Gość: ga IP: *.hsd1.co.comcast.net 21.07.07, 02:05 ZAGLEBIE NAPRAWDE WIELKIE JEST!!! ZAGLEBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Równi i równiejsi Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 02:38 Więc gdyby na Arkę i Górnika Łęczna były materiały dopiero teraz to drużyny te nie psadłyby. Co to za sprawiedliwość? Jak długo w PZPN będą rządzić tacy pseudodziałacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Tomczak to nie PZPN IP: 217.153.171.* 21.07.07, 09:31 Tomczak to nie PZPN tylko narzucony przez bandytów Ruskiego i Lipca konfident. To jest czlowiek psychiczny i do tego nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca GoRoli Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.mtvk.pl 22.07.07, 15:50 .. GoRoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karakuch Przecież jewśli wraca Łęczna to miejsce Zagłębia IP: *.domainunused.net 21.07.07, 04:56 jest w drugiej lidze, Przecież Zagłębie było czwarte i weszło tylko dzięki degradacji Łęcznej i Arki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narek20000 Re: Przecież jewśli wraca Łęczna to miejsce Zagłę IP: *.c156.petrotel.pl 21.07.07, 05:17 przeciez to sie mozna zabić - kto gra w pierwszej lidze??????? Izolator Boguchwała??? Victoria Sulejówek???? Ludzieeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiop Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.crowley.pl 21.07.07, 06:59 jestem kibicem zaglebia kary sie spodziewalem ale jestem zdania zeby zostal ukarany razem z lubinem i cracovia bo sosnowiec ukaraja a cracovie i mistrza polski zostawia niewinnego Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca 21.07.07, 07:35 SKANDAL !!!!widać, że PZPN robi wszysto, aby kary były coraz łagodniejsze (dla Lubina będzie pewnie -1 pkt) dla Arki i Łęcznej degradacja, a teraz parę ujemnych punktow??? czysta paranoja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: 83.16.127.* 22.07.07, 14:01 przecież to paranoja tych zawodników jak i trenera juz nie ma w tym klubie , to kogo karac , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 07:44 Przecież Zagłębie wskoczyło za Łęczną, więc skoro Łęczna ma wrócić, to jaki problem z degradacją Sosnowca? Czy te leśne dziadki z PZPN już zupełnie oszalały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Zawiesić rozgrywki na rok! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.07.07, 08:44 Zawiesić rozgrywki OE i II ligi na rok - niech prokuratura wyjaśni aferę, PZPN zrobi organizacyjny porządek - wtedy będze wiadomo, kto w jakiej lidze powinien zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Re: Zawiesić rozgrywki na rok! IP: 217.153.171.* 21.07.07, 09:32 AA jestes anormalny? Przeciez prokuratura prowadzi te sprawe juz 5 lat i nie ma zadnych procesow. Myslisz ze im zalezy na zakonczeni sledztwa? Beda przeciagac tak dlugo jak tylko sie da bo robia sobie nazwiska na tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Zawiesić rozgrywki na rok! IP: 212.122.212.* 21.07.07, 15:10 no to zawiesić rozgrywki na 5 lat. nic wielkiego się nie stanie. no może paru karków nie będzie miało pretekstu do zadym. Odpowiedz Link Zgłoś
aczajor Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca 21.07.07, 09:26 Karać klub dwa razy za popełnione winy ? Jeśli zdarzy się tak, że Zagłębie dostanie - 10 pkt kary i wysoką grzywnę teraz, a za pół roku zostanie karnie zdegradowane to co wtedy ? Będą sobie wybierać z kim mają wygrać a z kim przegrać ? Nie będzie rywalizacji fair. Co w przypadku gdy ponowna kara zostanie nałożona tydzień przed końcem rozgrywek ? Co w przypadku, gdy Zagłębie zajmie miejsce spadkowe (dzięki tym -10 pkt.)?.... to co poleci od razu do 3 ligi ? W kodeksie karnym chyba nie kożna karać winnego dwa razy za jedno przestępstwo a w sporcie TAK ? Więc jaeśli karać to teraz i od razu degradacja do II ligi, a nie na raty. Wydaje mi się, że za wszelką cenę chcą dać awans WIŚLE PŁOCK, jak nie uda im sie spuścić Ruchu, to poleci Zagłębie. Na boisku Wisła nie wywalczy awansu - to pewne. Pan Dmoszyński osiągnie swój cel - chyba dlatego właśnie odszedł z funkcji Prezesa Wisły, żeby nie było podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 09:34 Panie Rusko- czy Was już wszystkich pogięło,albo Wam te upały wysuszyły resztki mózgów?Jak można ukarać złodzieji- Sosnowiec ( nie mówiąc o Lubinie który na pewno uniknie kary )odjęciem 10 pkt,tylko dlatego,że boicie się jeszcze większego bałaganu.Przecież większego bałaganu nie ma na całym świecie.A takie złodziejstwo firmuje UEFA.Przecież to co chcecie zrobić to draństwo największego kalibru.Ruch trzeba ukarać za błąd ludzki ( mimo iż biedacy już prawie 3 lata spłacają długi po poprzednikach , nie będę wspominał o Widzewie i innych przekrętach w lidze0 a tu stosuje się jakąś taryfę ulgową.Czyli jednym słowem firmujecie przekrętów,takich jak Wy wszyscy.Lepiej być złodziejem i bandytą w tym kraju aniżeli uczciwym,porządnym ,starającym się wywiązywać ze swoich obowiązków klubem.I to się dzieje pod egidą PIS,który to chciał walczyć z patologią.Gdzie w tej chwili jest Kaczynski,gdzie Ziobro-trzeba jak najszybciej zamknąć to całe towarzystwo i odizolować od świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sts Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: 213.25.48.* 21.07.07, 09:41 A wiesz o ile meczy wogole chodzi?Wiec zamknij jape pajacu.Zagłębie S. było napewno jednym z najmniej umoczonych klubow a kupione mecze nic im nie dały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony a Ciebie, człowieku, jak pogięło? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 14:54 Gdyby choć cień logiki był u Ciebie, to napisałbyś: jak nie karać wielkich złodziei - Lubin - w ogóle, a mniejszych dla przykładu, ukarać? A już pusty śmiech bierze - gdy piszesz, że to tylko dwa (?) kluby złodzieje, a cała reszta: cacy? Jeden z lepszych dowcipów. Polecam wypowiedzi prokuratorów, którzy wyraźnie mówią, że trudno znaleźć na szczeblu centralnym klub wolny od korupcji. Jeżeli nie mówią wszyscy, to jakby z ostrożności procesowej. Przecież w dodatku, mogą tylko ostatnich kilka lat badać. A system "ustawiany" sezonu w Polsce już od głębokiej jest komuny. Więc jaki to klub jest czysty, jak brzmi nazwa? ha, ha. No, tak, rozumiem - ale jak to możesz zauważyć, jak ze swoją rozpaczą po pomoc do UEFA lecisz. To dopiero dobre. A co, w UEFA, FIFA - to niby jest czysta gra? Dlatego wsparli Listkiewicza i PZPN? Dlatego dziennikarzy pytających o milionowe w dolarach przekręty - nie wpuszczają na konferencje? Na maturze zdający matematykę błędne cyfry wpisuje w mnożeniu 2 razy 2; 6 plus 8 itp - i na tym obliczeniu opiera cały swój rachunek. Jak go oblali, to pewnie się uwzięli, on tylko "drobny błąd ludzki" zrobił? Jeżeli takie dokumenty na ostatecznym posiedzeniu, porównywalnym z Sądem Kasacyjnym - podsuwany jest dokument tak sformułowany, to jak go mają ocenić? Jakim prawem manipulacja emocjami, jaką teraz się uprawia - ma być ważniejsza od prawa w tym punkcie? Jednocześnie - akurat przy korupcji domagasz się inaczej. To prawo i to prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Minus 10 puntków dla Sosnowca 21.07.07, 09:41 Powiem szczerze, że kompletnie nie rozumiem takiej decyzji. Przecież Zagłębie z założenia miało walczyć o utrzymanie. 10 punktów na minus, to de facto degradacja. I o co ma teraz grać ten zespół? Będzie sprzedawał swoje mecze, to przynajmniej na grzywnę zarobią :) Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sts Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: 213.25.48.* 21.07.07, 09:56 Dla Ciebie bez sensu a dla nas kibiców z Sosnowca wcale nie.Jezeli nie zagramy w 1lidze to miasto nigdy nie wyremontuje stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.smstv.pl 21.07.07, 09:58 W zasadzie to już spadli. Zespół i tak miał skład tylko na walkę o pierwszoligowy byt, więc ta kara to jak degradacja, tylko dopiero za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Przywrócić Arkę i Łęczną do 1.ligi!!! Natychmiast! 21.07.07, 09:55 No ręce opadają! Min Lipiec już sobie poszedł, to teraz PZPN może sobie robić co chce! PZPN jest nieruszalny! Chyba oddam dekoder C+, to nie na moje nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jakas paranoja Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.centertel.pl 21.07.07, 10:13 zwracam dekoder canal plus chuu--ja nie dam ani złotowki na ta syfiasta lige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:19 A gdzie Lubin?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 21.07.07, 10:22 Całą tą ligę trzeba zawiesić na rok i zrobić z tym porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Małocha grał też kiedyś w Legii... IP: *.l6.c1.dsl.pol.co.uk 21.07.07, 10:47 zielone barwy, zielony stolik?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: 213.192.75.* 21.07.07, 10:55 Jak widać są równi i równiejsi. Arka i Górnik zdegradowali i już. Sosnowiec ma dostac tylko -10pkt, a taki Ruch, który nie kupczył został zdegradowany (niby nie dostał licencji) do II ligi za brak licencji. No żesz kur... mać co to ma być ? Zagłębie Lubin kupiło awans i nadal będzie grać w I lidze, niby dlaczego ? Bo akcjonariuszem jest KGHM ? Polska to jest chory kraj. Powinno być tak: albo karzemy wszystkich, albo nikogo (coś w rodzaju amnestii). A tak to teraz PZPN robi sobi z kibiców jaja i to w majestacie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:40 Korupcja przerosła PZPN dlatego że byli mało stanowczy i niekonsekwentni. Dodatkowo kierują się niejasnymi przepisami, które są furtką dla oszustów. W tej chwili już nie ma dobrych rozwiązań- chyba że amnestia i rozszerzenie ligi o wszystkie pokrzywdzone przez PZPN kluby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikomann Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.smstv.pl 21.07.07, 13:16 Piszesz chłopcze ze zdegradowali Arkę i Łęczna a Sosnowiec ma dostac tylko -10 pkt. Oburzasz się! A przypomnę ci że kiedyś -10 pkt dostał Piast i -6 Podbeskidzie. Trudno wszystkich karać jednakowo za rózną skalę przestępstwa. Rozumiem że masz wtyki w prokuraturze i wiesz o jaką liczbę meczów chodzi że tak biadolisz. Oni i tak spadną bo nie odrobią aż 10 punktów. Ruch przywrócą napewno. Największe jaj to są z Łęczną która kupiła całą mase meczy nawet w 2006 roku kiedy aresztowano już kilkanasć=cie osób za korupcję. Ja czekam teraz na ŁKS, Widzew i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.rcb.vectranet.pl 21.07.07, 10:59 Orendż Ekstraklasa... Bożesz ty mój, a ja mam telefon w Orendż, ale obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.rcb.vectranet.pl 21.07.07, 11:04 AAAA.... dodam tylko, że jeśli usłyszę w pracy czy gdziekolwiek indziej głosy zachwytu nad ostatnią weekendową kolejką tej cyrkowej ligi, to z.a.k.u.r.w.i.ę z laczka i poprawię z kopyta. Myślę, że cierpliwość normalnych kibiców dawno się wyczerpała i trzeba być naiwnym głąbem, żeby brać to wszystko na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolelele mam nadzieję, że kiedyś spotkam Listkiewicza IP: *.toya.net.pl 21.07.07, 13:50 bez świadków, no żeby to chociaż Kolator był, albo inny taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony jakim prawem znowu antypropaganda pw Sosnowcowi? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 14:43 Chodzi mi o sformułowanie "tylko dlatego, by nie robić bałaganu". Jakim prawem takie sformułowanie - gdy przewinienie jest prawdopodobnie rzędu takiego, jakie popełniły inne kluby ukarane nie karą degradacji tylko ujemnych punktów. Jakim prawem więc sformułowanie "tylko dlatego"? Czy chodzi tylko o ulubione u niektórych gnojenie słabszych? Czy też jednocześnie o to - był płacili za innych, czyli niech za Lubin odpokutują Sosnowiczanie, niech wezmą na siebie też to, co wiedzą wszyscy, że Zagłębie kręciło. Przecież parę tygodni temu sami przedstawiciele Wydziału Dyscypliny mówili, że Sosnowiec ma mniejsze winy, duże Lubin, Cracovia i ktoś tam jeszcze. Prokuratura pośrednio to potwierdza, mówiąc, że wątek tego klubu zamknięty. Czemu więc tak nagle wyciąga się jeden klub, by koniecznie teraz ukarać, na 5 przed 12tą? Czy aby nie chodzi o "zrobienie komuś miejsca, kto musi grać, bo np. p. Rusce pasuje"? Jakim prawem używa się sformułowania, która zniesławia i na przyszłość klub, jakoby tego jednego jedynego klubu "odpłata" była nieproporcjonalna ("tylko dlatego") a wszyscy inni OK! Zagłębie Sosnowiec, ma znów pokutować, że nie ma chodów w centrali? Już raz, pod koniec komuny, przez eks-sosnowiczanina, który obraził się na rodzinne miasto i udawał Ślązaka, M. Dziurowicza, zostało zniszczone, w dodatku nie dano możliwości wyjścia z długów. Wtedy - zapłacili za to - ale pozbierali się i zaczęli od A klasy. Nie tak, jak klub Dziurowicza, GKS Katowice, który płacze wszem i wobec, że go przydzielono do IV ligi; nie tak jak Widzew, który długów nie spłaca i wylądował w II lidze. Teraz też - owszem, słusznie karane za korupcje - ma jednak jeszcze innych niesławę wziąć na siebie i będąc małym trybem korupcji, wciągniętym przez wielki układ - być kozłem ofiarnym dla całego układu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Re: jakim prawem znowu antypropaganda pw Sosnowco IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.07, 17:00 Wkurzony pacan z ciebie jest. Wszyscy wiedzą że Sosonowiec bardziej jest zamieszany niż Zagłębie. Zagłębie ma zamieszanych dwóch ludzi A Sosonowiec 4 w tym kilku się przyznało np. ujek. Daj se na luz i nie udawaj że Sosonowiec to jakiś męczennik w Polskiej lidze. Patrząc na karę dla Sosnowca to Zagłębie powinno dostać -5 pkt na nowy sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony a teraz się rozbawiłem. IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 17:51 Przestudiuj człowieku historię sprawy - i naprawdę kłamstwo w żywe oczy, jakie usiłujesz uprawiać, albo strusie chowanie głowy w piasek, zamykanie oczu czy szeptanie zaklęć, jakie pamiętasz z Twoich ulubionych bajek nic tu nie zmieni! Tak, jak od początku Zagłębie Lubin było umoczone w aferę i trwało to przez lata - dalej będzie faktem, pomimo Twoich zabiegów. Wywiady, jakich udzielali prokuratorzy czy nowy Wydział Dyscypliny, może burzą Twoją naiwną wiarę, niemniej są jakimiś faktami, argumentami, w przeciwieństwie do Twojego stylu, który zdradza nic innego, jak zdenerwowanie, bo nie masz argumentów. Przy okazji, nie zapomnij. Jeżeli już używać nazwy dla jednego klubu a dla drugiego posługiwać się miastem, to Zagłębie jest w Sosnowcu. I znowu - wyzywanie kogoś np tym razem nie palantem tylko durniem: nic w obiektywnej historii nie zmieni. Podobnie jak - gdy przestudiujesz nie swoje emocje i życzenia a historię niszczenia Zagłębia, w której podałem, fakty: to o ile zachowałeś jeszcze jakieś podstawowe choćby używanie rozumu, przestaniesz powtarzać swoje wymysły i obelgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Re: a teraz się rozbawiłem. IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.07, 22:17 Naprodukowałeś się pisząc bzdety ale nie dałeś żadnych konkretów. Piszesz że Zagłębie jest zamieszane w ten proceder od początku. Co to ma znaczyć? Przecież 30 lat temu już spocony Janek sprzedawał mecze w ŁKSie do czego się przyznał, po drugie mówimy o samych faktach. Zagłębie jest zamieszane w dwa mecze z 2004/2005 roku i zamieszane są dwie osoby które już dawno nie mają nic wspólnego z klubem. U was wygląda to trochę inaczej bo i zarzuty większe. Ja rozumiem że możesz się denerwować bo ostatni wasz pobyt w pierwszej lidze pamiętają tylko najstarsi indianie ale opanuj emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "były wkurzony" ostatnia odpowiedź do ZL IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 00:01 Ostatnia, bo szkoda pisać. Nie ja próbuję inwektywami zakryć fakt, że nie podaję faktów. Dopiero teraz zacząłeś jakieś konkrety pisać, choć nadal dziwacznie zestawione. A co wyjeżdżasz z tym, że ludzi nie ma w klubie. A w Zagłębiu są? Więcej - w ogóle jest zupełnie inny właściciel, czego nie da się powiedzieć o Lubinie. Ale machasz przed nosem tak, jakby to była jakaś na korzyść Lubina wiadomość - a okazuje się, że jest odwrotnie. I tak dalej. Jak nie wiesz, jak się to robi, by się dowiedzieć - to kogoś poproś. "Wrzuć" wyszukiwarkę i znajdziesz. Nie wiem, czy wiesz, że te mecze, które podajesz, to tylko początek afery, o dziwo - która zaczęła się od Was i zatoczyła takie szerokie koło. W wyszukiwarce znajdziesz wypowiedzi z prokuratury i Wydziału Dyscyplinarnego (kolejny raz to przywołuję), mówiące że sprawa Lubina wygląda na nie mniejszą niż Arki. Te same źródła mówią - że Zagłębie Sosnowiec, to sprawa kilku meczy. Te kilka meczy, o których piszesz, że niby więcej ze strony Zagłębia niż ze strony Lubina: to już jest sprawa, którą prokuratura przekazuje, jako skończoną, bo więcej nie ma. Dziwnym trafem - o Lubinie tak nie mówią. Kto ma rozum porówna - i coś mu to mówi. Prezesowi Lubina groził 3miesięczny areszt z racji podejrzeń o możliwość matactwa; Rudy wyszedł następnego dnia za kaucją. Kaucja Rudego: 20 tys. Kaucja "Jerzego F.": 100 tys. Rozumujący po ludzku, co to przeczytają - mają już dość danych. Dlatego szkoda więcej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ale burdel z tego PZPN IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.07, 16:57 Powinni zaczekać na zakończenie sprawy i dopiero karac wszystkie kluby po następnym sezonie. A nie, 4 drużyny teraz, dwie się odwołają, następna dostanie ujemne punkty, sprawy w sądzie i inne takie duperele. Przecież ten PZPN to nawiększy cyrk na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Szwindel szwindlem szwindel pogania - degradacja IP: *.chello.pl 21.07.07, 17:37 Powinno się zawiesić awans i zdegradować do III ligi. Minimum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:35 smiac mi sie chce z wielkich znawców piłki noznej wypowiadajacych sie o widzewie!!! smiech widzew otrzymał po spadku z 1 ligi licencje w pełni z prawem co potrwierdził pozniej na wielu aktach prawnych i sprawach sadowych!!! to ze spocony janek ma chorobe psychiczną to nie wina klubu który jako jedyny teraz w polsce dzieki bońkowi jest prowadzony czysto i w pełni profesjonalnie na wzór klubow europejskich:D osobiscie mam juz dosc tej zadymy PZPN PZPN ... PZPN!!! jestem za zawieszeniem ligi na rok bo to co proponują złodzieje z PZPN to paranoja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:46 choć jestem kibolem stołecznego kinga z łazienkowskiej w pełni zgadzam się z widzewiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony z racji związków inaczej, z racji rozumu tym bardz IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 14:38 ... tym bardziej. To znaczy, dlaczego jestem zdziwiony wypowiedzią "za widzewiakiem". Ano, nie tylko z racji sympatii Legii do Zagłębia, ale z racji po prostu rozumu. Tu nie dyskusja, czy nie można powiedzieć, że nie stoją za tym decyzje prawne - tylko co za tymi decyzjami? Pan Sadowski z Sieradza, teraz taki niby "pilny" w sprawdzaniu finansów - nie miał zapewnienia od Bońka, że spłaci długi. A to był warunek - nie tylko formalny, ale logiczny, uczciwości, by móc wziąć miejsce w II lidze po zadłużonym Widzewie. Jakim prawem bez płacenia długów. Jeżeli nie chciał - mógł jak Zagłębie, jak Lechia zaczynać od najniższej klasy. On niby po wszystkim mówił, że to nie jego wina, on mógłby od najniższej, ale płacił nie będzie. Tyle, że już po decyzji, że jednak jest nie wiadomo czemu w II. Nie wiem, co wpływało, może tylko "pozycja Bońka" bez żadnego jego lobbowania - niemniej wszedł w ten układ. A gadanie potem, gdy korzysta z uprawnień, że mógłby nie korzystać, to śmieszne jest. Mógł też przecież nie przyjąć tej licencji, ba, nawet nie wolno mu było występować o nią, jakim prawem występował, jak długów nie chciał przejąć. Nie powinno być też przyjęte jego zgłoszenie. A jednak - on wystąpił, komisja placet dała, widzew już w I - a widzewiak opowiada swoją propagandę; żal go, bo biedak musi udawać logikę opierając się na zakłamaniu. Ale, jak widać, niektórzy dają się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puntek Puntek Jabym się jakimiś tam puntkami nie przejmował? IP: *.ists.pl 22.07.07, 18:03 No bo co to są puNTki? To jakieś zwidy w nocy po ciężkim dniu zakrapiane procentowo. Nie martwcie się PUNTKAMI. Puntki nie zające, nie uciekną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:59 zagłębie to pany a korona kielce to bolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Minus 10 puntków dla Sosnowca IP: *.n4u.krakow.pl 22.07.07, 21:13 Przypominam wszystkim gorącym głowom,że o tym czy jest przestępstwo,czy nie decyduje sąd. Wypociny jakichś asesorów starających się stworzyć "aferę" o kant d... potłuc. A możni ligowcy,to niewiniątka?Łapią tylko maluczkich?Kiedy Legia,Wisła Kr.? Odpowiedz Link Zgłoś