Gość: luczy IP: *.chello.pl 18.04.07, 16:32 fajnie że to nas wybrali, ale ja to się boję że za jakie 2 lata nam zabiorą to euro bo sie nie wyrobimy z niczym obym sie mylil chetnie z synem sobie pojde na jakis meczyk na euro w POLSCE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Incydent Re: Blogodrom. Polska ma Euro, Euro ma polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:30 Polaku! Zachwyć się tym szczęściem, pozwól sobie na spontaniczną radość! Wykrzycz, wypłacz euforię! Już? To teraz przestań narzekać bo można szału dostać! Dlaczego teraz nagle przypomniało się wszystkim,że jednak nie mamy autostrad, hoteli lotnisk (przynajmniej w takim stanie jaki powinien zastać kibiców za 5 lat)? Skąd nagle te pytania: kto da pieniądze, kiedy i kto to wybuduje? Halo, nikt by nam tego Euro nie przyznał z litości! Są plany i założenia, nadzorcy z UEFA, instytucje które dadzą fundusze. Może zamiast pytać ciągle o to samo warto powiedzieć: co ja mogę zdobić dla Euro2012 Polski i Ukrainy? Och nie! Przecież to się kłóci z wizerunkiem Polaka malkontenta! Polak nie znaczy nikt. Zresztą nie można cały czas zasłaniać się złym stanem wszystkiego (cud że my w ogóle jakoś żyjemy, nie? ;P) i brakiem funduszy. Ruszta tyłki, a jak trzeba będzie to pieniądze wydrę choćby i ze świnki skarbonki jarkowego kotka. O! Euro nasze i złym ludziom nic do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JamrożyHoży Kopeta Platiniego IP: *.ostnet.pl 19.04.07, 12:30 "...Później oglądałem kilkukrotnie moment obwieszczenia wyników przez Miszela Platiniego i powiem szczerze, że można się było domyśleć kto wygrał już w momencie, kiedy Miszel dostał kopertę. Po czym się można było domyśleć? No właśnie po kopercie. Toż to wyglądało jak żywcem wyciągnięte z muzeum PRL-u..." calupus.blox.pl/2007/04/EURO-2012-czyli-wreszcie-na-Ukraine-nie-po-fajki.html Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 Blogodrom. Polska ma Euro, Euro ma polskę 19.04.07, 13:07 mamy Euro 2012 !! usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś