Dodaj do ulubionych

Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje!

IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:44
Niestety, panie Żurawki, problemy zaczęły się jeszcze przed
kontuzjami. Może warto to sobie wreszcie powiedzieć. Kontuzje to
problem wtórny. Do formy z Wisły i pierwszego sezonu w Celtiku chyba
już się nie ma powrotu.
Obserwuj wątek
    • Gość: chels Re: Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.jzo.com.pl 29.09.07, 11:49
      I znów GW powinna się wstydzić, że wyrzuciła korektora z redakcji. Artykuły czyta się coraz gorzej i czasem trzeba sporo się napocić, aby zorientować sie "co autor miał na myśli" ...
      • Gość: Wiślaczka Re: Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:58
        Mnie tam "Żuraw" nigdy do siebie nie przekonywał, nawet gdy grał w
        Wisełce. Ale i tak życze mu powodzenia w przyszłości.
        • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 29.09.07, 12:24
          POdzielam zdanie przedmówcy :) Moim zdaniem Żurawski to mocno przereklamowany
          piłkarz, nawet u szczytu swojej kariery.

Piłkarski program TV na: www.mojapilka.blogspot.com
      • Gość: xxxxxx Re: Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.chello.pl 29.09.07, 12:09
        To jest "przedruk"z Dziennika
        • Gość: chels Re: Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.jzo.com.pl 29.09.07, 12:19
          Hmm... ja nie nazwałbym tego "przedrukiem", ale "ctrl+c ; ctrl+v" :-)
          Niezależnie od nazwy jednak, jakaś korekcja błędów jest niezbędna, niezależnie przez kogo popełniona (nie zaglądałem do Dziennika, więc tak faktycznie nie wiem kto jest prowodyrem błędów)
      • Gość: Rylko Re: Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.dyn.optonline.net 29.09.07, 15:35
        Powinni wyslac dziennikarzy z powrotem do szkoly bo bledow cala masa:
        Co to za skladnia Od ponad rok..
    • Gość: marcin Wracaj do Lecha! IP: *.sky24.pl 29.09.07, 12:49
      W Lechu odbudujesz i kondycje psychiczna, i forme boiskowa.
      • mikolaj.plank Re: Wracaj do Lecha! 29.09.07, 12:56
        Słusznie! I pamiętamy o Żurawiu "chłopaku, który serce zostawił w Poznaniu"
        • Gość: toporow Re: Wracaj do Lecha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:55
          Jeśli by powrócił do Lecha to: "następny 30-latek w Poznaniu" :P
    • Gość: z. trzeba bylo podac Kuzbie, ja ci tego nie zapomne.. IP: *.chello.pl 29.09.07, 15:42
      trzeba bylo podac Kuzbie, ja ci tego nie zapomne..

inacze pewnie potoczyla by sie i Twoja kariera
    • Gość: TSD Załatwiły mnie kontuzje! oraz brak ... IP: *.hsd1.va.comcast.net 29.09.07, 18:32
      motywacji, niezbyt mocny charakter :(
      • Gość: Jerry Re: Załatwiły mnie kontuzje! oraz brak ... IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 30.09.07, 04:07
        Zurawski- spadaj dziadu, to juz jest koniec, pora isc spac.
        • Gość: ajri Re: Załatwiły mnie kontuzje! oraz brak ... IP: *.chello.pl 03.10.07, 15:11
          jerry-wiem ze tata cie tępił całe dzieciństwo i nie masz ambicji ale nie wyzywaj sie na ludziach lepszych i ambitniejszych od ciebie cwoku.
    • Gość: kangur Maciej Żurawski: Załatwiły mnie kontuzje! IP: *.mel.connect.net.au 07.10.07, 08:01
      Ta kontuzja nazywa sie Scott MacDonald p Zurawski?dotarla ona az z
      australiji do celtiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka