Dodaj do ulubionych

Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów

• Gość: trajpah Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.07, 20:05
      i dobrez!warszawiacy to najwieksi wiesniacy, robia trzode, maja slaby klub. WZL
      forevaaaaa!stop palantom na obiektach
    • Gość: jano bandycka legia IP: *.chello.pl 09.07.07, 20:11
      bandycki klub legia warszawa przez dziesięciolecia hołubił i dopieszczał
      chuliganów. Hołubili i dopieszczali bandytów legii dziennikarze, działacze
      PZPN-u. Dzicz warszawska terroryzowała całą Polskę, jeździła po Polsce wbrew
      wszystkim zakazom, dopuszczała się bandyckich napadów i nic - żadnej reakcji.
      Przekupieni dziennikarze Stanowski, Tuzimek, Szczepłek i dziesiątki innych
      wychwalały te bandę. Oni ponoszą także olbrzymią winę za zachowanie tej bandy.
      Precz z warszawskim bydłem !
    • Gość: eurofanatik Brawo Miklas i ITI! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.07.07, 20:14
      Popieram te decyzje. Dobro klubu wymaga aby podejsc do tej sytuacji twardo i
      zdecydowanie. W Legii i wokol niej nie ma i nie moze byc miejsca dla ludzi
      ktorzy sa bandytami badz toleruja lub w jakikolwiek sposob usprawiedliwiaja
      bandyckie zachowania. Podejrzewam, ze przy wprowadzeniu odpowiednich
      zabezpieczen ten zakaz wyjazdowy ulegnie prawdopodobnie skroceniu ale wszyscy
      musza pracowac nad tym aby bylo lepiej. A jezeli chodzi o SKLW to przez
      niedopatrzenie czy glupote ale z tego co rozumiem to walnie przyczynili sie oni
      do splamienia dobrego imienia klubu i Miklas nie mial wyboru tylko zerwac z nimi
      wspolprace.
    • Gość: ttt Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.attu.pl 09.07.07, 20:17
      >ITI nie wycofa się z Legii, wręcz przeciwnie - zrobimy wszystko, by zadbać o
      >dobre imię klubu i firmy - powiedział Paweł Kosmala z Zarządu Grupy ITI.

a szkoda - wtedy byłaby szansa ze Legia spadłaby do III albo i niższej ligi - a
      może wtedy łatwiej byłoby rozwiązać ten "klub" ???
    • walek_z_lasu Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów 09.07.07, 20:20
      Tak. Ciężkozbrojne oddziały zawsze groźnych i wprawnych w boju konnych Litwinów
      popędziły w perzynę niewyszkolone hordy skleconych naprędce polskich wałkoni
      uzbrojonych li tylko w drewniane mieczyki...
      A tak poważnie: wstyd i hańba. Spotkałem na Onecie opinię jakiegoś muła, że
      pogoniliśmy ... Rusków(!) Litości... Aberracja umysłowa dresów sięgnęła zenitu.
      Nie dość, że ten biedny naród dostawał w d... od Polaczków i Ruskich, to
      jeszcze teraz taka żenada!
      • synergie Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów 09.07.07, 20:49
        Odnośnie kibiców z łazienkowskiej:

ostatnie niebezpieczne zdarzenie na naszym stadionie jakie pamiętam , to wizyta
        wiadomych kibiców i rzucanie z "klatki" dla przyjezdnych zapalonych rac na
        miejscowych kibiców. Nieważne, kobiety, dzieci... kto by się tam przejmował.

U nas na stadionie NIE MA z reguły na stadionie policji. A jak jest na
        meczach "podwyższonego ryzyka", to jest niewidoczna dla kibiców i i tak nie
        interweniuje, bo nie ma po co.

Ale wtedy, wierzcie mi, gorzko żałowałem, że nie weszli do klatki i nie zrobili
        tego, co się robi ze wściekłymi zwierzętami.

Zwłaszcza po tym, co się stało podczas dekoracji z okazji zdobycia Pucharu
        Polski...

A jak się potem dziwią, że ich nikt w Polsce nie lubi... bo kompleksy mamy...

Pusty śmiech człowieka ogarnia...

M:
    • afore1 Ścierwo 09.07.07, 20:34
      Ci pseudo kibice to ścierwo.
      Wpier..... bym im takie kary, że musieliby pracować społecznie przez 10 lat.
      • Gość: legionista Re: Ścierwo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.07.07, 21:29
        Ponoc dwoch bandytow zostalo juz skazanych na bodajze 10 i 15 dni. Smiechu
        warte... Dopoki wyroki beda tak smiesznie niskie, tak dlugo to bydlo bedzie
        czulo sie bezkarne.
    • Gość: Pablo Boruc tam był! IP: *.city-connect.pl 09.07.07, 20:36
      Hej! Na jednym z filmików ewidentnie widać Arcziego jak z racą leci na
      policjanta, a wcześniej jak demoluje reklamę krzycząc "HWDP!HWDP!". Boruc do
      kryminału!
      • Gość: ffan Re: Boruc tam był! IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.07, 20:44
        youtube ?
    • Gość: :) Będzie amnestia . PiS potrzebuje głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:41
      I nic nie będzie z tej szopki...Idą przedterminowe wybory więc głosy kibiców
      Legii będą bardzo potrzebne...
    • Gość: darek Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.stk.vectranet.pl 09.07.07, 20:45
      A ja zawieszam dożywotnio oglądanie meczy z udziałem tego klubu.
    • Gość: on Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.elpos.net 09.07.07, 21:02
      10, 15 dni ;) Jak wyjdą to będą się cieszyć. Kolejne doświadczenie. A poza tym
      można się pochwalić przed kumplami. No i w telewizji byli.
      Powinny być dotkliwe kary pieniężne.
    • Gość: herman witt Nie obejrzy bo ma co innego do roboty, IP: 212.106.131.* 09.07.07, 21:05
      akurat jakiś klient jej kuciapke wylizuje.
    • Gość: andrzej dublin Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: 85.134.211.* 09.07.07, 21:06
      wszyscy 'kibice' legii wwa powinni zostac poddani eutanazji,wstydze sie ze
      jestem polakiem, apeluje do wszystkich kibicow: ZJEDNOCZCIE SIE WSZYSCY
      PRZECIWKO LEGII........

jedno zdanko do bandy neandertali z warszawki: moj powyzszy apel to kwestia
      formalna bo i tak juz wszyscy wami gardza.......

podziekujcie samym sobie.........
      • zablokowany1 :) Nie onanizuj się zwolenniku toruńskiej sekty 09.07.07, 21:12
        radiowo telewizyjnej....I nie natychmiast wyrzuć to co palisz ....
      • Gość: ArekP Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.94-24.tampabay.res.rr.com 09.07.07, 23:08
        to nie ludzie z warszawy robia te zadymy tylko chlopki z okolic warszawy
    • Gość: ek zakaz wstępu dla pismaków,fanatyków Legiiz GW iPS IP: *.c28.msk.pl 09.07.07, 21:20
      To oni przez cale lata tę gawiedż wychwalali pod niebiosa .To oni ci z
      przekretu i Gadzinówki Wybiórczejn słowem nie wspomnieli o tym że Benhaker był
      zachwycony ślaską publicznoscią,to oni przemilczali burdy warszawskich
      kiboli.Teraz gdy pokazano gawiedż jak na tacy biją pismaki w dzwony.Gdy
      pilkarze wracali z Koreii namawiali kibicow do odpowiedniego przyjecia
      pilkarz.Jakie to mialo być to odp.przyjecie//?Dzicz z trybun i ta z
      red.warszawskich gazet są po jednych pieniadzach,wypie..ć wszystkich na
      zbity pysk.
    • Gość: Candlekeep Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:17
      He he he! Marcus_crassus, zauważyłeś, że hordy Polaków początkowo osiągnęły
      przewagę? Ale to chyba skutek znacznie większej liczby zakutych łbów w
      szeregach... Potem konnica rozniosła tych obwiesiów ;-)
    • Gość: backrow Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.pool85-49-252.dynamic.orange.es 09.07.07, 22:21
      hahaha, swietny kometarz.
    • Gość: adamef Re: Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.euronet.net.pl 09.07.07, 22:43
      bardzo mądre posunięcie!!! PS tylko nie wpisujcie do pozwu cywilnego, że przez
      nich nie zagracie z Blackburn, bo zanosiło się i tak na to, że odpadniecie...
    • Gość: just ITI wspiera warszawskich kiboli!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:50
      No to Wejchert i Walter mają problem:)))
    • Gość: magic Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:55
      Wszystko zostało już chyba napisane ...a ja mogę jedynie dodać, że ci co wzięli
      udział w zadymie nie zasługują na miano "Legionistów" .... mam dla nich właściwą
      nazwę: DEBI-LEgioniści !!
    • rytir wytłumaczta mnie jedną rzecz!!! 09.07.07, 23:00
      jako osoba na mecze piłki nożnej nie chodząca ( bywam jedynie na siatkówce)nie
      kumam jednej rzeczy; "Na trzy lata zawieszamy wyjazdy kibiców na mecze Legii w
      Polsce i zagranicą - ogłosił na konferencji prasowej prezes" Nie znam
      mechanizmów i zasad sprzedaży biletów, ale jak kupię bilet to kto sprawdzi czy
      ja kibicuję Legii Warszawa czy Orzeł Branice, a z powyższej wypowiedzi
      wynikałoby, ze prezesunio osobiście wozi kiboli na mecz. I proszę nie
      oburzajcie się, tylko wytłumaczcie człowiekowi, który się na tym nie zna czyli
      mi:-)
    • Gość: Warszawiak Legia: Słaby Klub Fatalni "Kibice" IP: *.aster.pl 09.07.07, 23:06
      Legia: Słaby Klub Fatalni "Kibice"
    • jarek.jam wydJe mi sie ze nasjutniejsze 09.07.07, 23:07
      jest to ze Liwini mysle ze z Polakow NIE MUSZA sie bac bo sa cywilizowani......................................
      jak widac nie
    • Gość: ArekP to nie kibice Legii IP: *.94-24.tampabay.res.rr.com 09.07.07, 23:16
      zadymy robia nie kibice ale debile dla ktorych wynik nie ma znaczenia.
    • Gość: ritzy zaban. Anty-Warszawa sie mobilizuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:56
      Chlopcy w Wilnie zdziebko przesadzili, ale zeby byc lepszym od Legii, drodzy
      ziomale z prowincji, to trzeba z nia wygrywac na boisku. A nie anonimowo
      postulowac rozwiazanie klubu badz degradacje o pare klas.

Widze, ze nie w pelni zdajecie sobie sprawe z obowiazkow gospodarza meczu.
      Kibole jacy sa - kazdy wie. I kazdy tez wie, jak trzeba ich zniechecac do
      zadymy. W Wilnie tez sie tego kiedys naucza.
    • atled Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów 10.07.07, 01:21
      Mam, nadzieję, że w stosunku do psełdo kibiców policje wszystkich krajów zaczną
      stosować metody jakie stosuja w walce z terroryzmem. Najwyższa pora zastosować
      zamiast armatek wodnych i gazów łzawiących broń z ostrą amunicją, a to co
      zostanie wyweźć z czystym sumieniem na wysypisko odpadów. Trzeba by się
      zastanowić czy nie kastrować rodziców tych gnojów żeby przerwać produkcję
      materiału społecznie szkodliwego.
    • kap0 Legia: Koniec z tolerancją dla chuliganów 10.07.07, 03:31
      dlaczego rozni ludzie uzywaja slowa ludzie w stosunku do tych zwierzat
      • Gość: obronca.zwierzat Nie obrazaj zwierzat IP: *.tpgi.com.au 10.07.07, 04:19
        Rozwydrzone kanalie naleza tylko do rynsztoku i innego szamba w ktorym zyja.
        • Gość: kazik Re: Nie obrazaj zwierzat IP: *.bois.qwest.net 10.07.07, 06:02
          NO TO DO SRODY!!! bedzie fajnie i wesolo dla prawdziwych milosnikow pilki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka