Dodaj do ulubionych

Na Euro 2012 ma nie być zadym

11.07.07, 08:36
Kibice jako jedyni gotowi do Euro2012. Wileńskie manewry udane w 100% :-)

Możemy nie mieć stadionów, autostrad, hoteli, natomiast kibiców mamy
najlepsiejszych.
Obserwuj wątek
    • tw.zenek Błedne koło 11.07.07, 08:44
      Zakaz stadionowy spowoduje tylko to, że kluby stracą połowę zysków z biletów, bo
      bandyci może i wchodzić nie będą, ale dużo jeszcze czasu minie zanim normalni
      ludzie zaczną chodzić na mecze, żeby wyrównać te straty.

A przecież wiadomo jaką siłę ma "kolesiostwo" w PZPN. Dlatego do tej pory
      bandziory wchodzą jak chcą i nikt nic z tym nie robi.
      • Gość: jemol KIBICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:51
        Przez takich pseudokiboli mamy byc postrachem całej europy ??
        • clansmen Re: KIBICE 11.07.07, 11:27
          A MOŻE BY TAK PRZYWRÓCIĆ ZOMO?ONI KUWA DAWALI RADE I ZADEN PIE....KIBOL SIE
          NIE WYCHYLIŁ.MOŻE TRZEBA SKOŃCZYĆ Z GADANIEM TYLKO ICH NAPIERD...BO TO PRZECIEŻ
          NIE SĄ KIBICE TYLKO BANDYCI.ZOMO WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jonek Re: Błedne koło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:00
        Zyski z biletów to kropla w porównaniu z dochodami z reklam i transmisji w TV.
        Prawdziwą kasę kluby biorą za reklamy wokoło boiska oraz za logo sponsora na
        koszulkach piłkarzy. Ale żeby zarabiać na tych reklamach to ktoś je musi oglądać
        i co któryś kupić produkt oferowany przez sponsora. A kto to ma oglądać skoro
        trybuny są prawie puste. A ci co przychodzą z nielicznymi wyjątkami raczej
        patrzą komu by tu przywalić niż co piłkarze mają na koszulkach. Teraz jak
        przyjdzie 1000 osób to już sukces. Bilety po 30 zł czyli zysk 30 000 zł. Akurat
        aby opłacić ochronę i sprzątaczy po meczu. A gdzie kasa na piłkarzy, na sprzęt,
        remonty i dla zarządu. Nie martw się o bilety, nawet jakby były za darmo to
        kluby tego nie odczują. Zarabia się na sponsorach i reklamach. Ale mało kto chce
        sie reklamować w siedzibie bandytyzmu.
    • Gość: alex ### Olbrzymie kary z egzekucja komornicza ### IP: 82.139.44.* 11.07.07, 08:52
      1. Pozwac do sadu przez klub zlapanych kibicow.
      2. Zazadac wielomilionowego odszkodowania za zniszczone mienie, straty
      niematerialne (utrate sponsorow itd).
      3. Wyegzekwowac grzywne komorniczo (licytacja mieszkania, samochodu,
      odpracowanie przy sprzataniu ulic i szaletow miejskich lub wiezienie).
      4. Fotografowac wszystkich wchodzacych w grupach po dziesieciu, dla kazdej grupy
      fotografujac dowody osobiste (latwo potem bedzie dojsc, kto jest kto a cyfrowki
      nie sa takie drogie)
      5. W przypadku zadymy oglosic przez megafon, ze kazdy kto sie nie bije, niech
      siadzie albo polozy sie na ziemi i zalozy rece na kark, a nastepnie strzelac do
      wszystkich stojacych.
    • mppmpp Buahaha! Sami z sobą nie umią sobie poradzić! Ha! 11.07.07, 08:53
    • Gość: mafia Jestes debilem, czy sie zgrywasz z debili? IP: 82.139.44.* 11.07.07, 08:57
      ;-)
    • Gość: Adam Matusewicz Do bandytów z Legii IP: *.szczecin.mm.pl 11.07.07, 09:08
      Mienici się kibicami Legii. Ja też nim byłem. Pojechałem do Wilna razem z
      synami ( 12 i 7 lat ), dla młodszego to miał być pierwszy mecz. To co
      zrobiliście świadczy tylko o waszym chamstwie - wulgarne okrzyki, bijatyki.
      Uciekaliśmy ze stadionu w czasie przerwy. To przez was skur..syny mój syn
      płakał i nie rozumiał co się dzieje. Od każdego rozpoznanego kibica Legii,
      który brał udział w tym chamskim przedstawieniu będę domagał się odszkodowania
      na drodze sądowej. I jeszcze jedno - szaliki Legii wyrzuciłem - od tej pory są
      one dla mnie synonimem bandytyzmu a wy jesteście bandytami z łazienkowskiej
      • Gość: tow. wieslaw "euro 2012 raz zdobytego nie oddamy nigdy!" IP: *.dyn.iinet.net.au 11.07.07, 09:29
        nie mozna przeciez dopuscic zeby calkowity brak infrastruktury i przygotowania
        stana na drodze najwiekszego skoku RP, tyle kasy czeka zeby byc zgarniete!
        nie po to lapowki zesmy dawali zeby teraz mozliwosc przekretu Wlochom oddac!
      • tewie60 Re: Do bandytów z Legii 11.07.07, 10:18
        Popieram !
        I proponuję przenieść mecze Legii do Irkucka a na Łazienkowskiej otworzyć
        kolejny bazar. Pod żadnym pozorem nie dawać miejskich pieniędzy na rozbudowę
        jakiegokolwiek stadionu w warszafce, bo przy takich występach jak w Wilnie
        stołeczna publika nie ma szans na obejrzenie jakiegokolwiek meczu
        międzynarodowego przez najbliższe 10 lat. Mam nadzieję, że UEFA zadba, by Euro
        2012 ominęło miasto, gdzie bandytyzm jest przez władze polskiego sportu
        tolerowany od lat.
    • Gość: Jonek Są ważniejsze sprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:29
      Najpierw należy wyłapać wszystkich dawnych ubeków. Potem pobudować jeszcze kilka
      Licheniów. Następnie zatrudnić nowe kobiety, oczywiście za seks. Dalej dokładnie
      zmieszać z błotem opozycję. A Euro? A po co to komu?
      • Gość: antyfan Re: Są ważniejsze sprawy IP: *.silesia.org.pl 11.07.07, 09:49
        A może w końcu przestać nazywać tych debili 'pseudokibicami' - tylko niech
        wszystkie media nazywają ich po imieniu 'przestępcy stadionowi, bandyci
        stadionowi,' etc. Zachowanie dla nich tego przyrostka 'kibice' powoduje że
        ludzie kojarzą ich ze sportem. Ja też jestem kibicem (czyli przestępcą?), ale
        co z tego skoro dla wielu kibic i pseudokibic to to samo.
    • Gość: jacek Na Euro 2012 ma nie być zadym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:25
      gieniak Ci panowie w Wilnie to z piłką nie mają nic wspolnego. Tacy goście nawet
      nie wymienią Ci składu. A o wyniku to nawet nie mowie.
      Zwracam sie z prośbą do reporterów gazety by nie używali słowa kibole. To są
      bandyci !!! i chuligani!!!
    • Gość: Hampi Warszawa przeprasza za Legie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:25
      przepraszamy.za.legie.patrz.pl/
      • antykaczka Re: Warszawa przeprasza za Legie! 11.07.07, 10:35
        w d..e wsadżcie sobie te wasze przeprosiny, w 90% cała ta zgraja "kibiców" to
        banda debili a jeżeli ktoś uważa inaczej to niech mi wytłumaczy jak
        3000 "kibiców" nie potrafiło powstrzymać podobno garstki pseudo kibiców? Ja
        wiem dlaczego, bo jak napisałem 90% to takie same chamy i idioci jak ci co tą
        burdę spowodowali
    • Gość: maciek Re: Na Euro 2012 ma nie być zadym IP: *.mis.ed.ac.uk 11.07.07, 10:34
      ogolnie zygac sie chce ze od dawna pierd***la ze bedziemy gotowi bedziemy
      gotowi, tak jest zawsze i ze wszystkim... a jak przychodzi co do czego to ku*wa
      nagle okazuje sie ze wszystkie strony zainteresowane oskarzaja sie nawzajem o
      zawalenie i gowno z planow wychodzi ( jak zwykle )....

nie moge juz czytac artykulow gdzie przewodniczacy komitetow, komisji,
      zgromadzen, prezydent, premier, minister itp wypowiadaja sie w tonie - spoko
      spoko bedzie lepiej, zdarzymy na czas, bedzie zajebiscie a wychodzi jak zwykle....
    • Gość: Bedzie mozna kazde Na Euro 2012 ma nie być zadym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:42
      Naiwnosc dzialaczy.Przeciez teraz tez z kamer rozpoznaje sie chuliganow i
      karze ,a skutki widoczne,nowe burdy.
      • Gość: Jonek Re: Na Euro 2012 ma nie być zadym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:42
        A co to za kary? Czytałeś o karach które teraz zapdły? 100 do 300 złotych.
        żenada. Takiej kwoty nikt nie zapłaci a i komornik dla takiej sumy nie będzie
        sie narażał.
    • bergman1 odebrać warszawie prawo do meczy na mistrzostwach. 11.07.07, 10:47
      a tych wyłapać i duże kary pieniężne sprowadzą ich z chlewików na ziemię.
    • Gość: pirania45 w dniu meczu na komendę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:02
      Bardzo podoba mi się pomysł zgłaszania chuliganów na komendę w porze
      rozgrywania meczu. W polskich realiach będzie to wyglądac tak:

W niedzielne (na przykład)popołudnie na dzielnicową komendę w Warszawie (Łodzi,
      Poznaniu, Krakowie...) zgłosi się grupka dwudziestu "zakazanych stadionowo"
      bandziorów, których na tejże komendzie ugości i przypilnuje jeden posterunkowy.
      Bez pały, tarczy, hełmu, konia. Bez nadgodzin za nadprogramowy dyżur...

Żeby nie było, że jestem złośliwy: zakaz stadionowy i zgłaszanie się na
      posterunek w porze meczu się sprawdziły. W Anglii. Gdzie przede wszystkim
      konsekwentnie, aż do bólu, władze realizowały obowiązujące prawo. Dlatego
      Anglicy jeżdżą rozrabiać do Europy, dlatego na tamtejszych stadionach zamiast
      płotów wystarczą reklamowe bandy z napisem od strony kibiców: Przekroczenie tej
      linii oznacza (tu następuje wykaz kar).

U nas brakuje przede wszystkim właśnie tej konsekwencji w egzekwowaniu prawa. O
      tym,że chuligani pokrywać będą poniesione przez kluby straty, mówi się od lat.
      I nic z tego nie wynika.

A tak w ogóle to współczuję posterunkowym...
      • Gość: Jonek To prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:31
        Pracuję w księgowości i wiem, że można podać do sądu kontrahenta przez którego
        poniosłem straty materialne. Wiem także że to prawo jest bardzo szerokie i kluby
        mogą podać do sądu kiboli złapanych na dewastowaniu stadionu. Tak samo miasta
        mogą egzekwować od chuliganów zwrot kosztów naprawy autobusów czy przystanków.
        Wyobraźcie sobie remont stadionu, jaki to koszt i miało by to zostać pokryte
        przez tych bandziorów, jeśli nie gotówką to pracami społecznymi. I zastanawia
        mnie dlaczego kluby, PKP czy miasta same wszystko remontują na własny koszt a
        właściwie na nasz koszt bo z naszych podatków. Prawo mamy bardzo surowe w
        Polsce, jedno z najsurowszych w Europie. Tylko nie stosowane.
    • Gość: beny Na Euro 2012 ma nie być zadym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:09
      zrozumcie, nie bedzie żadnego Euro 2012!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka