Gość: MARIO Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.07.07, 21:15 JESTEM POD WRAŻENIEM. WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE W ZAGŁĘBIU GRA ARBELOA. NO I CZAS UZUPEŁNIĆ PIERWIASTKI ŚLADOWE BO I ŚLADOWA JEST GRA W PIŁKĘ W WYKONANIU ZAGŁĘBIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_horse Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: 88.87.167.* 31.07.07, 21:21 uzupelnic nalezy nie tylko pierwiastki sladowe (lol) ale tez UTRATE PLYNOW :) czyli co kiedys stracilismy plyny potem je odzyskalismy i teraz trzeba uzupelnic utrate? eeeh mr szpakowski Odpowiedz Link Zgłoś
mieslaw Re: cholera ,zapomiałem o meczu - dzięki gazeta 31.07.07, 21:23 Ja też - miło wiedzieć, że nie jestem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on uk tylko dla moherowych bretow !??? IP: *.popl.adsl.virgin.net 31.07.07, 21:20 dlaczego tej transmisji nie mge ogladac na itvp lub sluchac na pr1??????? Same audycje koscielne moge odbierac przez siec w Anglii !!!!!!!!!! To juz jest zenujace !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieslaw Nocny Patrol 31.07.07, 21:22 Szukając "nocny patrol" w googlach znalazłem nocnypatrol.org/ - oficjalna strona Nocnego Patrolu, grupy nocnych rowerzystów z Lublina. Ciekawe. A co do książki - chodzi chyba o powieść Siergieja Łukanienki, choć na początku myślałem, że mowa o "Night Watch" Terry'ego Pratchetta, on był do takich rzeczy zdolny :D Odpowiedz Link Zgłoś
ermik.krak Re: Nocny Patrol 31.07.07, 21:28 Taktyka diamentu? Aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
kayo77 Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:28 Proponuje by "Z czuba" bylo w wersji audio transmitowane... Wowczas Szpakowskiego mozna wyłączyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!o Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:33 Tak patrze na ten mecz i patrze, i mi sie przypomnial komentarz Pana Zimocha (?) do jednego z ostatnich udanych startów naszych w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów. Wtedy to właśnie Widzew potykał się z Dunami, a nasz wspaniały komentator wykrzyknął: "Panie Turek, kończ Pan ten mecz!!" i to może być mantra na dziś;> Pozdrawiam serdecznie p.s. Jako sie rzekło - Widzew awansował wtedy do LM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 31.07.07, 21:34 WYWALIĆ WŁODARCZYKA wprowadzić ŁOBODZIŃSKIEGO!!!!! Jak największe drewno polskiej ligi może bić się o Ligę Mistrzów???? Odpowiedz Link Zgłoś
bronhit Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:35 "taka była taktyka ze miała nie fruwać a fruwa" - to najlepszy komentarz iwanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
otzky Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:36 Mecz jest po prostu doskonały. Żona moja, muzyk i wybitna znawczyni piłki nożnej, po 30 minutach zadała mi pytanie: "A oni to tylko w piłkę grają ,czy pracują gdzieś jeszcze"??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mdemo1 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:44 Zczubacy nie narzekajmy na TVP-owskich komentatorów, przynajmniej nie ma reklamy dezodorantów w każdej wolnej chwili, tak jak robią w polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.aster.pl 31.07.07, 21:48 ale w polsacie są MŚ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zczub Link nie działa Zczuby IP: *.smrw.lodz.pl 31.07.07, 21:39 www.newstoob.com/2007/02/21/alina-vacariu-pictures/ ten link nie działa panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaj Gratuluje fotoedytorce IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:42 to musi być niezła fucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdenKO Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.pronet.lublin.pl 31.07.07, 21:41 Najlepszy jak zwykle Szpaku... "Jak przystało na tradycje miedziowe, Zagłębie występuje dziś w czerwonych koszulkach i białych spodenkach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukki Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.07, 21:41 chciałbym stanowczo zaprotestować! od wielu lat na zagłebie lubin mówi się "miedziowa jedenstka", "miedziowcy", "miedziani" itd. jest tylko jedna miedziowa jedenastka na dolnym śląsku i nazywa się MIEDŹ LEGNICA. lubin to jest co najwyżej legnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdenKO Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.pronet.lublin.pl 31.07.07, 21:45 W Polsce istnieje praktycznie tylko to co biega po klepiskach Orange Extraklasy a więc miedziakami nazywa się Zagłębie. gdyby na tym szczeblu grała Miedź to co innego, ale taki zespół wręcz nie istnieje poza mediami lokalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:42 Gratulacje dla fotoedytorki i wszystkiego najlepszego :) A wy skąd wiecie, że będzie obrońcą? Może zostanie nowym redaktorem zCzuba? :P Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:50 Miejmy nadzieję, że mama mu zabroni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garm Wampiry i czosnek IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.07.07, 21:43 Książka Łukjanienki niezła, ale żart z czosnkiem nietrafiony. Przekonanie, że czosnek działa na wampiry odstraszająco jest bardzo silnie zakorzenione w bałkańskim folklorze - w niektórych relacjach można nawet wyczytać, że dotyczy to też innych substancji silnie pachnących; znalazłem nawet odniesienia do autentycznych zaleceń, wedle których celem ochrony przed wampirami należało żreć... cebulę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaj Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:48 Fajne były w Lubinie te bramki "z głębią" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łojojojoj Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:54 Atak Zagłębia to Bida z Nędzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Zyczenia dla fotoedytorki!!! IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 31.07.07, 21:51 No nie, jak tak, to musialem sie odezwac... Jerzy Michal - to Wolodyjowski, czy nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubartowiak Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:54 Chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę, że zarówno Rafał Patyra jak i Piotr Wierzbicki to chłopaki z Lubartowa i obaj (no i moja skromna osoba) grali w Lewarcie Lubartów. Obaj obrońcy. Rafał środkowy:)) Pozdrowienia z Lubartowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uoelelele Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:55 po raz pierwszy w historii, drugi raz z rzędu - Szpakowski rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:55 Ale cokolwiek by się dziś w Lubinie nie stało, i tak nie my będziemy pośmiewiskiem Europy - czwarta drużyna niezłej w końcu ligi norweskiej, Lillestroem, przegrała z luksemburskim UN Kaerjang 1:0 i odpadła z Pucharu UEFA (w pierwszym meczu w Norwegii było 2:1, Kaerjang awansował dzięki golowi na wyjeździe). Do tej pory największym (i jedynym) osiągnięciem luksemburskiej drużyny w pucharach europejskich była porażka w dwumeczu 0:21 w Pucharze Zdobywców Pucharów z Chelsea w sezonie 71/72... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:58 ...a owe 0:21 w dwumeczu jest rekordowym wynikiem w historii pucharów europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kif Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.tpnet.pl 31.07.07, 22:21 Pośmiewiskiem Europy jest Legia i jej as atutowy - Radowicz :P Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:56 "W tym sezonie Polska pierwszy raz w historii,a drugi raz z rzędu wystawiła w europejskich pucharach 3 zespoły" złota myśl by Szpakowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tartufe Jak to sie nic nie dzieje... Kibicki ladne? ;) IP: *.range81-157.btcentralplus.com 31.07.07, 21:57 No Panowie... jak to sie nic nie dzieje... No chyba biegaja chociaz? ;) Piszcie prosze bo ja nie mam na emigracji polskiej TV (jakos mi nie zal) i jestem zdany na Wasza relacje (i chwala Najwyzszemu Szefowi). Moze do karnych dociagniemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolelele Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:59 no i mamy bramke, choć mieliśmy przewagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:03 Jo, ale jest i było miło:) polska gościnność:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 31.07.07, 22:07 Jeśli Zagłębie nie awansuje do LM to kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 22:12 Hmmm...może APAP, trenuje nowy zaciąg, któryś tam z kolei za X lat musi w końcu zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:15 Górnik Knuróf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.07.07, 22:17 Wiecie czemu Zagłębie przegrywa, bo zamiast taktyki romba powinni podjąć taktyke koła. Polega ona na tym że jeden zawodnik drybluje piłke a reszta ustawia się na około niego w kształcie koła i jadą na bramkę. Taktyke taką nawet Jacek Gmoch by nie wymyślił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Vaclavik i Glazastik IP: *.home.otenet.gr 31.07.07, 22:09 czyż nie są podobni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak Re: Vaclavik i Glazastik IP: *.chello.pl 31.07.07, 22:11 Trener zagłębia długo uczył zawodników co to jest magiczny romb/diament a zapomniał nauczyć ich że można grac też po ziemi, szczególnie gdy średnia wzrostu w naszej drużynie jest sporo mniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Vaclavik i Glazastik 31.07.07, 22:14 Raczej romb, klasyczny diament, to mieliśmy np. ma Euro 2004, gdzie kilka zespołów grało z jednym wysuniętym napastnikiem, który przeważnie grał tyłem do bramki, wyłapywał długie piłki i zgrywał do wchodzących partnerów. Cóż, Polska myśl szkoleniowa jest daleko w tyle za Europą. Odpowiedz Link Zgłoś