Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z...

25.08.07, 12:05
No podziwiam ambicje, mi by się nie chciało tak przez tydzień, ale wierzę w
Was i jak tylko będę mógł, to będę śledził relację, pamiętajcie tylko, że
oprócz LA jest jeszcze m.in. piłka nożna i trzy ciekawe mecze TVP w tygodniu
(chyba trzy): puchar UEFA dwa razy i superpuchar Europy.
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 12:10
      Chód to akurat jest bardziej interesujący od F1. Bo tu (nie licząc nieprzewidywanych sędziów) wszystko zalezy od człowieka a nie od maszyny.
      • Gość: Żużel Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. IP: *.tvk.torun.pl 25.08.07, 12:12
        A gdzie speedway? ;)
        Dzis GP Łotwy
        • Gość: breslauer Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 12:35
          jesli potrafiliscie sie przelamac i zrobic MEGARELACJE z LA to zrobcie tez
          kiedys relacje z żużla, przeciez to sport narodowy :) Patrząc na frekwencje na
          stadionach żużlowych a OE mozna odniesc takie wrazenie ;))
          • tekameka chrońmy lasy Amazonii - link, załóż swój las 25.08.07, 14:44
            tekameka.act4trees.com
            • tetlian Re: chrońmy lasy Amazonii - link, załóż swój las 25.08.07, 15:48
              Nieźle dają czadu :)
      • Gość: kidman Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. IP: *.root.com.pl 25.08.07, 12:13
        z całym szacunkiem do przedmówcy kategorycznie i stanowczo mówię: "nie zgadzam się"
    • Gość: Cure Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.ghnet.pl 25.08.07, 12:19
      Panowie, cwani jesteście i za to Was lubię! Przez cały tydzień, gdy my kibice,
      będziemy tyrać w korporacjach, Wy będziecie nadawać - w środku dnia. A więc
      czytalność gwarantowana, słupki w górę... :) (i tylko produkt krajowy brutto
      nieco opadnie)
      Eh, igrzyska się przypominają!
      Co tam mamy w programie przedostatniego i ostatniego dnia - kiedy wreszcie
      pojawią się medale?
      Pozdrawiam.
      • Gość: kidman Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. IP: *.root.com.pl 25.08.07, 12:28
        brakuje mi jednej dyscypliny w ktorej w podstawowce bylem dobry.. a mianowicie rzutu piłką lekarska(ona bynajmniej nie leczy)
        stało się tyłem do rzutni(?) i techniką dzwigni(?) wypychało jak najdalej-to byłą lekkoatletyka!
        • jaguar666 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. 25.08.07, 12:33
          No rzucało się nią w liceum. To było coś. Jednak nie tylko dźwignią (?), można
          również z ramienia (mniej więcej tak, jak rzucają telefonami komórkowymi*),
          tylko trzeba wiedzieć, jak się ustawić, by nie wyrzucić na aut.

* - zCzubaki, nie wiecie, czemu na mistrzostwach nie ma jeszcze rzutu telefonem
          komórkowym oraz beretem, biegu za serem w dół i gry w Kapelę?
    • jaguar666 Odśnież 25.08.07, 12:29
      Wasze Odśnież doczekało się nowej wersji, na Blog FM
      (blogfm.blox.pl/html) w relacjach z Parlamentu pojawiło się "odśwież
      Sabę". :)
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. 25.08.07, 12:33
      Ahahaha Wszoła (dobrze mówię) powiedział właśnie,że mistrzostwa świata rządzą
      się swoimi prawami d;d;d;d

Apropo,tęsknie wyczekuję waszej zczubowej relacji z wyścigów Le Mans :)
    • Gość: mp Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: 87.239.56.* 25.08.07, 12:37
      hej !
      dajcie więcej zdjęć gołych bab, bo te mistrzostwa jakieś nudne są.
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. 25.08.07, 12:40
      Ah popisałem się ignorancją - w studio to oczywiście Chmara siedzi a nie Wszoła.
      Ciekawi mnie kiedy w poczet dyscyplin olimpijskich wejdzie "Na rynek marsz" ;]
      Jeśli zrobicie jakieś głosowanie na miss mistrzostw to głos oddaję z góry na
      Fieofanową ex aequo z Szymonem Ziółkowskim
    • solarv Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. 25.08.07, 12:48
      :D
    • Gość: Kej Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: 80.51.30.* 25.08.07, 12:50
      "ślizg i obrót"

ślizg wykonują zawodnicy wysocy gdyż przy obrocie najzwyczajniej w
      świecie nie utrzymaliby sie w kole :)
      obrót jest domena zawodników niższych jak i tych którzy łączą rzut
      dyskiem z pchnięciem kulą (a i tacy sie zdarzają) zresztą w tej
      konkurencji faworytem jest Reese Hoffa który w tym roku nieźle już
      sobie pchnął :)

p.s. fajnie że będzie relacja z Królowej Sportu :) głowe sobie dam
      uciąc że czekacie na Wasza ulubioną konkurencje czyli rzut
      oszczepem ;)
      • deana Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. 25.08.07, 12:58
        Uwielbiam was czubaki, tylko się o wasze zdrowie trochę martwię:) Ambitnie się
        zabraliście do pracy, a tu jeszcze będzie Małysz, Kubica, US Open, Premiership i
        Bóg wie co. Jako jedna z niewielu ladies czytająca waszą relacyjkę poproszę o
        fajne zdjęcia przytojnych sprinterów.
    • Gość: Koalowa Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 25.08.07, 13:04
      Pozdrawiam Was "czubaki"!! Sedecznie, bo bardzo dobrze sie bawie dzieki Wam. Ja
      Was czytam, a moj maz lezy przed telewizorem i naprawde oglada transmisje (w
      Australii), a ja mu "donosze" Wasze komentarze!! Ucieche wiec mamy obydwoje.
    • Gość: bober88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 13:09
      a ja czekam na relacje z budowy autostrad :D
    • Gość: reese hoffy Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.generacja.pl 25.08.07, 13:46
      reese hoffy wyglada troche jak ten gosc z druzyny A
    • Gość: mahoma Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 13:56
      Ale wy tutaj macie błedów , pod tym linkiem miał być tekst o Smolarku!!
      Wczoraj było to samo...
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. 25.08.07, 13:58
      Odnośnie motta Majewskiego,to jest ono słuszne. Wszystko należy robić do
      przodu.A już cofanie się do przodu to wręcz sport ekstremalny.
    • Gość: p_xi_p PiS = Piwo i Seks IP: *.cm.umk.pl 25.08.07, 14:04
      ...z kotem,
      czyli pie..nie kotka za pomocą młotka.
    • jaguar666 F1 25.08.07, 14:11
      W tak zwanym międzyczasie zakończył się kwalifikację do jutrzejszego GP Turcji
      Formuły 1. Pierwszy Massa (liczę że wygra), Kubica monotematyczny, znowu piąty.
      Tor w Turcji jakby co, to jest bardzo fajny i dość trudny, zwłaszcza że jeżdżą
      odwrotnie niż na prawie wszystkich pozostały. I tylko duet komentatorów
      prezentuje coraz gorszy poziom.
    • Gość: Koalowa Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 25.08.07, 14:11
      Hurra!! Bawie sie coraz lepiej - Dzieki Wam
      "czubki", i juz jest,jeszcze nie "tradycyjne obelgi", ale taki co polityke
      musi wszedzie wcisnac!!
    • Gość: iotemo Dryk w angielskim brzmi -drik IP: *.238.133.164.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 25.08.07, 14:17
      W języku angielskim nasze zgłoski "i" i "y" przjmują adekwatnie przciwne brzmienia. Angielski autor musiał napisać to odruchowo ze słuchu polskiego mówcy. Polak powiedział-dryk co Anglik napisze-drik. Z gramatycznego punktu widzenia, sytuacją komplikuje jeszcze angielski (fonetyczny)podział samogłosek na krótkie i długie. Jeżeli pierwsza spółgłoska jest przedzielona jedną samogłoską, to ta spółgłoska ma brzmienie zwykle długiej, czyli " aj". Piszę zwykle, bo a j.angielskim nigdy zasady nie są sztywne. Pewność brzmienia "aj" nadzwała by postawiona (niema) końcówka "e". Złoska "y" jest samogłoską (jak tu przyjął angielski spawozdawcz), ale często ona, jalo jedyna przybiera właściwości samogłoski. Ta gmatwanina w j.angielskim powoduje, że nawet doktoranci anglistyki literują swoje wyrażenia. Nasuwa się pytanie: Po co Anglicy do swojego słownictwa wprowadzili ponad 800.000 zerżniętych z całego świata słów. A czy wiesz, że w USA (w ramach utzynmywania w nieświadomości emigrantów), nie publikują zasad gramatyki, a wykładowcy są gotowi do analizy/korekty tylko określonego słowa. Ja te zasady znalazłem w Słowniku Webstera z 1950 roku. Na jego podstawie zrobiłem opracowanie, które wręczyłem studentom i profesorom Hunter College. To była dla nich "bomba". Czy wyobrażasz sobie aby w Polsce uczono gramatyki bez publikowania/ujawniabia jej zasad?
    • Gość: mkotor Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.lublin.mm.pl 25.08.07, 14:27
      Ja Was czytam!
    • Gość: Koalowa Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 25.08.07, 14:31
      CZYTAM!!!!!! I zapewniam, ze wytrzymam, bo swietnie sie bawie, a jak "padne"( z
      powodu, ze u nas juz godz22), to Koala tu przyjdzie i wszystko od poczatku
      przeczyta!!! POZDRAWIAM, trzymajcie sie!!!
    • Gość: Kej Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: 80.51.30.* 25.08.07, 14:33
      ja to mam serce rozdarte :) brak telewizora w pokoju to biegam jak
      szalony do góy troche popatrzeć a potem na dół przed kompa Was
      poczytać :) jak z czuba to z czuba nie ma co :)
    • Gość: Guzik Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 25.08.07, 14:33
      A ten Majewski to w końcu Szymon czy Tomasz ?
      • Gość: breslauer Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:41
        juz niedlugo koniec lekkoatletycznego dnia !! wytrzymacie zczubaki !!
    • jaguar666 Jak fan F1 25.08.07, 15:02
      Jako fan F1 chciałem tylko powiedzieć, że wcześniej bym zamknął beznadziejnego
      Borowczyk niż Was. :)
    • Gość: zczuba_fan Czas na żużel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:08
      Po lekkoatletyce i F1 czeka Was żużel (albo chociaż obiecana relacja z budowy autostrady)... a po transmisji żużla przez zczuba to chyba ziemniaki przestaną rosnąć. :)
    • Gość: Guzik Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 1. z.. IP: *.gizycko.mm.pl 25.08.07, 15:09
      Ja już się zmęczyłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka