Dodaj do ulubionych

Awans Polski w rankingu FIFA

IP: *.karneval.cz 22.08.07, 12:03
Ale sie dziwie ze tu juz niema 20 opinii jak jest ten ranking glupi , zakomlepksowany :) Klasycznie jedni co sa u gory mowia ze dobry , ci u dolu ze glupi . A w ogole jak moze Serbia , Szwedzi i Czeszi miec lepszy futbol niz Polska ze ? :) A ja mysle ze Polska repre jeszcze moze byc zadowolona bo ja bym poslal ja o 10 miejsc nizej :(
Obserwuj wątek
    • rytir Awans Polski w rankingu FIFA 22.08.07, 12:05
      5 miejsce niemców przy 12 miejscu angli to chyba nieporozumienie
      jakoweś
      • datnigga Re: Awans Polski w rankingu FIFA 22.08.07, 13:10
        przecież Anglicy nic nie grają, a niestety dla nich za markę się nie dostaje
        punktów, więc są na takim miejscu na jakie zasłużyli na boisku
      • Gość: gk nieporozumienie to Twoja nieobecnosc tutaj IP: *.hrz.uni-siegen.de 22.08.07, 14:18
        Niemcy to 3 i 2 druzyna ostatnich MS wiec to chyba oczywiste ze
        nazbierali wiecej punkto od Angli. Poczytaj troche o zasadach na
        jakich jest ten ranking budowany.
    • Gość: hahah Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.chello.pl 22.08.07, 13:34
      no kpina to jest ze 12. Anglia 1091 ma przewage1pkt nad13. Rumunia
      1090. jak rumunia moze byc przedpolska hahahaha
      • Gość: tyche Re: Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.cec.eu.int 22.08.07, 13:59
        Obawiam sie, ze z Rumunia nie dalibysmy sobie rady. Jak z Armenia
        umoczylismy...
        • Gość: coss Re: Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.bsi.bytom.pl 22.08.07, 14:09
          zawsze pozostawało dla mnie tajemnica na czym lesne dziady z fifa opierja swoj pierdu-pierdu ranking...
          nie chodzi mi o 20 miejsce polski (na takie, nie wyzsze zaslugujemy) ale o np. chorwacje (jak powszechnie wiadomo, moglaby bez problemu zmiezdzyc anglie, prawda?). ciesze sie rowniez, ze wreszcie doceniono takie imperium futbolowe jak rumunia. nie wiem, smiac sie czy rzygac...

Herzogtum Beuthen
          • Gość: gk Re: Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.hrz.uni-siegen.de 22.08.07, 14:22
            poczytaj troche w np: internecie, jak taki ranking jest budowany,
            to zrozumiesz i od razu swiat stani sie dla Ciebie piekniejszy. Jak
            te zasady zrozumiesz, to zapewniam Cie, nie bedziesz juz mial
            zadnych watpliwosci.
      • Gość: Chachar Re: Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.karneval.cz 22.08.07, 16:11
        Zapytaj Stuy Bukurest ty fajtlapo to ci powiedza dlaczego Rumunia jest wyzej niz Polska :) A w ogole mialbys sobie kupic telewizor i patrzec na futbol za granica twojego ogrodku bo jakos zasnoles , a moze mial bys pojsc do lekarza ?
    • Gość: Chachar Re: Awans Polski w rankingu FIFA IP: *.karneval.cz 22.08.07, 16:19
      Od dolu ? :) Nie , powaznie , Polski futbol ma szanse jako kadzy Futbol w kazdym kraju , lecz problemy sa wszedzie jakies a w Polski futbolu jest ten problem momentalnie gigantyczny . Sednem sprawy jest liga , bo w lidze rodza sie talenty dla reprezentacji a oto jest pytanie : Czy Polska liga ma potencial dal ksztalcenia dobrych pilkarzy dla kadry Repre ? Mysle ze w Polsiej lidze jest najwiekszy problem , o duzo wiekszy niz w ostatnich krajach , dopoki korzenie umieraja listkom na drzewie tylko dochodzi tchu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka