Dodaj do ulubionych

Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie!

IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.05.07, 08:20
Janek chrzani jak zawsze!!!
znalazl sobie ofiare na wyładowanie swoich kompleksów - czy swoją opinią
zarzuca Legi ze ten mecz sprzedała ??? jak powinno byc 8:2? powinna 8:2
również Anglia na Wembley wygrać, ale wiadomo że piłka nożna to bramki, a nie
statystyki, niewykorzystane sytuacje - co z tego że Bełchatów przewodził
większość sezonu - liczą się punkty - mogli grać tak, żeby nie było
konieczności liczenia na kogoś innego!!! Mistrza mieli na talerzu!

Z całym szacunkiem Panie Janie - ale Pańskie opinie są już nudne !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibol Samosąd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 08:21
      Ja mam tylko pytanie
      Kiedy w tym kraju wyrok zapadnie z ław sądowych a nie z ustaleń prokuratora
      czy domysłów znanych osób.
      Przyśpieszmy wydanie wyroku, jeśli bedzie prawdziwy wtedy zdegradujmy
      Zagłębie odbierzmy tytuł.
      Mistrzem zostanie BOT i po problemie.
      Nie róbmy tego teraz, bo niedługo to w tym kraju sąsiad posądzi sąsiada o
      molestowanie swoich dzieci i bez wyroku zostanie skazany - czyli bedzie
      samosąd a to juz śmierdzi trzecim swiatem.
    • janusz.suszka Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! 29.05.07, 08:27
      j.tomaszewski to kompromitacja, to upadek to wstyd i brak jakichkolwiek
      przejawów drugiego członu z homosapiens...pozostaje wiec chyba tylko homo....
    • Gość: Blaise Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:51
      To jesli tak sadzi ze Zaglębie mialoby kupić mecz z Legią to Legia tez powinna
      dostać kare za sprzedaż meczu. Ten Tomaszewski to jołop i mam dosyć takich
      ludzi w Związku. Niech spiepszają razem z listkiem, bonkiem latą i innymi
      gwiazdorami bez wyksztalcenia!
      • util Zdegradować Zagłębie bezwględnie! 29.05.07, 09:07
        Gość portalu: Blaise napisał(a):

> To jesli tak sadzi ze Zaglębie mialoby kupić mecz z Legią to Legia tez
        > powinna dostać kare za sprzedaż meczu.

Zagłębie skręciło awans do ekstraklasy - i za to należy mu się degradacja.
        A jeśli były jakies lody kręcone na Łzaienkowskiej, to tylko pomiędzy
        Siejewiczem a Zagłebiem. Legia zagrała na tyle, na ile potrafiła, zabrakło
        szczęścia.

Lubin - degradacja. Podobno nie ma już świetych krów w tym kraju...
        • Gość: ^^ bohater IP: *.wzserwis.pl 29.05.07, 09:43
          to pewnie szkoci mu zapłacili żeby zatrzymał anglię
        • czyli.kon.karne Re: Zdegradować Zagłębie bezwględnie! 29.05.07, 10:30
          A Pietryszyn (prezes Zagłębia) na to:
          "Jeśli w efekcie afery korupcyjnej Zagłębie Lubin zostanie ukarane, o pomoc
          będę prosił nie tylko PiS, ale nawet Pana Boga" więc raczej Kuprumptorom nic
          nie zrobią...
        • xfish Re: Zdegradować Zagłębie bezwględnie! 29.05.07, 10:48
          Ja wiem ze tego pajaca ciezko zrozumiec ale on nie sugeruje ze Zaglebie
          dogadalo sie z sedzia (tzn. nie tylko z sedzia). Bo skoro Legia mogla wygrac
          8:2 a strzelila tylko jedna bramke to te siedem ktore powinny pasc to chyba nie
          przez sedziego tylko Legia tez byla dogadana!
          Zdegradowac Legie!
          Zdegradowac Zaglebie!
          Zdegradowac Siejewicza!
          Tomaszewski na prezesa!!!
          i wtedy nie bedzie korupcji, nie bedzie kupczenia, niczego nie bedzie...
    • Gość: nuda Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: 195.117.201.* 29.05.07, 09:05
      Wypowiedzi tego klauna Tomaszewskiego powinny być banowane.
    • Gość: zdziwiony Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:08
      Mam pytanie-kiedy Skarb Państwa NIE będzie utrzymywał kluby ZAWODOWE!!!Takimi
      klubami są np.ZAGŁĘBIE LUBIN-BOT BEŁCHATÓW-JASTRZĘBSKI WĘGIEL-PZU OLSZTYN-WISŁA
      PŁOCK-GÓRNIK ŁĘCZNA i.t.d Skoro inne kluby mogą sobie radzić w gospodarce
      rynkowej(walczą o sponsora!)to dlaczego Skarb Państwa sponsoruje niektóre
      kluby,za pieniądze NAS, podatników!!!Czyżby Skarb Państwa nie miał,gdzie
      lokować nadwyżki budżetowej???Panowie posłowie,na czele z R.Czarneckim zróbcie
      porządek z tym nonsensem finansowym!!!
    • Gość: maryyan Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:17
      To jest stary głupi oszołom.Tomaszewski ty cieciu skocz pozamiatac pod blokiem.
    • lucky8 Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! 29.05.07, 09:22
      Gazeto! Przestan prosze wreszcie cytowac tego balwana!
    • rabbani Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! 29.05.07, 09:23
      Panie Tomaszewski - słuchać hadko. Zamilcz wreszcie.
    • Gość: mtrex Zdegradować Tomaszewskiego IP: *.toya.net.pl 29.05.07, 09:29
      Wysłać go do afryki tak żeby nie wrócił.
      A ja mam zasadnicze pytanie Poco robić z nim artykuł? bez sensu
    • Gość: K.P Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: 212.191.70.* 29.05.07, 09:32
      Poprostu żenada. Sam pan Tomaszewski w zeszłym roku stwierdził że korupcji już
      niema i podpisał się pod rozwiązaniem Rady Etyki (inna sprawa że sama rada to
      była fikcja) Co do meczu Legia - Zagłębie to szkoda komentować w ogóle, bo 2
      lata temu Milan powinen wygrać z Liverpoolem z 7:3 i czy to oznacza że sprzedał
      finał ligi mistrzow ? Takich wyników można mnożyć i mnożyć.
      Ja mam dosyć pana J.T, a swoją drogą ciekaw jestem ile meczów on sprzedał skoro
      tak dobrze zna się na tym procederze ;>
    • Gość: WZL Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:34
      No Time for (L)oosers!!!
      Tomaszewskiego zarzad Zaglebia powinien podac do sadu! TO JEST POMOWIENIE
      Ty sie Janek zajmij robieniem pierogow bo o pilce o ty nie masz pojecia
      Dziekiujemy pilkarzom Zaglebie bo sa najlepsi!
      • Gość: Lothar Prowokacje na forum !! IP: *.zep.com.pl 29.05.07, 10:55
        Tak myślałem, że to zorganizowana akcja kibiców Zagłębia - ten atak na
        Tomaszewskiego. Ale on ma rację, Zagłębie powinno zostać zdegradowane podobnie
        jak Arka i Łęczna za to samo przewinienie. I to niezaleznie od tego kto jest
        mistrzem i niezaleznie od tego czy w uczciwej rywalizacji czy nie.
    • Gość: Warka z Tych Panie Janku daj se na wstrzymanie! IP: 195.117.234.* 29.05.07, 09:34
      Janeczku, nie podniecaj się za bardzo bo Ci żyła pęknie. Trzymaj rękę na pulsie
      i walnij w bęben w odpowiednim momencie. "Pieprzenie" o tym że mogło być 8:1 a
      było 1:2 jest miepotrzebne, podnosi temperaturę, "wywołuje burze bez opadów".
      Wg Twojej I wersji zawinili piłkarze Legii bo byle jak strzelali, w II wersji
      zawinił oczywiście "mundurowy" bo żle gwizdał.

Jak zakończy się śledztwo to pilnuj żeby Lubin wyleciał z I ligii, bo jestem
      także "za". Obecnie Bełchatów jest tylko wicemistrzem i nic poza tym. Nie
      tykajmy moralności w firmie która zajmuje się piłką kopaną.

Bo tytuł najlepiej zdobywa się dobrą grą a w tym przypadku były Prezes, byli
      zawodnicy z dawnej drużyny Lubina im nie przeszkadzali.
      • Gość: lol Ale tu dużo kibiców Zagłębia... IP: *.uml.lodz.pl 29.05.07, 09:39
        Bo się tak burzą, że ktoś prawdę nazwał prawdą :)

Fakt jest faktem i nawet sami piłkarze Zagłębia się przyznawali, że mecze były
        kupowane i co? I nic im nie zrobią, bo KGHM jest firmą publiczną w zarządzie
        której siedzi osoba z PiS. A jak wiadomo PiS swoich nie pozwoli skrzywdzić :/

Co do meczu Legia - Zagłębie popatrzcie na 1 połowę a potem na 2gą. W 1 połowie
        Legia nie dawała najmniejszych szans Zagłębiu. Jednak w przerwie coś się musiało
        stać, ktoś musiał coś powiedzieć i Legia zaczęła grać jak szmaty :/.
        Definitywnie Zagłębie śmierdzi. Koruptorzy powinni być zdegradowani bezwzględnie
        za kupienie awansu do Ekstraklasy. Na co są dowody.

Eot. Dla mnie prawdziwym Mistrzem Polski są gracze GKS'u.
        • Gość: Pablo Re: Ale tu dużo kibiców Zagłębia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:46
          > Eot. Dla mnie prawdziwym Mistrzem Polski są gracze GKS'u.

Tak? Ci sami gracze co prowadzili w tabeli i nie potrafili
          w ostatnich kolejkach zdobyć 2 punktów dających im tytuł
          z grającymi o czapkę gruszek Wisłą, Koroną i Górnikiem Łęczna?
          Nie są mistrzami, bo nie umieli tytułu zdobyć na boisku.
          Nie ostatni mecz decuduje, a trzydzieści parę meczów.
          • Gość: lol Re: Ale tu dużo kibiców Zagłębia... IP: *.uml.lodz.pl 29.05.07, 09:51
            Tutaj to raczej gó..ane Zagłębie na potęgę zaczęło kręcić pod koniec sezonu.
            Patrząc na przekrój całego sezonu GKS było najlepszą drużyną.

Nie zapominajmy, że GKS nie wiadomo czemu z gó..anie grającą Koroną przegrał
            (śmiech na sali w następnej kolejce dostali baty od ŁKS'u!), Zagłębie również
            swój wtedy mecz przegrało (co też było dziwne :P).

A co do Pana Siejewicza to i tak mam zastrzeżenia (bardziej techniczne niż
            osobiste). Ale mniejsza z tym. Może zdegradują Zagłębie bo im się to należy...
            Tylko są w polskiej lidze kluby równe i równiejsze :/
        • Gość: marcin ciekawe którzy? Pewnie głównie M. Ujek... IP: *.chello.pl 29.05.07, 10:02
          To jest prawdziwy i moralny Mistrz Polski, takich bohaterów potrzeba naszej piłce.
          Śmiech na sali, jak wszyscy wychwalają Bełchatów i jadą po Zagłębiu. A dla mnie
          oba te kluby są siebie warte i żaden nie zasłużył na mistrzostwo Polski. Jeden
          parę lat temu kupował na potęgę, a drugi zatrudnia takich ludzi jak wspomniany
          Ujek i jeszcze się tym chwalą, nie widzą żadnego problemu. Szczerze mówiąc nie
          wiem co gorsze.
    • Gość: ^^ Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.wzserwis.pl 29.05.07, 09:39
      "twierdzi człowiek, który zatrzymał Anglię."
      obronił karnego i to jego jedyna zasługa dla polskiej piłki, teraz jANUŚ
      wrocławska szmato lepiej odejdź w cień
    • Gość: znawca Spółka Skarbu Państwa IP: *.skslegal.pl 29.05.07, 09:47
      A kto jest właścicielem więkoszościowym w BOT? Czyżby nie Skarb Państwa? Oj,
      pokrętna ta logika u pana Jana...
    • omcrew Tomaszewski ty mentalny bankrucie 29.05.07, 09:51
      nie rozmieniaj sie na dobre masz swoje miejsce
      w histori polskiej pilki ale skoncz juz pieprzyc jak potluczony
    • herr_pixi Kto da gwarancję, że Janek jest zdrowy na umyśle? 29.05.07, 09:56
      Panie Janku, tak trzymać! Każdy "dwór" ma takiego błazna na jakiego zasługuje.
    • Gość: Rafał Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.magma-net.pl 29.05.07, 10:01
      Ten facet powinien polecieć na marsa i nigdy nie wracać,tak zadufanego i
      zakompleksionego dziada nie można już słuchać,Panie Janie szybko do lekarza może
      jeszcze jest szansa Pana uratować.
    • Gość: Balcer Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: 195.177.83.* 29.05.07, 10:08
      Tomaszewski ty PALANCIE ,Tobie sąd powinien zabronić się wypowiadać na
      jakiekolwiek tematy !
    • Gość: gość Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.class147.petrotel.pl 29.05.07, 10:10
      Toamaszewski to powinien udać się na przymusowe leczenie psychiatryczne. Może i
      miał duże zasługi dla polskiej piłki ale teraz to on nadaje się do leczenia.
    • Gość: kolega maj gupi jasiu IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.07, 10:12
      Jasiu od dawna potrzebuje lekarza.
    • mariuszekc Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! 29.05.07, 10:13
      hahaha czlowiek ktory zatrzymal Anglie...bo Angole trafili w niego 2 razy
      pilka ;p
      Dlaczego Tomaszewski nie potrafi sie ugryzc w jezyk wypowiadajac takie bzdury i
      po co ktokolwiek jeszcze to pokazuje???
    • Gość: fulko Janek wyszedł ale dalej na psychotropach! IP: *.toya.net.pl 29.05.07, 10:17
      A powinni go w kaftan i osadzic na stałe.
      Ja rozumiem stanowisko klauna, ale to jest już męczące...
    • Gość: czarny Oczywiście wszystko było już wiadomo dawno IP: 149.132.185.* 29.05.07, 10:23
      Oczywiście wszystko było już wiadomo dawno o Zagłębiu. Ale pan Jan musiał
      poczekać aż zdobędą mikstrzostwo bo dopiero teraz Jego wypowiedz jest
      odpowiednio kontrowersyjna....
    • Gość: Luzak Lubin Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.05.07, 10:33
      przeciez ten "wielki autorytet moralny polskiej piłki" byl przeciez w jakiej
      komisji pzpnu do spraw korupcji i jakos zadnej afery z udzialem zaglebia nie
      odkryl wiec po co sie teraz udziela. jak byl w komisji to mogl dzialac a nie
      teraz drzec ryja
      • Gość: Lothar Re: Tomaszewski: Zdegradować Zagłębie! IP: *.zep.com.pl 29.05.07, 11:00
        Teraz są dowody, ale dla tak małomiasteczkowego kogoś jak ty to pewnie nie jest
        ważne :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka