Gość: Grigor IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.07, 09:55 Oj się karuzela trenerska pięknie zakręci:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesołek Re: Skorża odejdzie z Grodziska? IP: *.mtnet.com.pl 05.05.07, 10:17 Gdy przyjdzie Wdowczyk - za rok II liga w Grodzisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM najwieksze sukcesy groclinu to zasluga Boba K. IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 10:44 on stworzyl swietna druzyne, on doprowadzil ja do pucharow. Radolski przyszedl i spil smietanke, a pozniej juz tylko powoli ta ekipe rozlozyl. Nie sztuka powalczyc o dobry rezultat majac w szczycie formy Niedzielana, Rasiaka, Mile, Sobolewskiego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zidane Re: najwieksze sukcesy groclinu to zasluga Boba K IP: 212.51.203.* 05.05.07, 11:16 Tak Grzesiu i Sebcio ... Wszyscy się ich bali. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grem Skorża odejdzie z Grodziska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:30 Jezeli poszedl by asystowac Janasowi bylby nie malym idiota, poniewaz ma okazje poprowadzic zespol w pucharze UEFA, wypromowac swoje nazwisko, a ewentualnie w Koronie bylby tylko 2 trenerem, o ktorych rzadko co sie o nich mowi;). No al klub zagraniczny? No to juz inna bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Jose Mourinho w Lechu? IP: *.icpnet.pl 05.05.07, 14:01 Z nieoficjalnych żródeł wiemy iż Jose Mourinho(44 l.), zdobywca pucharu UEFA i zwycięzca Ligi Mistrzów z FC Porto, obecny szkoleniowiec Chelsea Londyn jest blisko podpisania wstępnej rozmowy z Lechem Poznań. Wczoraj w tej sprawie spotkał się na wyspie Man z dyrektorem d/s marketingu Lecha Michałem Lipczyńskim (32 l.). Powodem odejścia z Chelsea jest ponoć brak sukcesów Chelsea i chęć zmierzenia się z trudnym wyzwaniem jakim byłoby zajęcie miejsca w czołowej trójce Orange Ekstraklasy przez Lecha. Plotka w Poznaniu głosi że Roman Abramowicz (41 l., właściciel londynskiego klubu) zainteresowany jest w zamian usługami duetu Smuda-Woźniak(który obecnie prowadzi Lecha). Obaj panowie świetnie rozmawiają po rosyjsku co byłoby w sporym ułatwieniem w kontaktach z rosyjskim miliarderem. Zarówno Chelsea jak i poznański klub odmawiają jakiegokolwiek komentarza. Więcej w poniedziałkowym SuperEkspressie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wajcha Re: Jose Mourinho w Lechu? IP: 62.233.231.* 05.05.07, 14:44 'Faqt' zapytał samego zainteresowanego, co sądzi o sprawie: Skorża: - Mam jeszcze ważny kontrakt. Nie planuje wyjazdu. Jednak jakąkolwiek zmianę barw klubowych wiązałbym raczej z zespołem zagranicznym. Jak dowiadujemy się, redaktorzy gazety podjęli się trudnego zadania, lecz jak zwykle poradzili sobie i znaleźli odpowiedź na nurtujące nas pytanie: Gdzie w przyszłym sezonie na ławce trenerskiej zasiądzie Maciej Skorża? Jak przeczytamy w poniedziałkowym wydaniu 'Faqtu' dziennikarz tego pisma po rozmowie z jednym z działaczy madryckiego pierwszoligowego klubu dowiedział się, że Maciej Skorża już może czuć się następcą Fabio Capello w Realu. Włodarze hiszpańskiego klubu są przekonani, iż polski szkoleniowiec doprowadzi ich klub do triumfu w Champions League. Na razie nie podano wysokości, ani długości kontraktu, ale sądząc po specjalnej wypowiedzi (tylko dla 'Faqtu') działacza, Skorża może liczyć na zarobki nie mniejsze niż Capello, a kontrakt z nim zostanie podpisany na 4 lata. Oto co powiedział 'Faqtowi' Zinedine Zidane, były piłkarz madryckiej potęgi: ZZ: - Bardzo się cieszę, że do Realu przyjdzie tak wspaniały trener. Bardzo żałuję swojej decyzji o rezygnacji z czynnego uprawiania sportu i zastanawiam się nad powrotem, gdyż odczuwam chęć pracy pod okiem tak znakomitego specjalisty. Zidane'owi wtóruje Figo, który tak wypowiedział się w tej sprawie: F: - Jestem wręcz przekonany, że pod okiem Skorży Real ponownie wygra LM. Szkoda, że mnie już w tym klubie nie ma, bo na pewno skorzystałbym na jego przyjściu pod wszelkimi względami. To naprawdę bardzo dobra decyzja władz Realu. Już niedługo w 'Faqcie' obszerny artykuł na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś