Gość: Maciu IP: 66.79.236.* 08.07.07, 21:36 Juz kreujecie Janczyka na gwiazde. DZiennikarze - kibole legii. Poczekajcie na koniec turnieju. Wezcie sobie cos na przeczyszczenie do tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emjot A teraz Argentyna! IP: *.93.classcom.pl 08.07.07, 21:47 "Zadowolony jestem nie tylko z wyniku, ale także z gry. Z Brazylią i Koreą zagraliśmy fantastyczne mecze. Spotkanie z USA było wpadką - mówi trener polskiej drużyny Michał Globisz." Ja PIER DO Lę człowieku zwany trenerem po takiej Twojej wypowiedzi aż strach się bać meczu z Argentyną, ja w meczu z Koreą widziałem tylko beznadziejną wybijankę na oślep i ta wybijanka była troszkę skuteczniejsza a poza wynikiem nasz "poziom" gry był prawie taki sam jak w meczu z USA... Koreańce nie byli tak skuteczni jak Amerykanie a nasi mieli "nieco" więcej sił niż w poprzednim meczu... reasumując jedyny pomysł pana trenera na grę to 10 w obronie wykopy to Janczyka i liczenie że się coś uda... znaczy piłka wpadnie do bramki tak się nie zdobywa medali panie trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Re: A teraz Argentyna! IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.07, 22:31 Janczyk, mamy nadzieje, ze po tym co sie dzis stalo odejdziesz z Legii, nie mozna grac w druzynie, ktora juz zostala wy... z pucharow UEFA -- Graj, Romanie, graj, wszystko z siebie daj (M.Piwowski "Urowadzenie Agaty") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kylo Nie z UEFA tylko intertoto ! IP: *.icpnet.pl 08.07.07, 22:46 Legła to mizeria, ale jej "kibice" to żenada do bólu. Ścierwa potrafiące tylko niszczyć i hańbić Polskę. UEFA to za wysokie progi dla Legły, a teraz nawet intertoto będzie marzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingerbread Globisz! Czy ty siebie słyszysz?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:34 Mecz z Koreą to fuks. Jakby Białkowski nie wybronił ostatniej piłki, inaczej byś mówił. Koreańczycy byli lepsi w każdym calu. Wybiegani, zorganizowani, z dryblingiem, pressing, kondycja, pomysł na grę, jeden na jeden. A pan mówisz, że zagraliście fantastyczne 2 mecze! Co za propaganda! W życiu! A Stecu ma znowu rację. Ci piłkarze robiący sobie fotki przed meczem źle mi się zapowiadały. Nie wiedziałem, że Globisz robił sobie album. Co za towarzystwo:/.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gross Re: Globisz! Czy ty siebie słyszysz?! IP: *.tktelekom.pl 08.07.07, 23:56 Jak wygra z Argentyną choćby przypadkiem to wszyscy będą mówić, że mecz z Korea był ładny i składny. Jeśli przegra to, że był beznadziejny. Robi wam to różnicę?. Globisz jest chyba trochę jak Janas. Z resztą autor doszukiwał się dyskretnie analogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Globisz! Czy ty siebie słyszysz?! IP: *.nycmny.east.verizon.net 09.07.07, 23:47 Typujmy; Polska- Argentyna 0 : 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik typujmy.Polska 2 Argentyna 1 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.07, 00:05 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L_esio A teraz Argentyna! IP: *.chello.pl 09.07.07, 00:01 "Z Brazylią i Koreą zagraliśmy fantastyczne mecze. Spotkanie z USA było wpadką - mówi trener polskiej drużyny Michał Globisz." Z całym szacunkiem dla szanownego trenera... Chyba jednak oglądaliśmy różne mecze. No chyba że z poziomu ławki wyglądało to tak dobrze. Ja niestety miałem w TV jeden wielki bajzel w obronie. No i Białkowskiego. Ale też masę szczęścia naszej drużyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: A teraz Argentyna! IP: *.planters.net 09.07.07, 01:46 Gość portalu: Maciu napisał(a): "Juz kreujecie Janczyka na gwiazde. DZiennikarze - kibole legii. Poczekajcie na koniec turnieju. Wezcie sobie cos na przeczyszczenie do tego czasu." AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
chevymorgan A teraz Argentyna! 09.07.07, 06:08 Co za prostak ten Listkiewicz .Idz do kibla i sie sam wydymaj!Nie lacz imienia Polski z wulgaryzmami -chamie i lapowniku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Maciu, masz chyba problem. IP: *.devs.futuro.pl 09.07.07, 09:45 Nikt Janczyka nie kreuje - strzelił 2 bramki na WorldCup i pojawili sie od razu kupcy - dziennikarze wg. ciebie maja o tym nie pisac? Bo co? Budza sie twoje antylegijne emocje? Masz problem gosciu. I nie tylko Gazeta o Jaczyku pisze, ale inne media tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Maciu, masz chyba problem. IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.07, 10:07 "Antylegijne emocje" - dzisiaj to bardzo ciekawie brzmi, buahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linus A od kiedy to Brazylia jest mistrzami? IP: 62.69.212.* 09.07.07, 13:45 "Polacy wygrali z mistrzami Ameryki Południowej - Brazylią 1:0" - może najlepszą druzyną, ale nie mistrzami. Mistrzami jeszcze przynajmniej przez tydzień jest Urugwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield69 Pan Globisz mnie zdumiewa... IP: 201.227.188.* 09.07.07, 14:55 bo to, co pokazuje polska druzuna to jest ... antyfutbol. Pod zadnym wzgledem nie zasluzyli na awans z grupy. Mam nadzieje, ze Argentyna pokaze im gdzie jest ich miejsce i zloi im d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysyjarek A teraz Argentyna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:57 wcale nie mysle ze polacy tak dobrze graja dosc szczesliwie zremisowali z korea nie potrafią skonstruować dwóch akcji pod rzad kiedy przegrywaja nie umieja przycisnac przeciwnika za bardzo sie cofaja do obrony ciezko bedzie z taka gra pokonac argetyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: A teraz Argentyna! IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 10.07.07, 09:19 Gość portalu: Maciu napisał(a): > Juz kreujecie Janczyka na gwiazde. DZiennikarze - kibole legii. Poczekajcie na > koniec turnieju. Wezcie sobie cos na przeczyszczenie do tego czasu. I słusznie. Strzelił dwie bramki w dwóch ostatnich meczach? Strzelił. Weź już nie bredź więcej jak nie masz nic mądrego do powiedzenia i won Odpowiedz Link Zgłoś