Dodaj do ulubionych

Optymiści czy Pesymiści

IP: *.ols.vectranet.pl 10.03.08, 08:21
Forumowicze Odpowiedzcie co was cieszy ku... mać w Olsztynie i w
ogóle bo wczoraj załozyłem takie jedno podone forum chciałem
zobaczyć czy macie resztki optymizmu w sobie a tu nikt nie odpisał
Więc Olsztyn to miasto Otymistytów Racjonalistów Czy Pesymistów.
Obserwuj wątek
    • Gość: co Re: Optymiści czy Pesymiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:01
      się dziwisz mając taką władzę trudno o optymizm
      • Gość: obserw. Re: Optymiści czy Pesymiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:12
        Gość portalu: co napisał(a):

> się dziwisz mając taką władzę trudno o optymizm

Nie marudż. Uważasz ,że inni nie mają problemów ?

• Gość: abc Re: Optymiści czy Pesymiści IP: *.ols.vectranet.pl 11.03.08, 00:31
          Pesymizm całą gębą pesymizm. Chyba,że władza zmieni się w ratuszu to powieje
          optymizmem, póki co mając takiego prezydenta i takich radnych i czekającego w
          kolejce Szmita ze swoją zgrają aby w końcu dorwać się do władzy, to nie nastawia
          optymistycznie.
          • mreck Re: Optymiści czy Pesymiści 11.03.08, 07:38
            i batem do roboty.
            • Gość: czadu Re: Optymiści czy Pesymiści IP: *.ols.vectranet.pl 11.03.08, 08:14
              mreck nie rozszfrowali cię jeszcze nie wiem co robisz i czy jesteś
              trolly oem czy zwyklym lamerem z elbląga ale twoje wpisy pojawiają
              się bardzo często w godzinach pracy.
              Po drugie musisz wejść na forum czyli skorzystać z komputera
              odpisujesz komentujesz itd czyli w tym momoencie nie pracujesz więc
              bujaj się frajerze
              Nie czaruj mnie tu że ty taki zapracowany jesteś jak tak proszę
              bardzo odpisz ale napisz co robisz że możesz tak się ciągle odrywać
              od komputera,
              Mreck - ale niech zgadnę jeśli tak cię te tematy Małkowskiego
              bezrobocia interesuja tzn że siedzisz w budżetówce masz ciepła
              posadkę zapewne jesteś jakimś trolem z jakiegoś urzędu z Elblaga i
              masz powody do ponażekania w pracy bo sam się nudzisz bo w sumie u
              ciebie jest tak samo albo i gorzej ale nie sypniesz swoich będziesz
              lojalny do końca jak cię pan Jaruzelski wychował,Pozatym my tu mamy
              miasto na skraju załamamnia nerwowego więc możemy takie tematy
              poruszać a ty idż i swoim d... liż.
              • mreck Re: Optymiści czy Pesymiści 11.03.08, 09:08
                mylisz się i co do budżetówki i co do mnie. może jestem nocnym
                stróżem?
                nic mnie małkowski nieobchodzi, tyle tylko, że o niczym innym nie
                rozmawiacie.
                a forum jest otwarte, więc każdy może dyskutować.
                czy jak ktoś od was napisze, ze olsztyn to szyf, to rodzajowo rózni
                sie od stwierdzenia mojego, ze syf?
                czy oczekujesz, ze na forum bedą sie wypowiadać tylko olsztyniacy?
                co do jaruzela, sam wiesz ile olsztyn zawdzięcza władzy czerwonej.
                z takim nastawieniem, do życia i miasta jak widać na forum to nic
                nie bedzie z tych waszych ambitnych planów.

• Gość: * Re: Optymiści czy Pesymiści IP: *.ols.vectranet.pl 11.03.08, 15:46
                  mreck mylisz się. jest na tym forum dużo krytyki, ale jak zauważyłeś odwiedzają
                  je też panowie radni i nie tylko. Jeżeli mają trochę rozumu, to nie będą się
                  obrażać a wyciągną wnioski i udowodnią, że chcą coś zrobić dla miasta. Muszą
                  sobie zdać sprawę,że ludzie patrzą im na ręce i dla nikogo nie ma taryfy ulgowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka