Gość: krzysiek IP: *.*.*.* 02.06.03, 14:18 Ciekawe co o tym sadza w Jaworznie, Ruch juz ma 3 punkty wiecej, moze im za to zaplacili... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.wsm.gdynia.pl 02.06.03, 14:22 Jaworzno musi teraz tylko wygrac i bedzie walczyc w barazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej56@gazeta.pl Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: hercules:* / 192.168.9.* 02.06.03, 14:42 1 punkt ma!!!!!!!!! Ku..o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zurawski IP: *.nat.wiscnet.net 02.06.03, 15:13 Wazne, ze Zurawski nie gra w reprezentacji. Jest szansa na dobry wynik ze Szwecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optimus Prime Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.chr17.1000lecie.pl 02.06.03, 15:22 szczakowiance wystrczy remis by wejsć do baraży. i pewno wygra, wystarczy ze wyśla kogoś z walizeczką do zabrza, które nie gra o nic. paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st@chu Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: 62.244.143.* 02.06.03, 15:28 niestety taka jest nasza liga :( walizeczki uklady ukladziki a gdzie sportowa rywalizacjia ????????? sedziowie tez nie sa bez winy :( kartkuja biora lapowki zero honoru !!!!!!!!! moze playoffy zalatwily by sprawe ? mnie bylo by meczy o "pietruszke " rywalizacja trwala by do samego konca .ciekawe kto tak naprawde spadnie z Kszo i Pogonia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuhr Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 15:55 ja bardzo zaluje ze nie bedzie meczu Ruch - Pogon chcialbym przezyc chwile na stadione gdy spadamy albo gramy dalej w barazach...a tak moze pojade do jaworzna... KS Ruch Chorzow GoRny Slask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogal Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 16:12 Jestem kibicem Legii i strasznie mi głupio z powodu sytuacji, jaka zapanowała w bratniej Pogoni. Szkoda tylko, że "portowcy" nie mają ani grosza, ani za grosz ambicji i oddadzą trzy punkty "niebieskim" z Chorzowa w tak odpowiednim dla nich momencie. Nie wiem, czy chodzi tu tylko o pieniądze (może by tak zawodnicy z honorem pożegnali się z pierwszą ligą i na własny koszt udali się do Chorzowa), czy o jakieś rozgrywki przy "zielonym stoliku", ale mam nadzieję, że ta "wygrana" Ruchu i tak nie zapewni im pozostania w lidze. Z drugiej strony żal chorzowian choćby ze względu na ich długoletnią tradycję. Poza tym w następnym sezonie ciekawiej byłoby udać się na mecz do Chorzowa (oprawa, kibice), anieżeli do pobliskiego Jaworzna, gdzie jeszcze długo nie będzie takich fanów jak przy ul. Cichej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Q...to już dziadostwo IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 16:19 czym sobie kibice Pogoni na to zasłużyli...? Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie 02.06.03, 16:21 Będzie vo, czyli 3:0, a na boisku byłoby może 4:0. Jeden **uj. Garbarnia wygra z Górnikiem (UCZCIWIE!) i sprawiedliwości stanie sie zadość, tj. spadną z ligi 3 najsłabsze drużyny. A w barażach, choć wszystko jest możliwe, wygrają pierwszoligowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 01:32 Nie chce mi sie tego sprawdzac,ale Szczakowianka gra chyba z Gornikiem w ostatniej kolejce... Mam dziwne przeczucie,ze Gornicy tego meczu nie odpuszcza, i zagraja na calego. Nie wiem jak to jest,ale chyba wielkie kluby(jak na nasz kraj) wola trzymac sie razem i nie dopuszczaja maluczkich. Chorzow zostanie w barazach, i zagra z Leczna czy Polkowicami czy innym Belchatowem ewentualnie Switem. Wtedy bedzie mogl pokazaz czy zasluguje na pierwsza lige czy nie. Tam nie bedzie zadnych ukladow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 16:21 Jak zwyukle panu prezesowi Condonowi nie chce sie siegnąc do portfela MENDA JEDNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shanke Pogoń oddaje walkowerem mecz w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:28 "Piłkarski poker" może znajdzie się jutro w jaworznie sędzia LAGUNA, który pokrzyżuje plany PZPN-owi i chorzowscy spadną ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulpy Psy chorzowskie i tak spadną!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:54 Ile dali Pogoni za ten walkower??? Na boisku z pewnością by nie wygrali bo to wyjątkowo cienkie bolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuhr Re: Psy chorzowskie i tak spadną!!! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 22:16 moze i spadniemy ale NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB!!! KS RUCH CHORZOW GoRny Slask Odpowiedz Link Zgłoś