Dodaj do ulubionych

Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry

IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:11
W reprezentacji Jurek może i zagrasz, ale chyba tej oldboy'ów. Na ławce Realu
raczej trudno będzie udowodnić przydatność do gry w reprezentacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bercik Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.icpnet.pl 26.07.07, 08:13
      Jurek zapomnij o kadrze !!! Zrobiłeś dla niej wiele i wystarczy. Jesteś
      obecnie moze najwyżej piątym bramkarzem w kolejności do reprezentacji.
      • Gość: Gandalf Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:24
        Jurek zawsze będzie wielki. Powróci do reprezentacji jeżeli się pokaże. On
        zawsze miał talent
    • Gość: Zig Ostatnie dwa mecze Boruca były bardzo kiepskie IP: *.p.lodz.pl 26.07.07, 08:26
      dlatego myślę że szansa jest. Pozatym gwiazdy pogroju Boruca mają typowo polską
      mentalność - jak zarobi parę groszy to myśli że Pana Boga za nogi złapał i nie
      rozwija się dalej
    • Gość: qqryq Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.07.07, 08:28
      Wróci po to żeby zrobić z siebie Wałęse piłki nożnej.
      Może spać na styropianie ale woli pograć dłużej i skompromitować się.
      Jego wybór. Ostatnio zachowuje się jak typowa blondynka.
    • Gość: rt Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 08:32
      ciekawe czy śpią w wielopokojowych apartamentach we dwóch czy w 1 pokoju -
      trochę ciasno dla milionerów
      • Gość: annaud Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: 195.137.246.* 26.07.07, 09:28
        "Z Casillasem" :Tylko mu czegos nie dosyp Jurek :)
        • Gość: buhh Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.acn.waw.pl 26.07.07, 11:35
          jeden drugiemu będzie sypał ściechy długie i szerokie niczym polskie autostrady.
    • Gość: prorok Trzymaj się z daleka od kadry Hanysie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:08
      Temat kadry jest dla Ciebie skończony!!!
    • tomjk Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry 26.07.07, 09:17
      tomjk:Ale najpierw marsz do okulisty
      • Gość: smerf madrala Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.home1.cgocable.net 26.07.07, 14:41
        SMIECHU WARTE, BEZCZELNY POZBAWIONY AMBICJI.
        DUDEK SPIER..........LAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
    • Gość: DeMax Bezczelny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:41
      Kuszczak na ławie, a twierdzi, że powinien być 1. bramkarzem, bo GRA w
      Najlepszym klubie na Świecie. Dudek na ławie i też chce być 1. bramkarzem repry.
      Panowie, grajcie w klubie to i w Reprze możecie. Czemu nie wolicie słabszego
      klubu, ale w którym będziecie grać ? Bo ManU czy Real przy nazwisku lepiej
      wygląda...
      • Gość: pigor Re: Bezczelny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:48
        a ja go lubie:) ciekawe czemu do żadnego z podstawowych bramkarzy naszej
        reprezentacji nawet z realu nie zadzwonili... zdziwieni? jakby nie patrzeć to
        najlepszy klub na świecie, mam najwięcej wygranych pucharów... a Pan Jurek coś
        mi sie zdaje że jeszcze pokaże sie i będzie o nim bardzo głośno(na boisku
        oczywiście)
        • Gość: rt Re: Bezczelny typ IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:00
          chcieli fachowca od siedzenia na ławie, Dudek był zdecydowanie najtańszy bo za
          darmo (za Kuszczaka, drugiego fachmana od siedzenia, trzeba by MU zaplacic)
      • Gość: crimson P. Re: Bezczelny typ IP: *.aster.pl 26.07.07, 13:18
        Bo czasem lepszy klub jest... lepszy. Myslisz, ze Jurek zagralby w kadrze, gdyby
        zgodzil sie stac na bramce jakiegos polskiego IV-ligowca? A przeciez gralby w
        kazdej kolejce na bank, wiec zgodnie z twoja logika... Nie rozumiem tego
        umilowania slabszych klubow wsrod kibicow. Jurek jest w Realu. Osiagnal cos,
        czego nie osiagnal jeszcze ZADEN polski bramkarz - wygral LM i trafil do
        najslynniejszego klubu na swiecie. Jesli przebije sie z niego do kadry, bedzie
        wielki. Jesli nie - i tak bedzie graczem Realu.
        • loppe Re: Bezczelny typ 26.07.07, 15:21
          no ale dlaczego tak sobie ułatwiasz - IV liga??
    • Gość: keczup75 Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:33
      Jurek nie wracaj wstydu oszczędź
    • Gość: Alphonsinho ławeczka, ogródeczek IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:39
      fajeczka, gołąbeczek
    • Gość: Alphonsinho Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:57
      jak sobie trochę posiedzisz w Realu raczej
      siedzieć jeszcze na meczach kadry to już szczyty siedzenia by były
    • Gość: dd W kadrze na ławie zawsze będzie ciebie miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:16
      Zwłaszcza wszędzie tam gdzie ławki nie są podgrzewane.
    • Gość: zzz Dudus, wez sobie mlotek IP: *.cable.mindspring.com 26.07.07, 12:22
      i wybij sobie z glowy gre w reprezantacji. Ty zawaliles mecz z Finlandia, nie
      wspominajac o wczesniejszych popisach z Litwa i meczach w Korei.

Ale wszystkiegoo dobrego - gratuluje kontraktu z Realem.
      • Gość: lojer Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:09
        jurek, wyluzuj z ta reprezentacja!

ciesz sie hiszpanskim sloncem i movida, polecam zwlaszcza "nasti"
        • Gość: mis Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.07.07, 14:15
          Od reprezentacji WARA!!! Juz dosc zepsutych wieczorow po meczach, w ktorych
          zawaliles glupie bramki. Ty juz swoje w reprezentacji zrobiles, lamago...
          WARA!!!
          • Gość: klocek Lego Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.aster.pl 26.07.07, 15:08
            Naprawde uwazasz, ze Gruby Artur jest lepszy? To chyba ogladamy rozne mecze...
            • Gość: mis Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.07.07, 15:24
              Artur zawalil wyprawe do Eskimosow. Dudek przez dziesiec lat gry w
              kadrze,wybronil 1(jeden) mecz-towarzyski z Francja w Paryzu. Dudek nie
              zanotowal w kadrze tak pamietnych meczow, jak Boruc w Manchesterze z Anglia czy
              w Dortmundzie z Niemcami.
    • Gość: 1 Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: 24.66.94.* 26.07.07, 15:27
      Panie Dudek, zycze panu jak najlepiej w Realu, ale do reprezentacji Polski?
      Mamy paru mlodych i chyba lepszych bramkarzy i to jest ich czas aby by w
      reprezentacji......
    • timbwolf3 Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry 26.07.07, 16:29
      odcinek 387 Dudek chce wrocic do kadry

no to moze mala powtorka, poniewaz mamy sezon ogorkowy:

odcinek 285 Dudek walnie przyczynia sie do porazki z Finlandia
      odcinek 47 Jurek Dudek i dziurawe rece w meczu z Lotwa
    • Gość: kx Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.spray.net.pl 26.07.07, 17:15
      dokładnie. Jak mozna udowodnić swoją przydatność na ławie, a nawet grając w
      super drużynie. Ile tam jest interwencji?
      • Gość: rt przy okazji IP: *.aster.pl 26.07.07, 17:53
        Benjamin Anthony "Ben" Foster (born 3 April 1983 in Leamington Spa) is an
        English footballer. He is a goalkeeper who joined Manchester United from Stoke
        City on 19 July 2005. Since the beginning of the 2005-06 season, he has been on
        loan to Watford. Watford manager Adrian Boothroyd claims that "he's better than
        current Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar" and believes that "he
        is going to be the best goalkeeper in the world."[1] Manchester United manager
        Sir Alex Ferguson has suggested that Foster will succeed Edwin van der Sar as
        first-choice keeper at United and should eventually replace Paul Robinson
        as "England's next goalkeeper."[2]

• Gość: monika Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 19:16
      a po co??
    • Gość: kacper Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.serv-net.pl 26.07.07, 21:37
      chyba się uda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka