Dodaj do ulubionych

Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo....

IP: *.100.192.213.cable.satra.pl 06.06.07, 16:04
Jaki tam uroczy wieczór, ja mam jutro egzamin na który nic nie umiem ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: alec Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo.... IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:07
      no w koncu relacja sie zaczela ;) zaspiewajmy wiec niczym Marek T. - do
      przoooooooooooduuuuuuuuuuu Pooooooooooolskoooooooooo do boju
      Poooooooooolskooooooo
      • Gość: rrr Szpq i smiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:59
        Przed meczem poewidxział coś takiego : ,, Jest godzina 20:30 , a dokładniej 20:25 ’’

Czas oczywiście podany w miesjocwym czasie
        • tetlian Re: Szpq i smiechu warte 06.06.07, 18:46
          Siuper! :) Tym razem też wygramy.
    • emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:16
      Z Armenii pochodzą członkowie znanego zespołu "System of a Down", zdobywcy
      nagrody Grammy oraz MTV Europe Music Awards. Czy w Polsce mamy tak utytułowany
      zespół??
      • tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:21
        fajna ta Alie Panikian, pasowałaby do Mody na sukces. A System jest świetny.
        Porównywalny polski zespół? Myślę, że Boys albo Lubelski full!
      • Gość: Rio Bravo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 16:38
        Nie, nie mamy. My mamy Michała Wiśniewskiego i Dodę.
    • tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:16
      Ciekawe w jakiej formie będzie dziś Pan Dariusz i kto będzie mu towarzyszył na
      pięknym stadionie w Erewaniu - pewnie Pan Grzesio Mielcarski. W sumie, po co ja
      się zastanawiam. Szpaku nigdy nie schodzi poniżej pewnego bardzo niskiego
      poziomu komentowania, więc raczej nie ma się co obawiać - rozrywki nie
      zabraknie. Jakbym ja nie wyłapał jakiejś genialnej wiązanki słownej Pana Darka
      to liczę, że ZCzuba.pl mnie poratuje:) P.S.Podobno Darek zmienił fryzurę - na
      bardzo kontrowersyjną - może ma ktoś jakieś fotki?
    • annajedi Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 16:24
      Witam witam ZCzubaków, ja co prawda jeszcze w pracy siedzę ale za jakąś
      godzinkę wychodzę na wolność ;-)))
      Widzę że dziś ZCzuba podeszło do relacji tradycyjnie i profesjonalnie: jest
      Miss, jest kuchnia, jest dobrze...
      Alme
      wierszykialme.blox.pl
    • tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:37
      Jeśli dziś wygramy albo przegramy to będą to wyniki historyczne, bo w Armenii
      do tej pory graliśmy tylko raz i zremisowaliśmy za Engela 1:1 - wtedy czerwona
      kartka dla Bąka, który prawdopodobnie dziś zagra. A jeśli chodzi o atak - to
      kto będzie partnerem Sagana? Nie wiem co gorsze - Rasiak czy Żurawski?
      Społeczeństwo pewnie powie, że Grzesiu, ale Żuraw gra równie tragicznie...
    • Gość: przemek Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: 193.118.251.* 06.06.07, 16:38
      mam nadzieje, ze to zart jakis- "azerbejdzanczykami, armenczykami"???!!co to ma
      byc?

jesli autor tego artykulu nie zartuje to mam nadzieje, ze moja opinie czyta
      jego szef i poslucha mojej wzkazowki aby go pozbyc zajecia, ktora najwyrazniej
      sprawia mu wielka trudnosc.
      • Gość: urban Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:41
        lotność umysłu i umiejętność rozumienia dowcipów - bezcenne.... musisz mi
        uwierzyć na słowo....
      • Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:44
        rozumiem, ze kolega dzisiaj pierwszy raz kopie zczuba ;)
      • jaguar666 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:56
        Oj widze, ze kolega:
        1. nie zna poczucia humoru zCzubaków, tak trzymać Panowie.
        2. nie słucha "Trójki", dzisiaj w cyklu "Co w mowie piszczy?" zostało wyjaśnione, że określenie "armeńczycy" jest poprawne.
    • Gość: marcin jak już jesteście przy znanych Ormianach IP: *.chello.pl 06.06.07, 16:40
      to chyba warto wspomnieć o mistrzu świata Yourim Djorkaeff'ie i przede wszystkim
      o najlepszym tenisiście świata (przynajmniej dla mnie), Andre Agassim. Obaj są
      Ormianami z pochodzenia.
      • brezly Wlasnie Ormianach, kurde nie Ormianczykach! 06.06.07, 16:47
        Palanctwo jedne, no!
    • kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 16:46
      Panowie czuby z czuba, po ostatniej wasze "poPiSowce" chcialbym prosic o
      zetelna relacje, nie bojkotujcie juz wiecej, nie osmieszajcie sie, poprostu
      piszcie co sie dzieje na boisku i to wsystko, nikomu nie chce sie czytac
      waszych fobii jakie macie pod adresem Szaranowicza, to internautow nie
      interesuje, lecz raz jeszcze powtarzam, zetelna relacja :)))
      • Gość: Bartek Re: Prosba do "czubow" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:49
        A mi się podoba jak jadą po Szaranowiczu jak po łysej kobyle ;)))
        • kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 17:13
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

> A mi się podoba jak jadą po Szaranowiczu jak po łysej kobyle ;)))

Nie mam nic przeciwko temu, gdyby chociaz dorastali mu do piet, ale oni podczas
          transmisji beda Polakow bokotowac, dno totalne :)))
          • Gość: and Re: Prosba do "czubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:20
            chcesz rzetelną relacje to czytaj tę konwencjonalną na gazecie albo przesiądź
            sie na wp.pl. zczubaki mają inne zadanie do wykonania :D dla niektórych może
            mniej zrozumiałe:D
            • kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 17:30
              Gość portalu: and napisał(a):

> chcesz rzetelną relacje to czytaj tę konwencjonalną na gazecie albo przesiądź
              > sie na wp.pl. zczubaki mają inne zadanie do wykonania :D dla niektórych może
              > mniej zrozumiałe:D

Ja sobie bede czytal to na co ja mam ochote i tam gdzie ja mam ochote, bo to ja
              place zw swoj abonament nie ty kolego, jedynie prosze zeby sie gnoje nie
              osmieszali jak ostatnio gdy zaczeli bojkotowac grajacych Polakow, jezeli ty
              jestes takim kibicem jak te glupie czuby, i serce twoje jest z Polska tylko
              wtedy jak im idzie i wygrywa, to pies ci buzie lizal :))))))))))))))))))))))

Zrozumiales przeslanie ???
              • Gość: em c Re: Prosba do "czubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:37
                glupio mi bardzo ze ludzie tacy jak ty czytaja z czuba, jest mi tez glupio z tego powodu ze jest mi glupio bo w sumie nic mnie to nie powinno obchodzic.

a bojkot ostatniego meczu byl bardzo adekwatnym komentarzem do tego co dzialo sie sie na boisku.
                • kralik111 Re: Prosba do "czubow" 06.06.07, 18:20
                  Gość portalu: em c napisał(a):

> glupio mi bardzo ze ludzie tacy jak ty czytaja z czuba, jest mi tez glupio z
                  te
                  > go powodu ze jest mi glupio bo w sumie nic mnie to nie powinno obchodzic.
                  >
                  > a bojkot ostatniego meczu byl bardzo adekwatnym komentarzem do tego co dzialo
                  s
                  > ie sie na boisku.

Tacy ludzie jak ja ? :-O
                  Mi tez jest przykro, ze sa ludzie tacy jak ty, ktorzy wychodza z zalozenia, ze
                  tacy ludzie jak ja itd.
                  Co tu sie klucic, czytam czyba bo czasami mnie ubawia, ale ostatnio mnie ten
                  bojkot najgrzeczniej mowiac, wPiSdzil, poniewaz jak sw, pamieci K.Gorski
                  powiedzial, "nie jest sztuka wygrac jak wszystko ladnie sie uklada, ale wtedy
                  jak nie idzie" czy cos w tym rodzaju, bojkot Polakow byl poprostu zenujaco
                  glupi w moim odczuciu, i co tu dozo mowic, zabolalo mnnie to, pewnie zbyt
                  wrazliwy jestem ;)))

Pozdrawiam i zycze Tobie jak i sobie, troszeczke lepszego poziomu "z czuba" ;)

No i bania ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  ZA POLSKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • mohery_sterowane_radyjem kralik102 ty jakis bucowaty 06.06.07, 19:09
                    Z czuba ma najbardziej atrakcyjne relacje z meczow !
    • Gość: cwir Kim Kardashian, ormiańska koleżanka Paris Hilton. IP: *.demon.co.uk 06.06.07, 16:47
      "Kim Kardashian, ormiańska koleżanka Paris Hilton. W internecie można znaleźć
      jej tak zwany sextape. Jednak dopóki serwis zczuba.pl nie jest serwisem
      limetka.pl nie możemy Wam go pokazać. Na pewno sobie poradzicie."

Ja sobie tak poradzilem ze akurat jak mi sie trailer tego otworzyl to moj szef
      sie pojawil znikad za moimi plecami i dostalem zjebe :). Dziekuje Ci Zczuba.pl :).
      Prosze teraz za to o piekna relacje i zwyciestwo Polski. Nie wiem co bym bez Was
      zrobil na obczyznie. W sobote czytalem relacje z telefonu i jak wsiadalem do
      metra, bylo 0:1. Wysiadam, otwieram przegladarke, a tu 2:1 :D. POLSKA!!

PS: A Kim Kardashian jest dobra :)
    • Gość: Bartek Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:48
      Jaki wynik typujecie ??? :)
      • Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 16:50
        0:4
      • Gość: zg Mój typ: 3:1 dla PL :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:53
        .
    • Gość: przemchess Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.elka.pw.edu.pl 06.06.07, 16:53
      nie ma to jak zczuba na wykładzie z ekonomi :D:D:D
    • tomas86 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 16:57
      Pyt.1. Jak nazywa się stolica Republiki Armenii - Erewań czy Erywań czy to bez
      różnicy?:)
      Pyt.2. Nie wiem czy redakcja serwisu ZCzuba.pl pisząc niektóre skrajnie
      ironiczne dyrdymały zachowuje się naturalnie czy być może akty te należą do
      zbioru konwencjonalnych sztuczek ontologicznych odgrzewających tradycyjne
      paradoksy metafizyczne - prosiłbym o antylapidarną odpowiedź.
      Pozdrawiam:)
    • jaguar666 Niezbędnik Quentina 06.06.07, 17:02
      Czegoś w tym niezbędniku nie rozumiem. Wszyscy, no może prawie, śłusznie piętnujemy głupie zachowanie trzech pseudogwiazdeczek, ale dlaczego zostali oni umieszczeni na tarczy strzeliczej? Czym oni sobie na to zasłużyli, bo wbrew obiegowej opinii strzelanie do czyjeś podobizny jest uznaniem dla tego kogoś, a nie wyrzywaniem się na nim za jego złe czyny?
    • emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 17:03
      Prasa, media wszyscy zastanawiają się nad składem Polaków a nikt nawet przez
      chwilę nie wspomniał nic o składzie Ormian, są jakies niespodzianki w ich "11" ?,
      zmiany w stosunku do poprzedniego meczu?
    • Gość: michalgabriel Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.sds.uw.edu.pl 06.06.07, 17:06
      Panowie!
      Zgłaszam zapotrzebowanie na coś z nieśmiertelnych pytań do Radia Erewań ;)
    • Gość: Felipe Kłamcy! ;) IP: *.devs.futuro.pl 06.06.07, 17:10
      Kłamcy!! W relacji z Kielc wcale nie było o Agassim! Żądam publicznych
      przeprosin i sprostowania na... ten... antenie?... yyy... ekranie?... A
      zresztą... ;)
    • Gość: PolskiCukier Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 80.68.236.* 06.06.07, 17:13
      Za gazeta.pl: "Konferencja prasowa i trening Ormian został utajniony, co jest
      niezgodne z regulaminem UEFA. Trudno więc ocenić, jaka atmosfera panuje w
      ekipie Iana Portfielda."
      Jak wygląda utajniona konferencja prasowa? Zaproszono tylko TV Trwam?
    • aps stara baba ??? 06.06.07, 17:17
      Co to za jakis politycznie niepoprawny age'izm???
    • Gość: em c boruc wyglada grubo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:26
      powaznie powinien pomyslec o bardziej rygorystycznej diecie...
      • Gość: trzewik murawa IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:28
        Nie jest tak źle - już widać, że boisko jest zielone, czyli albo pomalowali kamienie na zielono, albo wysypali minerałami. Fajnie.
    • mtsk1 Re: Taniec brzucha 06.06.07, 17:26
      Dziennikarz z sianem w glowie- taniec z brzuchem.
      Co to za nowy taniec.
      Od wiekow tradycyjny taniec wschodu nazywa sie "taniec brzucha"
    • Gość: trzewik taktyka na jana IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:30
      Widać, że szkocki trener Armenii postawił na wszelkich możliwych XXXjanów. Powinni się dobrze między sobą rozumieć. Należy być czujnym.
    • Gość: Larry Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 17:32
      Ale Szpaku fajnie czytal sklad Armencow: costamdian(albo pian?) gurkopian,
      mihtarian, spikapian, milipian... przeciez Szpaku to taki jajcarz, mogl
      powiedziec: hofsepian, mihtarian, azerbejdzan, milipian, kazachstan,
      turkopian... swoja droga on nawet jak gra liverpool z milanem, to w kace
      notorycznie widzi np. gattuso, albo w zendenie gerrarda, itd, to ciekawe czy
      jak mowi nazwiska ormian w trakcie gry, to po prostu czyta z kartki czy jednak
      sie stara:-)
      • Gość: trzewik Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:35
        Przed chwilą, przy faulu na Lewandowskim na wszelki wypadek podał dwa różne nazwiska :)
      • Gość: misiek Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.zamosc.mm.pl 06.06.07, 17:41
        szpaku powiedział że bąk ma szanse dołaczyc do żmudy ... gdyby miał zagrać tyle
        meczów na mundialu co W.Ż. musiałby wystapić na 7 imprezach :), bo polaków stac
        tylko na 3 mecze na mistrzostwach
        • Gość: maxaka Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.compi.net.pl 06.06.07, 17:45
          szpakowski rzekl:

"Boruc oslepiony zachodzacym sloncem..."

taaa... swiecacym mu w plecy :)
          • Gość: alec Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 17:47
            moze ma oczy dookola glowy ;)a
          • Gość: Tworkin Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 213.94.225.* 06.06.07, 17:48
            Janisz z radia tez mowil, ze slonce Borucowi swieci w oczy, moze w Armenii sa 2
            slonca? ;-)
            Swoja droga fajnie sie sledzi mecz rownoczesnie zczuba i z radia :-D.
    • Gość: berkowaty kwiatek z onetu IP: *.static.adslpremium.ch 06.06.07, 17:49
      11 min. - mecz wygląda dokładnie tak samo jak pierwsza konfrontacja tych drużyn
      - Armeńczycy ograniczają się do rozbijania naszych ataków i szukają długich
      piłek - trzeba spokojnie czekać na pierwszego gola biało-czerwonych
    • Gość: Zakrzewska Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:49
      czuje sie jakbym ogladała mecz 2 ligi [to przez ten stadion], dobrze że
      Ormianie sie obudzli i przypomnieli sobie ze gramy w piłkę, to pobudziło tez
      naszych generalnie Nudy!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wygramy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka