Gość: Orest IP: *.dolsat.pl 13.06.07, 13:57 i bardzo dobrze bulwa!! ;)) zeby se *@#$ zlamany nie myslal, ze mu wszystko wolno! A Lenczyk to juz klasyka "pie*dolnij na Dawidka" :DDD www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zat4ra "Mówiłem, do siebie!" 13.06.07, 18:25 Po ch.. ten przecinek w srodku? Lamie sens zdania, to belkot. Wiem, czepiam sie drobiazgu, ale zbyt czesto cos podobnego widze i pojac przyczyn nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delikatny to czesc jego kultury! wy rasisci! IP: *.dyn.iinet.net.au 13.06.07, 22:22 czepiaja sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: to czesc jego kultury! wy rasisci! IP: *.bois.qwest.net 13.06.07, 22:55 wprowadzic to i w Polsce!!! a zaczac od pilkarzy trenerow i tak tak kibicow tez. Bog czlowieka nie stworzyl ze "smrodem" w ustach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: to czesc jego kultury! wy rasisci! IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.06.07, 23:18 Zacznijmy od tego, że Bóg człowieka nie stworzył. Tylko oszołomy wierzą w ten bełkot wpajany im od najmłodszych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzacy oszolom ty sobie nie wierz a wierzacych ostaw w spokoju IP: 210.215.116.* 13.06.07, 23:52 jak ktos juz celnie zauwazyl dlaczego tym ateistom tak bardzo przeszkadza to ze ja wierze??? Odpowiedz Link Zgłoś