Dodaj do ulubionych

Chamstwo Jóźwiaka i Kucharskiego

IP: *.tele2.pl 25.05.03, 17:57
Jestem pod wrażeniem chamstwa i prymitywizmu w/wymienionych po 1-ej połowie
meczu z Garbarnią. Jóźwiak, chłopiec ze wsi, specjalizuje się w wywracaniu i
przydeptywaniu mijającego go przeciwnika (to samo zrobił z Reissem co teraz z
Bykowskim), przy czym uchodzi to temu bu..kowi płazem. Kucharski natomiast za
swoje permanentne symulowanie karnych i popieraniu tego charakterystycznym
dla niego wykrzywieniem twarzy (?)z K... Mać na ustach powinien dawno oglądać
mecz z trybun, podczas gdy żaden sędzia nie odważy się pokazać mu
nawet "żółtka". Żenada.
Bardziej odpowiednią nazwą dla "Legii" byłaby np. "Bakutil". Tyle tam odpadów.
Z wyrazami obrzydzenia
Olo
Obserwuj wątek
    • bzyk7 Re: Chamstwo Jóźwiaka i Kucharskiego 26.05.03, 03:59
      Po przeczytaniu tego Listkiewicz pewnie zaprotestuje i z ramienia PZPN
      zwróci "honor" Jóźwiakowi i Kucharskiemu.
      Liskiewicza Legia musi tylko poprosić, bo on tak sam z siebie nie może.
      • piotr33k2 Re: Chamstwo Jóźwiaka i Kucharskiego 27.05.03, 21:10
        zgadzam się józwiak kiedys był nawet niezły ,niestety teraz jest za wolny i
        daje ogrywać sie jak dziecko, wiec aby jakoś ratować sytuację fauluje
        notorycznie ,robi to jednak sprytnie i chytrze ,dziwię się ze sedziowie dają
        się cału czas nabierać ,nawet w telewizji widac to wyraznie.kucharski i
        józwiak zawsze grali chamsko i tak tez się zachowują na boisku teraz ,ogólnie
        byli niezli na naszą ligę nic pozatym .
    • Gość: Y YEAH!!! CRY BABY!!! IP: 62.233.175.* 28.05.03, 11:40
      Jak milo jest widziec, ze nadal sa osoby, ktore bardziej niz na dopingowaniu
      swojakow skupiaja sie na Legiuni. PZDR dla wszystkich bacznie przygladajacych
      sie postepom aktualnego (nadal badz co badz) mistrza Polski;-)))
      • Gość: Grabarz Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:27
        Tak, tak przyznaje, że dużą uwagę zwracam na „Legiunie”. Tylko że powodem
        mojego zainteresowania jest nadzieja, którą nam legia dała na to że jej w
        pucharach nie zobaczymy. Czekam z niecierpliwością jak ci twardzi chłoptasie z
        legi (Kucharski, Jóźwiak itp.), będą ze łzami w oczach się uskarżać jak to ich
        wszyscy skrzywdzili i nawet wujcio pezetpenik nie był w stanie nic zrobić.

• Gość: Y Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: 62.233.175.* 29.05.03, 10:02
          Zycze w takim milego ogladania. Badz co badz zajmie Ci to
          duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu;-) Szkoda tylko, ze zamiast czekac na
          sukcesy swojakow wolisz ogladac porazki przeciwnikow ale to juz Twoja sprawa.
          A "wojcio pzpn" to taki wujek, ktory raz daje a raz odbiera jak np. tytul
          mistrza Polski sprzed 10ciu laty wiec roznie z nim bywa. PZDR
          • Gość: Grabarz Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 12:25
            Nie porażki przeciwników, tylko porażki Legi chętnie oglądam, po tym jak
            skończę się delektować zwycięstwem swojego klubu. W Legi jest naprawdę niewielu
            zawodników na których warto popatrzeć, reszta to ‘buraki’ w stylu w/w Jóźwiaka
            czy też Kucharskiego. W każdym klubie można znaleźć jakiegoś kogoś takiego, ale
            Legia jest nimi przesiąknięta.
            No i nie porównujmy tego co zrobił PZPN 10 lat temu z odwołaniem sędziego
            Marczyka.
            Wtedy pan Listkiewicz biegał jeszcze po murawie z chorągiewką i nawet mu się
            nie śniło ‘prezesowanie’ (sędzią był dobrym, ale na tym się skończyło).
            • Gość: Y Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: 62.233.175.* 29.05.03, 13:01
              Dlaczego mamy tego nie porownywac? To jest dowod na to, ze "dobry wujo" pzpn
              na zmiane kogos faworyzuje. Raz z nami a raz przeciwko nam. Taka kolej rzeczy.
              Czy jak odbierali mistrza to rowniez psioczyles na pzpn, ze komus pomogl? Poza
              tym co tak naprawde daje Ci to, ze sobie pouzywasz i nazwiesz np. Jóżwieka
              burakiem? Dowartosciowujesz si w ten sposob? (bez urazy) Nie potrafie
              zrozumiec takiego zachowania poniewaz jedyne z czym mi sie kojarzy to z
              klotnia przedszkolakow na zasadzie:
              -twoj (cos tam cos tam) jest gupi
              -Wcale nie! To Twoj (cos tam cos tam) jest gupi. ;-)))
              Nie oczekuj od ludzi, ktorzy cale zycie spedzili na boisku nie wiadomo jakiej
              elokwencji. Nie za to im przez cale zycie placili tylko za to zeby grali jak
              najlepiej potrafia. Natomiast co do Twojego pogladu w sprawie braki ciekawych
              zawodnikow w Legii to jest to juz osobna sprawa i sadze, ze kazdy
              indywidualnie do tego podchodzi i inaczej to postrzega. ( ja np. uwzam, ze
              wyjatkowo ciekawym jest Zieliński) Ale to juz osobna sprawa. Zycze milego
              ogladania. PZDR.
              • Gość: Grabarz Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 03:58
                To co Legia dziesięć lat temu zrobiła to tragifarsa była i nie psioczyłem tylko
                się śmiałem.
                Nie uraziłem się Twoją wypowiedzią ale nie rozumiem jak możesz takie głupoty
                pisać
                „-twój (cos tam cos tam) jest głupi
                -Wcale nie! To Twój (cos tam cos tam) jest głup”.
                Skoro nawet nie wiesz jakiemu klubowi kibicuje.
                Przeczytaj to co napisałem i odpowiadaj całościowo, a nie wyrywkowo.
                • Gość: Y Re: YEAH!!! CRY BABY!!! IP: 62.233.175.* 30.05.03, 08:07
                  Wyrywkowo? Chyba juz zapomniales co napisales poprzednio lub nie okresliles
                  zbyt jasno o co Ci tak naprawde chodzi. Chyba, ze po prostu chciales sobie
                  ulzyc i popluc troszke na Legie. Jesli tak to nie przeszkadzam i zycze dobrej
                  zabawy. PZDR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka