Gość: kibic IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:11 W reprezentacji Jurek może i zagrasz, ale chyba tej oldboy'ów. Na ławce Realu raczej trudno będzie udowodnić przydatność do gry w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bercik Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.icpnet.pl 26.07.07, 08:13 Jurek zapomnij o kadrze !!! Zrobiłeś dla niej wiele i wystarczy. Jesteś obecnie moze najwyżej piątym bramkarzem w kolejności do reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:24 Jurek zawsze będzie wielki. Powróci do reprezentacji jeżeli się pokaże. On zawsze miał talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zig Ostatnie dwa mecze Boruca były bardzo kiepskie IP: *.p.lodz.pl 26.07.07, 08:26 dlatego myślę że szansa jest. Pozatym gwiazdy pogroju Boruca mają typowo polską mentalność - jak zarobi parę groszy to myśli że Pana Boga za nogi złapał i nie rozwija się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.07.07, 08:28 Wróci po to żeby zrobić z siebie Wałęse piłki nożnej. Może spać na styropianie ale woli pograć dłużej i skompromitować się. Jego wybór. Ostatnio zachowuje się jak typowa blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 08:32 ciekawe czy śpią w wielopokojowych apartamentach we dwóch czy w 1 pokoju - trochę ciasno dla milionerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaud Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: 195.137.246.* 26.07.07, 09:28 "Z Casillasem" :Tylko mu czegos nie dosyp Jurek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhh Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.acn.waw.pl 26.07.07, 11:35 jeden drugiemu będzie sypał ściechy długie i szerokie niczym polskie autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Trzymaj się z daleka od kadry Hanysie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:08 Temat kadry jest dla Ciebie skończony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomjk Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry 26.07.07, 09:17 tomjk:Ale najpierw marsz do okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.home1.cgocable.net 26.07.07, 14:41 SMIECHU WARTE, BEZCZELNY POZBAWIONY AMBICJI. DUDEK SPIER..........LAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeMax Bezczelny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:41 Kuszczak na ławie, a twierdzi, że powinien być 1. bramkarzem, bo GRA w Najlepszym klubie na Świecie. Dudek na ławie i też chce być 1. bramkarzem repry. Panowie, grajcie w klubie to i w Reprze możecie. Czemu nie wolicie słabszego klubu, ale w którym będziecie grać ? Bo ManU czy Real przy nazwisku lepiej wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigor Re: Bezczelny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:48 a ja go lubie:) ciekawe czemu do żadnego z podstawowych bramkarzy naszej reprezentacji nawet z realu nie zadzwonili... zdziwieni? jakby nie patrzeć to najlepszy klub na świecie, mam najwięcej wygranych pucharów... a Pan Jurek coś mi sie zdaje że jeszcze pokaże sie i będzie o nim bardzo głośno(na boisku oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Bezczelny typ IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:00 chcieli fachowca od siedzenia na ławie, Dudek był zdecydowanie najtańszy bo za darmo (za Kuszczaka, drugiego fachmana od siedzenia, trzeba by MU zaplacic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimson P. Re: Bezczelny typ IP: *.aster.pl 26.07.07, 13:18 Bo czasem lepszy klub jest... lepszy. Myslisz, ze Jurek zagralby w kadrze, gdyby zgodzil sie stac na bramce jakiegos polskiego IV-ligowca? A przeciez gralby w kazdej kolejce na bank, wiec zgodnie z twoja logika... Nie rozumiem tego umilowania slabszych klubow wsrod kibicow. Jurek jest w Realu. Osiagnal cos, czego nie osiagnal jeszcze ZADEN polski bramkarz - wygral LM i trafil do najslynniejszego klubu na swiecie. Jesli przebije sie z niego do kadry, bedzie wielki. Jesli nie - i tak bedzie graczem Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Bezczelny typ 26.07.07, 15:21 no ale dlaczego tak sobie ułatwiasz - IV liga?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup75 Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:33 Jurek nie wracaj wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho ławeczka, ogródeczek IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:39 fajeczka, gołąbeczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:57 jak sobie trochę posiedzisz w Realu raczej siedzieć jeszcze na meczach kadry to już szczyty siedzenia by były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd W kadrze na ławie zawsze będzie ciebie miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:16 Zwłaszcza wszędzie tam gdzie ławki nie są podgrzewane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Dudus, wez sobie mlotek IP: *.cable.mindspring.com 26.07.07, 12:22 i wybij sobie z glowy gre w reprezantacji. Ty zawaliles mecz z Finlandia, nie wspominajac o wczesniejszych popisach z Litwa i meczach w Korei. Ale wszystkiegoo dobrego - gratuluje kontraktu z Realem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojer Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:09 jurek, wyluzuj z ta reprezentacja! ciesz sie hiszpanskim sloncem i movida, polecam zwlaszcza "nasti" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.07.07, 14:15 Od reprezentacji WARA!!! Juz dosc zepsutych wieczorow po meczach, w ktorych zawaliles glupie bramki. Ty juz swoje w reprezentacji zrobiles, lamago... WARA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Lego Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.aster.pl 26.07.07, 15:08 Naprawde uwazasz, ze Gruby Artur jest lepszy? To chyba ogladamy rozne mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Dudus, wez sobie mlotek IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.07.07, 15:24 Artur zawalil wyprawe do Eskimosow. Dudek przez dziesiec lat gry w kadrze,wybronil 1(jeden) mecz-towarzyski z Francja w Paryzu. Dudek nie zanotowal w kadrze tak pamietnych meczow, jak Boruc w Manchesterze z Anglia czy w Dortmundzie z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: 24.66.94.* 26.07.07, 15:27 Panie Dudek, zycze panu jak najlepiej w Realu, ale do reprezentacji Polski? Mamy paru mlodych i chyba lepszych bramkarzy i to jest ich czas aby by w reprezentacji...... Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry 26.07.07, 16:29 odcinek 387 Dudek chce wrocic do kadry no to moze mala powtorka, poniewaz mamy sezon ogorkowy: odcinek 285 Dudek walnie przyczynia sie do porazki z Finlandia odcinek 47 Jurek Dudek i dziurawe rece w meczu z Lotwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.spray.net.pl 26.07.07, 17:15 dokładnie. Jak mozna udowodnić swoją przydatność na ławie, a nawet grając w super drużynie. Ile tam jest interwencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt przy okazji IP: *.aster.pl 26.07.07, 17:53 Benjamin Anthony "Ben" Foster (born 3 April 1983 in Leamington Spa) is an English footballer. He is a goalkeeper who joined Manchester United from Stoke City on 19 July 2005. Since the beginning of the 2005-06 season, he has been on loan to Watford. Watford manager Adrian Boothroyd claims that "he's better than current Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar" and believes that "he is going to be the best goalkeeper in the world."[1] Manchester United manager Sir Alex Ferguson has suggested that Foster will succeed Edwin van der Sar as first-choice keeper at United and should eventually replace Paul Robinson as "England's next goalkeeper."[2] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.aster.pl 26.07.07, 19:16 a po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Dudek: Może uda mi się wrócić do kadry IP: *.serv-net.pl 26.07.07, 21:37 chyba się uda Odpowiedz Link Zgłoś