prober 03.07.07, 17:00 To będzie wielka transferowa klapa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: error Re: Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.torun.mm.pl 03.07.07, 17:12 wielki blad torresa. niewielu hiszpanow sprawdza sie poza hiszpania i nie chodzi tu raczej o styl gry w danej lidze tylko o styl zycia w danym kraju. fenando przezyje szok po przeprowadzce z cieplej, slonecznej hiszpani zs sjesta w poludnie do zimnej deszczowej angli. i jeszcze miasto liverpool...brrrr. 2 sezony i powrot do primera division, tak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Fernando Torres w Liverpoolu 03.07.07, 17:22 w dodatku ten styl gry livepool, zupelnie nie pasuje do tego gracza. Bedzie sie meczyl strasznie, no ale zobaczymy, bo w pilke grac na pewno umie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloc Re: Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.acn.waw.pl 03.07.07, 17:41 Grac umie, ale nie bedzie zadna gwiazda. Jak strzeli piec bramek w sezonie to mi kaktus na penisie wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.uml.lodz.pl 03.07.07, 17:52 40mln za Torresa nieźle :). Tylko Panie Benitez masz Pan problem. Jak go ustawić? Jak dobrze wykorzystać jego umiejętności? Jak mawiają o Panu hmm mistrz zmiennych taktyk. Torres tego nie znosi. On grał jedną taktyką cały sezon. A Pan mu skrzydła podetnie :). Sądzę, że po sezonie Liverpool go sprzeda za 1/3 ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Fernando Torres w Liverpoolu 03.07.07, 21:07 Jeśli mają dobre łącze, to i transfer będzie szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikliv Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.bazapartner.pl 03.07.07, 18:04 rafa to doskonaly taktyk i jak ktos mysli ze najlepszy klocek bedzie mu sie z rak wyslizgiwal to jest w bledzie wreszcie liverpool zaczyna doganiac czolowke dotychczas kupowali na ilosc teraz ...jakosc...a torres ma charakter a kto mi pokaze bardziej charakterny klub niz liverpool..a wogole to deszcz nie deszc....jak ktos gra na harfie to i na grzebieniu zagra ...jak go nie beda wycinac w pien to bedzie mega!!!!!! starem i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Fernando Torres w Liverpoolu IP: 62.29.166.* 03.07.07, 18:08 .. zgadzam się będzie jak z Morientesem .. oj przepłaciłeś rafa będeziesz sie tłumaczył he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kame Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:29 Zawsze widziałem tego gracza o nietuzinkowych umiejętnościach w Manchesterze United... Ostatni sezon pokazał, że Fernando nie spełnił pokładanych w nim nadzieji - najlepszego piłkarza naszych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkoscielny Re: Fernando Torres w Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:35 uff, ulżyło mi. Bałem się, że MU go kupi, ale na całe szczęście Liverpool ich wyręczył. Według mnie Torres się nie sprawdzi. Jeśli się pomylę, to przeproszę ;). Glory, Glory Man United! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield69 Torres tak sie przyjmie w Liverpoolu jak Reyes... IP: 201.227.188.* 03.07.07, 18:48 w Arsenalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga to taki hiszpanski Brozek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:23 abstrahujac od tego czy sie przyjmie lub nie. dla mnie Torres to przede wszystkim hiszpanski Brozek. Wszyscy o nim mowia od dawna, wszyscy sie podniecaja ze wielki talent ale w dalszym ciagu tego nie potwierdzil. Co wiecej pod bramka przeciwnika jest tak samo skuteczny. Marnuje sete za seta a i tak sie go wielbi. Wypisz wymaluj Brozinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuka Przepłacony jak Henry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:19 Lubie go, ale nie jest wart tych pieniędzy. Dobry interes dla Atletico... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blofeld Re: Przepłacony jak Henry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:35 Gruuubo przepłacony. Jest na pewno dobry, ale czy 10 razy więcej wart niż Luis Garcia?? Rafa przepiękną kasę przetransferował swoim hiszpańskim ziomkom. Zdaje mi się że już za Reinę (oczywiście dobrego bramkarza) dał kiedyś trochę przydużo Villarealowi. 40 mln to warto by było dać za Eto'o - podobno pierwotnie takie były zamiary Beniteza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris troche taniej IP: 82.177.9.* 05.07.07, 15:55 Torres kosztowal w sumie 20 mln funtow plus Garcia. Garcie wyceniono nie na 4 mln Euro a 4 mln funtow. Czyli to wszystko znacznie mniej niz 40 mln euro. Odpowiedz Link Zgłoś