Dodaj do ulubionych

Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:37
Wojtka Szczęsnego miałem okazję poznać osobiście, na pierwszy rzut oka to naprawdę świetny człowiek, ale myśli że pozjadał wszystkie rozumy i że jest największą gwiazdą, ale rozmawia się z nim przyjaźnie...

Obserwuj wątek
    • Gość: Menedzer5 Przede wszystkim zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:37
      Przede wszystkim zespół... już widać, że Beenhakker go tworzy ;)
      • tetlian Re: Przede wszystkim zespół 25.06.07, 19:03
        A Mlodziech Wcheszpolska?
    • Gość: wujo Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:38
      Jak zwykle w Wyborczej hagiografia Beenhakkera. Miałem nadzieję, że przeczytam
      coś sensownego o młodzieżówce ale nic z tego.
    • Gość: ja transmisja w tv IP: 82.160.70.* 25.06.07, 16:40
      bedzie gdzieś transmisja z tych rozrywek??
      • Gość: NATALIA Re: transmisja w tv IP: *.tvgawex.pl 25.06.07, 16:41
        tvp2
        • Gość: obywatel x Re: transmisja w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:43
          a kiedy konkretnie wiecie? Dzień i godzina. Wiem wiem jestem bezczelny:):) Z
          góry dziękuję;)
          • Gość: piotrek sobota, 30czerw, 20.00, tvp2 IP: *.acn.waw.pl 25.06.07, 16:52
            polska-brazylia
          • Gość: marcy Niech sobie Korzym z Gosickim i Marciniakiem... IP: *.devs.futuro.pl 25.06.07, 16:55
            ...popatrza co ich ominęło.
            Gwiazdeczki zmęczone sezonem wolały wyjechać pod palmy badź szykowac się do sezonu w kraju niż grac dla narodowej reprezentacji. Szmaciarstwo pierwszej klasy. Wstyd. I oby juz pies z kulawa nogą o nich nie pamiętał...
            • Gość: sąsiad Re: Niech sobie Korzym z Gosickim i Marciniakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:01
              w pełni zgadzam się z przedmówcą. Przecież gra w reprezentacji to zaszczyt a
              nie obowiązek!!!
              • Gość: gość Re: Niech sobie Korzym z Gosickim i Marciniakiem. IP: *.76.classcom.pl 26.06.07, 00:52
                A niech sobie grają w swojej Legii, jak im tam dobrze. Nikt ich prosił nie będzie.
          • Gość: ksa Re: transmisja w tv IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.07, 00:52
            30 czdrwca pol bra o godzinie 20 30
      • Gość: tol Re: transmisja w tv IP: *.dialup.mindspring.com 25.06.07, 21:55
        Harmonogramy meczów, grupy i wyniki na żywo znajdziesz po hasłem: U-20 World
        Championship 2007 Liwe. Jest też bardzo prawdopodobne, że darmowa transmisja
        będzie na niektórych stacjach www.tv4all.com, krajów biorących udział w gravch.
        Dodatkowo w USA i Meksyku będzie transmisja w Globovision Telefutura/Telemundo
        i ESPN
    • Gość: sąsiad Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:41
      Liczę na jakiś sukces naszych chłopaków.Mam przeczucie że mogą sprawić
      niespodziankę;). Czy ktoś wie gdzie i czy mozna glądać te mecze w tv?
    • Gość: puchatek Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: 194.134.2.* 25.06.07, 16:44
      czy ktos wie jakie stacje beda pokazywaly te mistrzostwa?
      • wiseman_said wujo ma rację 25.06.07, 16:48
        Artykuł o młodzieżówce.
        Benh. byl tu, dla Benh. każdy się stara, Benh. pierdnął, Benh. krzyknął.
        Napiszcie o piłkarzach, sztabie szkoleniowym (tym prawdziwym).
        Bełkoczecie tylko o Benh.
        Cudze chwalicie swego nie znacie.
        • skrot.myslowy jesli to ma przysnieść efekty to czemu nie? 25.06.07, 17:31
          A potrafisz sobie wyobrazić Janosika czy Jurka "Ego jak Pałac Kultury" Engela
          zeby w ten sposób sie zaangażował??? (bez wystawiania za to faktur na koszt PZPN!!!)

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji - widocznie ograniczony jestem.
          (Taki duży miś o bardzo małym rozumku)

To że Ben sie angażuje chyba jak najlepiej o nim świadczy. To że piłkarze będą
          dawać z siebie 120% możliwości to chyba dobrze...

Wiec z czym masz problem?
          • Gość: molo Re: jesli to ma przysnieść efekty to czemu nie? IP: *.chello.pl 25.06.07, 17:46
            zgadzam sie!
            zupełnie nie wiem dlaczego "jeździcie" po benhakerze?
            pomstwacie sie na chwile w podobnej sytuacji- to wy jestescie terenerem dajmy na to słowacji. jestescie polakami a mimo to angażujecie się w rozwój piłki innego kraju. dla mnie leo jest bardzo pozytywnym człowiekiem, nie wiem czy wkładałbym tyle serca w rozwój futbolu innego kraju.
            pomyślcie zanim napiszecie:)
            pozdrawiam
            • Gość: wujo Re: jesli to ma przysnieść efekty to czemu nie? IP: *.chello.pl 25.06.07, 19:52
              Kto tu jeździ po Leo? Mnie wkurza tylko brak obiektywizmu Wyborczej wobec jego
              osoby. Wyborcza promowała od lat szkoleniowca zagranicznego i gdy słowo stało
              się ciałem robi wszystko żeby wyszło na ich. Rzetelnego dziennikarstwa nie ma w
              tym za grosz.

Ja Beenhakkera ocenię po eliminacjach. Na razie był świetny mecz z Portugalią,
              niezły z Belgią oraz totalna kompromitacje z Finlandią i Armenią, które nie
              zdarzyły się jego poprzednikom. Co do angażowania się w prace młodzieżówki, to z
              tego co pamiętam zarabia co najmniej dwa razy więcej niż Janas czy Engel, korona
              więc mu z głowy nie spadnie, gdy w martwym sezonie posiedzi parę dni na
              zgrupowaniu młodych.
              • Gość: skrot.myslowy >>> Do wujo IP: *.crowley.pl 25.06.07, 22:21
                Gość portalu: wujo napisał(a):

> Kto tu jeździ po Leo? Mnie wkurza tylko brak obiektywizmu Wyborczej wobec jego
                > osoby. Wyborcza promowała od lat szkoleniowca zagranicznego i gdy słowo stało
                > się ciałem robi wszystko żeby wyszło na ich. Rzetelnego dziennikarstwa nie ma
                > w tym za grosz.

No i gdzie ten brak obiektywizmu bo nie moge go dostrzec w twej wypowiedzi. GW
                promowała szkoleniowca z zagranicy przy aprobacie większości społeczeństwa -
                poza tym nie tylko GW wiec czepianie sie jest tendencyjne. A zresztą czy
                naprawde nie dostrzegasz róznicy w jakości pracy????

Podejscie do piłkarzy, atmosfera, jawność,obiektywizm, przejrzystość, brak
                nadęcia czy ułańskiego hurraoptymizmu. Czy nie dostrzegasz różnicy w podejściu
                zawodników do kadry teraz i kadencję czy dwie temu???

Czy naprawdę sądzisz że polska myśl szkoleniowa ma nadal coś do zaoferowania?
                Czy uważasz że przypadki Piechniczka i Wójcika (oba w Hiszpanii zresztą) są
                jakimś niepodważalnym argumentem? A nie czasem wyjątkami potwierdzającymi
                regułę? (gdzie jest i co osiągnęła srebrna drużyna z Barcelony? a spójrz na
                osiągniećia ich rówieśników z innych krajów)

> Na razie był świetny mecz z Portugalią,
                > niezły z Belgią oraz totalna kompromitacje z Finlandią i Armenią, które nie
                > zdarzyły się jego poprzednikom.

Przypomnij sobie że mecz z Finlandią grał skład pozostawiony w spadku po
                poprzednim selekcjonerze. Ilu graczy z podstawowej jedenastki z tamtego meczu
                gra obecnie w niej?
                Wypominanie wpadek na początku prowadzenia kadry jest znowu objawem
                tendencyjności. Bo czy innym (czyt. Tytanom Intelektu Polskiej Myśli
                Szkoleniowej) się nie zdarzało???
                Tak naprawde jedyną wpadką jak do tej pory jest mecz z Armenią. JEDYNĄ!!!
                Dlatego sceptycyzm bijący z twych postów przeczy temu co napisałeś:

> Ja Beenhakkera ocenię po eliminacjach.

Jeśli tak to skąd te wpisy na forum już teraz??? Wiem jestem tendencyjny i się
                czepiam. Widzisz jak łatwo wpaść w tę pułapkę...

> Co do angażowania się w prace młodzieżówki, to z tego co pamiętam zarabia
                > co najmniej dwa razy więcej niż Janas czy Engel, korona więc mu z głowy
                > nie spadnie, gdy w martwym sezonie posiedzi parę dni na zgrupowaniu młodych.

Po pierwsze czy NAPRAWDE uważasz że to TYLKO kwestia pieniędzy??? Jeśli tak to
                wybacz ale nie reprezentujesz odpowiedniego poziomu intelektualnego do dalszego
                prowadzenia tej dyskusji. (Tu prosze przeanalizowac ostatnie zdanie zanim
                zdecydujesz się na komentarz)
                Po drugie z twej wypowiedzi wynika iż w takim razie Engelowi i Janasowi korona z
                głowy by spadła :-))) Czyli wyszło na moje.
                Po trzecie czy naprawde nie dostrzegasz tego że dla Leo posada trenera repry nie
                jest celem samym w sobie i zaspokojeniem swoich ambicji (jak wielu jego
                poprzedników z "TEJ Ziemi"). Czy uważasz że Leo traktuje to stanowisko jako
                kolejna posadę, maszynkę do zarobienia paru euro? Czy nie widzisz że on kocha
                ten sport i CHCE COś WRESZCIE ZROBIć Z POLSKą PIłKą???? JEMU ZALEŻY
                On z kadrą młodzieżową nie siedzi dlatego że mu płacą, dlatego że "czuje ze
                musi/że wypada", dlatego że chce czuc się ważny. To jest prawdziwy belfer z
                powołania który chce jak największej liczbie osób przekazać swoją wiedzę. W
                swoim życiu spotkałem kilku takich nauczycieli więc potrafie poznać się na
                takich ludziach. Jeśli takich nie spotkałes to.... nie dziwię sie ze nie
                wierzysz w ich istnienie. Przemyśl to.

Pozdrawiam
                p.s. Trenera nie powinno rozliczać się TYLKO z wyników ale z pracy jaką wykonał
                między meczami.
                • Gość: wujo Re: >>> Do wujo IP: *.chello.pl 25.06.07, 23:43
                  Chyba odezwał się sam redaktor Wyborczej. Miło mi:).

Nie będę odnosił się do pojedynczych zdań i wykazywał w nich sprzeczności, bądź
                  braku logiki, bo takie dyskusje to sztuka dla sztuki i puste udowadnianie swojej
                  rzekomej racji.

Pisząc to co pisałem nie mam na celu krytyki Beenhakkera i jego pracy, a
                  sugerowanie mi tego jest czystą demamgogią. Jak wiadomo jeżeli ktoś napisze
                  cokolwiek negatywnego o Beenhakkerze, to jest bez wątpienia zwolennikiem
                  polskiej myśli szkoleniowej. Podobnie jak krytyka rządów PiSu jest według tej
                  partii oczywistym dowodem na obronę układu niszczącego Polskę.

Cieszę się, że naszą radosną reprę trenuje obcokrajowiec, ale śmieszy mnie
                  totalny bezkrytycyzm w ocenie jego pracy. Powołujesz się na mecz z Finlandią? W
                  porządku, ale czy światowej klasy i genialny według was szkoleniowiec powinien
                  wystawić w takim meczu nie grajacych w swoich klubach i będących w totalnym
                  bezformiu zawodników jak choćby Frankowski i Szymkowiak? Każdy kto choć odrobinę
                  obserwował reprezentację za schyłkowego Janasa doskonale wiedział, że większosć
                  zawodników, która wybiegła na murawę w Bydgoszczy nie powinna grać w tak ważnym
                  meczu. Leo tego nie wiedział i efekty były jakie były. To jednak można
                  przeboleć. Najbardziej irytuje jednak brak jakiejkolwiek trzeźwej oceny sytuacji
                  odnośnie gry kadry w tym roku. Reprezentacja nie zagrała choćby jednego
                  dobrego meczu, skompromitowała się w Armenii (żaden trener naszej reprezentacji
                  nie przegrał z takimi słabeuszami w eliminacjach), a Leo traktowany jest jak
                  święta krowa. Nie chodzi tutaj o nawoływanie do dymisji trenera (tak jak
                  zrobiliście po MŚ w 2002 i dostaliście Bońka) ale o rzeczową krytykę, która
                  chyba nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Przecież jeżeli Beenhakker jest
                  profesjonalistą to nie tylko się nie obrazi, ale wręcz podejmie merytoryczną
                  dyskusję.

Kończąc jeszcze o kadrze młodzieżowej. Jeżeli mamy ponoć świetną drużynę (w co
                  wątpię), to czytając o niej miałem nadzieję dowiedzieć się coś o ludziach,
                  którzy zebrali tych chłopaków razem, a nie przede wszystkim o tym, że Leo
                  pojawił się na zgrupowaniu. WOW!
                  • Gość: skrot.myslowy Re: >>> Do wujo IP: *.crowley.pl 26.06.07, 11:47
                    >>> Chyba odezwał się sam redaktor Wyborczej. Miło mi:).

Szczerze mówiąc nigdy nie marzyłem o tak dobrej posadzie. Chyba brak mi ambicji
                    ;-))) Nie mam nic wspólnego z szeroko pojętym dziennikarstwem. Zwykły kibic
                    jestem...

Cieszę się że dyskusja przebiega w tak miłej atmosferze. Patrząc na zbyt liczne
                    przykłady na wszelkich forach, jest to przyjemna odmiana.

> Jak wiadomo jeżeli ktoś napisze cokolwiek negatywnego o Beenhakkerze,
                    > to jest bez wątpienia zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej.

Niestety przykładów tego typu jest aż nadto i w zasadzie stały sie synonimami,
                    więc jeśli nie jest tak w tym przypadku to z góry przepraszam za uogólnienie,
                    ale (tu wrzuce kamyczek do ogródka) jeśli wypisuje się teksty o "dwa razy
                    wyższej pensji i niespadaniu korony" to jest to co najmniej prowokacyjne. A
                    niechęć(?) do dostrzeżenie pozytywów zaangażowania się w kadrę młodzieżowa (w
                    kontekście nic-nierobienia przez poprzedników) jest co najmniej zastanawiające.

> Powołujesz się na mecz z Finlandią?

Nie. To TY powołałes sie na ten mecz a ja sie tylko do tego odniosłem.

> ale czy światowej klasy i genialny według was szkoleniowiec powinien
                    > wystawić w takim meczu nie grajacych w swoich klubach i będących w totalnym
                    > bezformiu zawodników jak choćby Frankowski i Szymkowiak?
                    > Każdy kto choć odrobinę obserwował reprezentację za schyłkowego Janasa
                    > doskonale wiedział, że większosć zawodników, która wybiegła na murawę
                    > w Bydgoszczy nie powinna grać w tak ważnym meczu.
                    > Leo tego nie wiedział i efekty były jakie były.

1. Potwierdzasz tezę że w Polsce jest 38mln trenerów kadry narodowej a
                    szkoleniowcem zostaje akurat ten który najmniej się na tym zna zostaje ;-))))
                    Wybacz tą lekką złośliwość ale tak brzmi twa wypowiedz
                    2. Mądry Polak po szkodzie. Od zawsze tak było że po przegranym meczu każdy wie
                    co trener powinen był zrobic.
                    3. Sam Leo powiedział że nikogo nie skreśla i na początku pracy każdy ze starej
                    kadry dostaje w pierwszych meczach sznase. Dlaczego ma zakładać że wszyscy
                    kadrowicze poprzednika się nie nadają (jest to moim zdaniem okazanie szacunku i
                    poprzedniemu trenerowi, i wszystkim reprezentantom który dostał w spadku)?
                    4. Zresztą kogo miał powołać? (przypomnij sobie który to był mecz kadry pod
                    wodzą Leo) Ile miał czasu by poobserwować ligę? A zgranie zawodników? Wyobraź
                    sobie że obejmujesz kadrę Dubaju, Egiptu, czy Chile: kogo powołasz na pierwsze
                    zgrupowania???

> Najbardziej irytuje jednak brak jakiejkolwiek trzeźwej oceny sytuacji
                    > odnośnie gry kadry w tym roku. Reprezentacja nie zagrała choćby jednego
                    > dobrego meczu,

Zgadzam sie że brak tego polotu z końca poprzedniego roku. I coś zgrzyta (zbyt
                    duże przywiązanie do zawodników? ale który trener tego nie robi?), ale dopóki są
                    wyniki, nikt nie bedzie zwalniał trenera za sam styl.
                    Podejrzewam że Leo też dostrzega ten problem (m. in. starzy piłkarze się
                    wypalają) stąd również jego obecnośc na zgrupowaniu młodzieżówki

> skompromitowała się w Armenii (żaden trener naszej
                    > reprezentacji nie przegrał z takimi słabeuszami w eliminacjach)

I co z tego że nie przegrał, ale żaden nasz trener reprezentacji nie awansował
                    do finałów ME. Czy mamy się podniecać statystyką wygranych z Armenią czy
                    Azerbejdżanem???
                    Tak naprawdę na ocenę skutków porażki z Armenią należy poczekać do następnego
                    meczu. Kto wie (im mam taką nadzieję) może ta kompromitacja podziała
                    mobilizacyjnie i chlopaki przywiozą punkty z gorących terenów Finlandii, Serbii
                    czy może Portugalii? Wtedy nikt nie będzie pamiętał o tym wypadku przy pracy. A
                    nawiasem mówiąc lepiej wygrac jeden mecz i jeden przegrać, niż oba zremisować
                    (czyli zgodnie z twoim oczekiwaniem nigdy nie przegrac z takimi zespołami :-P)

>, a Leo traktowany jest jak święta krowa.

Przyznaję, że obdarzam Leo wielkim kredytem zaufania (i nie tylko ja), nie za to
                    że jest z zagranicy, nie za to że prowadzimy w tabeli, ale za całą otoczkę wokół
                    reprezentacji. Za to co mówi, co robi, za jego filozofię futbolu. Co wcale nie
                    znaczy że nie byłem zły po meczu z Armenią. Ale czym innym jest konstruktywna
                    krytyka wytknięcie błędów merytorycznych a czym innym jest krytykanctwo
                    zwolenników PMŚ. Zresztą Chyba trener wie jakie błedy zostały popełnione w tym
                    meczu. Jednoznancznie będzie można ocenić ten mecz gdy się okaże zę (odpukać) do
                    awansu zabrakło 3 pkt.

> Nie chodzi tutaj o nawoływanie do dymisji trenera (tak jak
                    > zrobiliście po MŚ w 2002 i dostaliście Bońka) ale o rzeczową krytykę, która
                    > chyba nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Przecież jeżeli Beenhakker jest
                    > profesjonalistą to nie tylko się nie obrazi, ale wręcz podejmie merytoryczną
                    > dyskusję.

Zgadzam się pod warunkiem że dyskusja bedzie MERYTORYCZNA. Nie jest to jakaś
                    osobista aluzja tylko uwaga o charakterze ogólnym. Często wypowiadają się o
                    pracy selekcjonera tacy laicy jak ja (tak przyznaję się jestem laikiem bo nie
                    znam sie na profesjonalnym prowadzeniu drużyny), którzy uważają że pozjadali
                    wszystkie rozumy. Inna rzecz to czas kiedy podejmowane są próby dyskusjiz
                    trenerem. Zwykle jest to czas gdy jest to ostatnia rzacz jaką powinien robic
                    trener. A krótka konferencja prasowa po meczu nie jest od długie rzeczowej
                    dyskusji. Podobnie dyskusja za pomocą prasy. Leo organizował spotkaniaz
                    trenerami. Czemu tam nie pojawiają siejego adwersarze ze swoimi wątliwościami???
                    Gdzie wtedy są???

> to czytając o niej miałem nadzieję dowiedzieć się coś o ludziach,
                    > którzy zebrali tych chłopaków razem, a nie przede wszystkim o tym, że Leo
                    > pojawił się na zgrupowaniu

Zawsze możesz napisać do działu sportowego GW i zasugerować opracowanie SKARBU
                    KIBICA z tej okazji. Piszę szczerze bez złośliwości. Ale po co od razu tę
                    frustrację wylewać na Leo? Czy on odpowiada za to co jest tu publikowane?

Pozdrawiam
        • Gość: Kirith Re: wujo ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:46
          Problem w tym wiseman, że swoje znamy bardzo dobrze. I dlatego cudze chwalimy...
          Pozdrawiam
    • Gość: Kinoman To Globisz już nie jest aktorem ? IP: *.net.autocom.pl 25.06.07, 16:55
      Od kiedy ? Bo nie wierzę, że udaje mu sie godzić te dwa zajęcia.
    • Gość: zenek Taką młodzieżówkę już Polska miała. Przypomnę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.07, 17:17
      olimpiadę w Barcelonie. I co z tego wyszło? Po polsku wyszło... wszystko
      zmarnowano i jako taką dorosłą reprezentację mamy dopiero teraz. Z tej
      młodzieżówki też nic nie będzie na przyszłość.
    • Gość: wie Nic z nich nie będzie, bo... IP: *.devs.futuro.pl 25.06.07, 17:19
      prawdziwe talenty rodzą się na klepisku, potem i krwią przedzierając się przez
      ligowe boiska, a nie w cieplarnianych warunkach wielkich klubów
      • dahorse Re: Nic z nich nie będzie, bo... 25.06.07, 18:24
        A to ciekawe... U nas praktycznie kazdy klub to "klepisko" a jakos takich hord
        wybitnych talentow nie widze... A z kolei... dajmy na to Ajax ma "cieplarniane"
        waronki dla swoich juniorow i w kadrze Holandii 50% to amsterdamscy
        wychowankowie... Ciekawy paradoks, nieprawdaz??? Pomysl zanim bzdury
        napiszesz...
        • van_caanem Cos z nich będzie... 25.06.07, 18:35
          ... jeśli nie zaczną pić na potęgę jak koledzy z Barcelony. Polecam
          autobiografię Wojtka Kowalczyka - można zrozumieć, czemu nikt ze srebrnych
          olimpijczyków nie zrobił prawdziwej kariery. Jesli ktos oblewa mecz niezaleznie
          od wyniku i słucha bez sprzeciwu wynurzeń polskiej myśli szkoleniowej np.
          Antoniego "Wygrałem cos na mundialu i jestem super" Piechniczka. to trudno się
          dziwić porażkom reprezentacji w powaznych imprezach.
        • Gość: wie Re: Nic z nich nie będzie, bo... IP: *.devs.futuro.pl 25.06.07, 20:07
          Cała piłka nie opiera się na szkółce Ajaxu, więc ty nie pisz bzdur, tym
          bardziej, ze nie pamiętam kiedy coś oni osiągnęli na MŚ, a to chyba jest szczyt
          • Gość: striker27 Re: Nic z nich nie będzie, bo... IP: *.toya.net.pl 25.06.07, 21:56
            Hehe, a przypomnisz jak wygladala czolowka ostatnich mistrzostw swiata? Myslisz
            ze chlopaki z ekip Wloch, Francji, Niemiec czy Portugalii trenuja
            na "klepiskach" :D
    • Gość: TEDE jakie barwy ma Globeisz na szyji..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:48
      LECHIA GDANSK LECHIA GDANSK!!!!!!
    • Gość: Endy Pozdrowienia dla Bena Starosty IP: *.shef.ac.uk 25.06.07, 19:43
      Piłkarza Sheffield Utd, urodzonego w Sheffield, którego dziadek był Polakiem.
      Polacy mieszkający w Sheffield i Yorkshire trzymają kciuki za ciebie Ben i za
      Polską Reprezentację.
    • Gość: kriss 2 Znów dmuchamy balon IP: 62.233.164.* 25.06.07, 19:48
      i przyjdzie srogie rozczarowanie, jeszcze nic nie wygrali ale na papierze są
      Mistrzami Świata....

www.fototel.pl/
      • Gość: defetysta Re: Znów dmuchamy balon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:33
        no niestety, przegramy wszystkie trzy mecze
        • Gość: kibic Re: Znów dmuchamy balon IP: *.n4u.krakow.pl 25.06.07, 21:56
          Do niebotycznych rozmiarów.A pęknie!!!

A ten "loże",to normalny?
    • Gość: loże Iwrycka beszcelność profanuje Polskę IP: *.dialup.mindspring.com 25.06.07, 21:25
      W ślad za utworzeniem iwryckickiej bandy zbiegów i zdrajców Polski, wołanych nad
      Oką w 42 roku, utworzono PRl a następnie PZPN. Iwryci zbrodniarze nie zostali
      ukarani zo ludo i Polakobójstwo, a nadal pasożydują i beszczeszczą Polskę. W tym
      świetle, bez poznania przyczyn odmowy gry w reprezentacji, nie można bezmyślnie
      karać, czy poniewierać zawodnikami, jak to zrobiły beszczelne chamy PZPN z
      zawodnikami świecia. Leo szanuje ład i porządek, jednak z pewnością nie jest
      dostatecznie wtajemniczony w barbarzyńsrwa Iwrytów, którymi duchowo przewodził
      hipokryta i wielbiciel bandyckich żelotów-JP2. Beszczelność Iwrytów panuje nadal
      wśród Iwrytów z młodzieżowej kadry. Iwryci, jak Fujot, czy PZPN-o pasożydy, pod
      wodzą trenera Globisza dopuszczają się poniżania i pasożydowania Wojtka, którego
      zmuszają do niewolniczego przynoszenia piłki potomkom i miłośnikom Chama (syna
      Noego), z któtrego się wywoidzą. Precz z żydowsko-chamską gehenną prześladowania
      Polaków. Aj wah! Gezerat hamorów.
    • Gość: screen Po tatusiu IP: 212.2.99.* 25.06.07, 22:10
    • Gość: over20 Re: Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.07, 22:47
      A dlaczego oni tak pozno odlecieli? Czesi sa juz tutaj od paru ladnych dni i
      napewno zaaklimatyzuja sie duzo lepiej niz Polacy.
    • Gość: sagit Mateusz Cieluch IP: *.home-net.com.pl 26.06.07, 00:41
      A gdzie jest Matesz Cieluch ?? , znowu przekrety Matusiaka
    • Gość: tfr Re: Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.07, 00:57
      MIESZKAM W KANADZIE I BEDE NA TYM MECZU.STADION MA POJEMNOSC 55 TYS Z CZEGO
      POLOWE ZAJMA POLACY.CZEGOS TAKIEGO JESCZE NIE WIDZIELISCIE,KONIECZNIE
      OBEJRZYJCIE TEN MECZ .POZDROWKI
      • Gość: kibic Re: Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: 199.46.164.* 27.06.07, 17:40
        oj chyba wiecej niz polowe zajma polacy
        ja bede w sec. 121
    • adam81w korzym, Grosicki, Marciniak czy widzicie co tracic 26.06.07, 02:27
      ie?
      • Gość: slawek Re: korzym, Grosicki, Marciniak czy widzicie co t IP: 192.156.102.* 26.06.07, 15:52
        A gdzie jest Zeyn S-Latef, podobno najzdolniejszy piłkarz młodego pokolenia? Co
        się stało z Alanem Stulinem i Dawidem Blachą? Zrezygnowali z gry w
        reprezentacji?
    • Gość: andrzej Takiej młodzieżówki Polska jeszcze nie miała IP: *.abp.pl 26.06.07, 17:19
      ha ha ha to dobre
    • Gość: zoło Dyskryminacja pod okiem Głębisza IP: *.accel.atl.earthlink.net 27.06.07, 20:47
      A to trzeba natychmiast naprawic i zadoścczynic. Czekam na akty dalszej
      dyskryminacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka