Dodaj do ulubionych

Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 09:21
Żurek dawaj go do Śląska- to bedzie zestaw Imeh-Olisadebe, coś ala Rasiak-
Niedzielan w czarnej wersji- oczywiście w dobrym tego znaczeniu
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.netis.net.pl 29.05.07, 09:38
      Nich przyjdzie do GKS Jastrzębie swieżo upieczony II ligowiec.Tu będzie miał cisze i spokój i odbuduje forme.W drużynie gra już Witek Wawrzyczek znakomity piłkarz jeszcze dojdzie do nas Olisadebe i będzie super paczka (I liga murowana)
    • Gość: DaKo Re: Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:39
      hehe, właśnie o tym samym pomyślałem - niech ściagną go do Wrocławia, przyda się
      a i spokoju trochę (może) dostanie :)
    • Gość: @dams Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.chello.pl 29.05.07, 09:48
      na roczek do Polski a potem środkowy palec - tak Panie Olisadebe ??

--
      www.kredyt.org.pl
    • Gość: robuś Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: 81.219.116.* 29.05.07, 09:58
      nie możliwe oli zdrowy??? krętacz z niego jakich mało
    • Gość: michal zapraszamy do Lecha Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:05
      Zapraszamy do Lecha Poznań na przyszly sezno - bedziemy zaszczyceni
      • Gość: THOM Re: zapraszamy do Lecha Poznań IP: *.au.poznan.pl 29.05.07, 12:40
        Po co Oli w LECHU? - będzie tylko blokował miejsce innym młodym obiecującym
        zawodnikom i po roku jak będzie miał lepszą ofertę to szybko LECHA oleje -
        potraktuje to jako poczekalnie i promocje swojej osoby, a jak nie będzie mógł
        się załapac na skład to znowu wymyśli kontuzje tak jak to było z reprezentacją
        Polski i znów będzie narzekał. Tylko nie do LECHA !!! Poradzimy sobie i bez
        niego.
    • Gość: didi Brać go do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:21
      chłop się odbuduje i będzie dobrze
    • Gość: Jakub A co tu niszczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:32
      Można jeszcze bardziej?! Leser i arogant.
      • Gość: rusell Re: A co tu niszczyć? IP: *.motorola.com 29.05.07, 10:43
        Ceniłem go, ale chłop zniszczył sobie karierę. Pamiętacie jak był na testach w
        Birmingham, tam też ponoć chciano go zniszczyć, a trener widział że kolo ma
        burdel w kolanach. Zamiast się zoperować i przyłożyć do treningu szedł w
        zaparte. Wielka szkoda tego piłkarza.
    • Gość: thc Re: Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.resetnet.pl 29.05.07, 11:16
      Olisadebe wracaj do Polski, życzę Ci abyś w przyszłym sezonie grał w 1.lidze,
      nie ważne w gruncie rzeczy w jakim klubie ale byś tam grał i strzelał bramki.
      Odbuduj forme i wracaj do reprezentacji. Wchodzisz akurat w najlepszy dla
      piłkarza wiek, 29-31 lat.
    • Gość: y Oby jak najdalej od Polski IP: 80.51.192.* 29.05.07, 11:40
      y
      • Gość: czarny Re: Oby jak najdalej od Polski IP: *.aster.pl 29.05.07, 12:19
        wracaj do naszej Polonii Warszawa. Czekamy !!!
        Dzięki Tobie zdobyliśmy mistrzostwo .
    • Gość: wisnia Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:57
      oli je zajefajny :D dawac go do pomorzanki skórcz :)
    • jaguar666 Olisadebe tylko co to za wizerunek 29.05.07, 13:32
      Oli, ty myślisz, zę ktoś się po ciebie sam zgłosi? No może jakiś beniaminek z Cypru albo przeciętny trzecioligowy klub w Polsce.
    • Gość: woj. Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.dialog.net.pl 29.05.07, 13:41
      Oli ty mule bagienny, ty wizerunku juz dawno niemasz!!
    • Gość: AO OLI OLI co Cie boli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:41
      Oj Oli zawsze byłeś symulantem ciągłe kontuzje w kadrze grać Ci się niechciało
      itd. i co nagle Polska znowu mo cie przyjąć wypad s\do nigerii
    • Gość: Tom Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: 217.154.200.* 29.05.07, 14:11
      Oli nie lam sie - dasz rade! My Polacy zawsze dajemy sobie rade! Reprezenatacja
      czeka na Ciebie!!!
    • onioni Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek 29.05.07, 14:14
      Oli napisał prawdę:
      "jestem już wolnym piłkarzem" :))))))))))

tapety.tapety.glt.pl
    • Gość: turtl Szkoda tego talentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:46
      Oli był chyba najbardziek utalentowanym i jednym z najlepszych polskich graczy z pola w tej dekadzie. Osiągnął sporo, ale mógł więcej.

Szkoda, że zawodnicy o wybitnym talencie ruchowym często padają jego ofiarą. Elastyczność ruchów, niezwykły balans ciała przyspieszają niestety kontuzje kolan czy stóp, które nie są stworzone do takich napięć. Lubańskiego tak straciliśmy tuż przed mundialem w Niemczech, choć do dziś pokutuje mit, że McFarland go znokautował..

Powodzenia Oli. Chcę wierzyć, że jeszcze zabłyśniesz w europejskim futbolu. Ale to co dotąd zrobiłeś w pełni wystarcza do chwały sportowej w Polandii :)
    • Gość: zur szybko zmienia zdanie... IP: *.ver.airbites.pl 29.05.07, 18:18
      pamiętam, że jak grał w panathinaikosie to mówił, że wolałby zakończyć karierę,
      niż wrócić do polskiej ligi.
    • Gość: pi Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.chello.pl 18.11.07, 14:36
      Oli wracaj do kraju!!! Gdzie Cie tam nosi po Grecjach? Twoje miejsce w Polsce. W ojczyznie mozesz jeszcze niezle pograc.
      • Gość: kibic Re: Olisadebe: Chciano zniszczyć mój wizerunek IP: *.os3.kn.pl 18.11.07, 18:16
        Ojczyznę to on ma na kontynencie afrykańskim. Do naszego kraju to on
        już chyba nigdy się nie przywiąże, bo i po co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka