Dodaj do ulubionych

Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie

IP: *.ath0.raptor-ap-renicom-kawaleryjska.lubman.net.pl 25.05.07, 12:14
ha! pierwszy, tak jak pierwsze w lidze po tej kolejce będzie... ;> GKS BOT
Bełchatów, bądź KGHM Zagłębie Lubin... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rusell Piechniczek wie co mówi IP: *.motorola.com 25.05.07, 12:16
      Fakty są takie: Legia nie gra o nic a sędzia Małek (pozdrowienia z Krakowa)
      już drugi raz z rzędu (SIC!) sędziuje mecz BOTowi i będzie czuwał by Zagłębiu
      nic się nie stało. Ewenement na skalę europejską. Za miesiąc (mam nadzieję)
      Mistrz Polski zagra w drugiej lidze.
      • Gość: Bomberto Re: Piechniczek wie co mówi IP: 62.233.204.* 25.05.07, 12:24
        Legii sedziowac bedzie siejewicz. Sedziowal jej 4 razy w tym sezonie, 4razy
        przegrala....
      • ekonomista2006 Re: Piechniczek wie co mówi 25.05.07, 12:28
        dla mnie to wszystko stoi na głowie!...
        Przecież żadna z tych ekip nie wygra nawet jednego meczu eliminacyjnego.Zespół drugi w tabeli nie wejdzie nawet do rozgrywek grupowych pucharu UEFA!
        O CURWA, ALE KYRK !
        • pynky Re: Piechniczek wie co mówi 25.05.07, 14:50
          za to legia to super zajebiscie ostatnio wygrywa w europie
          • Gość: L Re: Piechniczek wie co mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:57
            a co do tego ma Legia?-wsiochu
            • tetlian Re: Piechniczek wie co mówi 25.05.07, 19:15
              Nie tylko, ale aż tylko.
              • Gość: ^^ Re: Piechniczek wie co mówi IP: *.wzserwis.pl 25.05.07, 22:22
                Załośni jesteście bo zazdrościcie, wisła i legia miały swój czas i nie osiągnęły
                nic, kompletnie nic, czyli jedno wielkie zero, pora na zmiany, marki odchodzą w
                cień, bo pamiętajcie podstawową zasadę, nie ten kto jest lepszy wygrywa, a ten
                kto wygrywa jest lepszy...
      • Gość: pav Re: Piechniczek wie co mówi IP: 81.15.194.* 26.05.07, 19:50
        Piechniczek też trafi niedługo do Wrocławia!!!!!!!! Pozdrowienia ze wsi
        Bełchatów.................
    • Gość: rafik Re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:42
      Patrząc na tabele jakie zespoły walczą o mistrza to aż żal dupe ściska jak marna i beznadziejna jest ta polska liga. Nasuwa się pytanie jak Holender potrafił z paru miernot stworzyć zespół średniej klasy europejski.
      • Gość: kopacz re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: 69.177.186.* 25.05.07, 13:31
        buahahahahaha... zastanwiam sie po co wogole sledzisz polska lige, skoro masz
        takie zdanie. Tylko nie mow ze ogladasz Legie lub Wisle, ktore tak "godnie"
        reprezentowaly nas w pucharach.
        • Gość: rafik Re: re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:05
          Właśnie występy tychże "potentatów" z W-wy czy Krakowa i ich straszne męczarnie z zespołami z Islandi czu Gruzji potwierdzają to co napisałem.
          • Gość: kopacz re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: 69.177.186.* 25.05.07, 14:25
            Potwierdza sie powiedzenie, ze suma czesci jest warta wiecej niz calosc ;)
    • Gość: benek wiara jest do końca, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:19
      jako kibic GKSu mam potęzne obawy. Moge tylko wierzyć, że Legia zagra serio, ale tego nikt nie przewidzi. Inna mozliwośc jest taka, że szansa stojąca przed zagłebiem zadziała na piłkarzy tak jak w Łęcznej. Wszystko to dywagacje, jak jest naprawdę, dowiemy się jutro
      • Gość: bet-on obstawiajcie bukow za zaglebie IP: *.adsl.alicedsl.de 25.05.07, 13:30
        bedzie dobrze
        z tym sedzia to sie im udalo
        bedzie jutro duza niespodzianka
        ;)
        jak zawsze w ostatniej kolejce
      • Gość: dzekson2 Re: wiara jest do końca, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:52
        nie bój żaby legia walnie cepów z lubina 3-0 i w bełchatowie możecie otwierać
        szampany
      • Gość: Proh Re: wiara jest do końca, ale... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.05.07, 18:48
        Z całym szacunkiem, ale legła chociaż jej nienawidzę nie odda tego meczu za
        darmo, Presja kibiców jest ogromna i wątpię aby piłkarze pozwolili sobie na
        odpuszczenie meczu. Poza tym przypominam, że na początku sezonu i legła i wisła
        były w dośc dużym kryzysie, tyle że ległej udalo się wygra kilka meczy, a
        wisełce zremisowac. W przeciwieństwie do tuzów ligi, do grona walczących
        dołączyło 7 zespołów w lidze które grają futbol na bardzo przyzwoitym poziomie,
        ba nawet więcej zespołów się prezentuje dobrze. Właściwie można napisac, że trzy
        zespoły spisują się słabo, a mianowicie Wisła Płock, Pogoń Szczecin oraz Górnik
        Zabrze. Jestem natomiast pełen podziwu dla zdegradowanych za korupcję Arka
        rozstrzelała się jak nigdy, a Łęczna prawie nie traci goli.
        Analizując sytuację w drugiej lidze do ekstraklasy wejdą naprawdę uznane firmy -
        żadnego przypadku. Dlatego przyszły sezon zapowiada się wyśmienicie i jeżeli
        dodac do tego, że o walkę o tron mistrzowski włącza się od początku Lech, Legła,
        Wisła (chociaż mam wątpliwości), Zagłębie, Cracovia , Dyskobolia i może jeszcze
        zawsze groźny BOT, aż ślinka mi cieknie. Moim zdaniem nie obecny sezon w
        pucharach był wyznacznikiem polskiej piłki ale będzie nim przyszły. Tym bardziej
        że będą brały w nim udział Mniejsze ośrodki piłkarskie (chyba że legła wygra
        intertoto).

W pucharach będę kibicował wszystkim klubom polskim (nawet ległej!)
        Chociaż jestem przekonany, że najwyżej zajdzie dyskobolia.
        • Gość: wujek Odwal sie od Legii IP: *.dsl.stlsmo.swbell.net 25.05.07, 19:04
          Odwal sie od Legii, baranku
        • Gość: do Proha Re: wiara jest do końca, ale... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.07, 20:37
          Twoj zdech bedzie musial kupic jakichs pilkarzy,bo drugi raz na takim farcie
          wam sie nie uda.wiem,ze chodzicie wszyscy strasznie podpaleni,ze w tym roku nie
          jestescie zaraz nad strefa spadkowa.Gratuluje sukcesow sportowych!
          Wchloneliscie Amike,a pilkarsko jestescie conajmniej jedna klase od niej
          gorsi.Ot,paradoks. Apropos uznania...Ja jestem pelen uznania,ze taki becwal jak
          Ty, nauczyl sie pisac.
          Dopoki polska pilka beda interesowac sie tak bezmyslne karki,jak ten zaslepiony
          nienawiscia becwal powyzej(Proh) ,dopoty nikt powazny nie zainwestuje duzej
          kasy w polski klub.
      • Gość: DM Re: wiara jest do końca, ale... IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.07, 20:23
        Masz nadzieję, że Legia zagra na serio. Ale to, że w Pogoni robią jaja przed
        meczem to wszystko O.K. i już ci nie przeszkadza ?
    • Gość: el_adas brawo Adaś Topolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:29
      "biorąc po uwagę umiejętności czysto piłkarskie, to warszawski zespół jest
      lepszy od Zagłębia". I pewnie dlatego Zagłębie ma 7 punktów przewagi na Legią.
      Umiejętności czysto piłkarskie to największe mają Brazylijczycy w Pogoni
      Szczecin a jednak spadną do II ligi
    • Gość: balej Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:57
      Piechniczek daje typy w STS i nigdy nie trafia.
    • jaguar666 I jak to będzie wyglądało za granicą? 25.05.07, 14:12
      Mistrzem jak wiadomo zostanie GKS lub Zagłębie, ale jak oni się zaprezentują w Europie? Już pomijam piłkarzy, ale myślę tutaj o stadionach.
      GKS - ma co prawda ładny stadion, ale co to jest 7000 tysięcy? Np. na stadion FC Barcelony wchodzi więcej kibiców gości
      Zagłębie - aż wstyd się z czymś takim pokazywać, chyba będą grali w Ostrawie albo Libercu, bo tam obiekty są, a u nas jedne Kielce i prawie Kraków i Poznań.
      • Gość: eMMeS Re: I jak to będzie wyglądało za granicą? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.07, 14:39
        już Ci mówię jak to będzie wyglądało - do końca maja można składać oferty na
        otwarty przetarg na przebudowę obiektu Zagłębia. Stadion będzie na 20 000 miejsc
        i lepszy od kieleckiego. A jeżeli nie będzie to gotowe na LM (zapewne nie) to
        co, przyjedzie takie Glasgow Rangers, pośmieje się, pośmieje, dostanie po dupie
        5:0 i już nigdy złego słowa nie powie :D
        • Gość: bb Re: I jak to będzie wyglądało za granicą? IP: *.ianburke.co.uk 25.05.07, 14:44
          Glasgow Rangers zabiega was na smierc... bo nasi kopacze w ogole kondychy nie
          maja
          • Gość: pamietnik Re: I jak to będzie wyglądało za granicą? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.07, 15:33
            Niedawno Rangers Glasgow goscil w Polsce,z okazji szczebla grupowego Pucharu
            UEFA.Rzeczywiscie bylo 5-0...
      • Gość: grześ Re: I jak to będzie wyglądało za granicą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:57
        jaguar666 napisał:

> GKS - ma co prawda ładny stadion(...)

szczególnie ładny jest na tym stadionie ten wysprejowany barak czy to stodoła
        za jedną z bramek<lol2>
      • Gość: ^^ Re: I jak to będzie wyglądało za granicą? IP: *.wzserwis.pl 25.05.07, 22:25
        Przyczepiliście się strasznie do stadionu Zagłębia, a jest on nie mniej
        europejski niż stadiony naszych "markowych potentatów" trzeba też zaznaczyć że
        jest dosyć sporym obiektem, a zresztą, wolę oglądać zwycięstwa nawet na starym
        stadionie, niż kolejne z rzędu porażki na "nowoczesnym"
    • Gość: fuga Łojezusiee IP: *.chello.pl 25.05.07, 16:15
      Obejrzałem właśnie sobie wywiadzik Iwańczyka z Sarzało i myślałem, że kurw*ica
      mnie weźmie! Nie wiem czy ta rozmówka była inscenizowana, reżyserowana, nie wiem
      czy "chłopcy" podzielili się rolami na dobrego i złego policjanta (Sarzało grał
      tu raczej głupiego policjanta). P. Iwański trafnie kontrował durnoty Sarzało,
      lodowoto punktował jego, pożal się Boże, "argumenty", ale widać do pustego, za
      przeproszeniem, łba Sarzały nic nie docierało. Jestem kibicem Arki, więc
      teoretycznie powinno mi zwisać kto będzie mistrzem, ale mi nie zwisa bo jestem
      przede wszystkim kibicem dobrej piłki. Sarzało jest kibicem warszawskiej piłki i
      tu jest rozwiązanie zagadki.
    • Gość: Graniu Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.amsnet.pl 25.05.07, 16:45
      Mistrzem będzie Zagłębie mimo, że przegra mecz z Legią ponieważ GKS BOT również
      przegra swój mecz.
      Oby jednak mistrzem był GKS BOT Bełchatów. Szkoda, że zje ich stres.
      • Gość: dzekson2 Re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:49
        pan antoni to niech nie prorokuje bo tyle mi kuponów swoimi typami w stesie
        położył że wyć mi się chce pała za..
      • Gość: bubak Re: Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.e-wro.net.pl 25.05.07, 18:16
        Obawiam się że możesz mieć racje i okaze sie jednak ze Belchatow jakims cudem
        nie wygra z Pogonia
    • Gość: perełka A ja na Tolka Banana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:32
      .
      • Gość: mariuszekc Re: A ja na Tolka Banana. IP: 217.98.242.* 25.05.07, 18:26
        Cuda sie zdazaja, zwlaszcza w ostatnich kolejkach :)
        Pogoń - Bełchatów 1-1
        Legia - Zagłębie 1-1
        I sprawa jest jasna :D
        Wspomnicie moje słowa jutro poznym wieczorem :D
    • Gość: koliopp Tylko Piechniczek stawia na Zagłębie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 25.05.07, 18:33
      to czemu na ulotce sts zlodziej obstawia ze wynika ze mistrzem bedzie belhcatow
      chyba ze przegra z pogonia? zlodziej i oszust .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka