Gość: Syniu IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 20:10 ......czyli Kobylanski, Juskowiak, Krzynowek, Kos, Murawski, Bogusz, zegnaja Bundeslige a witaja 2 lige. Z tej szostki tylko Krzynowek moze liczyc na angaz w ktoryms z klubow 1 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Ryszard Przeciwko "Imitacjom" IP: *.duna.pl 17.05.03, 21:07 Tą bramką Krzynówek pokazał wszystkim niedowiarkom, że jest lepszy od wiślackiej imitacji zawodnika. Z Kosowskiego jest znakomity atleta( jak na Polskę), ale nic więcej. Zero taktyki i jeszcze mniej techniki. Ogólnie obraz przeciętniaka z ligi polskiej, który trochę szybciej biega niż inni! Janas sam sobie założy powróz na szyję jeśli dalej będzie stawiał na "Kosę". Bajki o tym, że Kosowski jest jednym z trzech najlepszych skrzydłowych w Europie należy uznać za wynurzenia godne drugorzędnych fantastów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryja Re: Przeciwko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:03 Już skończyłeś? Popisałeś ze umiesz korzystać z klawiatury, ale to chyba wszystko. Plecisz takie głupoty że głowa boli. Krzynówek jest ok i bylo to wiadomo dawno. Ale po co sie błaźnisz wypowiedziami o Kosowskim? Lepiej po prostu napisz ze go nie lubisz, a nie wymyslaj jakies idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Przeciwko IP: *.one.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 23:38 > Ale po co sie > błaźnisz wypowiedziami o Kosowskim? Lepiej po prostu napisz ze > go nie lubisz, a nie wymyslaj jakies idiotyzmy. Do wszytskich ktorzy maja zamiar bronic na łamach tego forum tej klaczy wysigowej.Rozumiem homoseksualne preferencje nie ktorych polskich pisamków którzy prubuja robic z niego gwiazde.Ale ''wy'' jeżeli jesteście geyami to napiszcie po prosotu że jak kosowski sie rozpedza to wam staje a jak wali te swoje balony w pole karne to sie spuszczacie.Ja Kosowskiego nie znam w zyciu z nim nie gadale ani nawet nie widzialem na żywo, to że go krytykuje wynika po prost z tego że uważam że jest słaby i mowie o jego technice braku pojecia o taktyce jak moj przedmówca, a wiekszośc jego wielbicieli wysywa własnie taki argument że go ktoś nie lubi, a więc założcie sobie jakieś odzielne forum typy geyline i tam sobie pomówcie o jego pośladkach a nie tutaja. P.S. Do wszytskich geyów jeżeli was obraziłem to nie liczcie na przeprosiny zrobiłem to celowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Przeciwko IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 00:25 Zgadzam sie!!! Niewatpliwie fani Kosy to geje i lesbijki, podobnie jak fani tego nieudacznika Beckhama czy beztalencia Figo. Cale szczescie ze nie mialem okazji ogladac tych meczow z Schalke (toż to hitlerowcy!!! tfu!) czy Parmą (brudni makaroniarze!!! tfu!!!), w ktorych Kosa przewracal sie o wlasne sznurowadla i przegrywal wszystkie pojedynki z przeciwnikiem, że nie wspomnę o tych kilkunastu asystach w Polskiej lidze, ktore przez przypadek mu zapisano w protokołach. Ogladajac te mecze pewnie zmienilbym orientacje seksualna. Emre jestes pewnie (tak jak ja) jednym z tych znawców piłki nożnej, ktorzy fascynuja sie pojedynkami tych NIEzakompleksionych, NIEsfrustrowanych, NIEGłupich mlodych ludzi przed tymi gejowatymi meczami, vide wydarzenia we Wroclawiu. Pozdrawiam szczerze. RESPECT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Przeciwko IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.05.03, 00:58 Każdy sądzi według siebie, co pedałku ? A tOBIE to pewnie staje na widok EmrE ? Gość portalu: EmrE napisał(a): > > Ale po co sie > > błaźnisz wypowiedziami o Kosowskim? Lepiej po prostu napisz > ze > > go nie lubisz, a nie wymyslaj jakies idiotyzmy. > > Do wszytskich ktorzy maja zamiar bronic na łamach tego forum > tej klaczy wysigowej.Rozumiem homoseksualne preferencje nie > ktorych polskich pisamków którzy prubuja robic z niego > gwiazde.Ale ''wy'' jeżeli jesteście geyami to napiszcie po > prosotu że jak kosowski sie rozpedza to wam staje a jak wali te > swoje balony w pole karne to sie spuszczacie.Ja Kosowskiego nie > znam w zyciu z nim nie gadale ani nawet nie widzialem na żywo, > to że go krytykuje wynika po prost z tego że uważam że jest > słaby i mowie o jego technice braku pojecia o taktyce jak moj > przedmówca, a wiekszośc jego wielbicieli wysywa własnie taki > argument że go ktoś nie lubi, a więc założcie sobie jakieś > odzielne forum typy geyline i tam sobie pomówcie o jego > pośladkach a nie tutaja. > > P.S. Do wszytskich geyów jeżeli was obraziłem to nie liczcie na > przeprosiny zrobiłem to celowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Przeciwko IP: *.one.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 23:03 Brawo podpisuje sie po tym obiema rekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Bundesliga. 33. kolejka. Gole Juskowiaka i Kr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.03, 23:58 Kolega Emre ma jakieś kompleksy? Może został wykorzystany w młodości, przez wymienione przez niego wrogie siły. Również uważam, że z Kosowskiego wielki kopacz nie jest i nie będzie, ale bez przesady - coś umie. Krzynówek takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach Re: Bundesliga. 33. kolejka. Gole Juskowiaka i Kr IP: *.crowley.pl 19.05.03, 05:33 Gość portalu: gość niedzielny napisał(a): > Kolega Emre ma jakieś kompleksy? Może został wykorzystany w > młodości, przez wymienione przez niego wrogie siły. Również > uważam, że z Kosowskiego wielki kopacz nie jest i nie będzie, > ale bez przesady - coś umie. Krzynówek takoż. zgadzam się całkowicie, dawno nie mieliśmy dwóch dobrych zawodników na jednej pozycji, tylko poco w to mieszac te pedalskie wynurzenia-niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Kogo jeszcze obchodzą gole Juskowiaka? IP: *.pai.net.pl 19.05.03, 09:42 ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś