Gość: Pożyczka Szpaka Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.zdnet.com.pl 03.07.07, 23:57 Przerwa ciekawsza od meczu. Engel: "Amerykanie właściwie nie stworzyli sytuacji. To myśmy im je stworzyli". Doprawdy wspaniały ekspert. Ale Szpaku jeszcze lepszy: "Jurku zapraszam do monitora, czyli to co telewidzowie lubią najbardziej". :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol lo matko, ale Szpak jest lysy IP: *.fbx.proxad.net 03.07.07, 23:58 az przykro patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda wpis z 23:52 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.07, 23:58 kiedy nastaną takie złote czasy, że nie będziemy musieli liczyć co w jakiej sytuacji nastąpi? matematyczne szanse na awanse zawsze mnie dobijały :( Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia Więcej kiwek indywidualnych psychopatów i 5:1 03.07.07, 23:59 Mamy jak w banku. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: ku.. pie..na w dupę za.. mać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:01 ku.. dlaczego? dlaczego ku..a! żeby to ch.. jebnął ku..! ch..e ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubies tvp IP: *.dsl.pipex.com 04.07.07, 00:03 Taki burdel jak oni tam maja jest wrecz szokujacy. Nie sa nawet w stanie pokazac powtorek w przerwie. Zadnego skladu i ladu. Nie wspominajac o tym, ze Engel nie mowi NIC ciekawego. Wole Gmocha, moze jest smieszny, ale znacznie lepiej czyta gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackie_Messer Olać Jońcę, mecz nadaje też Eurosport! IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:05 Przełączcie zaraz na Eurosport! Tam, zamiast fatalnego Jońcy, mecz komentuje sto razy lepszy Mateusz Borek. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc 04.07.07, 00:05 bez pomyslu, jakby bez checi. wygrali z brazylia, i mistrzostwa sie skonczyly. zero szybkosci. stare wrocilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: 88.207.173.* 04.07.07, 00:06 Panowie Z Czuba, ale jedno trzeba wyraźnie powiedzieć: WSZYSTKIE trzy gole dla Amerykanów były GENIALNE. Widzieliście bramkę Szeteli w końcu? Ja nawet tego za dobrze opisać nie umiem... dośrodkowanie z prawej prosto na jego głowę i piękna główka, i nie tam z 5 metrów, tylko ze sporej odległości. A potem dwa strzały Adu, oba śliczne okienka. Pierwszej połowy widziałem tylko skrót na Eurosporcie, drugą chyba obejrzę całą, bo nawet jakby Orzełki miały (tfu tfu) przegrać, to uczta dla oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:14 Ktoś jeszcze chce to oglądać? JA idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia Mam was w D:Idę na wspólną modlitwę z o spowiednik 04.07.07, 00:07 Zawsze po takim wspólnym odkrywaniem tajemnicy wiary, czuję ulgę i mam spokojny sen. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g92 Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.07, 00:09 A czemu tam jest ODŚNIEŻ zamiast ODŚWIEŻ ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Trzeba lowic talenty w USA 04.07.07, 00:16 Po dzisiejszym jest to jasne jak dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Trzeba lowic talenty w USA 04.07.07, 00:17 Ci goscie w czerwonych strojach, graja na poziomie gorszym od trampkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj sie O ja pie.., ale szmaciarze ! IP: *.acn.waw.pl 04.07.07, 00:14 Oto przyszlosc polskiej pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badzi Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.icpnet.pl 04.07.07, 00:15 Proponuję by gole Szeteli jednak zaliczać dla Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasy Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:15 Skończy sie tak jak kiedyś z reprezentacją hokeistów - wygrana z Rosjanami w I meczu mistrzostw a później... My spadliśmy z I dywizji a onie zdobyli mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ ale Ciocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:18 qrwa wstyd... idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flieg Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:18 A pieprze ten mecz. Ide na KGS-a w go* pograć. * pl.wikipedia.org/wiki/Go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Oooops, 4:1 IP: *.cable.mindspring.com 04.07.07, 00:20 Taaaa, amerykanie nie umieja grac w pilke, tam tylko baseball i kosz... ale czy Polacy umieja? Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Jednak... 04.07.07, 00:29 ...ci Afro-Niepolacy i Ameryko-Polacy graja lepiej w noge od Polakow... 5:1 (do tej pory) zasluzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzef Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:23 slupek.. znaczy.. ktorys z polakow wbiegl w slupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Question Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: 131.111.224.* 04.07.07, 00:36 Polska walczy o pierwsze miejsce czy moze o trzecie? Z Koreanczykami nie bedzie latwiej (jezeli ogladaliscie ich pierwszy mecz). Pewnie bedzie 2:0 albo wiecej dla Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie da rady Korei No nie wiem czy Polska da rady Koreanczykom IP: 131.111.224.* 04.07.07, 00:37 Polska walczy o pierwsze miejsce czy moze o trzecie? Z Koreanczykami nie bedzie latwiej (jezeli ogladaliscie ich pierwszy mecz). Pewnie bedzie 2:0 albo wiecej dla Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropek Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:23 Przecież nasi nie mogą wygrać tego meczu takie poszły instrukcje z grupy trzymającej władzę Busz może się obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) idziemy spac.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.07.07, 00:25 dostaliśmy o dupsku, jak zwykle...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re:gnój... ale może na żółtych się zmobilizują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:27 widzę polskę naszą kochaną w finale mistszostw tego świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basti Re:gnój... ale może na żółtych się zmobilizują IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 00:31 ta... aha... tylko w którym roku? a wiedziałem że lepiej będzie jak nie będę oglądał tego meczu... idę spać... NO DO CHOLERY!!!!! Zacząłem pisać komentarz i 5:1!!!!!!!!!!!!!!! no do dupy!!!!!!!!!!! Dajcie znać ile przegraliśmy! Mój nr tel 511469211 ;-) Prosze o SMSa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:27 Srają nie grają.Na razie jest 4:1 dla Jankesów,ale będzie 6:1.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:29 Hehehe,juz jest 5:1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piąta Piąta wpadła.Cios do trumny na dziś IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.07, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piąta wpadła.Cios do trumny na dziś IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:30 Czekamy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo polacy oszukani! 04.07.07, 00:31 przeciez pokonali brazylie, wiec czemu im nie dano zlotych medali, a inne druzyny niech walcza dalej o pozostale miejsca. zreszta otrzymalem wlasnie info, ze po tym meczu jednak wrecza im medali, wiec chlopaki graja w sumie o pietruszke, i sie nei sprezaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Nasi są surowi technicznie. Typowi "drwale" IP: *.spray.net.pl 04.07.07, 00:30 Kiepskie dryblingi, żenujące podania, przyjęcia nie do przyjęcia. Tylko galop. I to po torze prostym Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nasi są surowi technicznie. Typowi "drwale" 04.07.07, 00:35 Gość portalu: Jaro napisał(a): > Kiepskie dryblingi, żenujące podania, przyjęcia nie do przyjęcia. Tylko galop. > I to po torze prostym Niechby chociaz ten galop mi wychodzil.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booj Polonia Amerykańska dziękuje Polsce U-20! IP: *.cable.mindspring.com 04.07.07, 00:31 Dziękujemy wam ciołki! Jesteście młodzi i nie zdajecie sobie sprawy ilu Polaków mieszka w USA i jak ważny to dla nich mecz (podpowiedz: przynajmniej 10 razy ważniejszy niż mecz z Brazylią!) Dziękujemy wam za tą kompromitację. Polscy fani piłki nożnej mieszkający w USA będą teraz musieli się spalić ze wstydu i na kilka miesięcy zejść do podziemi, bo wstyd będzie się pokazać w pracy lub szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Polonia Amerykańska dziękuje Polsce U-20! 04.07.07, 00:53 Niestety. Mialem wychodzic zaraz na impreze, a teraz zaczalem sie zastanawiac, czy na pewno powinienem isc... Odpowiedz Link Zgłoś