Gość: mert IP: 80.50.20.* 20.04.07, 08:25 No to lipa. Zaczyna się. TVP szmaciarze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mert Polsat ma Euro 2008 IP: 80.50.20.* 20.04.07, 08:25 No to lipa. Zaczyna się. TVP dziady! Odpowiedz Link Zgłoś
z_oliwkowej w tvp nie da sie ogladac meczy chyba, ze bez glosu 20.04.07, 14:13 jak ja nie cierpie szpakowskiego!!! tylko Polsat i C+ Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka jeden plus - nie będzie tych ?!*%$ komentatorów 20.04.07, 15:09 Borek przewyższa ich o klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łosiu Polsat ma Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:26 meczy na polsacie nie da sie oglądac :/ Łeee Borek :/ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Brawo Polsat IP: *.pul.tke.pl 20.04.07, 08:31 już się cieszę, bo piłkę nożna w kanałach Polsatu ogląda się bardzo dobrze i maja wykwalifikowanych komentatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_m Re: Brawo Polsat 20.04.07, 09:14 To bardzo dobra wiadomość - poziom komentatorów Polsatu jest naprawdę wysoki, w przeciwieństwie do lipy jaką daje TVN (LM 2006/2007) komentując mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtoL Re: Brawo Polsat IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 11:23 Fajnie, fajnie tylko by wróciła bundesliga na Polsat Sport, to mecze szmaciarskich ekip z Włoch i MUTV czy Aresenal TV to chyba pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmno Huraaaaa!! Niech zyje Polsat:) M. Borek&B. Iwanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:05 najepsi komentatorzy świata:)plus chlopaki z C+-żeby nie było:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Huraaaaa!! Niech zyje Polsat:) M. Borek&B. I IP: 83.238.13.* 20.04.07, 09:45 Nie moge patrzec na tego metroseksualnego Iwanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Huraaaaa!! Niech zyje Polsat:) M. Borek&B. I 20.04.07, 11:10 Ja też. Ale słuchać go mogę. Na szczęście podczas meczu go nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Polsat ma Euro 2008 IP: *.ostnet.pl 20.04.07, 09:07 Dziękujemy Panu panie Korzeniowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaronbund Czy widział ktos by pracownikTVP reklamował fundus IP: 212.191.74.* 20.04.07, 09:08 emerytalny, a przy okazji brał ogromne pieniądze za szefostwo jednego z jej działów, a w końcu przegrywał przetarg na ważną imprezę - mowa rzecz jasna o Korzeniowskim, ktory za swoje osiągnięcia sportowe wydaje się być świętą krową. przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polsat ma Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:15 Polsat... mam szczerą nadzieję, że jednak takiej krzywdy polskim kibicom nikt nie zrobi i ta telewizja nie będzie transmitować meczów EURO 2008. Kto jest za tym, aby Polsat nie miał praw do EURO, niech się wpisze! Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Tylko nie Polsat 20.04.07, 09:18 to komercyjny gnój, do którego TVP jeszcze nie weszła i mimo częstej tam amatorki, to jednak tylko oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wre Re: Polsat ma Euro 2008 IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.07, 09:24 Jak slysze komentarz koltonia i borka to musie sie zzygac do worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Jest! To byłby najlepszy wybór! IP: *.acn.waw.pl 20.04.07, 09:29 No bo kto może oglądać tvp sport i nsport ? A Polsat Sport jest we wszystkich kablówkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Jest! To byłby najlepszy wybór! IP: 213.199.198.* 20.04.07, 10:42 nie jest, mam polsat sport, ale nie mam ps ekstra, poza tym komentatorzy z polsatu to geje Odpowiedz Link Zgłoś
adwach I dlatego nie płacę abonamentu... 20.04.07, 09:37 czyli haraczu na TVP i Polskie Radio.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz To za co płacić abonament? IP: 83.238.13.* 20.04.07, 09:45 Za transmisje z Watykanu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Polsat ma Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:08 Polsat ostatnimi czasy zgarnia najważniejsze imprezy sportowe. MŚ w piłce nożnej, ręcznej, siatkowej ma też F1 BRAWO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj TVP - szmaciarze 20.04.07, 10:33 Nie wiem, ale osoby płacące abonament powinny teraz iść do kuchni i walnąć się w głowę tłuczkiem do mięsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yut Re: TVP - szmaciarze IP: 83.238.103.* 20.04.07, 11:34 Zauważ jednak, że prawdopodobnie większość meczów w przypadku zdobycia praw TVP pokazywałaby na kanale TVP Sport, do którego dostęp ma parę promili widzów. Dlatego wolę Polsat. Swoją drogą ciekawe jest, że telewizja finansowana z pieniędzy publicznych tworzy sobie kodowany program, który jest niedostępny dla abonentów opłacających haracz zwany abonamentem RTV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WREDNY na rynek dziady IP: 213.199.198.* 20.04.07, 10:41 ku*wa, na jakieś pedalskie łyżwiarstwo figurowe, czy skoki jednego wąsatego chłopca zawsze sie znajdzie co?! Małysz sie skończy, a 99%polaków oleje skoki bo nigdy nie miało nart skokowych na nogach. JEB*E CIE KORZENIOWSKI FRAJERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib to moze nie najgorzej IP: *.motorola.com 20.04.07, 11:09 przy okazji ostatnich MŚ Polsat pokazał większość meczów w otwartym kanale. Można się więc spodziewać, że i tym razem większość pojedynków będzie podobnie transmitowana. Wiemy czego się można po nich spodziewać. Do niedawna jeszcze wolalbym aby to TVP pokazywała mecze mistrzostw, ale teraz gdy TVP otworzyła swoj kanał sportowy nie jestem już taki pewny. Nie wiadomo co im wpadnie do głowy, i może wszystkie mecze pokażą tylko w TVP Sport(?) Tego typu ciekawe zagrania można było podziwiac przy okazji ostanich mistrzstw w plywaniu, gdzie nawet finalowe starty Polakow nie byly pokazywane w ogolnodostepnym kanale TVP!!! W TVP1 byly jedynie retransmisje! To byl skandal nie mowiac juz o totalnie nietrafionym zagraniu z punktu widzenia marketingu. Nie wiem wiec czy nie lepiej zadanie transmisji ME/MŚ powierzyc fachowcom, a nie szarlatanom z partyjnego mianowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic - widz I bardzo dobrze, TVP to zalosna amatorszczyzna IP: *.pool.t-online.hu 20.04.07, 11:36 Szpak to juz w ogole nie wie co sie dzieje na boisku he he he, o tym co w przerwach w studiu sie dzieje, to telewizja osiedlowa. Szpak i Szaranowicz jak te dwa dziadki muppety. Zenada nSport to tez zenada. Kupili prawa do pokazywania bramek z ligi i meczow LM, ale ludzie, ktorzy komentuja, zarowno mecze, jak i studio, to jakies komppletne lamusy. Tylko Polsat i C+ to profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mofo Bogu dzięki że nie TVN (n) IP: *.nordeabank.pl 20.04.07, 11:51 no i dobrze - przynajmniej chłopaki znają się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpik Re: Bogu dzięki że nie TVN (n) IP: *.ac.pwr.wroc.pl 20.04.07, 11:59 no wlasnie - dziekujcie Bogu ze to polsat przynajmnie pokaze wiekszosc meczy na pasmie otwartym, a mecze polakow i wazniejsze mecze na TVP!!! i tak powinno byc a jak TVN z Liga Mistrzow - to jest k*a skadal zeby nie bylo zadnego meczu w pasmie otwartym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Polsat ma Euro 2008 IP: *.polskieradio.pl 20.04.07, 11:59 to jakas tragedia! co robią te patałąchy ze sportowej TVP?! wszystkie ważne imprezy sportowe z udziałem Polaków (szczypiorniści, siatkarze, ostatnie mistrzostwa w piłce) przechodzą koło nosa TVP. Pewenie skoki narciarskie też im podkupią :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheers OOO! nie będzie Kaczyńskich w przerwie :) IP: 193.36.79.* 20.04.07, 12:10 great! Odpowiedz Link Zgłoś
barti282 Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 13:41 Jeśli Polsat ma transmitować mecze - to fatalnie, bo zanosi się, że po każdym golu będzie przerwa na reklame Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Brawo Panie Korzeniowski 20.04.07, 14:27 jak zwykle tylko Polscy kibice nie będą mogli obejrzeć Euro 2008 w otwartej telewizji. Czy Euro 2012 też zamierza Pan oddać w prezencie kodowanym telewizjom? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jest_prawda Re: Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 16:03 no jak redakcja sportowa rzadzi ten wiercidupek to nie ma sie czemu dziwic... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman19 Re: Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 16:24 Niekoniecznie musi być, aż tak źle jak piszecie. Jeśli publiczna wykupi od Polsatu prawa tylko do meczu otwarcia, meczów Polaków,półfinałów lub półfinału(nikt nie zwrócił uwagi że podczas Mundialu 2006 TVP pokazując tylko jeden mecz półfinałowy złamała prawo) i finału a otwarty Polsat pokaże najwyżej około pięciu meczy to będzie źle. Jeśli jednak będzie tak jak w zeszłym roku czyli połowa mistrzostw w publicznej a połowa w Polsacie otwartym to nie mam prawie nic przeciw takiemu rozwiązaniu. Fajnie by było obejrzeć całe mistrzostwa nawet w takim kształcie ale znów przy TVP pozostanie smród. Zamiast napychać sobie kieszenie pieniędzmi z reklam panowie Prezesi może wreszcie należało by pomyśleć o polskim kibicu! TVP od zakończenia Euro 2000 nieustanie robi sobie z kibiców piłki nożnej żarty. Jeszcze przed tym turniejem w 1999 roku pozwoliła Polsatowi wykupić Mundial w Korei i Japonii. W ostatniej chwili(maj 2002) za 9 mln zł odkupiła prawa do 7 "najważniejszych" meczy, co ciekawe Polsat za cały turniej zapłacił 20mln. Mecz meczowi nierówny? Jeszcze ciekawsze jest to że na prywatnej stronie Korzeniowskiego w liście który wygłosił do kibiców(chodziło o to aby nie atakować go w sprawie Mundialu 2006) jest napisane że TVP wspólnie z Polsatem w maju 2002 roku kupiły koreańskie mistrzostwa... Wielka bzdura Panie Korzeniowski nie ładnie jest okłamywać ludzi, oj nie ładnie. W latach 2000-2003 TVP nie pokazywała Ligi Mistrzów, którą zmuszony byłem oglądać w TV4 i Polsacie, co samo w sobie nie było takie złe ale publiczna znowu dała ciała. Potem jakby się naprawiło. TVP znów pokazywała dwa mecze Ligi Mistrzów w tygodniu, Euro 2004 było dostępne w całości w publicznej. Dopóki do TVP nie przyszedł już wspomniany Robert Korzeniowski. Odkąd Korzeniowski zaczął rządzić Sportem w publicznej to ludzie są zmuszani do oglądania nudnych mitingów lekkoatletycznych. Korzeniowski nie dba o to co się najbardziej w Polsce kocha, czyli o piłkę nożną. Za jego kadencji TVP pokazała połowę mundialu w Niemczech, za co zapłaciła 10 mln. Cena wywoławcza wynosiła 20 mln, TVP zapłaciła połowę to dostała połowę. Polsat zrobił za to boski interes wszedł w układ z ogłupiałą publiczną, za mundial zapłacił tylko 5 mln, uzyskał jako stacja kodowana prawa do całości i pokazania połowy w otwartym kanale. Super, też tak bym chciał aby moja telewizja pokazała 96 meczy, mimo że na mistrzostwach grane są tylko 64... A co kocha publiczna pod wodzą "korzenia" dalej wyrabiała? Wykupiła wspólnie z ITI prawa do Ligi Mistrzów. Tylko co kibic z tego ma?! Teraz zamiast dwóch meczy ligi mistrzów w tygodniu leci tylko jeden... Na TVP Sport i ITVP.pl można oglądać retransmisje wszystkich 125 meczy ligi mistrzów. Fajnie ale TVP Sport ma chyba tylko Korzeniowski i jemu podobni, a za dostęp do spotkań na ITVP.pl trzeba zapłacić he,he, 9 zł... I to za retransmisje... Buhahahahahaa Przepraszam bardzo ale na Onecie wtorkową transmisje na żywo mam za 11zł. Panie Robercie jeśli pan to czyta to niech mi pan odpowie na jedno proste pytanie. Pańska żona lubi wtorkowe transmisje M jak Miłość? Jeśli tak to niech pan jej powie że w środę ma o 16.00 powtórkę. Co jeszcze ciekawego się wyrabia? TVP zakupiła prawa do Mundiali w 2010 i 2014. Super,ekstra, kibic się cieszy... Nie,nie,nie nic z tych rzeczy. Niech mi ktoś powie ile spotkań będzie transmitowanych w TVP1 i TVP2? 7?,9? a może 32 tak jak w zeszłym roku? A ile na TVP Sport? Pewnie wszystkie... Ktoś mógłby mi powiedzieć: "facet co się martwisz do 2010 na pewno będziesz miał TVP Sport w swojej kablówce" Oj nie, w tym kraju można być pewnym tylko jednego, liczy się kasa, nie dobro ludzi. I tym optymistycznym akcentem kończę ten smutny i długi wywód. Odpowiedz Link Zgłoś