho, to cytuję miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,4039010.html "Michniewicz nazywany jest polskim Jose Mourinho. Jest tak samo medialny jak Portugalczyk, a przy tym nie tak kontrowersyjny." "Wysoka forma Macieja Iwańskiego w ostatnich meczach to nie jest przypadek i nic nadzwyczajnego. Zawodnik Zagłębia już od dłuższego czasu wybija się ponad przeciętność naszej ligi. Tak klasowego playmakera na polskich boiskach już dawno nie było. Imponuje doskonałym przeglądem sytuacji na boisku i wyczuciem gry. Nikt w naszej ekstraklasie nie potrafi tak błyskotliwie zagrać z pierwszej piłki i jednym podaniem otworzyć kolegom z zespołu drogi do bramki. Jeżeli do tego dodamy świetnie wykonywane rzuty wolne, otrzymamy piłkarza niemal kompletnego" Czelsi Lubin!!! A może Czesiu Lubin??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADi jak gol dla manu bez udziału Ronaldo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:09 Przejechał trzech ludków z Rzymu i podał do Solskjeara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.chello.pl 04.04.07, 22:07 "22:03 AS Roma - Manchester Utd. To była też pierwsza sensowna akcja Manchesteru w tym meczu - cała bez udziału Ronaldo." no chlopaki z calym szacunkiem a kto przepraszam przebiegl pol boiska mijajac trzech przeciwnikow i wyprowadzil kontre, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:09 Jak widać Zczubaki starają się za wszelką cenę dorównać poziomem Szpakowi. O, gol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 231 udział Ronaldo IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 22:07 To Ronaldo, świetnie wypatrzył Solskjaera, gdyby nie to podanie, bramki by nie było :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jules a propos wpisu z 22:03 IP: 83.2.24.* 04.04.07, 22:09 jak to bez udzialu Ronaldo?? a kto zaczal caly ten kontratak?? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 22:10 komentarz Szpaka "runi" moje uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hematemesis Akcja bez Ronaldo!!?? IP: *.mgh.harvard.edu 04.04.07, 22:13 Nie ma takich clopaki! Na eurosporcie pisza tak :Wonderful run from his own area by Ronaldo, he's in the Roma half and looks one way before slipping it wide to Solskjaer who takes a touch and looks up to see Rooney on the left and he crosses to the England man to takes it on the chest, taking Mexes out of the game, AND LETS RIP WITH A WONDERFUL VOLLEY INTO THE RIGHT HAND SIDE OF THE NET FOR 1-1! Cracking goal on the break by United. NIc nie dzieje sie bez Ronaldo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: Akcja bez Ronaldo!!?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.07, 23:06 ta uśmiałem się . z czuba niech lepiej komentuje bierki podwodne . Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub 04.04.07, 22:21 Wogóle mecze bez udziału Dżan Ljuki Paljuki i Dino Cofa nie wiem jak śanofnemu Państwu,ale mię osobyście siem nie podobują. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 22:23 szpakowski rzekl " Ferguson opuszcza boisko" hmm moze ja mam cos z oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Szpaku superstar 04.04.07, 22:26 Nie mogę już... "Niepotrzebne są te długie dryblingi i straty..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaffyLubin Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.07, 22:28 Zacny komentarz !! Szkoda że z Autorami nie siedzę w pokoju (PS ale Wasze zdrowie) co do Szpakowskiego - HART ATAK i zbity kufel - powinni mu założyć jakiś kaganiec decybelowy jak przekroczy wartość zarezerwowaną dla f16 nad Włoszczową powinno go "odcinać" mam nadzieję, że ktoś mu w końcu powie że WRZESZCZEĆ to om może na żonę... i normalni cywilizowani komentatorzy potrafią bez nagłych ataków wrzasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W&J Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:32 www.zprzewrotki.blox.pl - zajrzyjcie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hematemesis Komentujecie ten sam mecz? IP: *.mgh.harvard.edu 04.04.07, 22:36 Manchester wyszedł z własnej połowy. Konkretnie Rooney. Jest on świetnym piłkarzem między innymi dlatego, że potrafi szybko biec z piłką i uderzać przeciwnika łokciem jednocześnie. A na eurosporcie : Wayne Rooney breaks on the left, is chased back by Cassetti but wins the ball back off him and looks back to his defenders, superb work from Rooney. Zwracam uwage na puente zdania :D Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj To już prawie 20 lat... 04.04.07, 22:36 a ja dalej słuchając Szpakowskiego nie wierzę w to co słyszę. Ma gość talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maclaren Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.chr17.1000lecie.pl 04.04.07, 22:43 O`Shea czyta się "oszej". wyjątkowo będę bronił Szpakowskiego. ale wyjątkowo. el capitano to totalna kompromitacja, lekko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z czub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:39 komentarze tych meczów są beznadziejne...mam wrażenie że to pisały jakieś dzieci,oprucz głupich tekstów które autor pewnie uważa za śmieszne pełno pomyłem w nazwach.. śmiech na sali!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ćwierćfinały LM po raz drugi. Na żywo, ale z 04.04.07, 23:41 Zapomniałem dodać że dziś obstawiam... Chelsea - Valencia 1:1 Roma - Manchester United 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek AS Roma - Manchester United Bramki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:52 outspace.no-ip.org/Roma-Manchester_Liga_Mistrzow_Bramki_Video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewu Re: AS Roma - Manchester United Bramki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:35 panowie z CZUBA napisali ze gol zdobyty przez Roo to pierwsza sensowna akcja przeprowadzona przez United bez udzialu Ronaldo..hmm chyba ogladalam iny mecz bo ja widzialam jak Ronaldo przebiegl pol boiska (od wlasnej bramki)ogral po drodze 2 zawodnikow Romy , podal do solskjaera..a dalej juz wiadomo. :) MU jeszcze ma szanse na awans, musza sie bardzo postarac na Old Trafford:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk mru mru mru mru mru mru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:48 mru roNALDO!!!!!!!!! To był szok :) Daruś tym obudził całą moją rodzinkę... I mnie też, bo mecz był nudny jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L ale sie czyta "oszej" ;p IP: *.acn.waw.pl 07.04.07, 17:52 Panowie, celtyckie nazwisko O'Shea czyta sie wlasnie "o-szej". W gaelickim "ea" wymawia sie jak "ej" - podobnie bylo w angielskim za czasow Szekspira - lead [lejd], beam [bejm], read [rejd], heap [hejp], meat [mejt] etc. Pozostalosciami z tego okresu sa slowa great, break czy stea. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś