Gość: PifPaf IP: *.ols.vectranet.pl 09.09.07, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:18 Brawo Polacy, trochę dopisało szczęście ale wykonaliście dobrą robotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Z tym awansem z pierwszego miejsca to nie tak hop- IP: 193.0.122.* 09.09.07, 10:35 To nie tak hop-siup. z kim gra Polska: fiN,KAZ,BEL,SER Portugalia: SER , AZE,ARM,KAZ,FIN Finlandia: POL,BEL,AZER,POL SErbia; POR,ARM,AZER,KAZ,POL Zarowno Serbia jak i Portugalia maja przed soba 3 (Trzy!) mecze z najslabszymi druzynami w grupie. Polska i finlandia tylko po jednym ... Wiadomo, tamci tez moga przegrac z Armenia/Kazachstanem/Azerbejdzanem ale moim zdaniem jest to naprawde malo prawdopodobne ... Szczegolnie ze wiadomo ze mozna tam przegrac i ze punkty sa bardzo potrzebne i Serbii i portugalii .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Tylko 9 punktow.... IP: *.chello.pl 09.09.07, 12:09 ...na 12 do zdobycia. Gratuluje sposobu myslenia. Zwlaszcza ze to 2 z 4 meczow to meczez bezposrednimi rywalami do awansu a jeszcze jeden z niebliczalna jak sie okazalo w sierpniu Belgia!!! Kazachstan zreszta tez nam krwi napsul. Bardzo sie ciesze z dzisiejszego remisu, ale nie ma na razie co sie podniecac. Po meczu z Finlandia bedzie mozna cos wiecej powiedziec, ale ja mam taka skromna nadzieje ze wszystko bedzie jasne po meczu Pol-Bel i bedziemy mogli swietowac awans na wlasnym boisku. A przede wszytskim, ze o wszystkim nie bedzie decydowal ostatni mecz z Serbami na wyjezdzie. Tego meczu zdecydowanie mozna sie obawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janoboktoinny Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:19 odwal się od Pola... troche sceptycyzmu zawsze sie przyda... mozna lepiej docenic wartosc tego remisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 09.09.07, 09:24 dokładnie! Polu jest the best! Mój ulubiony dziennikarz z Wyborczej! No, może jeszcze Stec może się z nim ścigać :) Gdzie oglądać meczyki? Odpowiedź na: www.mojapilka.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dancio Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:21 HEJ CHLOPAKI, WEZCIE PRZELICZCIE TA SWOJA ANALIZE, BO Z MATEMATYKA TO CHYBA NIE BYLO W SZKOLE NAJLEPIEJ... A GDZIE WAM SIE ZGUBIL MECZ PORTUGALII Z SERBIA....29 PUNKTOW??? CHYBA 31 MOGA MIEC (zalkadajac, ze 16+15 to wciaz jest 31)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:28 Przeczytaj jeszcze raz, zamiast się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:30 A ty jeszcze dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:35 A ty już lepiej nie czytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: 217.153.84.* 09.09.07, 01:51 a na ciebie to już szkoda klawiatury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 02:02 a mi szkoda karmy na trolli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 08:14 Nie zakładasz chyba, że Serbia może wygrać z Portugalią? Portugalia wygra i to pewnie, ale to będzie dobry dla nas wynik. Jakoś nie wyobrażam sobie, by Portugalia nie awansowała. A skoro tak, to niech teraz wygrywają wszystko do końca, szczególnie z Serbią i Finlandią. Jestem przekonany, że nie wypuścimy tego awansu. Na Finlandię Leo znajdzie sposób. Zresztą szkoda byłoby zmarnować tego remisu z Lizbony. Te eliminacje tak się układają, że nawet jak stracimy gdzieś punkty, to inni nie są w stanie tego wykorzystać i też je tracą. Pojedziemy na Euro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ImI Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.07, 00:27 2:2 tak jak powiedzalem i wygralem ^^ na bwin hehe ... kurde tera finlandia ... ja powiem 0:3 hehe ^^ dla POLAKOW! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Przypomnienie komentarza po meczu Polski z Serbią IP: 158.75.211.* 09.09.07, 00:40 >Liczba dnia: > >7 - tyle zespołów od 1990 roku awansowało do mistrzostw świata lub >Europy po wywalczeniu jednego punktu w dwóch pierwszych meczach >eliminacji. Żadna z tych drużyn nie zaczynała jednak eliminacji od >dwóch spotkań u siebie. Po ostatnim meczu reprezentacji w eleminacjach do Euro'08 będzie 1;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:51 bez sensu te dywagacje, 9 punktów w 4 meczach z bardzo trudnymi rywalami łatwo nam nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Tylko Niemcy mogą być tak pazerni by Kazchstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 01:00 i Azebrbajdzan zaliczyć do Europy.Niemcą odbija Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Co to jest ta niemca, którą odbija? 10.09.07, 11:10 Gość portalu: poznaniak napisał(a): > (...)Niemcą odbija I co tą niemcą ktoś lub coś odbija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.cust-adsl.tiscali.it 09.09.07, 01:00 Ehhh, alez szkoda tej Armenii. Wygrana i awans bylby w zasadzie juz pewny. Ale nic to, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.adsl.alicedsl.de 09.09.07, 01:15 no chyba jeszcze nie bylby za bardzo pewny przed nami ciezkie mecze z 2-ga finlandia (bedzie bardzo ciezko) ktora tez zle nie gra i z serbia, czuje ze po takim meczu jak wczoraj polacy sie skoncentruja i napykaja bramek finlandii a potem to juz z gorki jakby w meczu serbia -portugalia byl remis to juz wogole byloby super finlandia-polska 1:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 01:36 nie, po takim meczu jak dzisiaj nasi strwierdzą, ze są gwiazdami świata i pojadą do Finlandii na luzie i zbiorą baty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.mammothnetworks.com 09.09.07, 01:19 teraz jeszcze beda kiksy.to w naturza krajanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cerber Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.adsl.alicedsl.de 09.09.07, 01:19 Kalkulowanie - no najlepsza rzecz pod słońcem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.ipt.aol.com 09.09.07, 02:00 tych wszystkich Polow i Stecow to o kant dupy mozna rozj...bac. Ja ich nawet nie czytam. Sieja negatywna energie, osly popierdo..one. Przed takim meczem trzeba dokladac sie pozytywna energia, a nie zalosnym biadoleniem. Takie osly gdyby rzucily sie na kolana i modlily bylyby bardziej pozyteczne spolecznie niz piszac jakies brednie slinotokowe. Ja mowilem ze bedzie 5:0 dla Polski, i teraz patrzac trzezwo ciesze sie! Brawo chlopaki. WIerzylem w nich nawet kiedy bylo 2:1. Nie dopuszcza sie mysli o przegranej kiedy mecz trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.09.07, 02:24 A komu chcesz dokladac te pozytywna energie?! Pilkarzom? Oni nie czytaja przed meczem internetu i tobie podobnych specow. A od siania huraoptymizmu sa blaznowie,rola dziennikarzy jest nieco inna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarekBratLecha Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.07, 02:32 Brawo outsider też tak myślę. Może chcesz jakąś posadkę w Min.Sportu ? A Pol i Stec już w Polsce nie popiszą... Co do meczu - zagraliśmy słabo, ale nawet jak aktor strzelił na 2:1 nie przestałem wierzyć. Na moment ucichłem ale wierzyłem nadal.. I co się okazało ? Wszystkich "fachofców" pokroju Steca, Pola, Engela można o kant dupy rozbić. Trzeba wierzyć a nie płakać, że jesteśmy słabi.. Pod Kircholmem jak było ? Cieszę się z meczu, ale graliśmy bardzo słabo. Mogliśmy pokonać 4 drużynę świata. Pozdrawiam outsidera bo widać, że myśli. A z tą posadką nie żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.09.07, 05:03 brawo polska brawo,brawo krzynowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.09.07, 07:45 Outsider od razu twoje CV przeslij temu panu wyzej. Steca to bym zostawil czasami cos mu sie ciekawego trafi 1 na pol roku. Niech Stec pisze o siatkowce to pozytku moze bedzie wiecej. Podobno to co lubi. Jak widac to nawet bronia sie mozna strzelic 2 bramki, to co bedzie w Finlandi jak bedziemy atakowac. Zurawski to bylo nieporozumienie *chyba tak to sie pisze a moze osobno, nie wiem. Smolarek tez nie istnial poza tyc co zje..l w pierszej polowie. Gramy z Finlandia jak w Norwegi przed awansem do MS2002. Trzeba im oddac conajmniej 3:0 Godspeed!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca 09.09.07, 05:35 Po(h)l to niemieckie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miobeb Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.net-serwis.pl 09.09.07, 09:13 Ta analiza jest bez sensu, bo co to za różnica czy awansujemy z pierwszego, czy drugiego miejsca w grupie? Ważne żeby awansować, a do tego wystarczy jeśli wygramy trzy z czterech ostatnich meczy. Będziemy mieli 29 pkt, a Serbia i Finlandia grają jeszcze mecze z Portugalią i najwyżej jedna z tych trzech drużyn może zdobyć więcej pkt. od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 10:28 Scolari powiedział po meczu, że według jego obliczeń Polska już prawie awansowała. Ciekawe, jakim kalkulatorem się posługiwał? No ale skoro tak mówi, to na pewno tak będzie. Portugalia jest pod ścianą i chcąc awansować, musi teraz wygrywać. Niech wygrywa, zwłaszcza z Serbią i Finlandią. W środę czeka nas kolejny horror, ale na szczęście Finlandia nie jest tak groźna jak Portugalia i możemy ją pokonać. Pamiętacie poprzednie eliminacje do ME? Na początek przegraliśmy z Łotwą u siebie 0:1, co prawda ta porażka kosztowała nas awans do Euro 2004, ale w rewanżu spokojnie wygraliśmy 2:0. Teraz jest podobnie, z tym, że o awans nie musimy drżeć. Kto wie, czy analogii nie będzie więcej i Finlandia mimo, że z nami przegra, to awansuje do Euro kosztem Portugalii. Coś wyjątkowo dobrze im idzie, a Portugalczycy gubią punkty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ledko Krzynówek powinien zostać prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 10:10 wiele zrobil dla III RP, zna języki, nie jest jakimś tam profesorem tylko jednym z nas, ma pieniądze uczciwie zarobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Bruksela Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: 88.147.15.* 09.09.07, 10:46 Po ;eczu Belgia-Serbia nie nastawialbym sie na to ze z nimi bedzie latwiej niz np. z Finlandia. Belgowie zaczynaja grac tak jak tego oczekiwano przed poczatkiem eliminacji, a Finlandia... sporo szczescia w tym, ze teraz maja tyle punktow ile maja, nie jest to jednak klasowa druzyna, pilkarsko jescze bardziej przecietna niz Polska ktorej jedynym wirtuozem jest podstarzaly Litmannen. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za naszych. En attaque la Pologne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.09.07, 11:22 Litmannen chyba nie gra... tak mi sie jakos slyszalo, ze kontuzje podlapal... ale moze sie zdazyl wykurowac... jakby nie bylo to on nam bramki strzelal wiec lepiej zeby nie gral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: *.pp.htv.fi 09.09.07, 21:53 Litmanen jest kontuzjowany. A to on trzyma cala druzyne w ryzach. Widzialam mecz Fi z Belgia i mysle, ze bedzie dobrze. Do zobaczenia na stadionie olimpijskim w srode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ....k.o.m.b.i.n.a.c.j.e!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: 217.97.182.* 09.09.07, 12:37 PANOWIE ,.....GRAĆ TRZEBA NIE KOMBINOWAĆ.CO Z TEGO ŻE ZAGRAMY W M.E SKORO WIDOWISKO TAKIE JAK TO W LISBONIE BYŁO W WYKONANIU NASZEJ DRUŻYNY LEKKO MÓWIĄC ŻENUJĄCE .WYNIK WYNIKIEM,ALE PO CHOLERĘ SIĘ MĘCZYĆ 90 MINUT PRZED TELEWIZOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Polacy blisko awansu z pierwszego miejsca IP: 134.76.235.* 09.09.07, 21:10 Co za bzdura!!! Jesli Portugalia lub Serbia wygra wszystko, to nici z 1 miejsca przy 9 punktach!! Ale szanse na awans z 2 sa bardzo duze, a i z 1 nie male, jesli zdobedziemy > 9 punktow, lub rywale jeszcze troche zgubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W0jt@$ Możliwe pierwsze miejsce w grupie Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 01:26 Ja uważam, że musimy poczekać na wynik meczu Finlandia - Polska i dopiero wtedy oceniać, czy będziemy mieli pierwsze miejsce w grupie, czy nie. Bez Wasilewskiego może być ciężko, ale da się chyba wygrać z Finami. Jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś