Gość: urbanator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:00 exodus - movement of jah people Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arthur.shwarz Re: Golański: W Lazio nie miałbym kompleksów 22.06.07, 10:39 lubiłem Armię, dopóki się nie nawrócili - moim zdaniem stracili muzycznie Bob Marley - klasyka! Szkoda, że tak rzadko mozna posłuchac w radiu wspomnianych wyżej, albo np. Brygadę Kryzys, Izrael (Can you see Jah love:-) itp. Była tez kiedyś w Wa-Wie lista Z-Rock 50 - prowadził Robert Kilen "prosto z Los Angeles". To było coś! Dużo hard rocka, grunge itp. Szkoda, ze nie ma tego, kasa, kasa, liczby! Czemu kasa przysłania prezesom/dziennikarzom oczy i wszędzie słychac tylko umc, umc albo jakieś popowe gnioty? Czasem się mówi: pokaż jakiej muzyki słuchasz, a powiem ci jakim jesteś człowiekiem. Czy to znaczy, że w Polsce ludzie już do reszty zbaranieli i słuchają tylko tego, co większość? Mniej komercyjne stacje nie mają szans się przebić, chociaż tez puszczają fajna muzę. I tez szkoda. radiopolska.pl/portal/article.php?story=20041206210902102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_golanski@o2.pl Re: Golański: W Lazio nie miałbym kompleksów IP: *.lan.altkom.pl 22.06.07, 10:54 no jak możecie?? przecież to jest artykuł o mnie! dlaczego wypisujecie jakieś bzdury o jakiś guwnianych kapelkach ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
arthur.shwarz Re: Golański: W Lazio nie miałbym kompleksów 22.06.07, 14:56 no bardzo nam przykro Pawełku a z drugiej strony biedaku widać nie znasz ani jednej z nich tych kapel słuchali fajni ludzie sądząc po składni i błędach pewnie nie byłeś jeszcze na świecie kiedy te kapele grały (nie wspominjąc o Bobie xD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekkwr [...] IP: 62.87.136.* 22.06.07, 10:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Lazio????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:44 A włoski znasz tepaku??? Ucz sie go jak chcesz tam zrobic kariere, inaczej bedzie na 100% grzanie ławy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boromirr Re: Lazio????? 22.06.07, 12:18 Cóż. Moim zdaniem żaden Polak nie powinien grać w Lazio. Gdybym był piłkarzem, to choćby nie wiem jakie pieniądze mi dawali, nie grałbym w tym skrajnie faszystowskim klubie, którego kibice cieszą się po strzeleniu gola Sieg Hail. Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Nie wiem czy to dobre rozwiązanie 22.06.07, 12:50 Raczej ława pewna, a to mu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Golański: W Lazio nie miałbym kompleksów IP: *.bagu.cable.ntl.com 24.06.07, 01:58 www.voteyourteam.com/Europe/Poland/Korona-Kielce.aspx glosuj na koronke kibicu co godzinke Odpowiedz Link Zgłoś