Dodaj do ulubionych

Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio

IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 12:40
Ej Zczubaki chyba już normalnie zaczyna się Wam nudzić :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubba Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.lanet.net.pl 14.05.07, 12:45
      Pamiętam ten mecz Widzewa z Legią na 3:2 i mistrzostwo dla Widzew. Ciekawe co
      teraz dzieje się z Andriejem Michalczukiem
      • Gość: q [...] IP: 217.8.178.* 14.05.07, 14:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xyz Matematyka była bezlitosna, ale dla... IP: 195.136.118.* 14.05.07, 13:29
      ...dzisiejszych maturzystów... :O

PS. W końcu będzie można zoboaczyć uczciwe mecze!
    • Gość: Zdenek Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:58
      "Ciekawe, prawda?" - to tekst z supergiganta, którego używają w każdym artykule
      (bo to zwykle oni robią takie głupie wyliczenia :))
      • zczuba Re: Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio 14.05.07, 14:02
        Dokładnie tak, dlatego każde "ciekawe, prawda?" napisane przez nas jest hołdem
        złożonym supergigantowi i jego autorom, których jesteśmy wiernymi fanami.
        • Gość: Michal Re: Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:44
          mam pytanie o co chodzi z "cala polska widziala" ? Jestem mlodym kibicem i mam
          prawo nie wiedziec. dziekuje za informacje :)
          • tolba Re: Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio 14.05.07, 14:55
            Zapis subiektywny, bo zawodnika Legii, ale tłumaczy cytat z 'całą Polską' :-)
            www.90minut.pl/strona.php?id=felieton,kowal_29
    • Gość: rafsio(L) Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: 212.127.68.* 14.05.07, 15:04
      CAŁA POLSKA WIDZIALA......LEGIA MISTRZ!!!!!!!!93
    • Gość: ja uciete glowy IP: *.crowley.pl 14.05.07, 15:06
      czy glowy na tych zdjeciach zawsze musza byc uciete?
      • Gość: Czytelnik GW niepelne fotografie w artykulach, czemu ? IP: *.1.251.72.1dial.com 14.05.07, 16:24
        Te fotki to jakies niedorobki, albo niewyrazne, albo nieatrakcyjne, albo z
        ucietymi glowami. Osoba odpowiedzialna za to odwala fuszerke.
        Dzieki Bogu przynajmniej artykul jest ciekawy.
    • Gość: kolo cala polska widziala, ale ja nie IP: *.broadband.pl 14.05.07, 16:00
      panowie, nie kazdy was czytajacy jest dostatecznie stary zeby pamietac co sie dzialo 14 lat temu. ja na przyklad mialem 7 lat. cos tylko kojarze ze odebrano komus tytul.
      • koles751 zasłużone mistrzostwo wywalczył Lech Poznań 14.05.07, 16:27
        Podobnie zresztą jak i w przyszłym sezonie.

Nie wiedziałem, że Warszawiaki jeszcze cierpią z tego powodu :-)

Jak Legia ukraść to dobrze. Jak Legii zabrać to źle.

• Gość: q To była świetna ekipa IP: 217.8.178.* 14.05.07, 16:34
          Pamiętam, to była świetna ekipa, z Ryśkiem Kuleszą w napadzie i solidnym
          blokiem defensywnym złożonym z tzw. leśnych dziadków. Otro chłopaki walczyli!
          • Gość: Piotr Re: To była świetna ekipa IP: *.icpnet.pl 14.05.07, 19:21
            Zwłaszcza, że kapitanem drużyny tych dziadków (czyli prezesem PZPN, wtedy
            urzędującym nie honorowym) był nie kto inny tylko ś.p. Kazimierz Górski! No kto
            jak kto, ale żeby on działał na niekorzyść Legii...???
    • liquido wiersz ówka? 14.05.07, 16:37
      "ciekawe prawda?"

sympatyzuję z "z czuba" ale muszę to napisać.... to jest everest pisania o
      niczym... może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby było dowcipne,
      zastanawiające, pouczające.... a jest wzorowo nijakie
    • Gość: Matematyka Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.magma-net.pl 14.05.07, 16:53
      Matematyka bezlitosna to była dzisiaj dla mnie na maturze.
    • Gość: :) Re: Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.stk.vectranet.pl 14.05.07, 17:27
      1992/1993 - "Cała Polska widziała", a my się żadnych rozstrzygnięć nie
      podejmujemy

dokładnie wszyscy widzieli i pamiętają!!!!

• Gość: Kibic Re: Mistrz nie obroni tytułu. Serio, serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:57
      Legia zrobiła to na własne życzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka