Dodaj do ulubionych

Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu...

• Gość: MARIO Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.07.07, 21:15
      JESTEM POD WRAŻENIEM. WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE W ZAGŁĘBIU GRA ARBELOA. NO I
      CZAS UZUPEŁNIĆ PIERWIASTKI ŚLADOWE BO I ŚLADOWA JEST GRA W PIŁKĘ W WYKONANIU
      ZAGŁĘBIA...
      • Gość: el_horse Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: 88.87.167.* 31.07.07, 21:21
        uzupelnic nalezy nie tylko pierwiastki sladowe (lol) ale tez UTRATE PLYNOW :)
        czyli co kiedys stracilismy plyny potem je odzyskalismy i teraz trzeba
        uzupelnic utrate?

eeeh mr szpakowski
    • gdkj cholera ,zapomiałem o meczu - dzięki gazeta 31.07.07, 21:16
      jak w temacie
      • mieslaw Re: cholera ,zapomiałem o meczu - dzięki gazeta 31.07.07, 21:23
        Ja też - miło wiedzieć, że nie jestem sam.
    • Gość: on uk tylko dla moherowych bretow !??? IP: *.popl.adsl.virgin.net 31.07.07, 21:20
      dlaczego tej transmisji nie mge ogladac na itvp lub sluchac na pr1??????? Same
      audycje koscielne moge odbierac przez siec w Anglii !!!!!!!!!! To juz jest
      zenujace !!!!!
    • mieslaw Nocny Patrol 31.07.07, 21:22
      Szukając "nocny patrol" w googlach znalazłem nocnypatrol.org/ - oficjalna
      strona Nocnego Patrolu, grupy nocnych rowerzystów z Lublina. Ciekawe.

A co do książki - chodzi chyba o powieść Siergieja Łukanienki, choć na początku
      myślałem, że mowa o "Night Watch" Terry'ego Pratchetta, on był do takich rzeczy
      zdolny :D
      • ermik.krak Re: Nocny Patrol 31.07.07, 21:28
        Taktyka diamentu? Aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu...
    • kayo77 Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:28
      Proponuje by "Z czuba" bylo w wersji audio transmitowane... Wowczas
      Szpakowskiego mozna wyłączyć..
    • Gość: o_!o Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:33
      Tak patrze na ten mecz i patrze,
      i mi sie przypomnial komentarz Pana Zimocha (?) do jednego z ostatnich udanych
      startów naszych w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów.
      Wtedy to właśnie Widzew potykał się z Dunami, a nasz wspaniały komentator
      wykrzyknął:
      "Panie Turek, kończ Pan ten mecz!!"
      i to może być mantra na dziś;>

Pozdrawiam serdecznie

p.s.
      Jako sie rzekło - Widzew awansował wtedy do LM:)
    • Gość: kevin Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 31.07.07, 21:34
      WYWALIĆ WŁODARCZYKA wprowadzić ŁOBODZIŃSKIEGO!!!!! Jak największe drewno
      polskiej ligi może bić się o Ligę Mistrzów????
    • bronhit Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:35
      "taka była taktyka ze miała nie fruwać a fruwa" - to najlepszy komentarz iwanskiego
    • otzky Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:36
      Mecz jest po prostu doskonały. Żona moja, muzyk i wybitna znawczyni piłki nożnej, po 30 minutach zadała mi pytanie: "A oni to tylko w piłkę grają ,czy pracują gdzieś jeszcze"???
      :)
      • mdemo1 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:44
        Zczubacy nie narzekajmy na TVP-owskich komentatorów, przynajmniej nie ma reklamy
        dezodorantów w każdej wolnej chwili, tak jak robią w polsacie
        • Gość: woj Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.aster.pl 31.07.07, 21:48
          ale w polsacie są MŚ:)
    • Gość: zczub Link nie działa Zczuby IP: *.smrw.lodz.pl 31.07.07, 21:39
      www.newstoob.com/2007/02/21/alina-vacariu-pictures/
      ten link nie działa panowie
      • Gość: Tomaj Gratuluje fotoedytorce IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:42
        to musi być niezła fucha:)
    • Gość: ZdenKO Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.pronet.lublin.pl 31.07.07, 21:41
      Najlepszy jak zwykle Szpaku... "Jak przystało na tradycje miedziowe, Zagłębie
      występuje dziś w czerwonych koszulkach i białych spodenkach"
    • Gość: lukki Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.07, 21:41
      chciałbym stanowczo zaprotestować! od wielu lat na zagłebie lubin mówi się
      "miedziowa jedenstka", "miedziowcy", "miedziani" itd. jest tylko jedna miedziowa
      jedenastka na dolnym śląsku i nazywa się MIEDŹ LEGNICA. lubin to jest co
      najwyżej legnicki
      • Gość: ZdenKO Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.pronet.lublin.pl 31.07.07, 21:45
        W Polsce istnieje praktycznie tylko to co biega po klepiskach Orange Extraklasy
        a więc miedziakami nazywa się Zagłębie. gdyby na tym szczeblu grała Miedź to co
        innego, ale taki zespół wręcz nie istnieje poza mediami lokalnymi.
    • jaguar666 Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. 31.07.07, 21:42
      Gratulacje dla fotoedytorki i wszystkiego najlepszego :) A wy skąd wiecie, że
      będzie obrońcą? Może zostanie nowym redaktorem zCzuba? :P
      • zczuba Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:50
        Miejmy nadzieję, że mama mu zabroni
    • Gość: Garm Wampiry i czosnek IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.07.07, 21:43
      Książka Łukjanienki niezła, ale żart z czosnkiem nietrafiony. Przekonanie, że czosnek działa na wampiry odstraszająco jest bardzo silnie zakorzenione w bałkańskim folklorze - w niektórych relacjach można nawet wyczytać, że dotyczy to też innych substancji silnie pachnących; znalazłem nawet odniesienia do autentycznych zaleceń, wedle których celem ochrony przed wampirami należało żreć... cebulę ;-)
    • Gość: Tomaj Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:48
      Fajne były w Lubinie te bramki "z głębią"
      • Gość: Łojojojoj Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.icpnet.pl 31.07.07, 21:54
        Atak Zagłębia to Bida z Nędzą
    • Gość: Hehehe Zyczenia dla fotoedytorki!!! IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 31.07.07, 21:51
      No nie, jak tak, to musialem sie odezwac...
      Jerzy Michal - to Wolodyjowski, czy nie...?
    • Gość: Lubartowiak Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:54
      Chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę, że zarówno Rafał Patyra jak i Piotr
      Wierzbicki to chłopaki z Lubartowa i obaj (no i moja skromna osoba) grali w
      Lewarcie Lubartów. Obaj obrońcy. Rafał środkowy:)) Pozdrowienia z Lubartowa
    • Gość: uoelelele Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:55
      po raz pierwszy w historii, drugi raz z rzędu - Szpakowski rządzi
    • Gość: fik Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:55
      Ale cokolwiek by się dziś w Lubinie nie stało, i tak nie my będziemy
      pośmiewiskiem Europy - czwarta drużyna niezłej w końcu ligi norweskiej,
      Lillestroem, przegrała z luksemburskim UN Kaerjang 1:0 i odpadła z Pucharu UEFA
      (w pierwszym meczu w Norwegii było 2:1, Kaerjang awansował dzięki golowi na
      wyjeździe). Do tej pory największym (i jedynym) osiągnięciem luksemburskiej
      drużyny w pucharach europejskich była porażka w dwumeczu 0:21 w Pucharze
      Zdobywców Pucharów z Chelsea w sezonie 71/72...
      • Gość: fik Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:58
        ...a owe 0:21 w dwumeczu jest rekordowym wynikiem w historii pucharów europejskich.
      • Gość: kif Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.tpnet.pl 31.07.07, 22:21
        Pośmiewiskiem Europy jest Legia i jej as atutowy - Radowicz :P
    • norweg88 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 21:56
      "W tym sezonie Polska pierwszy raz w historii,a drugi raz z rzędu wystawiła w
      europejskich pucharach 3 zespoły" złota myśl by Szpakowski...
    • Gość: Tartufe Jak to sie nic nie dzieje... Kibicki ladne? ;) IP: *.range81-157.btcentralplus.com 31.07.07, 21:57
      No Panowie... jak to sie nic nie dzieje... No chyba biegaja chociaz? ;) Piszcie
      prosze bo ja nie mam na emigracji polskiej TV (jakos mi nie zal) i jestem zdany
      na Wasza relacje (i chwala Najwyzszemu Szefowi).

Moze do karnych dociagniemy ;)
    • Gość: uolelele Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:59
      no i mamy bramke, choć mieliśmy przewagę
    • Gość: o_!_o Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:03
      Jo, ale jest i było miło:) polska gościnność:D
    • Gość: Kewin Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z czu.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 31.07.07, 22:07
      Jeśli Zagłębie nie awansuje do LM to kto???
      • jaguar666 Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c 31.07.07, 22:12
        Hmmm...może APAP, trenuje nowy zaciąg, któryś tam z kolei za X lat musi w końcu
        zaskoczyć.
      • Gość: o_!_o Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:15
        Górnik Knuróf
      • Gość: AS Re: Zagłębia Lubin boje z Rumunami - część 1. z c IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.07.07, 22:17
        Wiecie czemu Zagłębie przegrywa, bo zamiast taktyki romba powinni podjąć taktyke
        koła. Polega ona na tym że jeden zawodnik drybluje piłke a reszta ustawia się na
        około niego w kształcie koła i jadą na bramkę. Taktyke taką nawet Jacek Gmoch by
        nie wymyślił!
    • Gość: ja Vaclavik i Glazastik IP: *.home.otenet.gr 31.07.07, 22:09
      czyż nie są podobni?
      • Gość: Szarak Re: Vaclavik i Glazastik IP: *.chello.pl 31.07.07, 22:11
        Trener zagłębia długo uczył zawodników co to jest magiczny romb/diament a
        zapomniał nauczyć ich że można grac też po ziemi, szczególnie gdy średnia
        wzrostu w naszej drużynie jest sporo mniejsza
        • jaguar666 Re: Vaclavik i Glazastik 31.07.07, 22:14
          Raczej romb, klasyczny diament, to mieliśmy np. ma Euro 2004, gdzie kilka
          zespołów grało z jednym wysuniętym napastnikiem, który przeważnie grał tyłem do
          bramki, wyłapywał długie piłki i zgrywał do wchodzących partnerów. Cóż, Polska
          myśl szkoleniowa jest daleko w tyle za Europą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka