Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro!

IP: *.ipt.aol.com 20.04.07, 13:53
bardziej przereklamowanego zawodnika w naszej reprezentacji to nie ma, fakt
ze gosiu ma dobry marketing tzn. dobrze potrafi siebie zareklamowac i tyle,
moim zdaniem powinien juz odejsc na pilkarskie zlomowisko czyli albo do ligii
USA lub łks.
Obserwuj wątek
    • gelimer Taką Polskę zobaczymy po EURO 2012. 20.04.07, 13:59
      pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Polska_po_euro.JPG
    • marek_solon Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! 20.04.07, 14:01
      niech jeszcze wrócą świerszczu, kłos i hajto na 2012
      • Gość: czer Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:05
        i Matysek
        • Gość: str76 Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.171.78.140.crowley.pl 20.04.07, 16:56
          Smolarek - ojciec i syn - to bylo by piękne i wzruszające
    • Gość: Ja Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.promax.media.pl 20.04.07, 14:22
      Ja też chcę grać na EURO...
      • Gość: go$c!u Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:08
        w sumie ja tez bym sobie popykal troche - czemu nie.
    • Gość: lumax Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:09
      Niestety nie mogę się zgodzić że Bąk jest przereklamowany, patrząc na innych
      polskich przeciętniaków to bardzo dobry obrońca: świetnie się ustawia, dobrze
      czyta gre, jest zdecydowany i pewny w wiekszości interwencji, dobrze dyryguje
      reszta obrony i co chyba najważniejsze nie schodzi poniżej pewnego (całkiem
      niezłego) poziomu.
      pozdrowienia z Gdańska
    • Gość: canuck Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.04.07, 15:14
      Irytuja mnie bardzo wypowiedzi roznych napinaczy jak egon, wykazujace brak
      szacunku dla Jacka Baka. Przeciez fakt, ze od lat jest nalepszym stoperem
      polskim to nie jest jego WINA, ale zasluga. Na Mundialu widac bylo wyraznie ze
      Bak oraz Zewlak to najlepsi polscy obroncy. To ze pan Jacek, bedac na
      pilkarskiej emeryturze, dalej jest najlepszym stoperem, swiadczy bardzo dobrze
      o nim, a bardzo kiepsko o polskiej pilce.

Trenerzy sie zmieniaja, partnerzy na stoperze sie zmieniaja, a on gra dalej,
      niezaleznie od wieku oraz ligi w ktorej wystepuje. Za to nalezy mu sie
      szacunek! Bardzo bym sie cieszyl gdyby kupil jakis klub pilkarski po powrocie
      do Polski. Moze jego "wlasny" Motor Lublin!?
      • Gość: adam81w Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:02
        To ze pan Jacek, bedac na
        pilkarskiej emeryturze, dalej jest najlepszym stoperem, swiadczy bardzo dobrze
        o nim, a bardzo kiepsko o polskiej pilce.

nie moge sie z tym zgodzic.

a Costacurta a Maldini. tez sa starzy a nikt nie powie ze oni sa tacy dobrzy
        przez to ze pilka wloska jest tak slaba.
    • Gość: Drumcode Egon pajacu... IP: 65.119.189.* 20.04.07, 15:49
      Nie dosc ze ledwo po polsku piszesz to na dodatek bredzisz. :)))))))))
      • Gość: wajcha Bąk najlepszy IP: 62.233.231.* 20.04.07, 15:55
        Wam to by chyba tylko pasowalo jakby na stoperze w reprezentacji grali
        Ronaldinho i Cristiano Ronaldo...
        Najlatwiej czlowieka zbesztac siedzac przed kompem i pijac kawe. Moze i Bak juz
        nie jest taki swietny, ale wciaz jest idealny na slabszych przeciwnikow, ktorzy
        nijak nie potrafia sobie z nim poradzic (Belgia, Azerb, Armenia). Poza tym
        potrafi zagrac efektownie, jest niezwykle wszechstronny i doswiadczony.
        • Gość: luk Bak rulez! IP: *.jura.uni-saarland.de 20.04.07, 15:58
          Oby tylko przyszedl do Legii. Mistrzostwo 2009 bedzie na pewno. A potem CL.
    • Gość: adam81w Jacek wróć do polskiej ligi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:56
      Badz przykladem dla mlodych zawodnikow.
    • Gość: adam81w Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:59
      Gość portalu: egon napisał(a):

> bardziej przereklamowanego zawodnika w naszej reprezentacji to nie ma, fakt
      > ze gosiu ma dobry marketing tzn. dobrze potrafi siebie zareklamowac i tyle,
      > moim zdaniem powinien juz odejsc na pilkarskie zlomowisko czyli albo do ligii
      > USA lub łks.

taaa i na tym przereklamowaniu rozegral 84 mecze w reprezentacji. gosciu
      zastanow sie co piszesz.
    • Gość: kuba Myślałem że Żurawski jest kapitanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:26
      Mi się zdawało na 100% że Maciek Żurawski jest kapitanem czy nie ma błędu?
      • Gość: Qba2 Re: Myślałem że Żurawski jest kapitanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:26
        Oczywiście, że Żurawski jest kapitanem.
    • Gość: basia Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.kol.tke.pl 20.04.07, 16:30
      Wspaniały piłkarz nie wyobrazam sobie bez niego kadry jak czytałam ten wywiad to się pobeczałam....:(
    • Gość: egon sprostowanie!!! IP: *.ipt.aol.com 20.04.07, 16:38
      do wszystkich glosno szczekajacych - Panowie ja nie przekreslam jacka baka jako
      pilkarza ja mam inna koncepcje legii warszawa, ja chce np. zeby to byla druzyna
      mlodych glodnych sukcesow mlodych wilkow, takich chlopakow ktorzy beda walczyc
      o kazdy centymetr na boisku, dlatego uwazam ze lepiej jest by legia poszukala
      swiezej krwi ktora by napedzala ten zespol przez dobre kilka lat a nie troche
      juz wyeksploatowanych graczy pokroju jacka baka, on za 2 sezony bedzie odbiegal
      znacznie forma od poziomu mlodych graczy - i czy chcecie w to wierzyc czy nie
      tak bedzie!!!!!! a dla samego baka jest chyba lepiej pograc w usa niz lidze
      polskiej on sam o tym pewno lepiej wie (tak samo jak o lapowce za mecz z
      belgia), pozdrawiam wszystkich kibicow w polsce
      • Gość: hej Re: sprostowanie!!! IP: *.knc.pl 20.04.07, 16:55
        takich młodych wilków jak Janczyk? hehe to powodzenia oni mogą grać w Legi ale Legi Chełmża
      • Gość: kkkk Re: sprostowanie!!! IP: *.serv-net.pl 20.04.07, 17:58
        > Panowie ja nie przekreslam jacka baka jako
        > pilkarza ja mam inna koncepcje legii warszawa,

a co ma Bąk do Legii :>?
    • Gość: gg Co jeszcze bys chcial drogi Jacku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:00
      ...
    • Gość: Ronn Bąk nie jest kapitanem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:47
      Kapitanem reprezentacji jest przecież Żurawski. Jeśli faktycznie dziennikarz w ten sposób zadał pytanie, to dziwne że Bąk nie zareagował.
    • garbusmoneta Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! 20.04.07, 18:01
      Tak? Słuchaj bąka jak on brzdąka.
    • Gość: Kinas JA TEŻ CHCE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:42
      tylko co z tego? :|
    • Gość: Bubba Re: Jacek Bąk: Chcę zagrać na Euro! IP: *.planters.net 20.04.07, 19:02
      Gość portalu: egon napisał(a):

"tobardziej przereklamowanego zawodnika w naszej reprezentacji nie ma"
      Huh??
      Skad cie sie to wzielo?
    • Gość: Fryzjer Kto go czesze??? Tajfun??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:27
      Co za paskuda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka