Gość: Vieri Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 08:42 Spadłem z krzesła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droch Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 195.117.149.* 02.07.03, 08:53 Brawo, Gazeta! Wreszcie jakis dobry tekst satyryczny na mily poczatek dnia :-))))))))) A jak powiedzial kiedys Walesa: "niektorzy tak sie przyspawali do zlobu, ze konmi trzeba ich odciagac"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Liga jest ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 09:20 No tak. Przecież Listek wie najlepiej że liga jest uczciwa. Sam przecież w niej gwizdał , także pamiętny mecz w 93 (jak to wtedy skomentował w wywiadzie: "...bramki były ładne...") Dziuroland do kwadratu. Najsmutniejsze jest to że przy takich prezesach nic i tak nie uzdrowi puiłki bo co by nie myśleli ludzie, czego by "cała Polska nie widziała" i wiedziała to ci panowie nic nie naprawią bo to nie leży w ich interesie... Wchodzimy do Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs600 Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.coig.katowice.pl 02.07.03, 09:23 "jedna druzyna byla wyraznie slabsza" wedlug obserwatorow Listkiewicza, no jasne, bo przeciez sprzedala mecz. oj chyba wypowiedzi szacownego Pana Prezesa wskazuja na to ze sprawe nalezy szybko acz bez bolesnie utopic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny_rts Aleksandrowska czeka IP: 80.51.26.* 02.07.03, 09:26 Listek, albo jesteś głupi, albo naiwny, jeżeli myslisz, że ktoś ci uwierzy. Zamiast zajmować się jakimiś identyfikatorami(czy cholera wie czym) dla kibiców - wyjazdowiczów powinienieś zacząć się leczyć. Zapraszam na Aleksnadrowską (dla ludzi spoza Łodzi - szpital dla czubków). Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Liga jest uczciwa jak pan Listkiewicz. 02.07.03, 09:34 A nie zapominajmy, że to były sędzia. Wnioski narzucają się same. Aha, stwierdzenie że sędziowie już nie drukują, tylko robią "zwykłe" błędy zasługuje na miano dowcipu roku, i wyprzedza nawet pomysły ekonomiczne Leppera i taktyczne Janasa. Zresztą gdyby robili takie błędy bez złej woli, to oznaczałoby że są niepełnosprawni umysłowo, a czy tacy ludzie powinni pełnić tak odpowiedzialne role? Są chyba jakieś granice politycznej poprawności ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi44 Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.math.uni.lodz.pl 02.07.03, 09:39 Liskiewicza na WYKRYWACZ KLAMSTW aby przetestowac poprawnosc dzialania przyrzadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol polska liga to skorumpowane gówno !!! IP: *.mtnet.com.pl 02.07.03, 10:23 Ilez mozna oglądeć "ustawiane " mecze ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 213.17.236.* 02.07.03, 10:35 Ty pieruński fagasie- Liga jest tak skorumpowana i beznadziejna, że ślepy by zauważył. Ale tam, z wysokiego stołeczka to chyba niewiele widać co się dzieje na dole, bo kasa zasłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhK Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.cyberdom.pl 02.07.03, 10:58 Wlasnie ERA odpowiedziala na te bzdety i wycofala sie ze sponsorowania ligowej pilki.Listkiewicz jestes debesciak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
volga Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc 02.07.03, 11:17 ALBO KOMPLETNY IDIOTA, ALBO CYNICZNY CAPO DI TUTTI CAPPI. TAK, CZY INACZEJ, POTRZEBNE SĄ BARDZO RADYKALNE ROZWIĄZANIA, Z ROZWIĄZANIEM PZPR, PRZEPRASZAM - PZPN, WŁĄCZNIE. A TYMCZASEM SZCZAKOWIANKA NIECH WRACA TAM, GDZIE JEJ MIEJSCE SĄDZĄC PO NAZWIE KLUBU I MENTALNOŚCI DZIAŁACZY, CZYLI DO IV LIGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 213.77.7.* 02.07.03, 11:18 listek, ty na prezydenta byś się nadawał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 11:27 tak samo uczciwa jak Michal Listkiewicz.ja tam nie zapomne paru meczow sedziowanych przez pana Michala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kashpir Nasza liga byla fair? IP: *.mis / localhost 02.07.03, 12:05 Jestem w piłce od dziesiątek lat i uważam, że nasza liga była fair - mówi prezes PZPN Jezeli jest tak dlugo to musi tez wiedziec o sprzedawaniu meczow przez Andrzeja Iwana tzn. wg prezesa sprzedawanie jest fair. Kolejka cudow kiedy odebrali tytul Legii tez byla fair? To dlaczego kurna Legii zabrali ten tytul? Panie Listkiewicz, w panskich wypowiedziach nie ma zadnej logiki! Idz pan lepiej dawac twarz w podejrzanych spolkach, tylko kto teraz bedzie go chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 217.153.152.* 02.07.03, 12:16 BUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA H!!!!! jUŻ NIE MOGE, MICHAL DARUJ SOBIE JUZ TE GANIANIE ZA PILKA I PRZERZUC SIE LEPIEJ NA ZOSKE ALBO PICIPOLO NA ZUZLU. a SWOJA DROGA JAK TY MOZESZ JESZCZE PRZEGLADAC TE SWOJA ZAKICHANA JAZWE W LUSTRZE CO RANO? zONA Z TOBA JESZCZE W OGOLE GADA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 11.11.11.* 02.07.03, 13:07 Kto nie wierzy, ze mecz by sprzedany niech przeczyta wywiady M,Lewna i kim tam drugim w GW (jakis tydzien temu). Nawet gość o IQ 70 wyczulby z eto smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Jaki prezes taka liga IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 02.07.03, 13:49 Listkiewicz to bezczelny klamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.o.s. Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.03, 15:40 Pan prezes przez pomyłkę chyba powiedział dwie ciekawe rzeczy 1 Nie interesuje mnie, co "mówią ludzie". Nic dodać nic ująć, bo gdyby go interesowało, to już by prezesem nie był 2 trzeba w ogóle zlikwidować rozgrywki Zapomniał dodać: i zacząć wszystko od początku Nareszcie w czymś się z panem prezesem zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon To oddajcie legii mistrza .... IP: 193.203.85.* 02.07.03, 15:45 ...skoro nikt sie nie dopatrzyl przestepstwa!!! moze odrobina konsekwencji???? ogolnie to raczej kabaret jeszcze poczekamy na dobry futbol w polsce oj poczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 62.233.152.* 02.07.03, 15:53 I tyle lat w zupełności wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: proxy:* / 10.48.109.* 02.07.03, 16:38 Teraz jest liga , kto handluje ten zyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: 213.186.78.* 02.07.03, 18:20 Nasza liga fair??? Facet, nie rób z siebie pośmiewiska!!! Ty jesteś najlepszym symbolem naszej ligi - "tu kancik, tam kancik, jeden trener, drugi trener - a mnie nadal pełno i nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za podejmowane decyzje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut O kurde, nie wiedziałem że jest tak sielsko... IP: *.chello.pl 02.07.03, 21:12 Myślałem, że jest źle i gorzej już być nie może, ale po tym wywiadzie widzę, że jest wręcz wzorowo. Tylko szkoda, że są to wzory ze wschodu... Niemniej gratuluję Panu Prezesowi znakomitego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-LIGA Re: Michał Listkiewicz dla Gazety: Liga jest uczc IP: *.net.pl 03.07.03, 11:04 nie wiem ilu jest pilkarzy w POLSCE takich jak JA !GRALEM od C-KLASYDO I-LIGI!!! I WSZEDZIE SPRZEDAWALEM MECZE!!! NA KAZDEGO CZLOWIEKA JEST CENA!!! ALISTEK WERNER ITP MAM IM PRZYPOMNIEC ICH UCZCIWE MECZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emhyr Świat kolesi IP: 62.148.79.* 03.07.03, 11:56 Pan Listkiewicz siedzi w tym srodowisku to fakt i nie tknie niczego, gdyz i jemu dostaje sie nizly z tego kawalek chleba. Kajko i Kokosz powiedzieliby na to ze Polska LIga jest uczciwa dokładnie to: bbbuuuhhhaaahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś