ja044 09.08.07, 08:19 podzielcie się ze mną swoim doświadczeniem i wiadomościami na temat providenta. niektórzy twierdzą żę spłacili tylko 2 raty a provident nic nie może im prawnie zrobić. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysz Re: provident! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:35 sama jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaun Re: provident! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:53 nikt nic niewie? Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: provident! 09.08.07, 16:57 Zapomnij. Provident nie jest instytucją bankową, nie masz więc przywilejów związanych z ustawą antylichwiarską, zwłaszcza w zakresie ochrony przed nadmiernym oprocentowaniem. Natomiast mają sporo możliwości w zakresie egzekwowania należności wynikających z kodeksu cywilnego od ciebie. Nie wiem, jak musiałbym być zdesperowany, żeby tam wziąć pożyczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: provident! IP: *.globalconnect.pl 09.08.07, 23:10 ... ja mogę napisać : nie kombinuj tylko spłać co się podjąłeś i już. pyk / czary mary dwa browary ( piszę w czasie kiedy reklama jest dozwolona ) powyżej / uczciwie, dogadałeś pożyczkę , dostałeś - spłacaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: provident! IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 12:30 Zbijam temat "głodnego" bo już nie mogę patrzec niech to już zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś