Gość: kaczkoman IP: *.chello.pl 14.09.07, 15:04 a tam Jorge Campos rzadzi i jego stroje tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YaBasta Piłkarska rewia mody IP: *.punkt.pl 14.09.07, 17:30 wszyscy winni z wyjatkiem jorge camposa! nalezy oczekiwac oficjalnej notki z czuba z przeprosinami dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Piłkarska rewia mody 14.09.07, 18:03 Tam przy Meksyku nic się nie wyświetla,ale jeśli zamierzaliście skrytykować ten strój: img441.imageshack.us/img441/5254/hernandezln0.jpg ...to jestem zbulwersowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.mrowka Piłkarska rewia mody 14.09.07, 19:06 Athletc nie zagral w tych koszulkach ani jednego meczu, wiec po co je w ogole pokazywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuCeeS Piłkarska rewia mody IP: 81.219.133.* 14.09.07, 20:05 Muszę przyznać, że koszulki ManUtd i Arsenalu są tak brzydkie, że aż ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candlekeep Piłkarska rewia mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 01:30 Strasznie pobieżnie potraktowaliście temat, Zczubaki. A piszę tak tylko przez sympatię. Gdyby nie to - powiedziałbym po prostu, że odwaliliście chałturę. Wpadka z koszulkami Athletico (o czym napisał(-a?) dzika.mrówka) tylko to potwierdza. Podobnie wciskanie tutaj Camposa - jego stroje to znak rozpoznawczy i jako wybitny oryginał nie powinien on podlegać ocenom powszechnym ;-). Natomiast pierwsze, co przyszło mi do głowy w tym temacie to wściekle żółta koszulka Borussi Dortmund sprzed kilku sezonów. I chyba niemal wszystkie rezerwowe stroje Barcelony. No, może nie wszystkie, ale wystarczy tam poszperać i uda się znaleźć całą serię koszmarków. Pozdrawiam i życzę większej wytrwałości na przyszłość w drążeniu tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allez Piłkarska rewia mody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:09 Zdecydowanie brakuje mi tu wyjazdowych strojów Chelsea z tego sezonu - przypominają kamizelki panów od prac interwencyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candlekeep Re: Piłkarska rewia mody IP: 217.153.60.* 17.09.07, 09:54 Też grają w zółtych "żarówach"??? Rany, co to za moda???? Odpowiedz Link Zgłoś