Gość: Tomeczek IP: *.100.192.213.cable.satra.pl 06.06.07, 16:04 Jaki tam uroczy wieczór, ja mam jutro egzamin na który nic nie umiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alec Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo.... IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:07 no w koncu relacja sie zaczela ;) zaspiewajmy wiec niczym Marek T. - do przoooooooooooduuuuuuuuuuu Pooooooooooolskoooooooooo do boju Poooooooooolskooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Szpq i smiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:59 Przed meczem poewidxział coś takiego : ,, Jest godzina 20:30 , a dokładniej 20:25 ’’ Czas oczywiście podany w miesjocwym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Szpq i smiechu warte 06.06.07, 18:46 Siuper! :) Tym razem też wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:16 Z Armenii pochodzą członkowie znanego zespołu "System of a Down", zdobywcy nagrody Grammy oraz MTV Europe Music Awards. Czy w Polsce mamy tak utytułowany zespół?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:21 fajna ta Alie Panikian, pasowałaby do Mody na sukces. A System jest świetny. Porównywalny polski zespół? Myślę, że Boys albo Lubelski full! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 16:38 Nie, nie mamy. My mamy Michała Wiśniewskiego i Dodę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:16 Ciekawe w jakiej formie będzie dziś Pan Dariusz i kto będzie mu towarzyszył na pięknym stadionie w Erewaniu - pewnie Pan Grzesio Mielcarski. W sumie, po co ja się zastanawiam. Szpaku nigdy nie schodzi poniżej pewnego bardzo niskiego poziomu komentowania, więc raczej nie ma się co obawiać - rozrywki nie zabraknie. Jakbym ja nie wyłapał jakiejś genialnej wiązanki słownej Pana Darka to liczę, że ZCzuba.pl mnie poratuje:) P.S.Podobno Darek zmienił fryzurę - na bardzo kontrowersyjną - może ma ktoś jakieś fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
annajedi Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 16:24 Witam witam ZCzubaków, ja co prawda jeszcze w pracy siedzę ale za jakąś godzinkę wychodzę na wolność ;-))) Widzę że dziś ZCzuba podeszło do relacji tradycyjnie i profesjonalnie: jest Miss, jest kuchnia, jest dobrze... Alme wierszykialme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:37 Jeśli dziś wygramy albo przegramy to będą to wyniki historyczne, bo w Armenii do tej pory graliśmy tylko raz i zremisowaliśmy za Engela 1:1 - wtedy czerwona kartka dla Bąka, który prawdopodobnie dziś zagra. A jeśli chodzi o atak - to kto będzie partnerem Sagana? Nie wiem co gorsze - Rasiak czy Żurawski? Społeczeństwo pewnie powie, że Grzesiu, ale Żuraw gra równie tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: 193.118.251.* 06.06.07, 16:38 mam nadzieje, ze to zart jakis- "azerbejdzanczykami, armenczykami"???!!co to ma byc? jesli autor tego artykulu nie zartuje to mam nadzieje, ze moja opinie czyta jego szef i poslucha mojej wzkazowki aby go pozbyc zajecia, ktora najwyrazniej sprawia mu wielka trudnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:41 lotność umysłu i umiejętność rozumienia dowcipów - bezcenne.... musisz mi uwierzyć na słowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:44 rozumiem, ze kolega dzisiaj pierwszy raz kopie zczuba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:56 Oj widze, ze kolega: 1. nie zna poczucia humoru zCzubaków, tak trzymać Panowie. 2. nie słucha "Trójki", dzisiaj w cyklu "Co w mowie piszczy?" zostało wyjaśnione, że określenie "armeńczycy" jest poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin jak już jesteście przy znanych Ormianach IP: *.chello.pl 06.06.07, 16:40 to chyba warto wspomnieć o mistrzu świata Yourim Djorkaeff'ie i przede wszystkim o najlepszym tenisiście świata (przynajmniej dla mnie), Andre Agassim. Obaj są Ormianami z pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Wlasnie Ormianach, kurde nie Ormianczykach! 06.06.07, 16:47 Palanctwo jedne, no! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 16:46 Panowie czuby z czuba, po ostatniej wasze "poPiSowce" chcialbym prosic o zetelna relacje, nie bojkotujcie juz wiecej, nie osmieszajcie sie, poprostu piszcie co sie dzieje na boisku i to wsystko, nikomu nie chce sie czytac waszych fobii jakie macie pod adresem Szaranowicza, to internautow nie interesuje, lecz raz jeszcze powtarzam, zetelna relacja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Prosba do "czubow" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:49 A mi się podoba jak jadą po Szaranowiczu jak po łysej kobyle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 17:13 Gość portalu: Bartek napisał(a): > A mi się podoba jak jadą po Szaranowiczu jak po łysej kobyle ;))) Nie mam nic przeciwko temu, gdyby chociaz dorastali mu do piet, ale oni podczas transmisji beda Polakow bokotowac, dno totalne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Prosba do "czubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:20 chcesz rzetelną relacje to czytaj tę konwencjonalną na gazecie albo przesiądź sie na wp.pl. zczubaki mają inne zadanie do wykonania :D dla niektórych może mniej zrozumiałe:D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 17:30 Gość portalu: and napisał(a): > chcesz rzetelną relacje to czytaj tę konwencjonalną na gazecie albo przesiądź > sie na wp.pl. zczubaki mają inne zadanie do wykonania :D dla niektórych może > mniej zrozumiałe:D Ja sobie bede czytal to na co ja mam ochote i tam gdzie ja mam ochote, bo to ja place zw swoj abonament nie ty kolego, jedynie prosze zeby sie gnoje nie osmieszali jak ostatnio gdy zaczeli bojkotowac grajacych Polakow, jezeli ty jestes takim kibicem jak te glupie czuby, i serce twoje jest z Polska tylko wtedy jak im idzie i wygrywa, to pies ci buzie lizal :)))))))))))))))))))))) Zrozumiales przeslanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em c Re: Prosba do "czubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:37 glupio mi bardzo ze ludzie tacy jak ty czytaja z czuba, jest mi tez glupio z tego powodu ze jest mi glupio bo w sumie nic mnie to nie powinno obchodzic. a bojkot ostatniego meczu byl bardzo adekwatnym komentarzem do tego co dzialo sie sie na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 18:20 Gość portalu: em c napisał(a): > glupio mi bardzo ze ludzie tacy jak ty czytaja z czuba, jest mi tez glupio z te > go powodu ze jest mi glupio bo w sumie nic mnie to nie powinno obchodzic. > > a bojkot ostatniego meczu byl bardzo adekwatnym komentarzem do tego co dzialo s > ie sie na boisku. Tacy ludzie jak ja ? :-O Mi tez jest przykro, ze sa ludzie tacy jak ty, ktorzy wychodza z zalozenia, ze tacy ludzie jak ja itd. Co tu sie klucic, czytam czyba bo czasami mnie ubawia, ale ostatnio mnie ten bojkot najgrzeczniej mowiac, wPiSdzil, poniewaz jak sw, pamieci K.Gorski powiedzial, "nie jest sztuka wygrac jak wszystko ladnie sie uklada, ale wtedy jak nie idzie" czy cos w tym rodzaju, bojkot Polakow byl poprostu zenujaco glupi w moim odczuciu, i co tu dozo mowic, zabolalo mnnie to, pewnie zbyt wrazliwy jestem ;))) Pozdrawiam i zycze Tobie jak i sobie, troszeczke lepszego poziomu "z czuba" ;) No i bania ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ZA POLSKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem kralik102 ty jakis bucowaty 06.06.07, 19:09 Z czuba ma najbardziej atrakcyjne relacje z meczow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Kim Kardashian, ormiańska koleżanka Paris Hilton. IP: *.demon.co.uk 06.06.07, 16:47 "Kim Kardashian, ormiańska koleżanka Paris Hilton. W internecie można znaleźć jej tak zwany sextape. Jednak dopóki serwis zczuba.pl nie jest serwisem limetka.pl nie możemy Wam go pokazać. Na pewno sobie poradzicie." Ja sobie tak poradzilem ze akurat jak mi sie trailer tego otworzyl to moj szef sie pojawil znikad za moimi plecami i dostalem zjebe :). Dziekuje Ci Zczuba.pl :). Prosze teraz za to o piekna relacje i zwyciestwo Polski. Nie wiem co bym bez Was zrobil na obczyznie. W sobote czytalem relacje z telefonu i jak wsiadalem do metra, bylo 0:1. Wysiadam, otwieram przegladarke, a tu 2:1 :D. POLSKA!! PS: A Kim Kardashian jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:48 Jaki wynik typujecie ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:50 0:4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemchess Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.elka.pw.edu.pl 06.06.07, 16:53 nie ma to jak zczuba na wykładzie z ekonomi :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:57 Pyt.1. Jak nazywa się stolica Republiki Armenii - Erewań czy Erywań czy to bez różnicy?:) Pyt.2. Nie wiem czy redakcja serwisu ZCzuba.pl pisząc niektóre skrajnie ironiczne dyrdymały zachowuje się naturalnie czy być może akty te należą do zbioru konwencjonalnych sztuczek ontologicznych odgrzewających tradycyjne paradoksy metafizyczne - prosiłbym o antylapidarną odpowiedź. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Niezbędnik Quentina 06.06.07, 17:02 Czegoś w tym niezbędniku nie rozumiem. Wszyscy, no może prawie, śłusznie piętnujemy głupie zachowanie trzech pseudogwiazdeczek, ale dlaczego zostali oni umieszczeni na tarczy strzeliczej? Czym oni sobie na to zasłużyli, bo wbrew obiegowej opinii strzelanie do czyjeś podobizny jest uznaniem dla tego kogoś, a nie wyrzywaniem się na nim za jego złe czyny? Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 17:03 Prasa, media wszyscy zastanawiają się nad składem Polaków a nikt nawet przez chwilę nie wspomniał nic o składzie Ormian, są jakies niespodzianki w ich "11" ?, zmiany w stosunku do poprzedniego meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgabriel Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.sds.uw.edu.pl 06.06.07, 17:06 Panowie! Zgłaszam zapotrzebowanie na coś z nieśmiertelnych pytań do Radia Erewań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felipe Kłamcy! ;) IP: *.devs.futuro.pl 06.06.07, 17:10 Kłamcy!! W relacji z Kielc wcale nie było o Agassim! Żądam publicznych przeprosin i sprostowania na... ten... antenie?... yyy... ekranie?... A zresztą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 80.68.236.* 06.06.07, 17:13 Za gazeta.pl: "Konferencja prasowa i trening Ormian został utajniony, co jest niezgodne z regulaminem UEFA. Trudno więc ocenić, jaka atmosfera panuje w ekipie Iana Portfielda." Jak wygląda utajniona konferencja prasowa? Zaproszono tylko TV Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
aps stara baba ??? 06.06.07, 17:17 Co to za jakis politycznie niepoprawny age'izm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em c boruc wyglada grubo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:26 powaznie powinien pomyslec o bardziej rygorystycznej diecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzewik murawa IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:28 Nie jest tak źle - już widać, że boisko jest zielone, czyli albo pomalowali kamienie na zielono, albo wysypali minerałami. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mtsk1 Re: Taniec brzucha 06.06.07, 17:26 Dziennikarz z sianem w glowie- taniec z brzuchem. Co to za nowy taniec. Od wiekow tradycyjny taniec wschodu nazywa sie "taniec brzucha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzewik taktyka na jana IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:30 Widać, że szkocki trener Armenii postawił na wszelkich możliwych XXXjanów. Powinni się dobrze między sobą rozumieć. Należy być czujnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 17:32 Ale Szpaku fajnie czytal sklad Armencow: costamdian(albo pian?) gurkopian, mihtarian, spikapian, milipian... przeciez Szpaku to taki jajcarz, mogl powiedziec: hofsepian, mihtarian, azerbejdzan, milipian, kazachstan, turkopian... swoja droga on nawet jak gra liverpool z milanem, to w kace notorycznie widzi np. gattuso, albo w zendenie gerrarda, itd, to ciekawe czy jak mowi nazwiska ormian w trakcie gry, to po prostu czyta z kartki czy jednak sie stara:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzewik Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:35 Przed chwilą, przy faulu na Lewandowskim na wszelki wypadek podał dwa różne nazwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.zamosc.mm.pl 06.06.07, 17:41 szpaku powiedział że bąk ma szanse dołaczyc do żmudy ... gdyby miał zagrać tyle meczów na mundialu co W.Ż. musiałby wystapić na 7 imprezach :), bo polaków stac tylko na 3 mecze na mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxaka Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.compi.net.pl 06.06.07, 17:45 szpakowski rzekl: "Boruc oslepiony zachodzacym sloncem..." taaa... swiecacym mu w plecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 17:47 moze ma oczy dookola glowy ;)a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tworkin Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 213.94.225.* 06.06.07, 17:48 Janisz z radia tez mowil, ze slonce Borucowi swieci w oczy, moze w Armenii sa 2 slonca? ;-) Swoja droga fajnie sie sledzi mecz rownoczesnie zczuba i z radia :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty kwiatek z onetu IP: *.static.adslpremium.ch 06.06.07, 17:49 11 min. - mecz wygląda dokładnie tak samo jak pierwsza konfrontacja tych drużyn - Armeńczycy ograniczają się do rozbijania naszych ataków i szukają długich piłek - trzeba spokojnie czekać na pierwszego gola biało-czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakrzewska Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:49 czuje sie jakbym ogladała mecz 2 ligi [to przez ten stadion], dobrze że Ormianie sie obudzli i przypomnieli sobie ze gramy w piłkę, to pobudziło tez naszych generalnie Nudy!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wygramy Odpowiedz Link Zgłoś