Dodaj do ulubionych

Logo ME2012

01.05.07, 00:33
Slyszalem,ze zaczynaja sie rozmowy w tym temacie a nawet slyszalem i widzialem
(itvn24)dziwolaga R.Czarneckiego z jego pomyslem.Po jego wypowiedzi
pomyslaem,ze byc moze najlepszym bedzie moj POMYSL!
Mianowicie: Orzel bialy(koniecznie w koronie)z pilka w szponach i z tryzubem
w dziobie!
Widzicie to oczami wyobrazni? Cudowne logo!
Obserwuj wątek
    • fredo_00 Re: Logo ME2012 03.05.07, 19:26
      mysle ze ukraincy sie nie zgodzą.... Będą raczej optowali za - orzel bialy,
      koniecznie w koronie, z pilką w szponach nadziany na trójząb
    • pw94 Re: Logo ME2012 03.05.07, 21:02
      i.wp.pl/a/f/jpeg/8591/euro2012_logo.jpeg

Ja myśle że logo pp. będzie takie jak w linku....
      • Gość: wajcha Re: Logo ME2012 IP: 62.233.231.* 05.05.07, 21:08
        A ja to widzę tak:

Wszystko rozgrywa się na tle stadionu w Polkowicach. Na pierwszym planie Michał
        Listkiewicz machający gałązką oliwną, siedzi na barana na Hryhoriju Surkisie.
        Hryhorij Surkis trzyma w rękach oscypki i szeroko się uśmiecha, a z jednego z
        jego zębów błyska promieniście jasna strużka światła. Nad nimi leci
        żółto-niebieski bocian trzymający w dziobie zawiniątko, w którym jest piłka. W
        tle w jednym z rogów obrazku zza małych krat wymachuje szalikiem "Fryzjer", w
        przeciwległym rogu Mariusz Lewandowski (jako symbol połączenia obydwu nacji)
        ściska się z Lechem Wałęsą. Za trybuną, na pomarańczowym niebie chowie się za
        horyzont biało-czerwone słońce o profilu twarzy obecnego prezydenta Polski.

Co o tym sądzicie? Ja myślę, że to ciekawa wizja. Starałem się zawrzeć w niej
        wszystkie istotne informacje oraz krajowe ciekawostki. Jeżeli czegoś
        zapomniałem, to przypomnijcie. Może ktoś to narysuje...
      • balbec Re: Logo ME2012 06.05.07, 10:11
        pw94 napisał:

> i.wp.pl/a/f/jpeg/8591/euro2012_logo.jpeg
        >
        >
        > Ja myśle że logo pp. będzie takie jak w linku....

Dokładnie, mnie się wydaje, że to logo już jest;). I jest całkiem dobre, bo
        proste.
    • Gość: mat Re: Logo ME2012 IP: *.76.classcom.pl 10.05.07, 09:28
      Logo już jest. A jak popatrzysz na historyczne loga z ME, czy loga naszych
      konkurentów do organizacji EURO 2012, to nasze wypada naprawdę dobrze. Nie
      wyobrażam sobie, by komitet organizacyjny miał coś w tym zakresie zmienić.
      • alvaro_1987 Re: Logo ME2012 10.05.07, 16:05
        Logo na które się powołujecie jest logiem kandydatury Polskiej i Ukraińskiej...
        Zazwyczaj logo kandydujace i logo mistrzostw jest całkiem inne. Obecne logo nie jest złe, ale potrzeba mu więcej nowoczesności. Z dotychczasowych "log" wielkich imprez najbardziej podobało mi się logo Euro 2004
    • Gość: krk a Maskotka? IP: *.e-wro.net.pl 14.05.07, 16:49
      Wiec logo niby jest, ale co z maskotka? ;) Przeważnie to był jakiś zwierzaczek,
      Lew, albo jakiś robocik. Ale zdarzało się także, że były dwie maskotki i tutaj
      też chyba tak będzie. Chyba, że jakiegoś Światowida wybiorą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka